2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bizde aticaz bagajda dursun artik eve cikarmicaz :) bana da yatis ihtimaline karsi sabah mesai baslangici gel dedi.o yuzden erkenden gidiyoruz ya ama dedim ya nedense geri gonderilcem gibi hissediyorum.

Sancin kasilman yoksa yatis olmaz bence de :) hadi ikimiz icin de hayirlisi olsun bakalim. Bu arada sen bebegin gelmemesi icin herhangi birsey kullaniyor musun?

Canım aynen katılıyorum, yanlış anlaşılıp tepki de çekmek istemiyorum ama artık şu son günlerde hala insanlar ayy nasıl olacak ameliyat resmen vs diyorlar ama inan hiç gözümde değil neden bilmiyorum canım çok tatlı olmasına rağmen hiç korkmuyorum şuan sezaryenden...Bizimki 4.aydan beri hep 2 hafta önde, en son 34.hafta kontrolümde doktora sordum erken gelme durumu olur mu diye hayır öyle bir durum görünmüyor sadece bebeğin boyu önde demişti ama bu hafta gittiğimde tüm ölçümleri 39 ile uyumlu ve plasenta yaşlanmaya, suyum azalmaya başlamış bu yüzden bu haftaiçi bekliyor doktor gelmezse suyu biteceği için haftaya pzt-salı alacak bakalım... Normal doğum en sağlıklısı kabul ediyorum ama insanları motive etmek içinde yürüyüp gidiyorsun, doğurdun bitti gitti bir yorumlar bence gerçeği yansıtmıyor

Canım ben kalıpları pasta malzemeleri satan bir dükkandan aldım; harf kalıpları arkadaşımda vardı ama onlarda mutlaka pasta malzemeleri satan yerde ya da nette bulabilirsin 1-2 gün içinde kargolanır zaten... Kendin yapacaksan tavsiyem metal kalıp alman çok rahat oluyor basması; kurabiyenin tarifi aşağıda birebir uyguladık ama bizim hamur margarinden kaynaklı sanırım biraz yumuşak oldu açarken hafif elimizle unladık

http://kurabiyekokuyor.blogspot.com.tr/2014/01/seker-hamuru-kaplamaya-uygun-kurabiye.html

Allahın izniyle gerek kalmaz bizim idil doğduğunda hiç bisi yoktu tarama da çıkmasına rağmen nefeste sıkıntı yoktu doumdan sonra doktorlara söyledik cigerinde bişi vardı fln geçmiştir o dendi onemsenmedi bronsiolit olana kadar anlasilmadi 2.5 aylık oldu bronsiolit o zman çıktı ortaya. Yani dmm o ki sizinde hiç bisi yok gbi doğabilir Allahın izniyle ama şanslı olarak takip edilir inan Allah buyuk bize swwincli hbrler le yazicaginj dusunuorum ben

İnşallah hepimiz alırız sağlıkla kucaklarımıza benim bekleme nedenim annemler yok, son kalan 1-2 hazırlık var bir de eşim işte olduğu için evde yalnızım. Herşeyimizi haziran son haftaya göre ayarlamıştık biz ama bebek hazır geleceğim diyor Ben de şuan ne kadar dursa kar modundayım tamamen kendi rahatım için Uzattım ayaklarımı kalkmıyorum ama dediğin gibi çok zor insan çok sıkılıyor. Ben home office çalışıyorum tam zamanlı bir işte, iznimi 32.haftamda başlattım ama inan şuan çalışıyorum yoksa evde kafayı yerim, aldım bilgisayarı önüme oyalanıyorum. Dün patronum istediğin zaman dinlen çalışma artık dedi ama evde tek başıma bütün gün ne yapacağım?

Pusetimizin içinde kendi baş sırt destekli içi süngerli bir aparatı var çok güzel bişey. Alt açmalardan aldım bebek arabası için ama pusetin içindeki o aparattan ayrı bulursam onun içine de alacam.
bende alt açma aldım cumartesi canım kimisi gerek yok battaniye yeter dedi ama içime sinmedi benim

gunaydinnn herkese

zamanlar daraldikca heyecan basiyor.ben de spinal anestezi ile sezeryan olacagim allah izin verirse.gecen sene dis gebelik ameliyati oldugumda genel anestezi almistim.odada uyandim.ama anestezinin siddeti farklidir dogumda.genel anestezi olan bir arkadasim cok pisman olmustu.sabah 10da odasina cikms biz 1de gormeye gittik.sizi hayal meyal hatirliyorum demisti.
matsiyahoje spinal falan vardir ya devlet hastanesi de olsa.snucta her bunye genel anesteziyi kaldiramaz.mutlaka secenekler arasindadir.
bizim de yarin kontrolumuz var.tansiyon cok sukur 12 7 12 8 su an.

Allah yardimcimiz olaun banada heran gelebilir gibi geliyo cok agzim siIm akintim oluyor eger sezeryan gununden once gelirse devlet hastanesi cok yakin bana o aciyla devletemi gitsem diorum

Canım benimde çok akıntım var, çok dikkat ediyorum ve tuvaletim gelir gelmez çıkıyorum çünkü şuan baskıdan ve akıntıdan dolayı enfeksiyon riski de tetikleyebiliyormuş. Bu arada hastanen ne kadar uzakta bilmiyorum ama sancıların başladığında zaten bir anda inanılmaz sancılar çekmeyeceksin. Cumartesi nst de 70'lere yakın olan sancıları hissettim o da adet sancısı gibi rahatsız etmeyen sancılardı doğum genelde 100-120 lerde oluyormuş; hemşireye sordum düzenli olarak hissetmeye 60-70'lerde başlıyorsun düzenli şekilde devam ediyor sonra yavaş yavaş artıyor dedi. Şunu da yapabilirsin baktın tuhaflık var devlet hastanesine git nst ye gir zaten durumun belli olur, kendi hastanene gitmen için de vaktin olur. Bana doktorum bu hafta sancın 2 saat boyunca düzenli olarak 10 dakikada 1 e düşerse gel dedi. Şunu da ekledi zaten o gün bir tuhaflık hissedersin, farklı bir durum hissettiğin an ara kontrollü gideriz dedi...Yani son dakikada hastaneye gideceğim

Canım bana chicco liteway hediye geldi inan çok pratik ve hiç yer kaplamıyor, travel sistemleri çok önermiyorlar aslında ben çok istiyordum görünüşü vs modern ya Hatta bebek arabası hediye geleceğini öğrenince öfledim püfledim içimden ya ben travel sistem alacaktım diye :) Şuan kullanan kişilerin yorumlarını okuyorum hem hafif, hem yer kaplamadığı, hem de tek ayak hareketi ile açılıp kapandığı için liteway den herkes memnun....

canım benim bebeğim 1 aydır ters neden 38 de alıyor ki ? bana da 37 den sonra hazır ol dedi ben eğer 38 de alalım derse başka bir dr a da görüneceğim en azından 39 bitsin istiyorum eğer sezeryan olursa

Canım bizde de doğuma yakın yenir, doğumu tetikliyor diye biliyorum ama abartmadan yendiği sürecede sırf hurma yedin diye erken doğum yapacağını sanmıyorum. Zaten fazla yeme kilo yapar o şekerli

Canım bizde de doğuma yakın yenir, doğumu tetikliyor diye biliyorum ama abartmadan yendiği sürecede sırf hurma yedin diye erken doğum yapacağını sanmıyorum. Zaten fazla yeme kilo yapar o şekerli
ablamın arkadaşı çok seviyordu yiyordu erken doğum yaptı aman dikkat

canım benim bebeğim 1 aydır ters neden 38 de alıyor ki ? bana da 37 den sonra hazır ol dedi ben eğer 38 de alalım derse başka bir dr a da görüneceğim en azından 39 bitsin istiyorum eğer sezeryan olursa
sanirim ters oldugundan degil plesenta kireclenmesinden sebep erken alinacak.bayram bu sene ters zamanlarimiza denk geldi

kızlar bende sütü tarcınlı seviyorum ama tarcın rahim kaslarını uyarıyor diyolar korkuyorum ama bide tarcınlı süt bebeğe kilo aldırıyor diye duydum kararsız kaldım aslında geçen ay çok içmiştim bebek 700 gram almıştı onunlamı ilgili bilemedim

B Beydammm biz ilerde baston pusete ihtiyac duymalim diye bebe comfort maima tercih ettik.hafif ve ergonomik.acilis ve kapanisi cok kolay.eger bunu almasaydm tercihim chicco liteway olabilirdi.o kocaman tekerli arabalar bana nedense hic cazip gelmedi.cok hantal ve agir.bir cok arkadasim bir suru para verip mima aldilar ama pisman oldular cok yer kapliyor ve agir diye

Sancin kasilman yoksa yatis olmaz bence de :) hadi ikimiz icin de hayirlisi olsun bakalim. Bu arada sen bebegin gelmemesi icin herhangi birsey kullaniyor musun?
Yok canim artik 37+4gunluguz gelmesi sikinti degil.kilomuzda 3 u gecti zaten.istedigi zaman gelebilir hanimefendi :)

Tommbikcigim izine fln takılma Allah sağlığına kavuşmayı nasip etsin. Oğlum daha 2 yaşındaydı ve yüzünde 3 farklı yerinde dikiş vardı. Allah muhafaza etsin. Bir çenesinin altında 7 8 aylıkti henüz düştü çenesinin altı kesildi dikiş. Sonra 1 yaşına geliyordu koşarken evin içinde oldu Kunt bir tahtaya denk geldi kasi, sivri olsa neyse orayada dikiş ondan 3 4 ay sonra marmara forumda oldu . Lanet yere tasarım olsun diye dikine demir koymuslar. Kolonun arkasına geçmişti. Ayy yüreğim daraldı . Allah im muhafaza et cocuklarimizi. Bir çıktı surat kan içinde . Alnı yarılmış . Doktor söylemedi alnına kaç dikiş atıldığını . Rabbim göstermesin bir daha

bende nesquikle iciyorum sutu.icemiyorum sutu sevmiyorum normalde.doktoruma soyledim icebilirsin o sekilde dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…