- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.661
Bizde aticaz bagajda dursun artik eve cikarmicaz :) bana da yatis ihtimaline karsi sabah mesai baslangici gel dedi.o yuzden erkenden gidiyoruzya ama dedim ya nedense geri gonderilcem gibi hissediyorum.
Can'ım öncelikle bebişin hayırlısıyla gelsin, okudum bir türlü yazamadım. Benimki de erken gelecek gibime geliyor, zaten gününden önde gidiyor bakalım hayırlısı....
Normal doğuma gelince ben ilk kaybettiğim ikizlerimi ve oğlumu normal doğurdum. İkizlerde yüreğimin acısı ağır bastığından fizyolojik olarak bir sıkıntım olmadı. Ama oğlumda epizyotomi yapıldığı için bir hafta boyunca yemeğimi bile yatarak yemek zorunda kaldım. Tuvalet olayına hiç girmiyorum zaten, sürekli ıslak olan bir bölgeyi temiz tutmak vs. çok zorlayıcıydı. İkinci günümde gece oğlum kakasını yaptığı ve kayınvalidem fosur fosur uyuduğu için altını değiştirmek zorunda kaldım ve dikişlerim açıldı. Aradan 12 yıl geçmesine rağmen dönem dönem hala dikiş yerlerim sızlar. O dönemden tövbe etmiştim normal doğuma şükür bunda doktorum riskli olduğu için kendisi sezaryen yapacağını söyledi. Tek korkum bu veledin erken gelmeye niyetlenmesi ve doktorumu hastanede bulamamakbaşka doktor gözümün yaşına bakmaz.
Dışarıdan yapılacak uyarılara vs. kulaklarını tıka, benim kendi kardeşim kuzenimin eşi ( ki bunlar sezaryeni tercih etmiş kişiler ) bana ahkam kesiyorlar niye sezaryen istiyorsun olunca zorluğunu görürsün diye... Hiç umurumda değil, çektiğim acıları ben bilirim...
Süper olmuş vallaa ellerine sağlık cnm. Bende kendim yapmak istiyorum ama daha kalıp almadım. Kurabiyenin tarifini bana gonderirmisin cnm. Birde kalıpları nerden aldın. İsim kalıbını sipariş mi veriyorsun yoksa başka türlümü. Bilgilendirirsen sevinirim
Allahın izniyle gerek kalmaz bizim idil doğduğunda hiç bisi yoktu tarama da çıkmasına rağmen nefeste sıkıntı yoktu doumdan sonra doktorlara söyledik cigerinde bişi vardı fln geçmiştir o dendi onemsenmedi bronsiolit olana kadar anlasilmadi 2.5 aylık oldu bronsiolit o zman çıktı ortaya. Yani dmm o ki sizinde hiç bisi yok gbi doğabilir Allahın izniyle ama şanslı olarak takip edilir inan Allah buyuk bize swwincli hbrler le yazicaginj dusunuorum ben2 saat falan baygın kaldın o zaman galiba. benim doğum devlette olacağı için epidural gibi bi şansım yok. ama sizin doktorla da görüşücez. baya uzak oluyo ama nakil vs gerekirse gidilir. şuan ister istemez en kötü ihtimalini düşünüp ona göre plan yapıyoruz.sanki doğar doğmaz ameliyata alıncakmış gibi düşünüyoruz ve hazırlanıyoruz. inşallah gerek kalmaz bunlara
INŞALLAH hayirlisiyla bebeğini kucağına alirsin 38 39 haftada normal ALLAH in IZNIYLE bişey olmaz bizim biraz erken kaç haftadan sonra olursa kuvese gerek kalmaz biliyor musunuz bebegim olduğu zaman kucagima almak istiyorum kuvese filan koymasinlar istiyorum onun için sürekli yatıyorum ama alışık değilim busefer kendimi kotu hisediyorum hayirlisi artık
acaba link atarmısın ? bende haala arayıştayımBen sırt çantası aldım internetten. Önünde termoslu yeri falan var. Yanında büyük termos çanta ile birlikte 100 tl ye almıştım. Sırt çantasının daha iyi olacağını düşünüyorum..
bende alt açma aldım cumartesi canım kimisi gerek yok battaniye yeter dedi ama içime sinmedi benimPusetimizin içinde kendi baş sırt destekli içi süngerli bir aparatı var çok güzel bişey. Alt açmalardan aldım bebek arabası için ama pusetin içindeki o aparattan ayrı bulursam onun içine de alacam.
Allah yardimcimiz olaun banada heran gelebilir gibi geliyo cok agzim siIm akintim oluyor eger sezeryan gununden once gelirse devlet hastanesi cok yakin bana o aciyla devletemi gitsem diorum
Hayırlı geceler kızlar birkaç gündür bebek için alışverişteyiz, hafta sonu mesajları pek takip edemedim 36. Haftaya giriyorum bi türlü bebek arabasına karar veremedim bi de yeni taşındım ankara dan istanbula artık çok yoruldum siz ne yaptınız ne önerirsinir casual bi de chicco lite weeyi öneriyorlar satıcılar. bu arada kızlar almak isterseniz chicconun 5li hastane çıkışı 29 tlydi ben aldım güzel bence☺
canım benim bebeğim 1 aydır ters neden 38 de alıyor ki ? bana da 37 den sonra hazır ol dedi ben eğer 38 de alalım derse başka bir dr a da görüneceğim en azından 39 bitsin istiyorum eğer sezeryan olursaMerhabalar 35+6 günlük hamileyim.plesantamda kireçlenme oldugu için bebeğe az besin gidiyomuşbebeğimin kilosu 2500gr civarı.dr çok kilolu doğmaz dedi sürekli sıvı şeyler tüketmem gerekiyo sizce kilosu çokmu düşük. Birde bebek ters durdugu için ve kireçlenme oldugu için bayramdan önce doğuma alacak 38.haftayı tamamlayınca.rabbim herkese yardımcı olsun sagsalim alalım kucagımıza bebeklerimizi...
İyi geceler hanımlar size bişey danışcam eşim hurma almış nette de hurmanın doğumu tetiklediği rahmin açılmasını sağladığı yazıyo bazı sitelerde de çok faydalı olduğu hamilelik boyunca yenmesi gerektiği yazıyo canım da çok istiyo napsam ki bi fikir verin arkadaşlar 3-4 tane yedim ama kesmiyo buarada :))
ablamın arkadaşı çok seviyordu yiyordu erken doğum yaptı aman dikkatCanım bizde de doğuma yakın yenir, doğumu tetikliyor diye biliyorum ama abartmadan yendiği sürecede sırf hurma yedin diye erken doğum yapacağını sanmıyorum. Zaten fazla yeme kilo yapar o şekerli
sanirim ters oldugundan degil plesenta kireclenmesinden sebep erken alinacak.bayram bu sene ters zamanlarimiza denk geldicanım benim bebeğim 1 aydır ters neden 38 de alıyor ki ? bana da 37 den sonra hazır ol dedi ben eğer 38 de alalım derse başka bir dr a da görüneceğim en azından 39 bitsin istiyorum eğer sezeryan olursa
Yok canim artik 37+4gunluguz gelmesi sikinti degil.kilomuzda 3 u gecti zaten.istedigi zaman gelebilir hanimefendi :)Sancin kasilman yoksa yatis olmaz bence de :) hadi ikimiz icin de hayirlisi olsun bakalim. Bu arada sen bebegin gelmemesi icin herhangi birsey kullaniyor musun?
anladım canım. ya aslında bizim durumda iz miz düşünmek en son şey. inan bende olsa umrumda olmazdı ama çocuğumda olunca kıyamadım ilerde özgüven eksikliği mi olur içine kapanık mı olur vs diye onu bile düşünüyorum
kızlar bende sütü tarcınlı seviyorum ama tarcın rahim kaslarını uyarıyor diyolar korkuyorum ama bide tarcınlı süt bebeğe kilo aldırıyor diye duydum kararsız kaldım aslında geçen ay çok içmiştim bebek 700 gram almıştı onunlamı ilgili bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?