- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.681
Canım ben kalıpları pasta malzemeleri satan bir dükkandan aldım; harf kalıpları arkadaşımda vardı ama onlarda mutlaka pasta malzemeleri satan yerde ya da nette bulabilirsin 1-2 gün içinde kargolanır zaten... Kendin yapacaksan tavsiyem metal kalıp alman çok rahat oluyor basması; kurabiyenin tarifi aşağıda birebir uyguladık ama bizim hamur margarinden kaynaklı sanırım biraz yumuşak oldu açarken hafif elimizle unladık
http://kurabiyekokuyor.blogspot.com.tr/2014/01/seker-hamuru-kaplamaya-uygun-kurabiye.html
Ben de casual cadillac aldım görüntüsü çok hoşuma gitmişti ve hep travel sistem düşünüyordum ama sanki biraz biraz pişman oldum gibi.O arabayı 4-5 kat nasıl indirip çıkarırız bilmiyorum.Hafif bir araba değil.Liteway hakkında hiç olumsuz bir şey duymadım aksine herkes önerdi.Kuzenim çok ısrar etmişti almam için çünkü çok hafif ve kullanışlıymış.Ama ben gittim görüntüsünden dolayı casual aldım ama şu da var casual hakkında da çok iyi yorumlar okudum ve gerçekten uygun fiyata aldım.Ana kucağı çok küçük geldi ama inşallah yanılıyorumdur zamanla göreceğiz inşallah.ben de bebek arabamı kısa bi zaman önce aldım. casual cadillac aldım ben.biraz teferruatlı ama güzel.tekerlekleri büyük olduğu için bozuk yollarda sürüşü çok iyi trona modeli de iyi diyolar. chicco liteway alırsan plus olanı alıcan sen yani anakucağı da olan olması lazım. onun puseti bana hiç sağlam gelmedi baston puset sonuçta. ama aslına bakarsan herkes ilerde baston pusete dönüyo. o yüzden o çok daha uzun yıllar kullanabileceğin bişey olur. ben çok hafif ve basit diye liteway almadım ilerde baston puset almayı göze aldım
günaydın canım ya ben de sabah biraz sancı oldu adet sancısı gibi dizlerime ve çatımda da ağrı var..dün biraz temizlik yapmam gerekti.. bilemedim gitmelimiyim ara ara bildiğin her an adet gelecek kadar zorluyor ara ara hafifliyoSelam annişler. Ben bugün acile gidip nst ye bağlandim. Dün iftardan önce oğlumun mobilyalarini sildim iftarda yemegimi yiyemedim sancidan. Sabrettim bir saat cektim gitmedim dra. Gece geçti. Lakin sabah yine başlayınca gittim. Hafif sancılar çıktı ama doğum sancıları değil. Fazla ayakta kaldiysan olur dedi hemşire. Ama dün ki gibi bebeğin baskısinı hissedersen bekleme öyle dedi. Ben dayanıklıyimdir her sanciya gitmem Dr a ama bu defa korkuttu minnak danam
Hayırlı geceler kızlar birkaç gündür bebek için alışverişteyiz, hafta sonu mesajları pek takip edemedim 36. Haftaya giriyorum bi türlü bebek arabasına karar veremedim bi de yeni taşındım ankara dan istanbula artık çok yoruldum siz ne yaptınız ne önerirsinir casual bi de chicco lite weeyi öneriyorlar satıcılar. bu arada kızlar almak isterseniz chicconun 5li hastane çıkışı 29 tlydi ben aldım güzel bence☺
Cümlemizden inşallah kuzummallah razı olsun canım benim
ben olmuyo diye biliyorum sen sorunca beni etiketler misin salı ben de sorayım.
Canım aynen katılıyorum, yanlış anlaşılıp tepki de çekmek istemiyorum ama artık şu son günlerde hala insanlar ayy nasıl olacak ameliyat resmen vs diyorlar ama inan hiç gözümde değil neden bilmiyorum canım çok tatlı olmasına rağmen hiç korkmuyorum şuan sezaryenden...Bizimki 4.aydan beri hep 2 hafta önde, en son 34.hafta kontrolümde doktora sordum erken gelme durumu olur mu diye hayır öyle bir durum görünmüyor sadece bebeğin boyu önde demişti ama bu hafta gittiğimde tüm ölçümleri 39 ile uyumlu ve plasenta yaşlanmaya, suyum azalmaya başlamış bu yüzden bu haftaiçi bekliyor doktor gelmezse suyu biteceği için haftaya pzt-salı alacak bakalım... Normal doğum en sağlıklısı kabul ediyorum ama insanları motive etmek içinde yürüyüp gidiyorsun, doğurdun bitti gitti bir yorumlar bence gerçeği yansıtmıyor
Kızlar sizinde karnınız karardı mı benim karnım ve göğüslerim vücuduma göre çok Siyah geliyo
canım joker bebe de var dr brownsDr brown zaten eczanelerde yok internetten alacağım onu bulamadım :/ kaynatmak derken kaynayan suya mi koyayim su da kaynamayı devam etsin? Ben daha yapmadım o işi alacagim bikaç şey daha var bekletiyorum hem doguma yakın temizlemek istiyorum
Elinizden geleni yapmışsınız. İnşallah pozitif sonuç alırsınızmerhaba ıyı günler arkadaşlar beklenen adet tarihim 21 haziran bir hafta var zaman geçmek bilmiyor aşağıda yüklemiş olduğum programı bilen vardır yumurtlama tarıhım 09 / 10 hazirandır ilişki günleride kalplı olan sizce ümit varmıdır rabbim bilir tabikide ama ihtimal dahilinde soruyorum. rabbım kucağımızı doldursun inşallah. hep ıkı gunde bır ilişki oluyordu ama olmayınca her gun denemeye başladım bu ay zor oldu ama işte umut...
Ben http://www.bebekhouse.com/ sitesinden aldım emzik biberon vs. Dr. Browns da varDr brown zaten eczanelerde yok internetten alacağım onu bulamadım :/ kaynatmak derken kaynayan suya mi koyayim su da kaynamayı devam etsin? Ben daha yapmadım o işi alacagim bikaç şey daha var bekletiyorum hem doguma yakın temizlemek istiyorum
Elinizden geleni yapmışsınız. İnşallah pozitif sonuç alırsınız
Ya banada çok erken geldide işte bnm kireçlenme var ve suyum da sınırda ama38de bi baksın su yetecek durumdaysa bnde bekle diyecem39ucanım benim bebeğim 1 aydır ters neden 38 de alıyor ki ? bana da 37 den sonra hazır ol dedi ben eğer 38 de alalım derse başka bir dr a da görüneceğim en azından 39 bitsin istiyorum eğer sezeryan olursa
Hacı hurmasi zemzem suyu da bulduğumuza göre doğuma haziriz
Ya ağzına koymak için dimi canım .ya sen hazır olmalisinz hadi kendine gel sen benden 2 hafta önce doğurcan bacım ben süper hazırım psikolojik olarakta zamanında gelsin inşallah. Hadi silkelen hazirsin sen aslındaCanimm Gozunaydin.benim anem geçtiğimiz kurban bayramı hacca gitmişti oradan bana ayırmış ama şimdi arkadaşım umreye giden bir tanıdıktan taze taze bulmuş getirdi bana hemen çantamıza koydum bende.ama ben doğuma hazır değilim daha
ondan birşey olmaz sanırım ama oda katkı maddelidir sankibende nesquikle iciyorum sutu.icemiyorum sutu sevmiyorum normalde.doktoruma soyledim icebilirsin o sekilde dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?