2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

teşekkürler cnm

Ben de casual cadillac aldım görüntüsü çok hoşuma gitmişti ve hep travel sistem düşünüyordum ama sanki biraz biraz pişman oldum gibi.O arabayı 4-5 kat nasıl indirip çıkarırız bilmiyorum.Hafif bir araba değil.Liteway hakkında hiç olumsuz bir şey duymadım aksine herkes önerdi.Kuzenim çok ısrar etmişti almam için çünkü çok hafif ve kullanışlıymış.Ama ben gittim görüntüsünden dolayı casual aldım ama şu da var casual hakkında da çok iyi yorumlar okudum ve gerçekten uygun fiyata aldım.Ana kucağı çok küçük geldi ama inşallah yanılıyorumdur zamanla göreceğiz inşallah.

günaydın canım ya ben de sabah biraz sancı oldu adet sancısı gibi dizlerime ve çatımda da ağrı var..dün biraz temizlik yapmam gerekti.. bilemedim gitmelimiyim ara ara bildiğin her an adet gelecek kadar zorluyor ara ara hafifliyo

http://www.bebekhouse.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-siyah

bu kampanyadan aldık park yatak da hediyesi :) İsterseniz arabanın siyahını verebiliyorlar eğer ellerinde varsa.Ben siyahını tercih ettim.

ben olmuyo diye biliyorum sen sorunca beni etiketler misin salı ben de sorayım.

canım bende bundan 5 sene önce ardahan devlet hastanesinde oldum sezeryan epidural denediler olmadı genele çevirdiler. hatta benden önce arkadaşımı epidural sezeryanla doğum yaptırmışlardı. bnce devlettede var hele Ardahan gibi bir yerde varsa batı da haydi haydi vardır

Aslaaa yansitmiyor dediğin gibi. Ben gece 12 den ertesi gün 20.30 kadar suni sanci aldım. Doğum anı kolay deniyor yol selli yağmur deniyor. 1 yıl altta dikişlerim sizladi. Şuan doğum korkum başladı ve yine dikiş sizisi hissediyorum. Ayrıca ikinmaktan 15 20 gün dik olarak ayakta duramiyordum. Büyük tuvaletimi yapıcam korkusuyla 1 ay nerdeyse hep çorba fln içtim. Katı yemeye korktum. Kicimda ikinmadan öyle acı oldu ki doğum anında hemoroid oldum. Aklıma gelenler bunlar daha yaşadığım şeyler varsa da baskiladim ama denildiği gibi herkesin dogumu bir değil. Ve normal doğum da adı gibi normal olmayabiliyor

HejaR12

gözünaydın günün belli olmuş kuzum çok mutlu oldum
çok heyecanlı
sağlıkla gelsin bebitolaaaaar

defnekiz kuzum açarız güzelce diyet yaparız mis gibi kilo veririz güçlüyüz bizzzz

Senam72015 bebeğimmm benim de göbüş kaşınıyor ara sıra
çok rahatsız edici şekilde değil amaaa hayırdır inşaallah

misam kurabiyeler çok güzel olmuşşşş

merhaba ıyı günler arkadaşlar beklenen adet tarihim 21 haziran bir hafta var zaman geçmek bilmiyor aşağıda yüklemiş olduğum programı bilen vardır yumurtlama tarıhım 09 / 10 hazirandır ilişki günleride kalplı olan sizce ümit varmıdır rabbim bilir tabikide ama ihtimal dahilinde soruyorum. rabbım kucağımızı doldursun inşallah. hep ıkı gunde bır ilişki oluyordu ama olmayınca her gun denemeye başladım bu ay zor oldu ama işte umut...

Eklentiler

• 13446056_10208746880402852_1610834918_o.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 63
Elinizden geleni yapmışsınız. İnşallah pozitif sonuç alırsınız

Ben http://www.bebekhouse.com/ sitesinden aldım emzik biberon vs. Dr. Browns da var

canım benim bebeğim 1 aydır ters neden 38 de alıyor ki ? bana da 37 den sonra hazır ol dedi ben eğer 38 de alalım derse başka bir dr a da görüneceğim en azından 39 bitsin istiyorum eğer sezeryan olursa
Ya banada çok erken geldide işte bnm kireçlenme var ve suyum da sınırda ama38de bi baksın su yetecek durumdaysa bnde bekle diyecem39u

Hacı hurmasi zemzem suyu da bulduğumuza göre doğuma haziriz

Canimm Gozunaydin.benim anem geçtiğimiz kurban bayramı hacca gitmişti oradan bana ayırmış ama şimdi arkadaşım umreye giden bir tanıdıktan taze taze bulmuş getirdi bana hemen çantamıza koydum bende.ama ben doğuma hazır değilim daha

Ya ağzına koymak için dimi canım .ya sen hazır olmalisinz hadi kendine gel sen benden 2 hafta önce doğurcan bacım ben süper hazırım psikolojik olarakta zamanında gelsin inşallah. Hadi silkelen hazirsin sen aslında aa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…