2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

hayrılısı olsun kuzum
çok heyecanlı
her şey çok güzel olsun :)

Canım neyseki yaşadın bitti gitti, ben bu nedenle normal doğum yapana gerçekten saygı duyuyorum çünkü bence çok zor, yani kimseyi korkutmak da istemiyorum ama sana benzeyen hikayeleri çok dinledim ki annem de çok zor doğum yapmış ilk bebeğinde, en çok ondan tepki görürüm diyordum söyleyince en rahatı sen yapamazsın zaten dedi Benim sinir olduğum nokta işte sanki sezaryen çok daha acılı bir süreçmiş gibi nasıl göze alıyorsun vs diyorlar, ben de o zaman adı üstünde prenses doğum asıl siz nasıl göze alıyorsunuz normali deyip anlatmaya başlayınca tabi korkuyorlar da ama ne yapayım en azından gerekçelerimi sıralıyorum

Evet canım hurmayi yalatmistik oglumda da şifa niyetine de zemzem vermistik bende Yemiştim hurma.ayy canım bilmiyorum ki dünden beri içimde bir kasvet var anlam veremediğim göbeğim de aşağı düşmüş yukardaydi önceden birde komsum doğuma gitti onu da merak ediyorum Allahım herseyin hayirlisini versin bir an önce çarşamba olsa da gitsem kontrole

sevgili hamiş arkadaşlarım günaydınlaaaar

bugün randevumuz var biiznillah ..
öğleden sonra kısmetse..
Ertuğrul beyimiz nasıllar bakalım

sanırım yine ters döndü vajinaya doğru tak tak vuruyooooo
bu keez daha bi heyecanlıyım ..hem korku hem sevinç hem telaş..içim kıpır kıpır hop hop hoplayasım vaaar

bakalım kaç kg kaç cm olmuşuz..
inşaallah her şey yolundadır Rabb imin izni ileeeeeeeeee

Ben sezeryan ağrısı çok cektim öyle ki 1 ay yattım iyileşme sürecim çok zorluydu şimdiyse çok normal doğum yapmak istediğim halde yine sezeryan olmak zorundayım risk grubunda olduğum için. Herkesin bedeni ağrı eşiği farklı ben çok cektim ama arkadaşım sezeryanin ikinci günü süpürge açmıştı,bir diğer arkadaşım normal yaptı benim gibi yattı uzun süre. Allahım hepimizin hakkında hayirlisini versin,hepimiz sağlıkla alalım bebisleri kucağımiza inşallah

canım benim bebeğim 1 aydır ters neden 38 de alıyor ki ? bana da 37 den sonra hazır ol dedi ben eğer 38 de alalım derse başka bir dr a da görüneceğim en azından 39 bitsin istiyorum eğer sezeryan olursa

Canım kireçlenme başladığı, plasenta yaşlandığı içindir çünkü bu durumda bebek beslenemiyor ve gelişimini etkiliyor zaten 36 dan sonra artık erken değil

Evet dogum bi anda olan bisey degil heralde.
Ben de evde yalnizim kendimi rahatlatmaya calisiyorum

Aynen canım katılıyorum sana, Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

aynen sana kesinlikle katılıyorum. normalin bide anormal drumunu yaşayanlar var. biride ben

yıl 2003 ÇORUM devlet hastanesi. zaten iki hastane vardı bi devlet bide özel. özlede hep erkek doktor var diye istemedim. devlette çalışan ama özel muayahanesi olan bi doktora gittim 9 ay ....

ve ben o doktorun mağduruyum diyebilirim. suyun azaldı günün geçti diye beni pazartesi sabah erkenden hstaneye yatırttı pazartesi sabah 7 de suni sancıyı taktılar.hemde hiç sancı emaresi bile yokken. ertesi gün akşamüstü 4 e kadar o suni sancıyı çektim. açılma olmadı. bu arada doktorum pazartesi sabah 7 de hastane yattığım andan itibaren ortadan kayboldu. . arıyoruz ulaşamyoruz. neymiş efendim beni bi erkek doktora emanet etmiş bunuda bize hemşire söylüyor. ben niye sana geldim 9 ay boyunca özeline. hemde 2003 yılında muyene ücreti 50 tl idi siz düşününün. neyse bende erkek doktoru istemediğimi söyledim. bi bayan doktor daha vardı oda ben onun hastasına bakmam demiş. benim doktorla düşmanlarmış. anlıycanız salı günü oldu ben durmadan sancı çekiyorum saat 15:00 de suni sancıya rağmen açılmıyo diye bi iğne vurdular kiiii çok tehlikli bi iğneymiş şu anda yasakmış. ölüyorum sandım. iki dk da sabır diye bişey kalmadı. bayılıyordum acıdan. kayınvalidemin parmağını yakalamışım kurtaramamış elimden pamağını. 4 saat o iğnenin acısıyla artık gözlerimde görme kaybı başlamıştı. arada bi bayıla bayıla şükürki kızım oldu taa 19:30 da. ebelerin elinde kemiklerimden ses çıkarta çıkarta bastırarak doğdu yavrum. ve ben arada bir baygın durumdayken. benim normalde acı eşiğim çok yüksektir. öyle böyle acı çekmedim. beni tanımayan hasta bakıcılar geldi yanıma doğumdan sonra seni için abdest alıp kuran okuduk Allah bu kızı kurtarsın diye dediler ve öyle zorlandımki düşününü kızım 12 yaşında anca ikinciyi yapabildim.

PAZARTESİ sABAH 7 de yatış; SALI AKŞAM 19:30 doğum ve bu arada hep suni sancı takılı. siz siz olun sakın sancınız hiç yoksa suni sancıyı kabul etmeyin. şimdi istanbuldayım. doktorum bana seni harcamışlar hiç sancısı başlamayana suni sancı verilmez dedi

şimdi o kadar pişmanımki annem demiştiki gel kızım izmirde doğum yap diye ama ben dinlemedim aralık ayıydı doğumun ne zaman olacağı belli değil. eşim işten izin alamaz çünkü doğumun ne zaman olacağı belli değildi..

matsiyahoje canım doktorum artık genel anestezi zorunlu durumlar dışında kullanılmıyor demişti, genel olacağını sanmıyorum çünkü ayılmak, bebekle ilgilenmek vs zor olduğu için uygulamıyormuş hastaneler....Ama buradaki arkadaşlar da net öğrenip bilgi verirler

ama kimseninde gözü korkmasın ben hastanede kaldığım iki gün boyunca o kadar kişi geldi doğurdu gittiki geliyorlar 1-2 saat iki bağır bitti gitti. benim gibi doğum yapan çoookk nadir insanlar var.. benim çatım açılmadı hiç herşeye rağmen. şimdi ise nasıl doğum yapacağım belli değil. 37. haftada çatı muayenesi yapacak ve karar verecek . anlaşılıyormuş o zaman. ilk doğumumda 24 yaşındaydım şimdi 37 . doktora dedimki ilki gibi olacaksa normal doğum yapamam . çünkü o zamanki gibi genç değilim aynı acılara katlanamam dedim

bana da bebek yandan ittirince alttan bıçak saplanıyo gibi oluyo. doktora söyledim idrar tahlili yaptı. enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım ama o ağrı geçmedi
Artık son ay ya sancı mi acaba diyorum ben de bebek ittirmiyo ama o ağrı giriyo oradan bakalım bi hafta var gidince hepsini sorup öğrenirim çok teşekkürler :)

Bizde kızımda yapmıştık yine yapicaz inşallah.belki o doğuma gitti diye sen telaş ettin canjm doğurup eve gelince iyi hissedip hazır olucak sin bebis görünce bence

Canım inşallah bu sefer kolay bir doğum yaşarsın, dediğin gibi belli olmuyor yengem iki yeğenimi de o kadar kolay doğurdu ki yanındaydık hep sancı süresinde bile ne sancısını hissetti ne açılmada sorun yaşadı ama dediğin gibi her doğum bir olmuyor

Yumurtlama genelde adet bitiminden 10 gun sonra filan oluyor. Doktorlar oyle hesapliyor.
Insallah hayirli haberler alirsin

canım ya ne güzel umut verici yazmışsın.
benim de aklım herşey olabilir hazırla kendini diyo ama kalbim bir türlü kötü bişey olabileceğini kabul etmiyo. güle oynaya eve getiricez diyorum hep içimden. ama gel de aklıma anlat. çok garip duygular içindeyim doktorlar bize çok olumsuz konuşmuştu ilk öğrendiğimizde. dedikleri olmadı ama kafamdan silemedim o sözleri. beni şuan en iyi sen anlarsın. inşallah ilerisi de iyi olur idil ablası gibi sağlıklı olur kızım

Canimm çok zor bir dogum olmuş gerçektende sanciyi iyi bilirim 12 saat bende çektim inşallah bu doğumun çok rahat olurda sağlıkla alırsın kucağına yavrunu..

Bizde kızımda yapmıştık yine yapicaz inşallah.belki o doğuma gitti diye sen telaş ettin canjm doğurup eve gelince iyi hissedip hazır olucak sin bebis görünce bence

İnşallah canim belkide ayy neyse sizinde içinizi karartmayayim

Aynen benimde öyleydi. Ama doktor kurbanı olduğunu düşünme son anda bebek kayıpları çok oluyor allah muhafaza. Çevremde bir sürü kadın doğum doktoru var ve biraya geldiğimizde hamile olduğumdan beri doğum Hikayeleri . Kayıplar da o kadar çok ki sadece senin talihsizliğin madem verilmeye başlandı açılma yok sezeryana alınmalıydı. Ben ebeye sen beni elleme diye bagirmistim,

Normal yapacağım deseydik de emin ol ona da bi kulp takarlardi benim karnım benim hayatım benim kararım bilimsel bir araştırmaya göre sezaryen doğumla dünyaya gelen bebekler daha zeki oluyomus ayrıca bizi bizden iyi kimse tanıyamaz ve herkesin bi eşiği var demek ki biz o anki ağrıya vs ye dayanacak güçte değiliz anlamıyorum bu insanlar neyin peşinde, sanki ameliyat sonrası ağrımiz olursa onlar bakacak bize sen çok güzel açıklamışsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…