- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.721
Aslaaa yansitmiyor dediğin gibi. Ben gece 12 den ertesi gün 20.30 kadar suni sanci aldım. Doğum anı kolay deniyor yol selli yağmur deniyor. 1 yıl altta dikişlerim sizladi. Şuan doğum korkum başladı ve yine dikiş sizisi hissediyorum. Ayrıca ikinmaktan 15 20 gün dik olarak ayakta duramiyordum. Büyük tuvaletimi yapıcam korkusuyla 1 ay nerdeyse hep çorba fln içtim. Katı yemeye korktum. Kicimda ikinmadan öyle acı oldu ki doğum anında hemoroid oldum. Aklıma gelenler bunlar daha yaşadığım şeyler varsa da baskiladim ama denildiği gibi herkesin dogumu bir değil. Ve normal doğum da adı gibi normal olmayabiliyor
Teşekkür ederim :)canım joker bebe de var dr browns
Teşekürler :)Ben http://www.bebekhouse.com/ sitesinden aldım emzik biberon vs. Dr. Browns da var
Ben 38+5 olacağım inşallah :)sezeryanla doğum için tarihleri netleşmiş arkadaşlar bişey soracağıııımmmm
verilen taihte kaç hatalık oluyorsunuz???? (38+? YA DA 39+? )
BEN bursadayım cnm 4 tane e bebek 1 joker mağ.gezdim bulamadım.nihayet organik ürünler satan bir bebe mağazasında buldum.bugün alacağım.34 tlmişTeşekürler :)
Ben de İzmir de bulamadımBEN bursadayım cnm 4 tane e bebek 1 joker mağ.gezdim bulamadım.nihayet organik ürünler satan bir bebe mağazasında buldum.bugün alacağım.34 tlmiş
sezeryanla doğum için tarihleri netleşmiş arkadaşlar bişey soracağıııımmmm
İnan ilerisi iyi olucak ben seni çok iyi anliorum benim kızımda ben amjiosentez fln da yaptirmistim maalesef yasamadigim kalmadi İLK GEBELİKTE. Sezeryan sonrası gözümü açar açmaz kızım nasıl dedim gayet sağlıklı fln dedi hemşireler rahatladım amniosentez temiz çıktığı halde ben o durum u acaba diye hep üstümden atamadim inan kucağına alana kaar şüpheler gevmicek ypcak bişi yok inan ama benim gbi sende atlaticaksin ben çok inaniorumcanım ya ne güzel umut verici yazmışsın.
benim de aklım herşey olabilir hazırla kendini diyo ama kalbim bir türlü kötü bişey olabileceğini kabul etmiyo. güle oynaya eve getiricez diyorum hep içimden. ama gel de aklıma anlat. çok garip duygular içindeyim doktorlar bize çok olumsuz konuşmuştu ilk öğrendiğimizde. dedikleri olmadı ama kafamdan silemedim o sözleri. beni şuan en iyi sen anlarsın. inşallah ilerisi de iyi olur idil ablası gibi sağlıklı olur kızım
Ben gecelik almadım bile rahat edemem diye 2 takım vardı 1 takımda yeni aldım 2 takım koyacağım hastaneyeKizlar hastane cantasina 2 tane pijama takimi koydum gecelige gerek varmi
kızımla tek başımıza ortada kalmış bir şekilde bizde doğumu bekliyoruz...ailem olacak insan (sözde)son günlerimde malumunuz yapacağını yaptı eşim saftiriği hala doğuma giderken ararız diyor kimsenin gelmesini istemiyorum
aaayy okurken benim burdan içim daraldı allah esirgesin yavrularımızı. kıyamam kuzulara ya içim acıyo üzülüyorum dayanamıyorum böyle dikiş atılan ameliyat olan çocuk görünce. şimdi iz kaldı mı peki? kalsa nolcak iyi olsun yeter tabiTommbikcigim izine fln takılma Allah sağlığına kavuşmayı nasip etsin. Oğlum daha 2 yaşındaydı ve yüzünde 3 farklı yerinde dikiş vardı. Allah muhafaza etsin. Bir çenesinin altında 7 8 aylıkti henüz düştü çenesinin altı kesildi dikiş. Sonra 1 yaşına geliyordu koşarken evin içinde oldu Kunt bir tahtaya denk geldi kasi, sivri olsa neyse orayada dikiş ondan 3 4 ay sonra marmara forumda oldu . Lanet yere tasarım olsun diye dikine demir koymuslar. Kolonun arkasına geçmişti. Ayy yüreğim daraldı . Allah im muhafaza et cocuklarimizi. Bir çıktı surat kan içinde . Alnı yarılmış . Doktor söylemedi alnına kaç dikiş atıldığını .Rabbim göstermesin bir daha
ben memnun kaldım cadillactan evde sürdük sürüşü çok güzel. anakucağı normal bence. puseti baya geniş o hoşuma gitti. joie bakmıştık onlar çok dardı bunun puseti ferah geldi bebek rahat edecek. liteway bana tangur tungur geldi sallanıyo gibi hiç güven vermedi. bebek alttan düşecekmiş gibi ne bileyim :))) psikolojik olarak sağlam gelmedi cadillac baya dengeli ve oturaklı. sadece ilerde baston puset almamız gerekecek o da çok para değil zaten. hem cadillacı baya ucuza aldım ben de. aynı kampanyadan aldık zaten dimi:)Ben de casual cadillac aldım görüntüsü çok hoşuma gitmişti ve hep travel sistem düşünüyordum ama sanki biraz biraz pişman oldum gibi.O arabayı 4-5 kat nasıl indirip çıkarırız bilmiyorum.Hafif bir araba değil.Liteway hakkında hiç olumsuz bir şey duymadım aksine herkes önerdi.Kuzenim çok ısrar etmişti almam için çünkü çok hafif ve kullanışlıymış.Ama ben gittim görüntüsünden dolayı casual aldım ama şu da var casual hakkında da çok iyi yorumlar okudum ve gerçekten uygun fiyata aldım.Ana kucağı çok küçük geldi ama inşallah yanılıyorumdur zamanla göreceğiz inşallah.
peki nasıl oldu gidip epidural istiyom mu dedin?canım bende bundan 5 sene önce ardahan devlet hastanesinde oldum sezeryan epidural denediler olmadı genele çevirdiler. hatta benden önce arkadaşımı epidural sezeryanla doğum yaptırmışlardı. bnce devlettede var hele Ardahan gibi bir yerde varsa batı da haydi haydi vardır
39+2 de olcaz insallahsezeryanla doğum için tarihleri netleşmiş arkadaşlar bişey soracağıııımmmm
ben nornalde çalışmıyorum ama oturmayada alışık degilim hayirlisi artık bebeklerimiz icin katlancaz zaten olduklari zaman oturmaya firsat bulmuycazİnşallah hepimiz alırız sağlıkla kucaklarımızabenim bekleme nedenim annemler yok, son kalan 1-2 hazırlık var bir de eşim işte olduğu için evde yalnızım. Herşeyimizi haziran son haftaya göre ayarlamıştık biz ama bebek hazır geleceğim diyor Ben de şuan ne kadar dursa kar modundayım tamamen kendi rahatım için Uzattım ayaklarımı kalkmıyorum ama dediğin gibi çok zor insan çok sıkılıyor. Ben home office çalışıyorum tam zamanlı bir işte, iznimi 32.haftamda başlattım ama inan şuan çalışıyorum yoksa evde kafayı yerim, aldım bilgisayarı önüme oyalanıyorum. Dün patronum istediğin zaman dinlen çalışma artık dedi ama evde tek başıma bütün gün ne yapacağım?
enbisevdigim canim ben anestezi doktorumla gorustum spinal yapacaklar igneyle belden uyusturuyorlar daha canik etki ediyor sezeryanda epidurel pek tercih etmiyoruz dedi doktor.
ne zamandır deniyosunuz? herhangi bi sorununuz var mı? bence sıkı çalışmışsınız hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. eğer bu ay da olmazsa ovülasyon testi yap bide ilişkiden sonra ayakları havaya dik derim. kocakarı işi ama işe yarıyo :) biz hamileler sana dua ederiz hememcecik gelir bebişin allahın izniylemerhaba ıyı günler arkadaşlar beklenen adet tarihim 21 haziran bir hafta var zaman geçmek bilmiyor aşağıda yüklemiş olduğum programı bilen vardır yumurtlama tarıhım 09 / 10 hazirandır ilişki günleride kalplı olan sizce ümit varmıdır rabbim bilir tabikide ama ihtimal dahilinde soruyorum. rabbım kucağımızı doldursun inşallah. hep ıkı gunde bır ilişki oluyordu ama olmayınca her gun denemeye başladım bu ay zor oldu ama işte umut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?