2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
sezeryanla doğum için tarihleri netleşmiş arkadaşlar bişey soracağıııımmmm
verilen taihte kaç hatalık oluyorsunuz???? (38+? YA DA 39+? )

Hahh çok şükür ağzınıza sağlık normal dogumun da olumsuz olabilecek sonuçlarını bilmek istiyordum en yakın arkadaşım bile öyle bqllandirarak anlattı ki bana kesiden bile bahsetmedi netten arastirdim da öyle öğrendim ki kendisinde iki doğumunda da kesi atılmış sonradan söyledi bazı normal yapanlar ne olursa olsun herkes normal yapsin istiyor halbuki farklı problemleri olanlar var
Ablam spinal sezaryen yaptı bir daha olursa yine öyle olurum diyor tabi o da agri çekti ama gördüğümüz kadarıyla rahat atlattı bebek de gayet sağlıklı maşallah

BEN bursadayım cnm 4 tane e bebek 1 joker mağ.gezdim bulamadım.nihayet organik ürünler satan bir bebe mağazasında buldum.bugün alacağım.34 tlmiş
Ben de İzmir de bulamadım hepsini almışlar netten alırım bu saatten sonra artık hava zaten çıkma yakarım diyo burada ben de sezaryen olacağım inşAllah gün vermedi daha doktorum ama 39 da alırız dedi

kızımla tek başımıza ortada kalmış bir şekilde bizde doğumu bekliyoruz...ailem olacak insan (sözde)son günlerimde malumunuz yapacağını yaptı eşim saftiriği hala doğuma giderken ararız diyor kimsenin gelmesini istemiyorum

İnan ilerisi iyi olucak ben seni çok iyi anliorum benim kızımda ben amjiosentez fln da yaptirmistim maalesef yasamadigim kalmadi İLK GEBELİKTE. Sezeryan sonrası gözümü açar açmaz kızım nasıl dedim gayet sağlıklı fln dedi hemşireler rahatladım amniosentez temiz çıktığı halde ben o durum u acaba diye hep üstümden atamadim inan kucağına alana kaar şüpheler gevmicek ypcak bişi yok inan ama benim gbi sende atlaticaksin ben çok inaniorum

İnsanlara böyle günlerinde not vereceksin ben de hayatımdaki bazı kişilere not verecegim doğum sıralarında üzülme insan kendine Allah in izniyle yetebilir

kızlar dünden beri bebeğim çok hareketli. ilk defa ayaklarıyla canımı yaktı. neden acaba? ne tarafa dönüp yatsam yinede hareket ediyor sıkışıyor gibi. sizde de oluyor mu

aaayy okurken benim burdan içim daraldı allah esirgesin yavrularımızı. kıyamam kuzulara ya içim acıyo üzülüyorum dayanamıyorum böyle dikiş atılan ameliyat olan çocuk görünce. şimdi iz kaldı mı peki? kalsa nolcak iyi olsun yeter tabi

ben memnun kaldım cadillactan evde sürdük sürüşü çok güzel. anakucağı normal bence. puseti baya geniş o hoşuma gitti. joie bakmıştık onlar çok dardı bunun puseti ferah geldi bebek rahat edecek. liteway bana tangur tungur geldi sallanıyo gibi hiç güven vermedi. bebek alttan düşecekmiş gibi ne bileyim :))) psikolojik olarak sağlam gelmedi cadillac baya dengeli ve oturaklı. sadece ilerde baston puset almamız gerekecek o da çok para değil zaten. hem cadillacı baya ucuza aldım ben de. aynı kampanyadan aldık zaten dimi:)

peki nasıl oldu gidip epidural istiyom mu dedin?

ben nornalde çalışmıyorum ama oturmayada alışık degilim hayirlisi artık bebeklerimiz icin katlancaz zaten olduklari zaman oturmaya firsat bulmuycaz

ne zamandır deniyosunuz? herhangi bi sorununuz var mı? bence sıkı çalışmışsınız hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. eğer bu ay da olmazsa ovülasyon testi yap bide ilişkiden sonra ayakları havaya dik derim. kocakarı işi ama işe yarıyo :) biz hamileler sana dua ederiz hememcecik gelir bebişin allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…