2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Pazartesi randevum var, Sende doktordan gelince beni etiketle canım, hayırlı haberlerle döneriz inşallah

Kizlar ben de kontrolden dondum. Gene sanci 100 cikti ama duzenli degil neyse ki... Zaten tum yapilmasi gerekeni yapiyoruz 1hafta daha adalat iceceksin sonra ilac vermeyecegim bebek gelirse de gelecek dedi. Cuma da tekrar nst ye bakmak istedi. Cumaya kadar bebek hareketlerinde bir anormallik hissedersen gel dedi. Bizde durumlar boyle :)

Bu arada perine masaji icin erken dogumu tetikliyor dememistim, benim erken dogum riskim oldugu icin perine masaji yapmayi goze alamam demistim. Perine masaji normalde onerilen birsey hatta benim hastanemde onu yapan uzman bile varmis :)

Bir de ben de haci seriften cuma aksami siparis vermistim bugun elime ulasti. Gayet korunakli geldi. 1 tane Test ettim biraz yumusamis ama erimemis. Dolaba koyduk biz de simdilik. Sadece sitede gordugum fotodan baya kucuk gorundu gozume

Tek tek etiketleyemedim k.bakmayin

İyiymiş fiyati gttgimde konuşurum artık saol canım ya

Selam kızlar sayfalar epey ilerlemiş bakamadım. Malum bugün kontrolüm vardı doktorum odasındaki ultrason kötü diye radyolojiye yönlendirdi. Gerizekalı radyolog saçma salak ölçümler yaptı 10 gün önceki ölçümlerden bile küçük çıkardı neredeyse kilosuna falan bakmadı, rahim uzunluğu ne durumda diye sordum doktor onu istememiş bakamam dedi. Böyle dangalaklar neden doktor olur anlamıyorum, kendini bir bok zanneden kasıntı tipler bugünün tek güzel haberi eğer bir aksilik olmazsa doğum tarihimiz netleşti 07.07.2016 da 38+3 te kucağımıza alacağız inşallah yavrumuzu. Bayram'ın 3. günü tam bayram şekeri olacak

matsiyahoje Kuzucuğum yukarıdaki yazdıklarım yüzünden maalesef doktora sormayı unuttum kusura bakma Can'ım.

ne kadar salaklar ya gıcık olyrm başka ne işi varsa ya da söylese nolur sanki.neyse en azından güzel bi haberimiz var.hoşgelsin şekerimiz.hayırlı uğurlu olsun. Iyice arttı doğum günü belli olanlar çok heyecanlı

Hayırlı akşamlar hanimlar Benim başım çok dönüyor tansiyonum ciktimi dustumu anlamadım kac gündür öyle oluyor sarımsak yedim ondan sonra böyle oldu şimdi dusmusmu oluyor kalkmismi bide geçmesi için ne yapabilirim

Sen yazınca ben de araştırdim da canım hurmayi zemzem e koyun demişler hatta içinde eriten de var ordan alıp damaging suruyolarmis bi de gaz olmasın diye nar suyu veren var
Bende 1 cay kasigi maden suyu verilirse gazi olmaz diye duydum dogrumu bilmiyorum ama denemisler

İnşalah Can'ım... Hiç sorma sinirden bütün günümü mahvetti dangalak karı... Neyse haftaya tekrar kontrolümüz var olmadı son kez bi özele giderim napayım :/

Dusmustur kalkinca birden donuyosa kulaklarinda cinlama varsa yat ayaklarini kaldi dinlen

Balkupumm benim de 3 gündür falan öyle gözlerimi açamyrm başım ağrıyo ve kaşlarımı kaldıramyem.benim tansiyonum düşüyo alışkınıö biliyorm su içiyrm azıcık tatlı bişey yesem geçiyoo.seninki de düşüyo olabilir ayaklarını havaya kaldır.

Canım ben kızımda korse giyemwdim eylül sonu sıcak basiodu 9nun yerine çarşafla sardirdim anneme sıkı sıkı ama o bile rahatsız edio
Çarşafla sarıp ucunu bağlamak zor olur :/ bel körswlerj var ya onlardan istiyorum de ben ameliyatli kullanabilir miyim bilmiyorum

Kızlar kafama bir soru takıldı. Bu sorum öncelikle deneyimli annelere ve tabiki bilgisi olanlara. ben ve benim gibi cahilleri aydınlatın lütfen.. bebek doğduktan sonraki zamanda anakucagında taşınır mı? yani bu şey sanırım tam yatmıyor. bebek oturur pozisyonda kalıyor gibi geliyor bana. sakıncalı mıdır? nedir ne değildir? kafam çok karıştı

Çarşafla sarıp ucunu bağlamak zor olur :/ bel körswlerj var ya onlardan istiyorum de ben ameliyatli kullanabilir miyim bilmiyorum
Kullanmakta sıkıntı yok dikiş açısından ama sıcakta kullanabilrimisin onu dusun bence.Carsafi ekstra bi iple bağladı bana annem yine çarşafla dewam edicem sıcakta korse gymek işkence benim icin

Ana kucagi dediğin puset ise yani taşıma koltugu altına destekleyerekkullanabilirsin hastaneden çıkışta lasim olucak ilk kontrol topuk kanı fln giderken kullancaksisniz sonra bacaklar sigmio ztn.ben uygun fiyata bişi aldım hemde yatar pozisyonda çok hafif hemde ztn azkullancakaa yeterli.sen altına battaniye ile bel kısmı na yani destek yap

yani bende ki bu, açamadım daha şuanda yanımda da değil ama bence dümdüz yatmıyor bu. bu dediğin şekide kullanılabilir mi?

Eklentiler

• 13410586_1086957201370101_1572758261_o.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 104
yani bende ki bu, açamadım daha şuanda yanımda da değil ama bence dümdüz yatmıyor bu. bu dediğin şekide kullanılabilir mi?
Benim kızımın ki böyle dik bi pusetti canım bel kısmına destek yaptık öyle koyduk.sen ewde aç bi bak bence o bel oyuntusuna ince Penye battaniye ile destek yapıp yatirabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…