- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.941
misam bebişin gelmesine az kalmış hadi sağlıklı bi şekilde gelsin Allah kurtarsın inşallah :) bu arada kurabiyelere bayıldım üstündeki yazıları kalıpla mı yaptın?bende kendim yapim diyorum da bilmiyorum nasıl oluyo :)
matsiyahoje canım ben kaçırdım galiba bebişin mr sonucu mu çıktı?
benim de 08.07 2016 olarak netleşti cnm..eğeer ir duru olursa erken alırız ama bayramda persone sıkıntısı olur belki bayram ertesi rahat oluruz dedi :)Selam kızlar sayfalar epey ilerlemiş bakamadım. Malum bugün kontrolüm vardı doktorum odasındaki ultrason kötü diye radyolojiye yönlendirdi. Gerizekalı radyolog saçma salak ölçümler yaptı 10 gün önceki ölçümlerden bile küçük çıkardı neredeyse kilosuna falan bakmadı, rahim uzunluğu ne durumda diye sordum doktor onu istememiş bakamam dedi. Böyle dangalaklar neden doktor olur anlamıyorum, kendini bir bok zanneden kasıntı tiplerbugünün tek güzel haberi eğer bir aksilik olmazsa doğum tarihimiz netleşti 07.07.2016 da 38+3 te kucağımıza alacağız inşallah yavrumuzu. Bayram'ın 3. günü tam bayram şekeri olacak
matsiyahoje Kuzucuğum yukarıdaki yazdıklarım yüzünden maalesef doktora sormayı unuttum kusura bakma Can'ım.
çok saol canım içimi rahatlattın vallaBenim kızımın ki böyle dik bi pusetti canım bel kısmına destek yaptık öyle koyduk.sen ewde aç bi bak bence o bel oyuntusuna ince Penye battaniye ile destek yapıp yatirabilirmisin
İkisi de muhakkak çok sıkıcı olacak :/ İzmir deyim bi de benKullanmakta sıkıntı yok dikiş açısından ama sıcakta kullanabilrimisin onu dusun bence.Carsafi ekstra bi iple bağladı bana annem yine çarşafla dewam edicem sıcakta korse gymek işkence benim icin
Ne aldığni öğrenebilir miyim? :)Ana kucagi dediğin puset ise yani taşıma koltugu altına destekleyerekkullanabilirsin hastaneden çıkışta lasim olucak ilk kontrol topuk kanı fln giderken kullancaksisniz sonra bacaklar sigmio ztn.ben uygun fiyata bişi aldım hemde yatar pozisyonda çok hafif hemde ztn azkullancakaa yeterli.sen altına battaniye ile bel kısmı na yani destek yap
Ya marka bişi deil canım ya burda gelişi gusel bi bebek mağazasından aldım 60 tl gbi bisiydi markalı deil maalesef ama çok hafif ve yatay puset beni 2 ay idare ederNe aldığni öğrenebilir miyim? :)
Gözün aydın Can'ım. Benimki devlette olacağı için doktorumun nöbet listesine göre ayarladık tarihi... İnşallah bekler Zaman'ını , bu konuda bebişime pek güvenemiyorumbenim de 08.07 2016 olarak netleşti cnm..eğeer ir duru olursa erken alırız ama bayramda persone sıkıntısı olur belki bayram ertesi rahat oluruz dedi :)
ben de kızlar erken geliyormuş dedim.erkek de erken gelebilir sadece kızlar diye ayırım yapamayız dedi...Gözün aydın Can'ım. Benimki devlette olacağı için doktorumun nöbet listesine göre ayarladık tarihi... İnşallah bekler Zaman'ını , bu konuda bebişime pek güvenemiyorum
Canım doktorum odasındaki ulrason düzgün değil diye radyolojiye gönderdi bugün salak bi radyolog yaptı ölçümleri kilosunu falan yazmamış sadece boyuna bakmış 49 cm. Diğer ölçümleri hep şüpheli o yüzden ya bu hafta özele gidicem ya da haftaya tekrar kontrolüm var orada kendi doktoruma soracam.ben de kızlar erken geliyormuş dedim.erkek de erken gelebilir sadece kızlar diye ayırım yapamayız dedi...boy kilo ne durumda?
Kizlar sezeryan sonrasida korse takiliyormu acimazmi dikislere zarari olmazmi acaba ben hic dusunmedimde arastirmadimda korse olayiniİkisi de muhakkak çok sıkıcı olacak :/ İzmir deyim bi de benama korse takmak daha kolayıma gelecek gibi
Cok gecmis olsun.gecen haftada ben hastaydim hamileyken gercekten zor. Bebeginin kilosu gayet iyi masallah artik cani ne zaman isterse o zaman gelecekkızlar bizde bgn 37. haftaya girdik iki gündür yatak döşek yatıyodum doktor antibiyotik verdi.artık daha iiyiyim bebiş 2900 gr olmusnormal doğum isityorum o yuzden bzde gün alma falan olmadı artık her hafta doktordayız nts de
Aynen canim ben cok zorlaniyorum esim suan kacinci ruyasinda ben gizler dort acik tuvalete git gel nete bak zaman gecirmeye cakisiyorum daraliyorum resmenslm kızlar.nasıl gidiyor son haftalar geçmiyordur eminim.ben çok zorlanıyorum ya.gece uyku durak yok.
Ben 34+4 oldum cnm erken doğsun istemiyorum kızım 36 da doğdu bu seferli bebeğim biraz daha beklesin gününde doğsun istiyorum cnmInsallah olusturmuyordur canim sen kacinci haftadasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?