2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Canım farklı renk olanlar kalıp yani kalıpla hamuru kesiyorsun ama yıldızların üstündeki minik mira yazılarını baskı ile yaptık onunda kalıbı var sadece hamurun üzerine bastırıyorsun oluyor

benim de 08.07 2016 olarak netleşti cnm..eğeer ir duru olursa erken alırız ama bayramda persone sıkıntısı olur belki bayram ertesi rahat oluruz dedi :)

Benim kızımın ki böyle dik bi pusetti canım bel kısmına destek yaptık öyle koyduk.sen ewde aç bi bak bence o bel oyuntusuna ince Penye battaniye ile destek yapıp yatirabilirmisin
çok saol canım içimi rahatlattın valla

Kullanmakta sıkıntı yok dikiş açısından ama sıcakta kullanabilrimisin onu dusun bence.Carsafi ekstra bi iple bağladı bana annem yine çarşafla dewam edicem sıcakta korse gymek işkence benim icin
İkisi de muhakkak çok sıkıcı olacak :/ İzmir deyim bi de ben ama korse takmak daha kolayıma gelecek gibi

Ne aldığni öğrenebilir miyim? :)

Selam canlarim doğum tarihi belli olanlar gozunuz aydın olsun insalh Rabbim o günleri gormeyi nasip etsin benimde yarın kontrolum var insalh hayırlı haberle gelirim buarada karnim çok geriliyor kasiliyor nefes almakta zorlaniyorum benim gibi olan varsa acaba rahatlamak için neler yapıyorsunuz

benim de 08.07 2016 olarak netleşti cnm..eğeer ir duru olursa erken alırız ama bayramda persone sıkıntısı olur belki bayram ertesi rahat oluruz dedi :)
Gözün aydın Can'ım. Benimki devlette olacağı için doktorumun nöbet listesine göre ayarladık tarihi... İnşallah bekler Zaman'ını , bu konuda bebişime pek güvenemiyorum

kızlar bizde bgn 37. haftaya girdik iki gündür yatak döşek yatıyodum doktor antibiyotik verdi.artık daha iiyiyim bebiş 2900 gr olmus normal doğum isityorum o yuzden bzde gün alma falan olmadı artık her hafta doktordayız nts de

Gözün aydın Can'ım. Benimki devlette olacağı için doktorumun nöbet listesine göre ayarladık tarihi... İnşallah bekler Zaman'ını , bu konuda bebişime pek güvenemiyorum
ben de kızlar erken geliyormuş dedim.erkek de erken gelebilir sadece kızlar diye ayırım yapamayız dedi... boy kilo ne durumda?

ben de kızlar erken geliyormuş dedim.erkek de erken gelebilir sadece kızlar diye ayırım yapamayız dedi... boy kilo ne durumda?
Canım doktorum odasındaki ulrason düzgün değil diye radyolojiye gönderdi bugün salak bi radyolog yaptı ölçümleri kilosunu falan yazmamış sadece boyuna bakmış 49 cm. Diğer ölçümleri hep şüpheli o yüzden ya bu hafta özele gidicem ya da haftaya tekrar kontrolüm var orada kendi doktoruma soracam.

İkisi de muhakkak çok sıkıcı olacak :/ İzmir deyim bi de ben ama korse takmak daha kolayıma gelecek gibi
Kizlar sezeryan sonrasida korse takiliyormu acimazmi dikislere zarari olmazmi acaba ben hic dusunmedimde arastirmadimda korse olayini

Cok gecmis olsun.gecen haftada ben hastaydim hamileyken gercekten zor. Bebeginin kilosu gayet iyi masallah artik cani ne zaman isterse o zaman gelecek

slm kızlar.nasıl gidiyor son haftalar geçmiyordur eminim.ben çok zorlanıyorum ya.gece uyku durak yok.

Hayirli geceler canlar bizde bugün gittik kontrolumuze doktor 1temmuzda izne cikiyormus oyuzden 29 hazirana cekti dogum gununu yani kizimda kismetse benim gibi hazirhazirn dogumlu olacak bugun dogumgunumdu ... nst de bir tane ufak sancim cikmis basida asagi epey yerlesmis agrilarin olur bundan sonra dedi kilosuna 2767 dedi ben sokta tabi bir haftada bukadar kilo almaz ya gecwn hafthaftki olcumdogru degil ya bugunki 3 kg civari dogar dedi insallah haftaya sali son kontrol anestexi ike gorusup tahlillerde yapilacak bir sonraki hafta doguma kismetse

slm kızlar.nasıl gidiyor son haftalar geçmiyordur eminim.ben çok zorlanıyorum ya.gece uyku durak yok.
Aynen canim ben cok zorlaniyorum esim suan kacinci ruyasinda ben gizler dort acik tuvalete git gel nete bak zaman gecirmeye cakisiyorum daraliyorum resmen

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı.. Hem nstde hem de ultrasonda fenalaştım soğuk terler doktum ve kalp atışlarım hızlandı.. İkisi de yarım kaldı. Doktor kan idrar istedi idrarda +3 protein çıktı..ben burdan öğrendiğim icin gebelik zehirlenmesi mi diye sordum doktora o da başka şeylerin de eşlik etmesi gerekiyor dedi bunlar ödem ve yüksek tansiyonmuş.. Ödem yok ama benim tAnsiyonum normalde hep düşüktür 8-5, 9/6 gibi bugün 11-7 çıktı bi de keton pozitif çıktı.. Doktor korkulacak bi şey yok tuzu kes suyu arttır ve protein ağırlıklı beslen dedi ama ben endiseleniyorum acaba gebelik zehirlenmesi mi oldum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…