2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben 34+4 üm cnm en azından 37 falan olsa iyi olur en başından beri hergün yeseydim sorun etmezdim de birden yemeye başlayınca rahimde açılma yapar mı acaba diye düşünmüştüm

Canim abartmadan ye tabiki ama 37 den sonra abartarak yiyebilirsin :)) bende 3 4 gundur basladim yemeye.acilmayi ve dogumu kolaylastiriyomus diye duydum ben.sen isini garantiye al oyle tuket
Aynen cnm haklısın ben de öyle yapıcam inşallah bu arada hayırlı doğumlar dilerim senin bebişin gelmesine az kaldı sanırım bi avazda kurtulursun inşallah canım

Canım bizde de doğuma yakın yenir, doğumu tetikliyor diye biliyorum ama abartmadan yendiği sürecede sırf hurma yedin diye erken doğum yapacağını sanmıyorum. Zaten fazla yeme kilo yapar o şekerli
Yaa işte kendimi tutabilsem yedikçe yiyesim var ama biraz daha beklicem artık :)

maşaallah size :)
hayırla gelsin bebiş :)
tarihiniz de belli olmuş ne güzeeel ne heyecanlııııı

aaaa 15 günün var kısmetse..
sağlıkla gelsin yavrucuk :)
heyecan telaş özlem sabırsızlık hepsi bir arada değil mi

Bebeğin omurgası C şeklinde oluyor zaten canım onların pozisyonu bebek için çok uygun yani.

2 hafta once bende de bas agrisi sebebiyle olctugum tansiyon sonucu preeklampsi baslangici yani gebelik zehirlenmesi cikti.nirmalde 12yi gecmeyen tansiyon 13 8llere cikinca doktor hemen idrarda protein baktirdi.deger 99 cikti.tabi beni korku aldi.doktorda ic acici seyler soylemedi.bebegi erken almak durumunda kalabiliriz dedi.2.kontrolde protein 43 e dustu ama tansiyon inmedi.14leri bile gordum 2 gun onceye kadar.2 gundur cok sukur 12yi gecmiyor ama slkl takipteyim.bugun yine tahlil ve usg var.doplerle kan akisina bakiyor bebegin gelisimi inceleniyor.bizim su ana kadar sorunumz olmadi.sana tavsiyem bebek hareketlerini takipte ol.yavaslama azalma olursa hic durma git doktora.protein agirlikli beslen.tuzu kes.ve tansiyonunu gunde en az 3 4 kere olc.preeklampsi cok sinsi birseymis ben arastirinca gordum.neyseki bizim haftalarimiz kritik degil

okyanus suyu al oda azcık pahalı ama açar ayrıca hiç bir sakıncası yok

Ya Allah'ın izniyle atlatsam ben de.. Sence tansiyonum yüksek mi?

Sezaryen olacağını bilmesem bugün yarın ne normal doğum yaparsın diyeceğim :) bool bool emzirirsin ekini inşallah :)

@jindam geçmiş olsun hasta olmuşsun serum fizyolojik al damla burnuna bide yattığın odaya soğan koy nefesini açar rahat uyursun. Vicks tw önernisti bana kadın dogumcum burnuna sur dedi

İlki normaldi bu da normal şimdilik. Umarım doğurabilirim
Sorma benim de uykularim kaçıyor günüm yaklaştıkça. Hatta panik atak yaşıyorum sanırım. Her an her yerim ağrıyor her an doguracakmisim gibi bir korkuluyum. Pozitif doğum hikayelerine ihtiyaç duyuyorum sanki ilk gebeligim gibi

peki nasıl oldu gidip epidural istiyom mu dedin?
günaydın canım yok hatta doktor amaliyata girerken sordum ben epidural mi genel mi yapıyorsunuz diye nasıl istersen öyle yaparız dedi.Ben bi karar vermeyincede epidurali denedi anastezici ama beceremedi bi türlü. bir de iğneyi bana gösteriyiyo bak bunu vuruyorum sıkma kendini diyor iğnede kocaman ama ben sıkmadım kedndimi hiç bence o beceremedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…