- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.961
Ben 34+4 üm cnm en azından 37 falan olsa iyi olur en başından beri hergün yeseydim sorun etmezdim de birden yemeye başlayınca rahimde açılma yapar mı acaba diye düşünmüştümBen de yiyorum devamlı.bişey olcğını zannetmem bi de haftalarımız ilerde di şu saatten sonra erken doğumdan çok doğum nasıl kolay olur die düşünerek hareket etmeşiyiz die düşünyrm kısmetten ötesi olmaz
Aynen cnm haklısın ben de öyle yapıcam inşallah bu arada hayırlı doğumlar dilerim senin bebişin gelmesine az kaldı sanırım bi avazda kurtulursun inşallah canımCanim abartmadan ye tabiki ama 37 den sonra abartarak yiyebilirsin :)) bende 3 4 gundur basladim yemeye.acilmayi ve dogumu kolaylastiriyomus diye duydum ben.sen isini garantiye al oyle tuket
Yaa işte kendimi tutabilsem yedikçe yiyesim var ama biraz daha beklicem artık :)Canım bizde de doğuma yakın yenir, doğumu tetikliyor diye biliyorum ama abartmadan yendiği sürecede sırf hurma yedin diye erken doğum yapacağını sanmıyorum. Zaten fazla yeme kilo yapar o şekerli
kızlar bugün konrtol vardı 35+2 yiz. 2.640 46 cm olmuşuz..göbiş önden gidiyomuş iyi bakmışsın dedi.10 günde 2.280 den 2.640 olmuş.veee sezeran günü verdiiii bayramın ertesi günüüüüü 08.07.2016 :))))))
Hayirli geceler canlar bizde bugün gittik kontrolumuze doktor 1temmuzda izne cikiyormus oyuzden 29 hazirana cekti dogum gununu yani kizimda kismetse benim gibi hazirhazirn dogumlu olacak bugun dogumgunumdu... nst de bir tane ufak sancim cikmis basida asagi epey yerlesmis agrilarin olur bundan sonra dedi kilosuna 2767 dedi ben sokta tabi bir haftada bukadar kilo almaz ya gecwn hafthaftki olcumdogru degil ya bugunki 3 kg civari dogar dedi insallah haftaya sali son kontrol anestexi ike gorusup tahlillerde yapilacak bir sonraki hafta doguma kismetse
Bebeğin omurgası C şeklinde oluyor zaten canım onların pozisyonu bebek için çok uygun yani.Kızlar kafama bir soru takıldı. Bu sorum öncelikle deneyimli annelere ve tabiki bilgisi olanlara. ben ve benim gibi cahilleri aydınlatın lütfen..bebek doğduktan sonraki zamanda anakucagında taşınır mı? yani bu şey sanırım tam yatmıyor. bebek oturur pozisyonda kalıyor gibi geliyor bana. sakıncalı mıdır? nedir ne değildir? kafam çok karıştı
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı.. Hem nstde hem de ultrasonda fenalaştım soğuk terler doktum ve kalp atışlarım hızlandı.. İkisi de yarım kaldı. Doktor kan idrar istedi idrarda +3 protein çıktı..ben burdan öğrendiğim icin gebelik zehirlenmesi mi diye sordum doktora o da başka şeylerin de eşlik etmesi gerekiyor dedi bunlar ödem ve yüksek tansiyonmuş.. Ödem yok ama benim tAnsiyonum normalde hep düşüktür 8-5, 9/6 gibi bugün 11-7 çıktı bi de keton pozitif çıktı.. Doktor korkulacak bi şey yok tuzu kes suyu arttır ve protein ağırlıklı beslen dedi ama ben endiseleniyorum acaba gebelik zehirlenmesi mi oldum??
Günaydın canımGüünaaaydııınn
okyanus suyu al oda azcık pahalı ama açar ayrıca hiç bir sakıncası yokvalla internette papatya dan buharı duydum eşime aldırdım bu arada papatya ne pahalıymış ya kilosu 115 tl :) 100 gr aldırdım :)
neyse işte bu sabah onun buharını yaptım ama şimdilik bi şi yok her gün uygulayın diyo burun akmaya başlayınca 3 gün ara verin inşallah akar gider bi şeycik kalmaz böyle çok zor kim konuşursa hııııı ne dedinnn efendiiiim demekten sıkıldım :)
Ya Allah'ın izniyle atlatsam ben de.. Sence tansiyonum yüksek mi?2 hafta once bende de bas agrisi sebebiyle olctugum tansiyon sonucu preeklampsi baslangici yani gebelik zehirlenmesi cikti.nirmalde 12yi gecmeyen tansiyon 13 8llere cikinca doktor hemen idrarda protein baktirdi.deger 99 cikti.tabi beni korku aldi.doktorda ic acici seyler soylemedi.bebegi erken almak durumunda kalabiliriz dedi.2.kontrolde protein 43 e dustu ama tansiyon inmedi.14leri bile gordum 2 gun onceye kadar.2 gundur cok sukur 12yi gecmiyor ama slkl takipteyim.bugun yine tahlil ve usg var.doplerle kan akisina bakiyor bebegin gelisimi inceleniyor.bizim su ana kadar sorunumz olmadi.sana tavsiyem bebek hareketlerini takipte ol.yavaslama azalma olursa hic durma git doktora.protein agirlikli beslen.tuzu kes.ve tansiyonunu gunde en az 3 4 kere olc.preeklampsi cok sinsi birseymis ben arastirinca gordum.neyseki bizim haftalarimiz kritik degil
İnşallah Allah yardımcın olsun.!! Dua edicem senin için.. Çıkınca yaz mutlakagunaydinnn herkeslere
bizim yine tahlil ve kontrol gunumuz.insallah protein atimi gerilemistir.bebegim de gelismeye devam ediyordur
Sezaryen olacağını bilmesem bugün yarın ne normal doğum yaparsın diyeceğim :) bool bool emzirirsin ekini inşallah :)rahatladım valla, çok iyi oldu :)
ya vallahi bu sefer ilk gebeliğim galiba benim. hayatımda ilk defa braxton hicks hissediyorum, ilk defa süt geldi dün sağ göğsümden, bebeğim ters döndü, tuhaf hissediyorum kendimi. daha önce hiç böyle hissetmemiştim :))
İlki normaldi bu da normal şimdilik. Umarım doğurabilirimAy benim eşim de çok yanaşmıyor işte ara sıra oluyor üstünden zaman geçtiği için de daralma oluyor o zamanda zor oluyor sonuçta hormonlarımız filan da müsait değil yeterli şeyler salgılanmıyor da sanırımbu bebek nasıl doğacak? Doğum yaklaştıkça stres başladı.
gunaydinnn herkeslere
bizim yine tahlil ve kontrol gunumuz.insallah protein atimi gerilemistir.bebegim de gelismeye devam ediyordur
günaydın canım yok hatta doktor amaliyata girerken sordum ben epidural mi genel mi yapıyorsunuz diye nasıl istersen öyle yaparız dedi.Ben bi karar vermeyincede epidurali denedi anastezici ama beceremedi bi türlü. bir de iğneyi bana gösteriyiyo bak bunu vuruyorum sıkma kendini diyor iğnede kocaman ama ben sıkmadım kedndimi hiç bence o beceremedi:)peki nasıl oldu gidip epidural istiyom mu dedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?