2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ay sizin şafağınızı yerim ben :)
ne güzel ne heyecanlı yahu..
doğum hikayeni de paylaş inşaallah bizlerle kuzum..
heyecan var MI_??

Heyecan korku endişe iki çocuğa yetememe gibi çok karışık kafam

Ama insallah güzel olucak hersey güzel bir doğum hikayesi yazacagimm

Çok heyecanlanıyorum sizler yazdikca gününüzü :) maşallah çok az kalmış.
Bilinmezlik çok kötü ama ya

Ya sorma canım Aslında 2. Hamilelik daha farklı bu sefer neler olacağını az çok kestirebiliyorsun ve ilki zor olduysa bu endişeler devam ediyor bakalım hayırlısı artık inşallah saglıkla alırız bebeklerimizi kucagimiza

aranızda hala istifra eden varmıı ben yine kusmalara basladım. bir haftadır yediklerim midemi bulandırıyordu. artık tutamıyorum

başlardan beri hiç kusmadım ..
ara sıra belki mide bulantısı olmuştu..
ilk başlarda..
ama şimdilerde yine hafif hafif başladı bulantım hafif ağrım ve yanmam..

aranızda hala istifra eden varmıı ben yine kusmalara basladım. bir haftadır yediklerim midemi bulandırıyordu. artık tutamıyorum
Bende de hiç istifra olmadı ama ilk 3 ay yemek yiyemedim pek ve su içemedim sulu yemek yiyemedim ama yine de istifra olmadı çok şükür.Çevremde 9 ay boyunca sürekli istifra edenler vardı o yüzden en korktuğum şeydi ama başıma gelmedi.Allah kolaylık versin şifanı versin inşallah.

4 ay boyunca hayatım zehir oldu ne yiyebildim yediğim çıktı kokular mahvetti çok kötü günlerdi 18 de falan geçti şimdi azcık bulansa korkuyorum geri başlıycak diye .hatta ilk bebeğim ikinci bebeği bulantı olacak o günleri yaşayacam diye uzun bir süre düşünmüyorum ben bebekler arasında 2 yaş olsun istiyordum

Ya marka bişi deil canım ya burda gelişi gusel bi bebek mağazasından aldım 60 tl gbi bisiydi markalı deil maalesef ama çok hafif ve yatay puset beni 2 ay idare eder
Ben de evde kullanmalık bi şey istiyorum salonda falan da ondan sordum canım öyle uygun bulursam ben de alırım buralardan teşekkür ederim:)

ilk doğumun nasıldı canım_?
bahsetsene biraz
sen tecrübelisin banaaa göreeee

Ya Allah'ın izniyle atlatsam ben de.. Sence tansiyonum yüksek mi?
normalde tansiyonun nedir?benim mesela 11 12ler normal tansiyonum.sinir olarak 14 9 u koyuyorlar.bunun uzerinde bir rakam cikarsa acile gidecegim hemen.13 8 i de sinir koyan doktorlar var.tamamiyle kisinin gebelik oncesi tansiyonu ile alakali olsa gerek.ama sen proteini ihmal etme.benim doktorum protein tansiyonu tetikler.tansiyon tetiklenince odem olusabilir dedi.ama odem yoksa da protein ve tansiyon artisi gebelik zehirlenmesini gosteriyor

Günaydınlar kızlar ben de çok fena mide yanması yaşıyorum geçen gün başıma ne geldi size anlatıyım gaviscon şurubum bitmişti zaten ara ara içiyodum eşim izin vermiyo adamın ilaca alerjisi var sanırsın ne kendi kullanır ne çocukla bize kullandırır çok mecbur olmadıkça neyse kontrol günüme daha vardı ben de aile hekimine gittim gaviscon yazdırdım bi de kan ilacımı yazdırdım eczaneye geldim adam 4 şişe şurup yazmış eczacıya çok fazla yazmış anormal mi bu adam sen bi tane ver yeterli dedim bi tane aldım o gece uykudan uyandım ki midem alev topuna dönmüş hemen kalktım uyku semesi şurubu bi güzel tezgaha döktüm yanlışlıkla bu seferde pişman oldum keşke iki tane alsaydım diye:)) o gece öldüm bittim anlicanız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…