- 25 Mayıs 2013
- 14.037
- 20.753
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.981
Günaydın güzel anneler
Safağımız 13
yani bende ki bu, açamadım daha şuanda yanımda da değil ama bence dümdüz yatmıyor bu. bu dediğin şekide kullanılabilir mi?
Çok heyecanlanıyorum sizler yazdikca gününüzü :) maşallah çok az kalmış.Günaydın güzel anneler
Safağımız 13
ay sizin şafağınızı yerim ben :)
ne güzel ne heyecanlı yahu..
doğum hikayeni de paylaş inşaallah bizlerle kuzum..
heyecan var MI_??
Çok heyecanlanıyorum sizler yazdikca gününüzü :) maşallah çok az kalmış.
Bilinmezlik çok kötü ama ya
aranızda hala istifra eden varmııben yine kusmalara basladım. bir haftadır yediklerim midemi bulandırıyordu. artık tutamıyorum
Bende de hiç istifra olmadı ama ilk 3 ay yemek yiyemedim pek ve su içemedim sulu yemek yiyemedim ama yine de istifra olmadı çok şükür.Çevremde 9 ay boyunca sürekli istifra edenler vardı o yüzden en korktuğum şeydi ama başıma gelmedi.Allah kolaylık versin şifanı versin inşallah.aranızda hala istifra eden varmııben yine kusmalara basladım. bir haftadır yediklerim midemi bulandırıyordu. artık tutamıyorum
4 ay boyunca hayatım zehir oldu ne yiyebildim yediğim çıktı kokular mahvetti çok kötü günlerdi 18 de falan geçti şimdi azcık bulansa korkuyorum geri başlıycak diye .hatta ilk bebeğim ikinci bebeği bulantı olacak o günleri yaşayacam diye uzun bir süre düşünmüyorumaranızda hala istifra eden varmııben yine kusmalara basladım. bir haftadır yediklerim midemi bulandırıyordu. artık tutamıyorum
Ben de evde kullanmalık bi şey istiyorum salonda falan da ondan sordum canım öyle uygun bulursam ben de alırım buralardan teşekkür ederim:)Ya marka bişi deil canım ya burda gelişi gusel bi bebek mağazasından aldım 60 tl gbi bisiydi markalı deil maalesef ama çok hafif ve yatay puset beni 2 ay idare eder
Takılıyormus da takanlardan cevap vlbekliyorum ben de ne takmislar diye :/Kizlar sezeryan sonrasida korse takiliyormu acimazmi dikislere zarari olmazmi acaba ben hic dusunmedimde arastirmadimda korse olayini
İlki normaldi bu da normal şimdilik. Umarım doğurabilirim
Sorma benim de uykularim kaçıyor günüm yaklaştıkça. Hatta panik atak yaşıyorum sanırım. Her an her yerim ağrıyor her an doguracakmisim gibi bir korkuluyum. Pozitif doğum hikayelerine ihtiyaç duyuyorum sanki ilk gebeligim gibi
normalde tansiyonun nedir?benim mesela 11 12ler normal tansiyonum.sinir olarak 14 9 u koyuyorlar.bunun uzerinde bir rakam cikarsa acile gidecegim hemen.13 8 i de sinir koyan doktorlar var.tamamiyle kisinin gebelik oncesi tansiyonu ile alakali olsa gerek.ama sen proteini ihmal etme.benim doktorum protein tansiyonu tetikler.tansiyon tetiklenince odem olusabilir dedi.ama odem yoksa da protein ve tansiyon artisi gebelik zehirlenmesini gosteriyorYa Allah'ın izniyle atlatsam ben de.. Sence tansiyonum yüksek mi?
Bende kıskanıyorum. Beklenen tarihim 22 temmuz benim de. Bir yandan da aman kıskanmayayım erken gelmeye kalkar diye korkuyorumÇok heyecanlanıyorum sizler yazdikca gününüzü :) maşallah çok az kalmış.
Bilinmezlik çok kötü ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?