2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
aranızda hala istifra eden varmıı ben yine kusmalara basladım. bir haftadır yediklerim midemi bulandırıyordu. artık tutamıyorum

Canım ben aynı durumdayım ama doktorum strestendir, ağır yeme dedi o kusmaya bebek 1 haftada 400gr almış şaşırdım... Hem bana bu hafta doğurabilirsin diyor sonrada stres yapma diyor Şuan sancım var karnımda ama sanırım açlıktan sadece su içiyorum sanki birşey yersem kusacakmışım gibi hissediyorum

Hahahhah aynı ben ya, az önce eşimi aradım bugün de doğurmayacağım galiba çok sancım yok diye, dur daha gün uzun diyor :)

Canım ben de aynen hiç yaşamadım, zaten gebeliğimi 7.haftada öğrendim doktor bile şaşırdı hiç anlamadın mı diye, sonrasında psikolojik 1 hafta boyunca bulandı ama öyle şiddetli değildi hiç... Şimdi sanırım stresten yaşıyorum bulantıyı

eşimde sinüzit var ve çok tıanır bize de dediler papatya buharı bir de bi ot daha varmış.. o çok etkiliymiş ama çok etkili bitkiler beni korkutuyor nedense

başlardan beri hiç kusmadım ..
ara sıra belki mide bulantısı olmuştu..
ilk başlarda..
ama şimdilerde yine hafif hafif başladı bulantım hafif ağrım ve yanmam..

Aynen kizlar ben de hic bulanti yasamamstim simdi basladi bikac gundur midem bulaniyo ama istahimi etkilemedi sukur :))

bir paket yeterlimidir ki?
kullanan arkadaş yaz günü daimi kullanınca pişik olabilirsin ilk hafta kullan azalırsa akıntın kullanma dedi.. ben şimdilik 1 paket aldım eğer gerek duyarsam aldırrım dedim belki az gelir akıntı ped kullanırım sonrasında dedim

Evde kullanmalik ana kucagi da aldım canım ew tipi e bebekten baby plus sanırım markası şimdi 189 tl olmus
Taşıma koltugu ana kucagi aynı şey mi biri başka şey diyo biri başka :/ taşıma ben de alicam da normalde düz yatirabilmek için hani sallanan şeyler var ya adı ne bilmiyorum puset mi deniyo ona hamak tarzı altı demirli falan onlardan alayım diyorum taşıma varken gerek yok mu dersin canım?

Canım benim 34+2de 2.400gr dı 36+2 de 2.500gr dı. 1hafta sonraya randevu verdi kilo almazsa erken alırım dedi. Çok güzel besleniyorum ben, problem ne bilmiyorum
Canım okurken aklıma geldi hergün 1 haşlanmış yumurta kahvaltıdan 1 saat sonra muz ve süt ben bunları yapıyorum bebişim haftada en az 300-400 gram alıyo dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…