- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.001
Evde kullanmalik ana kucagi da aldım canım ew tipi e bebekten baby plus sanırım markası şimdi 189 tl olmusBen de evde kullanmalık bi şey istiyorum salonda falan da ondan sordum canım öyle uygun bulursam ben de alırım buralardan teşekkür ederim:)
aranızda hala istifra eden varmııben yine kusmalara basladım. bir haftadır yediklerim midemi bulandırıyordu. artık tutamıyorum
Gunaydin herkeseee.kontrolu olanlarin kontrolu cok guzel gecsin insallah.
Gordugunuz gibi ben bugunde dogurmadimSimdi uzanmis azcik keyif yapiyodum ki aklima yarinki kontrolum geldi.Olurda yatisim yapilirsa yarin bu saatlerde sanci cekiyo olcam.Keyfim bozuldu en iyisi utulerimi yapayim dedim
Bende de hiç istifra olmadı ama ilk 3 ay yemek yiyemedim pek ve su içemedim sulu yemek yiyemedim ama yine de istifra olmadı çok şükür.Çevremde 9 ay boyunca sürekli istifra edenler vardı o yüzden en korktuğum şeydi ama başıma gelmedi.Allah kolaylık versin şifanı versin inşallah.
eşimde sinüzit var ve çok tıanır bize de dediler papatya buharı bir de bi ot daha varmış.. o çok etkiliymiş ama çok etkili bitkiler beni korkutuyor nedensevalla internette papatya dan buharı duydum eşime aldırdım bu arada papatya ne pahalıymış ya kilosu 115 tl :) 100 gr aldırdım :)
neyse işte bu sabah onun buharını yaptım ama şimdilik bi şi yok her gün uygulayın diyo burun akmaya başlayınca 3 gün ara verin inşallah akar gider bi şeycik kalmaz böyle çok zor kim konuşursa hııııı ne dedinnn efendiiiim demekten sıkıldım :)
başlardan beri hiç kusmadım ..
ara sıra belki mide bulantısı olmuştu..
ilk başlarda..
ama şimdilerde yine hafif hafif başladı bulantım hafif ağrım ve yanmam..
Ben aldım , haziran annelerinde de kullananlar çok memnun kalmış.depend emici kilot diye birşey var doğum sonrası için hasta bezi yerine bundanmı alsakki bilginiz varmı kızlar
bende orda gördümde alayı diye düşündüm netten mi aldın yoksa heryerde satılıyormuBen aldım , haziran annelerinde de kullananlar çok memnun kalmış.
ben aldım canım arkadaşım öerdi 9 adet bir pakette çok rahat oluyormuş kullanımıdepend emici kilot diye birşey var doğum sonrası için hasta bezi yerine bundanmı alsakki bilginiz varmı kızlar
bir paket yeterlimidir ki?ben aldım canım arkadaşım öerdi 9 adet bir pakette çok rahat oluyormuş kullanımı
marketlerin ped bölümünde var canım 20 küsür bişey fiyatı..bende orda gördümde alayı diye düşündüm netten mi aldın yoksa heryerde satılıyormu
kullanan arkadaş yaz günü daimi kullanınca pişik olabilirsin ilk hafta kullan azalırsa akıntın kullanma dedi.. ben şimdilik 1 paket aldım eğer gerek duyarsam aldırrım dedim belki az gelir akıntı ped kullanırım sonrasında dedimbir paket yeterlimidir ki?
Taşıma koltugu ana kucagi aynı şey mi biri başka şey diyo biri başka :/ taşıma ben de alicam da normalde düz yatirabilmek için hani sallanan şeyler var ya adı ne bilmiyorum puset mi deniyo ona hamak tarzı altı demirli falan onlardan alayım diyorum taşıma varken gerek yok mu dersin canım?Evde kullanmalik ana kucagi da aldım canım ew tipi e bebekten baby plus sanırım markası şimdi 189 tl olmus
tamam canım teşekkür ederim bende alayımkullanan arkadaş yaz günü daimi kullanınca pişik olabilirsin ilk hafta kullan azalırsa akıntın kullanma dedi.. ben şimdilik 1 paket aldım eğer gerek duyarsam aldırrım dedim belki az gelir akıntı ped kullanırım sonrasında dedim
rica ederim canım al mutlaka doğum sonrası çamaşrdı peddi zor olurtamam canım teşekkür ederim bende alayım
Ben aldım , haziran annelerinde de kullananlar çok memnun kalmış.
Canım okurken aklıma geldi hergün 1 haşlanmış yumurta kahvaltıdan 1 saat sonra muz ve süt ben bunları yapıyorum bebişim haftada en az 300-400 gram alıyo dene benceCanım benim 34+2de 2.400gr dı 36+2 de 2.500gr dı. 1hafta sonraya randevu verdi kilo almazsa erken alırım dedi. Çok güzel besleniyorum ben, problem ne bilmiyorum
ben büyük aldım kullanan arkadaşım da büyük almıştı.. o 168 boy 85 kilo ile doğuma gitti.. bende daha kilolu ve uzunum o yüzden büyük aldımHangi bedeni almalıyız orta mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?