2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
aksini yapanlar da var yahu :)
pozitif düşünelim :)
iyi bi eş yardımcı olan bi eşle bence hepsi kararında olup çok çok mutlu olunabilir
dımı ama:)
İyi bi es hepsinin başı tabi de az yemek olursa ben varım zaten olmuşum 83 ilk seneler az sinema muhakkak olacak minicik bebegimi bırakıp da her çıkan filme koşamam :) kuaför de boyadan boyaya zaten emzirirken ona da gitmem diye düşünüyorum. Çok mutluluk hepsinin üstünde tabi bi koklasam onu, sağlıkla doğdugunu sağlıkla yanımda olduğunu görsem zevkelerimden bir süreliğine vazgecerim :) :) :)

Külot olanını aldın peki canım? Kullanımı kolay mı o şekilde? Yoksa Ped şeklinde mj?

Cok gecmis olsun.gecen haftada ben hastaydim hamileyken gercekten zor. Bebeginin kilosu gayet iyi masallah artik cani ne zaman isterse o zaman gelecek
Cok tesekkurler cnm aynen doktorda oyle soyledi kilosu herseyi iyi doğarsa hisgeldin bebek deriz dedi:)

Hahahhah aynı ben ya, az önce eşimi aradım bugün de doğurmayacağım galiba çok sancım yok diye, dur daha gün uzun diyor :)
Aynen bizde ayni durumdayiz valla annem esim heran haber bekliyolar benden onlar sormadan yaziyorum hemen bugunde dogurmadim haberiniz olsun merak etmeyin diye

S sssn canım bence sen hepinizden sonra doğurcan bu gidişle doğuma gidip gidip tekrar dönüyorsun
Yarın benimde kontrolüm var minnosla anne karnında son 2 randevumuz sonra mis kokusunu içimize çekeceğiz
Sorma ya..kiz deme oyle valla dun zor yirttim.gidiyim ben diye doktora yalvarcaktim nerdeysebebegin hareletleri iyi cikarsa gondercem dedi o nst bana nasil gecti anlatamamsira yarina geldi yarinida bi atlatsak cumaya kaliriz belki

allah yardımcın olsun bebek yukarda mı fenalık hissi banada arada geliyor ama seninki daha ileri sanırım dr una sor istersen gerçi yapacak pek bişeyde yok ama tansiyonunu ölçüyormusun?

kiz guldurdun beni allah iyiligini versin

Ben de sorunlara aynısını söylüyorum canim. İlki cahil cesaretiydi. Şimdi her aşaması gözümde canlanıyor ya çok heyecanlıyim ben.
Amiiiin inşallah kolayca sağlıkla bi bitseydi bu hamislik

normalde d çok sinemaya giden bi insan değilim ben :)
ama ara sıra kaçamak yapılabilir :)
o uyurken ananesi bakabilir :)
çok yakınım öyle yapıyor :)

kuaför işlerim de boya felan yok :)
diğerleri de kısa işler :)

onları koklamaka bambaşka şey

lohusalık sendromuna girmemek için anne baba vakti de yapılabilir :)

onlar büyük mutluluk tabi kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…