- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.021
İyi bi es hepsinin başı tabi de az yemek olursa ben varım zaten olmuşum 83aksini yapanlar da var yahu :)
pozitif düşünelim :)
iyi bi eş yardımcı olan bi eşle bence hepsi kararında olup çok çok mutlu olunabilir
dımı ama:)
Külot olanını aldın peki canım? Kullanımı kolay mı o şekilde? Yoksa Ped şeklinde mj?kullanan arkadaş yaz günü daimi kullanınca pişik olabilirsin ilk hafta kullan azalırsa akıntın kullanma dedi.. ben şimdilik 1 paket aldım eğer gerek duyarsam aldırrım dedim belki az gelir akıntı ped kullanırım sonrasında dedim
Cok tesekkurler cnm aynen doktorda oyle soyledi kilosu herseyi iyi doğarsa hisgeldin bebek deriz dedi:)Cok gecmis olsun.gecen haftada ben hastaydim hamileyken gercekten zor. Bebeginin kilosu gayet iyi masallah artik cani ne zaman isterse o zaman gelecek
Aynen bizde ayni durumdayiz valla annem esim heran haber bekliyolar bendenHahahhah aynı ben ya, az önce eşimi aradım bugün de doğurmayacağım galiba çok sancım yok diye, dur daha gün uzun diyor :)
Sorma ya..kiz deme oyle valla dun zor yirttim.gidiyim ben diye doktora yalvarcaktim nerdeyse
Kızlar ben aşırı nefes darlığı yaşıyorum. Özellikle yemek yerken fenalardayim. Çevremdekiler zor nefes alıyorsun biz bile duyuyoruz diyorlar. Dr a gorunmeli miyim bilemedim. Şuan kaykılarak oturuyorum yine de göğsüm daraliyor
kiz guldurdun beni allah iyiligini versinGunaydin herkeseee.kontrolu olanlarin kontrolu cok guzel gecsin insallah.
Gordugunuz gibi ben bugunde dogurmadimSimdi uzanmis azcik keyif yapiyodum ki aklima yarinki kontrolum geldi.Olurda yatisim yapilirsa yarin bu saatlerde sanci cekiyo olcam.Keyfim bozuldu en iyisi utulerimi yapayim dedim
Külot şeklinde olan mı? 20₺ idi en ucuz inanmıyorum. Yanlışlık olmasınDepeend Bim de 7.95 e düşmüş arkadaşlar alacak olanlara duyurulur
Tabiki canim mutlaka bildirim 22 sinde bi aksilik cikmazsa ayni gun bakamasamda diger gun bakarim mutlaka sorularinizi yanitlarim
Birisi sezeryanda zor oluyor onu değiştirmesi yazmıştı. Sezeryan olacaklar bir araştırsın kızlar.Hangi bedeni almalıyız orta mı ?
Ben de sorunlara aynısını söylüyorum canim. İlki cahil cesaretiydi. Şimdi her aşaması gözümde canlanıyor ya çok heyecanlıyim ben.Heyecan korku endişe iki çocuğa yetememe gibi çok karışık kafam
Ama insallah güzel olucak hersey güzel bir doğum hikayesi yazacagimm
Ya sorma canım Aslında 2. Hamilelik daha farklı bu sefer neler olacağını az çok kestirebiliyorsun ve ilki zor olduysa bu endişeler devam ediyor bakalım hayırlısı artık inşallah saglıkla alırız bebeklerimizi kucagimiza
İyi bi es hepsinin başı tabi de az yemek olursa ben varım zaten olmuşum 83ilk seneler az sinema muhakkak olacak minicik bebegimi bırakıp da her çıkan filme koşamam :) kuaför de boyadan boyaya zaten emzirirken ona da gitmem diye düşünüyorum. Çok mutluluk hepsinin üstünde tabi bi koklasam onu, sağlıkla doğdugunu sağlıkla yanımda olduğunu görsem zevkelerimden bir süreliğine vazgecerim :) :) :)
Ben baktım yok bimdeKülot şeklinde olan mı? 20₺ idi en ucuz inanmıyorum. Yanlışlık olmasın
kilot şeklinde canım direk giyiliyor henüz ben kullanmadım kullananlar çok memnun kalmışKülot olanını aldın peki canım? Kullanımı kolay mı o şekilde? Yoksa Ped şeklinde mj?
nee ben çok pis kazıklanmışımm kilotlu olan mıııDepeend Bim de 7.95 e düşmüş arkadaşlar alacak olanlara duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?