- 18 Ağustos 2015
- 252
- 325
- 33
- 34
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.041
Kizlar sezeryan sonrasida korse takiliyormu acimazmi dikislere zarari olmazmi acaba ben hic dusunmedimde arastirmadimda korse olayini
Efenim şöyle anlatayım :)ilk doğumun nasıldı canım_?
bahsetsene biraz
sen tecrübelisin banaaa göreeee
Sezaryen olacağını bilmesem bugün yarın ne normal doğum yaparsın diyeceğim :) bool bool emzirirsin ekini inşallah :)
Ben anne ve baba vaktini de onla geçirmeyi isterimnormalde d çok sinemaya giden bi insan değilim ben :)
ama ara sıra kaçamak yapılabilir :)
o uyurken ananesi bakabilir :)
çok yakınım öyle yapıyor :)
kuaför işlerim de boya felan yok :)
diğerleri de kısa işler :)
onları koklamaka bambaşka şey
lohusalık sendromuna girmemek için anne baba vakti de yapılabilir :)
onlar büyük mutluluk tabi kii
Canım benim seninkiler sezaryendi galiba sen deneyimlisin sana sorayım sorumu :) epiduralde egiliyomus ya anne iğne için spinalde de egiliyomu mu? İğne çok acıtıyor mu? :/ sezaryen sonrası korse vs kullandin mi? Kullandıysan nasıl bi şeydi bel.korsesi falan olur mu mesela? Bir de emici külot deniyo ya sezaryende o kullanılır mi yani dikiş gelir mj sen ne kullandin? Ay ne varsa sordum hakkını helal et :)ay allah söyletti demek istiyorum, haftası önemli değil ama çok istiyorum normal doğum yapabilmeyi . inşallah kısmetimde vardır :))
bu sefer inanıyorum ki hurma çok işe yarayacak ve uzun süre emzirebileceğim kuzumu :))
Amin canım. Bebek yukarda ama hiç geçmez mi bu his bilemedim. Tansiyonumj hiç olcmuyorum. Benim genelde düşük çıkıyor. O yuzden tansiyon dan yana kaygim olmadığı için olcmuyorum evde. Etki eder mi diyorsun?allah yardımcın olsun bebek yukarda mı fenalık hissi banada arada geliyor ama seninki daha ileri sanırım dr una sor istersen gerçi yapacak pek bişeyde yok ama tansiyonunu ölçüyormusun?
Sezaryenli anne de kullanabilir mi peki ? Bilgin var mı canimkilot şeklinde canım direk giyiliyor henüz ben kullanmadım kullananlar çok memnun kalmış
A101 de 44 tanesi 19 küsür orada ne kadar canım?Bebek bezi almayanlar için, markafonide prima bebek bezleri baya bir indirime girmiş haberiniz olsun :) ben aldım çok uyguna :)
Canım okurken aklıma geldi hergün 1 haşlanmış yumurta kahvaltıdan 1 saat sonra muz ve süt ben bunları yapıyorum bebişim haftada en az 300-400 gram alıyo dene bence
Mesela ben ikisini karıştırıp icemiyorum kötü görünüyo bana :/ muz bi elimde süt bi elimde şeklindeyimcnm kahvaltıdan hemen sonra mı akşamüstü işten eve gidince içsek olurmu. birde ikisini bir karıstırıp mı içiyorsun. bebeğin kaç kilo oldu hangi haftada ??
Hiç belli olmaz canım ama sağlıklı yoldan gelsin yeter ki :)ay allah söyletti demek istiyorum, haftası önemli değil ama çok istiyorum normal doğum yapabilmeyi . inşallah kısmetimde vardır :))
bu sefer inanıyorum ki hurma çok işe yarayacak ve uzun süre emzirebileceğim kuzumu :))
Benim aldığım set şeklindeydi böyle, bezler 108 liA101 de 44 tanesi 19 küsür orada ne kadar canım?
O iyi sanirim da ben fenalardayim geceden beri inanilmaz bi nefes darligi yasiyorumGünaydın canımFikret bey nasıllar
ben dün hastanede doğum katındaki hemşirelere sordum onlar da depent tek kullanımlık kilot almamı önerdiler.rahat edersin kullan at.kendnden pedliymiş ama biz ine de ped koyacağız dediler.ben yanımda normal kilot da götüreceğimdepend emici kilot diye birşey var doğum sonrası için hasta bezi yerine bundanmı alsakki bilginiz varmı kızlar
Gittigidiyordan aldım. Ama sanırım e bebekte falanda var.bende orda gördümde alayı diye düşündüm netten mi aldın yoksa heryerde satılıyormu
Bi kac gundur sadece senin veGunaydin herkeseee.kontrolu olanlarin kontrolu cok guzel gecsin insallah.
Gordugunuz gibi ben bugunde dogurmadimSimdi uzanmis azcik keyif yapiyodum ki aklima yarinki kontrolum geldi.Olurda yatisim yapilirsa yarin bu saatlerde sanci cekiyo olcam.Keyfim bozuldu en iyisi utulerimi yapayim dedim
Eeee bu kadar rahatlık yeter sana demi ama
Ne istiyosun nasıl bi ruh halim olsun istiyosun bendenEeee bu kadar rahatlık yeter sana demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?