2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
:)
şimdiden kıskançlık
kadınlar hep böyle :)
sağlık olsun birlik olsun
ben de eşcazımı çok seviyorum nasıl olacak merak ediyorum.
iki aşk ..
Her şey çok güzel olacak inşAllah canim :) o isteyken onu özlüyorum bebeğimiz gelince ona sarılır özlemimi bastırırim diye düşünüyorum sen de öyle yaparsın

interiorarchitect geçmiş olsun hasta olmuşsun serum fizyolojik al damla burnuna bide yattığın odaya soğan koy nefesini açar rahat uyursun. Vicks tw önernisti bana kadın dogumcum burnuna sur dedi
Teşekkür ederim canım benim
Soğandam midem bulanıyor ama vıcksi deneyeyim çok zor ya az duymak Allâh az işiten işitemeyen herkesin yardımcısı olsun iki senedir bunu anladım yanii... Zormuş..

eşimde sinüzit var ve çok tıanır bize de dediler papatya buharı bir de bi ot daha varmış.. o çok etkiliymiş ama çok etkili bitkiler beni korkutuyor nedense
Valla bende önce bi yapmasam mi dedim ama öyle rahatsız edici bi durum bi koku falan olmayınca yapayım dedim bakalım bi kaç gün yapcam inşallah rahatlatır

SELAM hanimlar ben sabah gobegim çatlamış üyle fazla değil bi kac çizik gibi bu aydan sonra olmaz diye düşünmüştüm bu ayda olan varmi bide daha catlarmi hemen zeytin yağıyla masaj yaptım sizce daha olurmu
kaşındı falan oldu mu çatlarken ? Benim de 34 üncü haftam henüz bişey yok ama baya gergin. Çatlamadan doğursaydık

Canlar kontrolden geldim doktorun oruç başına vurmuş belli ki hiç konuşmadı suyu kilosu gelişimi güzel dedi 39 da alırız dedi nst gayet iyi dedi bitti gitti buarada 2800 gram olmusuz boyunu söylemedi artık haftada bir gidicez ayyy nekadar devrik cümle kurarak anlattım adamın negatifligi bana geçti resmen.

SELAM hanimlar ben sabah gobegim çatlamış üyle fazla değil bi kac çizik gibi bu aydan sonra olmaz diye düşünmüştüm bu ayda olan varmi bide daha catlarmi hemen zeytin yağıyla masaj yaptım sizce daha olurmu
catlaklar heran heryerden portleyebilir canim benim onceki dogumdan da vardi azcik simdi biraz daha eklenmis gibi ustune ama oyle cok degil illaki azda olsa olacak kacis yok

bende kontrolden geldim bugün malum şekerim varkızım 3 kilo olmuş 4 ü geçerse sezeryan dedi...yani henüz doğum şekline karar vermedi doktorum...normal doğum olursa ebeler yaptırıyormuş doktorun sekreteri öyle söyledi biraz korktum acaba kötü davranırlarmı diye ama araştırma hastanesine geçmiştim özelden memnun kalmadığım için malum şekerimi önemsemeyen bir doktorum vardı lanet olası ....şimdi bu doktorda normal olursa girmiyorum dedi sezeryan içinde rica edince tamam dedi...

Arastirma hastaneleri cok yogun oluyo diye normal doguma girmiyolarmis cogu yerde oyle duymustum bende ama sezeryana niye rica edince tamam dediki o girmezse kim yapacakmis.
Bide ebelerin kotu davranacagini sanmiyorum iyi dusunelim iyi olsun. Aslinda onceden tanisma gorusme firsatin varsa ebelerle gorusebilirsin hani bi kac soru sorma bahanesiyle. O sekilde bastan bi yakinlik yakalayabilirseniz ilgileri daha farkli olur

sanırım asistanlar yapıyor sezeryanıda onu sormak aklıma gelmedi açıkçası...hangisi denk gelir bilmiyorumki doğum anında bir sürü ebe vardır muhtemelen aklım çok karıştı yine

öncelikle helal i hoş olsun :)

evet, ikisi de sezaryen.
evet ikisinde de standart eğiliyorsun öne doğru ancak benim korkumu bildiği için beni sol tarafıma yatırarak yaptı anestezi uzmanı. bu sefer de talep edeceğim ama nazım geçer mi bilmiyorum arnavut i zoti ye :))

bırak çok u hiç acıtmıyor, birşey hissetmiyorsun zaten. kateteri yerleştirmeden önce o bölgeye anestezi yapıyor.

ben korse kullanmadım, ciddi zararlar verdiğini duydum, özellikle bağırsaklara. bu konuda birşey diyemeyeceğim ancak sezaryen kemeri denen şeyi kullandım ve kullanacağım çünkü evde sürekli sana çarpma ihtimali olan ve boyu neredeyse senin sezaryen kesin ile aynı olan bir sıpa varsa çok işe yarıyor :)) tabii göbeğini toparlamakla fln alakası yok bu bahsettiğim kemerin.

ben emici kulot kullanmadım, bilemiyorum ama çok yüksek belli çamaşırlarım var ve normal ped kullanıyorum.

burada depend markayı tavsiye edi6yor arkadaşlar ve ben de fotoğrafına bakınca kesinin olduğu yeri rahatsız edebileceğini düşünmüyorum. beli baya yüksek geldi bana.

istediğin kadar sor, elimden geldiğince cevaplarım :))

@insanbuL ya işte o basma olayından tedirginim ben çünkü pankreas ameliyatı oldum içten çok dikiş var mideden kasığıma kadar dikişim zarar verirmi o basma

mutlaka doğumdan önce, doğumunda olacak olan ekibi ya da hemşireleri uyar bu konuda. gerekirse hiç zorlamasınlar.

bilmeleri şart. doktorun biliyor mu? ya da bir yorumda bulundu mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…