2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim peki suni sanci verildigi zamanda sancilar.arasinda 1 dk bile olsa nefes alacak zaman oluyomu? Normal sancilarda oluyo diyolar suni sancida hic gecmeden surekli sanci cekiliyomus dogru mu???
Oluyor canim. İlk başta uykuya bile dalıyorsun.sıklastiginda zaten ikinma hissi geliyor eliinde olmadan. O sırada bile güç toplayacak anın oluyor. Yani beni yürüterek doğum masasına aldilar eger sancı hiç durmamış olsaydı yuruyemezdim bile. Ebe ya da Dr sana yardımcı oluyor. Sancı atağı geçtiğinde gücünü topla,s sadece ikinma hissi geldiğinde ikin diyorlar. İnşallah gerek kalmaz suni sancı ya. Kendi sancısı olupta hissetmeyen çok çünkü. Epidural normal konusunu drunla konuştun mu canım?

Korkma titre
Ya uykularim kaçmaya başladı ortak ol istiyorum
Bende uyuyamıyorum ama hic bir yatis pozisyonunda rahat edemedgm icin ne tarafa donsem sanki bosluga yatmisim gibi karnim agirlik yapiyo daraliyorm
Ama sanirim sen dogum stresine girmemi istiyosun var biraz biseyler ama cahil cesareti var bende suan

Seni sancı çok zor diyolar.bide hani sancıyı biraz evde çeksek bilemezmiyiz ki mesela beklesek 5 dk da bire düşünce falan gitsek anlamazmıyız.

Evet evet beraber strese girelim istiyorum
Yastıklar yardımcı olmuyor mu kuzum? Ben üç yastıkla kanepede tek basıma Yatiyorum. Karnını mecbur bi tarafa dayamak zorunda kalıyorsun.

Tekrar çoook cook teşekkür ederim :) :) yirtma yeri var o kulotta kullanımı pratik aslında

Seni sancı çok zor diyolar.bide hani sancıyı biraz evde çeksek bilemezmiyiz ki mesela beklesek 5 dk da bire düşünce falan gitsek anlamazmıyız.
Suni sanciyi bana sebepsiz verdiler. En yakın komşum denen kadın ebelerle çok iyi arkadaş. Benim yatışim yapılınca arayıp, cok bekletmeyin hemen doğursun demiş dengesiz. Benim suyum bebek için yeterliydi aslında. Gerçekten suni sancı zor. Kendi sancinin bu kadar olacağını sanmıyorum. Çünkü arkadaşım kendi sancisiyla evde bekledi ve son noktada gitti. O sırada duş aldı,evini topladi gece uykuya bile yattı. İnşallah kendi sancinin gelir. Ve evde bekledi. Anlariz canim niye anlamayalim. Sancı siklasinca gitmek en guzeli yoksa hastanede kimse senin kahrini uzun sure çekmiyor. Hemen suni sanciyi veriyorlar. Tabi suyun felan gelirse sanciyi beklememek lazım bebek tehlikeye girmesin diye

Karninin altina yastik koy ince bir yastikkarnin sarkmazsa daha rahat edersin

Evet evet beraber strese girelim istiyorum
Yastıklar yardımcı olmuyor mu kuzum? Ben üç yastıkla kanepede tek basıma Yatiyorum. Karnını mecbur bi tarafa dayamak zorunda kalıyorsun.
Savas veriyorum zaten yastiklarla ne oluyosa gece oluyo suan uzaniyorum mesela oyle bi sıkıntm yok degisik bisey olmaya basladm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…