- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.121
Evet canım 17.95 ten 7.95e düşürmusler bende görünce şok oldum tekrar alasim geldi
Arkadaşım yatağa serilen hasta bezi deyince verirler dedi sezeryan yapanlara onlardan istyrz dedi.iç çamaşırı giymeleri çok zor oluyo giymiyolar zaten dediYatağa serilenler nasıl peki?
Oluyor canim. İlk başta uykuya bile dalıyorsun.sıklastiginda zaten ikinma hissi geliyor eliinde olmadan. O sırada bile güç toplayacak anın oluyor. Yani beni yürüterek doğum masasına aldilar eger sancı hiç durmamış olsaydı yuruyemezdim bile. Ebe ya da Dr sana yardımcı oluyor. Sancı atağı geçtiğinde gücünü topla,s sadece ikinma hissi geldiğinde ikin diyorlar. İnşallah gerek kalmaz suni sancı ya. Kendi sancısı olupta hissetmeyen çok çünkü. Epidural normal konusunu drunla konuştun mu canım?Canim peki suni sanci verildigi zamanda sancilar.arasinda 1 dk bile olsa nefes alacak zaman oluyomu? Normal sancilarda oluyo diyolar suni sancida hic gecmeden surekli sanci cekiliyomus dogru mu???
Bende uyuyamıyorum ama hic bir yatis pozisyonunda rahat edemedgm icin ne tarafa donsem sanki bosluga yatmisim gibi karnim agirlik yapiyo daraliyormKorkma titre
Ya uykularim kaçmaya başladı ortak ol istiyorum
Seni sancı çok zor diyolar.bide hani sancıyı biraz evde çeksek bilemezmiyiz ki mesela beklesek 5 dk da bire düşünce falan gitsek anlamazmıyız.Oluyor canim. İlk başta uykuya bile dalıyorsun.sıklastiginda zaten ikinma hissi geliyor eliinde olmadan. O sırada bile güç toplayacak anın oluyor. Yani beni yürüterek doğum masasına aldilar eger sancı hiç durmamış olsaydı yuruyemezdim bile. Ebe ya da Dr sana yardımcı oluyor. Sancı atağı geçtiğinde gücünü topla,s sadece ikinma hissi geldiğinde ikin diyorlar. İnşallah gerek kalmaz suni sancı ya. Kendi sancısı olupta hissetmeyen çok çünkü. Epidural normal konusunu drunla konuştun mu canım?
Ben bi yerde doguma yakin olabilir diye okumustum ama ne kadar dogru bilemiyorum.
O kısmı ben de sevemiyorum
Masallah canımmTeşekkür ederim gusel temmennileriz için hepinize tek tek etiketleyemedimmSuper_anne1411 görümcem çok iyidir tatlım çok sewerim valla saolsun keşke 5 görümcem olsa eltim olmasaydi
Dunden beri yedigin ictigin seyleri bi dusun bakalim belki onlar tetiklemistir. Patavatsizlik etmisim bende birazinsallah biraz daha vardir dr 1 temmuzda alacak ben bugun evde limonata yaptim ve bol miktarda ictim umarim eksi tetiklemezinsan herseyden tirsiyo
Daha erken insallah daha degildirBenimde öyle yaa doğuma yakın oluyomuş ama
Evet evet beraber strese girelim istiyorumBende uyuyamıyorum ama hic bir yatis pozisyonunda rahat edemedgm icin ne tarafa donsem sanki bosluga yatmisim gibi karnim agirlik yapiyo daraliyorm
Ama sanirim sen dogum stresine girmemi istiyosun var biraz biseyler ama cahil cesareti var bende suan
Estafirullah canim hayirlisi olsun tabi erkengelirse yapacak birsey yok ama yinede insan gunununde olsun istiyorDunden beri yedigin ictigin seyleri bi dusun bakalim belki onlar tetiklemistir. Patavatsizlik etmisim bende biraz
Telas yapma lutfen
Tekrar çoook cook teşekkür ederim :) :) yirtma yeri var o kulotta kullanımı pratik aslındabenim normal regl gibi oldu ve 1 hafta sürüp bitti. kiminde 40 güne kadar oluyormuş.
kesilen yeri hiç kafana takma, gereken muameleyi yapıyorlar hastanede. sendeki numunenin kenarına bak, belki yırtılacak bir yeri vardır :))
yatarak ya da oturarak farketmiyor, her türlü acımıyor zaten.
sana anestezi ilacını verdikten sonra hiçbirşey hissetmiyorsun ve ses te duymayacaksın :))
Tamam canım çok teşekkür ederim :)Arkadaşım yatağa serilen hasta bezi deyince verirler dedi sezeryan yapanlara onlardan istyrz dedi.iç çamaşırı giymeleri çok zor oluyo giymiyolar zaten dedi
Suni sanciyi bana sebepsiz verdiler. En yakın komşum denen kadın ebelerle çok iyi arkadaş. Benim yatışim yapılınca arayıp, cok bekletmeyin hemen doğursun demiş dengesiz. Benim suyum bebek için yeterliydi aslında. Gerçekten suni sancı zor. Kendi sancinin bu kadar olacağını sanmıyorum. Çünkü arkadaşım kendi sancisiyla evde bekledi ve son noktada gitti. O sırada duş aldı,evini topladi gece uykuya bile yattı. İnşallah kendi sancinin gelir. Ve evde bekledi. Anlariz canim niye anlamayalim. Sancı siklasinca gitmek en guzeli yoksa hastanede kimse senin kahrini uzun sure çekmiyor. Hemen suni sanciyi veriyorlar. Tabi suyun felan gelirse sanciyi beklememek lazım bebek tehlikeye girmesin diyeSeni sancı çok zor diyolar.bide hani sancıyı biraz evde çeksek bilemezmiyiz ki mesela beklesek 5 dk da bire düşünce falan gitsek anlamazmıyız.
Karninin altina yastik koy ince bir yastikkarnin sarkmazsa daha rahat edersinBende uyuyamıyorum ama hic bir yatis pozisyonunda rahat edemedgm icin ne tarafa donsem sanki bosluga yatmisim gibi karnim agirlik yapiyo daraliyorm
Ama sanirim sen dogum stresine girmemi istiyosun var biraz biseyler ama cahil cesareti var bende suan
Savas veriyorum zaten yastiklarlaEvet evet beraber strese girelim istiyorum
Yastıklar yardımcı olmuyor mu kuzum? Ben üç yastıkla kanepede tek basıma Yatiyorum. Karnını mecbur bi tarafa dayamak zorunda kalıyorsun.
Yok canım bişey hissetmedim aynada bi gördüm şok oldum allahtan çok değil 2 3 çizik inşallah dahada olmazkaşındı falan oldu mu çatlarken ? Benim de 34 üncü haftam henüz bişey yok ama baya gergin. Çatlamadan doğursaydık
Estafirullah canim hayirlisi olsun tabi erkengelirse yapacak birsey yok ama yinede insan gunununde olsun istiyor
Insallah zamaninda gelir bebeginKarninin altina yastik koy ince bir yastikkarnin sarkmazsa daha rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?