2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
sanırım asistanlar yapıyor sezeryanıda onu sormak aklıma gelmedi açıkçası...hangisi denk gelir bilmiyorumki doğum anında bir sürü ebe vardır muhtemelen aklım çok karıştı yine
Sezeryani da bi sor bence mutlaka kim girer diye ne olur ne olmaz.
Dogru soyluyosun bi suru ebe vardir da 1-2tanesini bile tanisan yeter bence hastaneye gidince sen soramasan bile esin sorar mesela x hanim burdami falan der. Bi sekilde seninle daha iyi ilgilenebilecek biri gelir oyle bi durumda.

sanırım asistanlar yapıyor sezeryanıda onu sormak aklıma gelmedi açıkçası...hangisi denk gelir bilmiyorumki doğum anında bir sürü ebe vardır muhtemelen aklım çok karıştı yine
Canim için rahat olsun o ebeler çok tecrübeli oluyorlar. Gün icinde kaç doğuma giriyorlar. Zaten aksi bir i durumda dru çağırıyorlar. Ben devlette ebelerle dogum yaptım.ekip cok iyiydi. Surekli şakalarla esprilerle doğum yaptırdılar. Ama geri hizmettekiler için aynı şeyi soyleyemicem.temizlikci bile azarlamıştı beni.

Çoook teşekkür ederim:) normal ped demişsin ya hani ben kanama nasıl oluyo bilmiyorum baya şakır şakır akacak mj yoksa adet gibi mi olacak adet gibiyse ben de ped alayım. O bahsedilen külot var elimde bitane numune gelmişti bana beli yüksek evet ama pamuklu gibi içi onun terletir mi diye düşünüyorum kesilen yeri :/ peki yan yatmak la egilmek arasında fark var mı iğne nin iyi olması açısından normalden korkup sezaryen istedim şimdi de iğne korkusu sardı :/ kesilirken sesi duyuyo musun ciyir çizir falan :'(

Birisi sezeryanda zor oluyor onu değiştirmesi yazmıştı. Sezeryan olacaklar bir araştırsın kızlar.
Evet sezeryan olacaklar yatağa serilenden bezleeden alabilir. Geçen gün ebe olan arkadaşım hiç bişey giyemiyolar zorlanıyolar dedi.ben de eşim alır lazım olursa die düşündüm. Şu an belli değil çünkü benim ki

mutlaka doğumdan önce, doğumunda olacak olan ekibi ya da hemşireleri uyar bu konuda. gerekirse hiç zorlamasınlar.

bilmeleri şart. doktorun biliyor mu? ya da bir yorumda bulundu mu ??
doktorum önceleri birşey olmaz ya falan yapıyordu biraz rahat bir doktor.. ama etrafımdaki sağlıkçı arkadaşlarım ne kadar da olsa basılıyor o an herkes doğumun bir an önce bitmesinden yana veya bir şey olmaz mantığı ile bakıyorlar diyor.. son gidişimde doktorda çok zorlamayız ço bastırmazlar vs dedi ama sonuçta normal doğuma ani gidiliyor.. o an hangi ebe olur hangi hemşire olur ve ben derdimi ne kadar anlatırım bilmiyorum normal doğumu çok istiyordum ama artık çok tedirginim..
birde benim pankreasımın ameliyatında kitlem alınamadı.. bağırsağa dikildi.. alınması mümkün değildi.. baskı ona da zarar verir diye tedirginim

Valla bende önce bi yapmasam mi dedim ama öyle rahatsız edici bi durum bi koku falan olmayınca yapayım dedim bakalım bi kaç gün yapcam inşallah rahatlatır
papatya zarar vermez ama o bahsettiğim bitki nedir tam hatırlamıyorum anında söküp atıyor rahatlatıyormuş baya

benim normal regl gibi oldu ve 1 hafta sürüp bitti. kiminde 40 güne kadar oluyormuş.

kesilen yeri hiç kafana takma, gereken muameleyi yapıyorlar hastanede. sendeki numunenin kenarına bak, belki yırtılacak bir yeri vardır :))

yatarak ya da oturarak farketmiyor, her türlü acımıyor zaten.
sana anestezi ilacını verdikten sonra hiçbirşey hissetmiyorsun ve ses te duymayacaksın :))

Amin inşallah canım benim :) ben de sabırsızlıkla sizlerin hikayelerini bekliyorum

insanbuL ya işte o basma olayından tedirginim ben çünkü pankreas ameliyatı oldum içten çok dikiş var mideden kasığıma kadar dikişim zarar verirmi o basma
Canim bunu drunla mutlaka konuş. O an sen belki telaştan unutsan bile doğum ekibine esin mutlaka söylesin. Yani bastırma isi o kadar hafif olmuyor çünkü bayağı soruyorlar o yüzden zararı olabilir nrt bir bilgim olmasa da. Belki de drun sezaryene karar verir bu sebepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…