- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.101
Sezeryani da bi sor bence mutlaka kim girer diye ne olur ne olmaz.sanırım asistanlar yapıyor sezeryanıda onu sormak aklıma gelmedi açıkçası...hangisi denk gelir bilmiyorumki doğum anında bir sürü ebe vardır muhtemelen aklım çok karıştı yine
Canim için rahat olsun o ebeler çok tecrübeli oluyorlar. Gün icinde kaç doğuma giriyorlar. Zaten aksi bir i durumda dru çağırıyorlar. Ben devlette ebelerle dogum yaptım.ekip cok iyiydi. Surekli şakalarla esprilerle doğum yaptırdılar. Ama geri hizmettekiler için aynı şeyi soyleyemicem.temizlikci bile azarlamıştı beni.sanırım asistanlar yapıyor sezeryanıda onu sormak aklıma gelmedi açıkçası...hangisi denk gelir bilmiyorumki doğum anında bir sürü ebe vardır muhtemelen aklım çok karıştı yine
Benimde öyle yaa doğuma yakın oluyomuş amaKizlar ben bikac gundur ishal oluyorum normal mi ki
Çoook teşekkür ederim:) normal ped demişsin ya hani ben kanama nasıl oluyo bilmiyorum baya şakır şakır akacak mj yoksa adet gibi mi olacak adet gibiyse ben de ped alayım. O bahsedilen külot var elimde bitane numune gelmişti bana beli yüksek evet ama pamuklu gibi içi onun terletir mi diye düşünüyorum kesilen yeri :/ peki yan yatmak la egilmek arasında fark var mı iğne nin iyi olması açısından normalden korkup sezaryen istedim şimdi de iğne korkusu sardı :/ kesilirken sesi duyuyo musun ciyir çizir falan :'(öncelikle helal i hoş olsun :)
evet, ikisi de sezaryen.
evet ikisinde de standart eğiliyorsun öne doğru ancak benim korkumu bildiği için beni sol tarafıma yatırarak yaptı anestezi uzmanı. bu sefer de talep edeceğim ama nazım geçer mi bilmiyorum arnavut i zoti ye :))
bırak çok u hiç acıtmıyor, birşey hissetmiyorsun zaten. kateteri yerleştirmeden önce o bölgeye anestezi yapıyor.
ben korse kullanmadım, ciddi zararlar verdiğini duydum, özellikle bağırsaklara. bu konuda birşey diyemeyeceğim ancak sezaryen kemeri denen şeyi kullandım ve kullanacağım çünkü evde sürekli sana çarpma ihtimali olan ve boyu neredeyse senin sezaryen kesin ile aynı olan bir sıpa varsa çok işe yarıyor :)) tabii göbeğini toparlamakla fln alakası yok bu bahsettiğim kemerin.
ben emici kulot kullanmadım, bilemiyorum ama çok yüksek belli çamaşırlarım var ve normal ped kullanıyorum.
burada depend markayı tavsiye edi6yor arkadaşlar ve ben de fotoğrafına bakınca kesinin olduğu yeri rahatsız edebileceğini düşünmüyorum. beli baya yüksek geldi bana.
istediğin kadar sor, elimden geldiğince cevaplarım :))
Ben aldım geldi herkes onu önerdi zatendepend emici kilot diye birşey var doğum sonrası için hasta bezi yerine bundanmı alsakki bilginiz varmı kızlar
Evet sezeryan olacaklar yatağa serilenden bezleeden alabilir. Geçen gün ebe olan arkadaşım hiç bişey giyemiyolar zorlanıyolar dedi.ben de eşim alır lazım olursa die düşündüm. Şu an belli değil çünkü benim kiBirisi sezeryanda zor oluyor onu değiştirmesi yazmıştı. Sezeryan olacaklar bir araştırsın kızlar.
doktorum önceleri birşey olmaz ya falan yapıyordu biraz rahat bir doktor.. ama etrafımdaki sağlıkçı arkadaşlarım ne kadar da olsa basılıyor o an herkes doğumun bir an önce bitmesinden yana veya bir şey olmaz mantığı ile bakıyorlar diyor.. son gidişimde doktorda çok zorlamayız ço bastırmazlar vs dedi ama sonuçta normal doğuma ani gidiliyor.. o an hangi ebe olur hangi hemşire olur ve ben derdimi ne kadar anlatırım bilmiyorummutlaka doğumdan önce, doğumunda olacak olan ekibi ya da hemşireleri uyar bu konuda. gerekirse hiç zorlamasınlar.
bilmeleri şart. doktorun biliyor mu? ya da bir yorumda bulundu mu ??
papatya zarar vermez ama o bahsettiğim bitki nedir tam hatırlamıyorum anında söküp atıyor rahatlatıyormuş bayaValla bende önce bi yapmasam mi dedim ama öyle rahatsız edici bi durum bi koku falan olmayınca yapayım dedim bakalım bi kaç gün yapcam inşallah rahatlatır
Yatağa serilenler nasıl peki?Evet sezeryan olacaklar yatağa serilenden bezleeden alabilir. Geçen gün ebe olan arkadaşım hiç bişey giyemiyolar zorlanıyolar dedi.ben de eşim alır lazım olursa die düşündüm. Şu an belli değil çünkü benim ki
Yirtiliyo zaten yanlarindanZehrayenihayat
ben oğlum için gece kullanıyorum külot gibi bezlerden ve sabah onu çıkartmak için kenarından yırtıyorum.
belki bu depend için de yırtılabilen bir bölüm yapmışlardır :))
Çoook teşekkür ederim:) normal ped demişsin ya hani ben kanama nasıl oluyo bilmiyorum baya şakır şakır akacak mj yoksa adet gibi mi olacak adet gibiyse ben de ped alayım. O bahsedilen külot var elimde bitane numune gelmişti bana beli yüksek evet ama pamuklu gibi içi onun terletir mi diye düşünüyorum kesilen yeri :/ peki yan yatmak la egilmek arasında fark var mı iğne nin iyi olması açısından normalden korkup sezaryen istedim şimdi de iğne korkusu sardı :/ kesilirken sesi duyuyo musun ciyir çizir falan :'(
Korkma titreNe istiyosun nasıl bi ruh halim olsun istiyosun benden
Evet canım 17.95 ten 7.95e düşürmusler bende görünce şok oldum tekrar alasim geldinee ben çok pis kazıklanmışımm kilotlu olan mııı
Amin inşallah canım benim :) ben de sabırsızlıkla sizlerin hikayelerini bekliyorumay sen güzel anlattın maşaallah :)
inşaallah bu doğumunda kolayca olur..
Rabb im yardım etsin bizlere..
çok heyecanlandım :)
bakalım bizim hikayeler nasıl olacak
ay negatif insanlara deli oluyorum özellikle korkutmak için abartanlarıııı
Ay harika. Ağustos anneleri zamanında da bi kaç kisinin eşi yazmisti çok duygulanmistikOlurda yatisim falan yapilirsa yazicam buraya insallahesimide tembihlerim ben yazamazsam sen yaz kk ya doguma girdi diye
Neydi ki acaba eşim diyo ki doğumda gidince seni hastaneye emanet etcem herşeyine baksınlar tedavi etsinler :)papatya zarar vermez ama o bahsettiğim bitki nedir tam hatırlamıyorum anında söküp atıyor rahatlatıyormuş baya
Canim bunu drunla mutlaka konuş. O an sen belki telaştan unutsan bile doğum ekibine esin mutlaka söylesin. Yani bastırma isi o kadar hafif olmuyor çünkü bayağı soruyorlar o yüzden zararı olabilir nrt bir bilgim olmasa da. Belki de drun sezaryene karar verir bu sebepteninsanbuL ya işte o basma olayından tedirginim ben çünkü pankreas ameliyatı oldum içten çok dikiş var mideden kasığıma kadar dikişim zarar verirmi o basma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?