2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
O ne ya gerizekalıya bak niye karışıyor doğumuna manyak. Ayy sinir oldum kadına , görüşmüyorsundur herhalde o dengesizle

catlaklar heran heryerden portleyebilir canim benim onceki dogumdan da vardi azcik simdi biraz daha eklenmis gibi ustune ama oyle cok degil illaki azda olsa olacak kacis yok
Katlancaz artık bebegimiz için hayirlisiyla kucagimiza alalimda ışte annelik böyle bişey kiloda alsak catlasakta yine isitiyoruz

Manyakmi senin o komsun ya sanki siradan bi is de fazla beklemesin hemen halledin isini diyo

İsim işini ne yaptın Aylinim , benim koca Deniz'i kabullendi
Yaa cok sevindimm :))
Benimki durduk yere fikret ismine sardı ne akrabamz var ne tanidgmz var o isimle. Aklina nerden geldi anlamadim ama fazla dizi izletmemek lazim diye dusunuyrm artik cunku 2.ismi ne olsun dedigimde izledgmz seylerde ne kadar 40yas ustu adam var onlarin ismine bakmaya basladi efeden amca olmaz ama fikretten amca olur diyo
Bu isimde ne kadar ciddi bilmiyorum ama 2.isim olarak da ediz istiyorum ben bakalim nolcak :)

Bence kafa buluyordur seninle benim eşimde daha birkaç gün öncesine kadar amcasının adını koyacağını söyleyip duruyordu beni kızdırmak için, seninki de öyledir. Ediz güzelmiş bak, benimki ikinci ismi kabul etmedi çok istedim Arel ismini de koymayı ama tek isim olsun dedi

Akraba ismi olmadigi surece begenmedgm bisey bile olsa kabul ederim o da heves ediyo sonucta ona da kendime de kiyamiyorum :)
Hic oluru yokmuymus deniz arel guzel ikili cok begendim.
Ama yoksa da denizi kabullenmis zaten zafer senindir

O ne ya gerizekalıya bak niye karışıyor doğumuna manyak. Ayy sinir oldum kadına , görüşmüyorsundur herhalde o dengesizle
Bildin canim gorüşmuyorum şuan. Ama ilk başta bunu kotu niyetli yaptığını anlayamadım. Suni sancı bebek zorda kalmadıkça verilmezmiş sonradan ogrendim. Doğumdan sonra bana ziyarete geldiğinde de helal olsun valla ben doğum korkusuna sezaryen oldum sen nasıl üstesinden geldin diye bi konuşma yapınca da bunu bilinçli yaptığını anladım. Kendisi 9yil hemşirelik yapmış.neyin ne olduğunu cok iyi biliyor. Hakkımı helal etmiyorum kendisine bu olay beni manevi olarak çok üzdü çünkü.

Fena küfür ettim şuan o ..... ya

Evet bunu çok duydum gereksiz yere suni sancı verilen yani. Ben de ondan çok korkyrm o yüzden arkadaşım dedi ki su geldikten sonra 24 saat suresi var bebeğin tehlikeye girmesi için çok telaşlanmassan bekle dedi. Bende orda beni düşünceklerini zannetmyrm korkyrm yani.çok tşk ettim çok güzel anlatmışsın.

Gerçekten o kadın da tam dövmelik.ne hala yani.ebelerin onu aklıyka vermesi de çok ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…