- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.141
O ne ya gerizekalıya bak niye karışıyor doğumuna manyak. Ayy sinir oldum kadına , görüşmüyorsundur herhalde o dengesizleSuni sanciyi bana sebepsiz verdiler. En yakın komşum denen kadın ebelerle çok iyi arkadaş. Benim yatışim yapılınca arayıp, cok bekletmeyin hemen doğursun demiş dengesiz. Benim suyum bebek için yeterliydi aslında. Gerçekten suni sancı zor. Kendi sancinin bu kadar olacağını sanmıyorum. Çünkü arkadaşım kendi sancisiyla evde bekledi ve son noktada gitti. O sırada duş aldı,evini topladi gece uykuya bile yattı. İnşallah kendi sancinin gelir. Ve evde bekledi. Anlariz canim niye anlamayalim. Sancı siklasinca gitmek en guzeli yoksa hastanede kimse senin kahrini uzun sure çekmiyor. Hemen suni sanciyi veriyorlar. Tabi suyun felan gelirse sanciyi beklememek lazım bebek tehlikeye girmesin diye
Katlancaz artık bebegimiz için hayirlisiyla kucagimiza alalimda ışte annelik böyle bişey kiloda alsak catlasakta yine isitiyoruzcatlaklar heran heryerden portleyebilir canim benim onceki dogumdan da vardi azcik simdi biraz daha eklenmis gibi ustune ama oyle cok degil illaki azda olsa olacak kacis yok
Manyakmi senin o komsun ya sanki siradan bi is de fazla beklemesin hemen halledin isini diyoSuni sanciyi bana sebepsiz verdiler. En yakın komşum denen kadın ebelerle çok iyi arkadaş. Benim yatışim yapılınca arayıp, cok bekletmeyin hemen doğursun demiş dengesiz. Benim suyum bebek için yeterliydi aslında. Gerçekten suni sancı zor. Kendi sancinin bu kadar olacağını sanmıyorum. Çünkü arkadaşım kendi sancisiyla evde bekledi ve son noktada gitti. O sırada duş aldı,evini topladi gece uykuya bile yattı. İnşallah kendi sancinin gelir. Ve evde bekledi. Anlariz canim niye anlamayalim. Sancı siklasinca gitmek en guzeli yoksa hastanede kimse senin kahrini uzun sure çekmiyor. Hemen suni sanciyi veriyorlar. Tabi suyun felan gelirse sanciyi beklememek lazım bebek tehlikeye girmesin diye
İsim işini ne yaptın Aylinim , benim koca Deniz'i kabullendiLig bitti diye seviniyodum simdi milli maclar basladi kumanda hakimiyetimi kaybettim yine
Yaa cok sevindimm :))İsim işini ne yaptın Aylinim , benim koca Deniz'i kabullendi
Bence kafa buluyordur seninleYaa cok sevindimm :))
Benimki durduk yere fikret ismine sardı ne akrabamz var ne tanidgmz var o isimle. Aklina nerden geldi anlamadim ama fazla dizi izletmemek lazim diye dusunuyrm artik cunku 2.ismi ne olsun dedigimde izledgmz seylerde ne kadar 40yas ustu adam var onlarin ismine bakmaya basladi efeden amca olmaz ama fikretten amca olur diyo
Bu isimde ne kadar ciddi bilmiyorum ama 2.isim olarak da ediz istiyorum ben bakalim nolcak :)
Akraba ismi olmadigi surece begenmedgm bisey bile olsa kabul ederim o da heves ediyo sonucta ona da kendime de kiyamiyorum :)Bence kafa buluyordur seninlebenim eşimde daha birkaç gün öncesine kadar amcasının adını koyacağını söyleyip duruyordu beni kızdırmak için, seninki de öyledir. Ediz güzelmiş bak, benimki ikinci ismi kabul etmedi çok istedim Arel ismini de koymayı ama tek isim olsun dedi
Bildin canim gorüşmuyorum şuan. Ama ilk başta bunu kotu niyetli yaptığını anlayamadım. Suni sancı bebek zorda kalmadıkça verilmezmiş sonradan ogrendim. Doğumdan sonra bana ziyarete geldiğinde de helal olsun valla ben doğum korkusuna sezaryen oldum sen nasıl üstesinden geldin diye bi konuşma yapınca da bunu bilinçli yaptığını anladım. Kendisi 9yil hemşirelik yapmış.neyin ne olduğunu cok iyi biliyor. Hakkımı helal etmiyorum kendisine bu olay beni manevi olarak çok üzdü çünkü.O ne ya gerizekalıya bak niye karışıyor doğumuna manyak. Ayy sinir oldum kadına , görüşmüyorsundur herhalde o dengesizle
Yok Can'ım ikna edemedim adamı. Aynen öyleAkraba ismi olmadigi surece begenmedgm bisey bile olsa kabul ederim o da heves ediyo sonucta ona da kendime de kiyamiyorum :)
Hic oluru yokmuymus deniz arel guzel ikili cok begendim.
Ama yoksa da denizi kabullenmis zaten zafer senindir
Fena küfür ettim şuan o ..... yaBildin canim gorüşmuyorum şuan. Ama ilk başta bunu kotu niyetli yaptığını anlayamadım. Suni sancı bebek zorda kalmadıkça verilmezmiş sonradan ogrendim. Doğumdan sonra bana ziyarete geldiğinde de helal olsun valla ben doğum korkusuna sezaryen oldum sen nasıl üstesinden geldin diye bi konuşma yapınca da bunu bilinçli yaptığını anladım. Kendisi 9yil hemşirelik yapmış.neyin ne olduğunu cok iyi biliyor. Hakkımı helal etmiyorum kendisine bu olay beni manevi olarak çok üzdü çünkü.
Gündüz uyuyup geceleri gündüz niyetine yaşasan soruna çözüm bulabilir miyiz kiSavas veriyorum zaten yastiklarlane oluyosa gece oluyo suan uzaniyorum mesela oyle bi sıkıntm yok degisik bisey olmaya basladm ben
Evet manyakmis hain karıManyakmi senin o komsun ya sanki siradan bi is de fazla beklemesin hemen halledin isini diyo
Benimle eglenmeye yer ariyosun sende yaniiGündüz uyuyup geceleri gündüz niyetine yaşasan soruna çözüm bulabilir miyiz ki
Ver bana duvardan duvara carpayim o manyagiEvet manyakmis hain karıbunu kasıtlı yaptığını sonradan anladım. Ne insanlar var değil mi
Ohhh ağzın bal yesin bacım icim soguduFena küfür ettim şuan o ..... ya
İnsan sevdiğiyle ugrasirmisBenimle eglenmeye yer ariyosun sende yanii
Öyle olursa cok sıkılrm olmaz o
Göbeğinle ez onu aylinimmmVer bana duvardan duvara carpayim o manyagi
Evet bunu çok duydum gereksiz yere suni sancı verilen yani. Ben de ondan çok korkyrm o yüzden arkadaşım dedi ki su geldikten sonra 24 saat suresi var bebeğin tehlikeye girmesi için çok telaşlanmassan bekle dedi. Bende orda beni düşünceklerini zannetmyrm korkyrm yani.çok tşk ettim çok güzel anlatmışsın.Suni sanciyi bana sebepsiz verdiler. En yakın komşum denen kadın ebelerle çok iyi arkadaş. Benim yatışim yapılınca arayıp, cok bekletmeyin hemen doğursun demiş dengesiz. Benim suyum bebek için yeterliydi aslında. Gerçekten suni sancı zor. Kendi sancinin bu kadar olacağını sanmıyorum. Çünkü arkadaşım kendi sancisiyla evde bekledi ve son noktada gitti. O sırada duş aldı,evini topladi gece uykuya bile yattı. İnşallah kendi sancinin gelir. Ve evde bekledi. Anlariz canim niye anlamayalim. Sancı siklasinca gitmek en guzeli yoksa hastanede kimse senin kahrini uzun sure çekmiyor. Hemen suni sanciyi veriyorlar. Tabi suyun felan gelirse sanciyi beklememek lazım bebek tehlikeye girmesin diye
Gerçekten o kadın da tam dövmelik.ne hala yani.ebelerin onu aklıyka vermesi de çok ilginç.Suni sanciyi bana sebepsiz verdiler. En yakın komşum denen kadın ebelerle çok iyi arkadaş. Benim yatışim yapılınca arayıp, cok bekletmeyin hemen doğursun demiş dengesiz. Benim suyum bebek için yeterliydi aslında. Gerçekten suni sancı zor. Kendi sancinin bu kadar olacağını sanmıyorum. Çünkü arkadaşım kendi sancisiyla evde bekledi ve son noktada gitti. O sırada duş aldı,evini topladi gece uykuya bile yattı. İnşallah kendi sancinin gelir. Ve evde bekledi. Anlariz canim niye anlamayalim. Sancı siklasinca gitmek en guzeli yoksa hastanede kimse senin kahrini uzun sure çekmiyor. Hemen suni sanciyi veriyorlar. Tabi suyun felan gelirse sanciyi beklememek lazım bebek tehlikeye girmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?