- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.161
Ediz çok güzelmişYaa cok sevindimm :))
Benimki durduk yere fikret ismine sardı ne akrabamz var ne tanidgmz var o isimle. Aklina nerden geldi anlamadim ama fazla dizi izletmemek lazim diye dusunuyrm artik cunku 2.ismi ne olsun dedigimde izledgmz seylerde ne kadar 40yas ustu adam var onlarin ismine bakmaya basladi efeden amca olmaz ama fikretten amca olur diyo
Bu isimde ne kadar ciddi bilmiyorum ama 2.isim olarak da ediz istiyorum ben bakalim nolcak :)
Ayyyy inanmıyrm şok oldum şu An valla hiç tahmin etmezdim böyle bişey olacğınıBildin canim gorüşmuyorum şuan. Ama ilk başta bunu kotu niyetli yaptığını anlayamadım. Suni sancı bebek zorda kalmadıkça verilmezmiş sonradan ogrendim. Doğumdan sonra bana ziyarete geldiğinde de helal olsun valla ben doğum korkusuna sezaryen oldum sen nasıl üstesinden geldin diye bi konuşma yapınca da bunu bilinçli yaptığını anladım. Kendisi 9yil hemşirelik yapmış.neyin ne olduğunu cok iyi biliyor. Hakkımı helal etmiyorum kendisine bu olay beni manevi olarak çok üzdü çünkü.
Nerden aldın canım bunu?cnm ben bundan aldım
Yarin sabah konusmak istiyorum.suni sanci deyince direncim kiriliyo nedense epidural geliyo aklimaOluyor canim. İlk başta uykuya bile dalıyorsun.sıklastiginda zaten ikinma hissi geliyor eliinde olmadan. O sırada bile güç toplayacak anın oluyor. Yani beni yürüterek doğum masasına aldilar eger sancı hiç durmamış olsaydı yuruyemezdim bile. Ebe ya da Dr sana yardımcı oluyor. Sancı atağı geçtiğinde gücünü topla,s sadece ikinma hissi geldiğinde ikin diyorlar. İnşallah gerek kalmaz suni sancı ya. Kendi sancısı olupta hissetmeyen çok çünkü. Epidural normal konusunu drunla konuştun mu canım?
Dualarımız seninle hayırlı haberlerini beklyrz inş suyu yeter kendi sancın gelene kadarYarin sabah konusmak istiyorum.suni sanci deyince direncim kiriliyo nedense epidural geliyo aklimakendi sancil gelse ne guzel olur ya.bugun butun evi temizledim.bol hareket ettim acilmam devam etsinde kendim sancim gelsin diye.bebegin hareketinde ya da suyunda sikinti cikarsa suni sanci verecek cunku
Insallah canim insallah.dua edin ne olur.Hayirlisiyla alsam bebegimi kucagimaDualarımız seninle hayırlı haberlerini beklyrz inş suyu yeter kendi sancın gelene kadar
Katiliyorum .Bitmedi bu maçlar bir yanda dizim var bir yanda survivor offLig bitti diye seviniyodum simdi milli maclar basladi kumanda hakimiyetimi kaybettim yine
Selam anneler bugün oglusumu görmeye gittim herşey yolunda bizde sadece kafası 1 hafta buyuk kanala dayadığı için acilman olabilir dedi kurcalamak istemedi çünkü kafayı gömmüş aşağı benim sıkıntılar da ondanmis. Suyun gelirse veya kanaman olursa gel dedi dogum başlar dedi. Pek yorulmamam gerek ama ne mümkün misafirim var kaç gundur saliya kadar daha burdalar kaynimla ufak oğlu doktora geldi benim oglanda kaynadı epeyce. Kilomuz 2.280 gr maşallah sıkıntı yok gelişiminde kafa ve göbek ilerideymis biraz daha 1 ay sonraya çağırdı sıkıntı olmadıkça gelme dedi. Bizde durumlar ic açıcı şimdilik çok şükür
Can'ım benım 2. Alışım memnunum valla armut.com dıye ordan teklif alıyorsunSELAM hanimlar Benim erken doğum rizkim var demiştim belki hatirlayan vardır benim temizligim var internetten temizlik şirketlerinden temizlikci çağırmak istiyorum daha önce cagirmadigim için soruyorum güvenilir mi
Selam anneler bugün oglusumu görmeye gittim herşey yolunda bizde sadece kafası 1 hafta buyuk kanala dayadığı için acilman olabilir dedi kurcalamak istemedi çünkü kafayı gömmüş aşağı benim sıkıntılar da ondanmis. Suyun gelirse veya kanaman olursa gel dedi dogum başlar dedi. Pek yorulmamam gerek ama ne mümkün misafirim var kaç gundur saliya kadar daha burdalar kaynimla ufak oğlu doktora geldi benim oglanda kaynadı epeyce. Kilomuz 2.280 gr maşallah sıkıntı yok gelişiminde kafa ve göbek ilerideymis biraz daha 1 ay sonraya çağırdı sıkıntı olmadıkça gelme dedi. Bizde durumlar ic açıcı şimdilik çok şükür
10 gune kadar kontrol suresinde oluyosun canim.yani odemiyosun7-8 gün içinde ikinci kez kontrole gidince tekrar ücret ödeniyor mu acep bilen var mi ?
10 gune kadar kontrol suresinde oluyosun canim.yani odemiyosun
Ay insallah. Hayirlisiyla gununde dogsun:)Ben 34+4 oldum cnm erken doğsun istemiyorum kızım 36 da doğdu bu seferli bebeğim biraz daha beklesin gününde doğsun istiyorum cnm
Ben hic duymadim. Ne icin uygulaniyoKizlar fatima ana eli otunu duyan uygulayan varmi?
benim hastanede epidural varmış canım ben ondan yaptırmaya karar verdim. çok bilinçli değil sırf bebeğimi doğar doğmaz görüp emzirebilmek için istiyorumBende öyle bide uyanamama oluyormuş genel anestezide ondanda çekiniyorum annem bizi genelde anesteziyle doğurmuş çok zordur diyor eğer mecbur kalorsam sezaryene spinaş istiyorum orada Çevre de sakat kalırsın diyorlar kafam bayağı bir karışık Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
rapor çıkmadı ama sözlü olarak öğrendik pek net bişey yok canım galiba bebiş hareket etmiş bilmiyom artık@misam bebişin gelmesine az kalmış hadi sağlıklı bi şekilde gelsin Allah kurtarsın inşallah :) bu arada kurabiyelere bayıldım üstündeki yazıları kalıpla mı yaptın?bende kendim yapim diyorum da bilmiyorum nasıl oluyo :)
matsiyahoje canım ben kaçırdım galiba bebişin mr sonucu mu çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?