2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ediz çok güzelmiş

Ayyyy inanmıyrm şok oldum şu An valla hiç tahmin etmezdim böyle bişey olacğını

SELAM hanimlar Benim erken doğum rizkim var demiştim belki hatirlayan vardır benim temizligim var internetten temizlik şirketlerinden temizlikci çağırmak istiyorum daha önce cagirmadigim için soruyorum güvenilir mi

Yarin sabah konusmak istiyorum.suni sanci deyince direncim kiriliyo nedense epidural geliyo aklima kendi sancil gelse ne guzel olur ya.bugun butun evi temizledim.bol hareket ettim acilmam devam etsinde kendim sancim gelsin diye.bebegin hareketinde ya da suyunda sikinti cikarsa suni sanci verecek cunku

Dualarımız seninle hayırlı haberlerini beklyrz inş suyu yeter kendi sancın gelene kadar

Selam anneler bugün oglusumu görmeye gittim herşey yolunda bizde sadece kafası 1 hafta buyuk kanala dayadığı için acilman olabilir dedi kurcalamak istemedi çünkü kafayı gömmüş aşağı benim sıkıntılar da ondanmis. Suyun gelirse veya kanaman olursa gel dedi dogum başlar dedi. Pek yorulmamam gerek ama ne mümkün misafirim var kaç gundur saliya kadar daha burdalar kaynimla ufak oğlu doktora geldi benim oglanda kaynadı epeyce. Kilomuz 2.280 gr maşallah sıkıntı yok gelişiminde kafa ve göbek ilerideymis biraz daha 1 ay sonraya çağırdı sıkıntı olmadıkça gelme dedi. Bizde durumlar ic açıcı şimdilik çok şükür

Kendini yorma canim kimse icin degmez

SELAM hanimlar Benim erken doğum rizkim var demiştim belki hatirlayan vardır benim temizligim var internetten temizlik şirketlerinden temizlikci çağırmak istiyorum daha önce cagirmadigim için soruyorum güvenilir mi
Can'ım benım 2. Alışım memnunum valla armut.com dıye ordan teklif alıyorsun

Bebekler iyi olsun ya sevindim seninki aguztosmus yakın sanıyordum
Evde olup da yorulmamak mümkün mü hiç çalışırken hiç yorulmuyormusum ben de onu fark ettim

benim hastanede epidural varmış canım ben ondan yaptırmaya karar verdim. çok bilinçli değil sırf bebeğimi doğar doğmaz görüp emzirebilmek için istiyorum

rapor çıkmadı ama sözlü olarak öğrendik pek net bişey yok canım galiba bebiş hareket etmiş bilmiyom artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…