2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
cnm yaa.ben öncesinde genel anestezi olduğumdan bunu korkarak da olsa epidural yapmaya karar verdim.anestezist kombine epidural uyguladıklarını baskı hissi hissedebileceğimi söyledi...dokunaları falan...öle mi oluyor????mide bulantısı oluyor mu peki bebek doğduğunda ????

masallah caanim benimde bebisin kafasi bir hafta ondeymis benim soyle bisey takilmisti kafama benim ikili testim riskli cikmisti acaba alakasi var mi diye dusundum senin oyle bi sikntin olmusmuydu

Kizlar benim ilk dogumum spinal sezaryendi ve cok cok memnun kalmistim. Spinal gercekten cok guzel ben kesinlikle genel dusunmuyorum gerci dr la konusmadik daha bunlari. Sezaryen sirasinda ve sonrasinda hicbir sikintim olmadi hatta bir onur boyu unutamayacaginz bir ani katiyor size yavrunuzun o ilk haliyle kokusinu tenini sesini hissediyorsunz o ana tanik olmak gervekten muhtesem ben dogum ne zaman basladi ne zaman bitti inanin anlamadim

canım konuştun mu napton? bugün kontrolüm vardı doktorla görüştüm epidural istiyorum dedim nasıl istersen öyle olur dedi. çok sevindim :)

canım konuştun mu napton? bugün kontrolüm vardı doktorla görüştüm epidural istiyorum dedim nasıl istersen öyle olur dedi. çok sevindim :)
Ben yazdım da cvp gelmedi arkadaşımdan biraz sorunları vardı geçen hafta görüştüğümde o yüzden bi daha telle de aramadım ama mutlaka döner boş vaktinde bende yazarı sana. Ama bak varmış ne güzel işte ben ayrıntılı sorarım herşeyi inş

Mesela bana söylediklerinden söylym bebeğe en az 3-4 takım koyulmalı dedi sezeryan olck sa çok değiştiryrz çok kaldıkları için dedi.anneninde yedekleri olmalı dedi.altına sermek için hasta bezi varmış sezeryanlılar iç Çamaşırı rahat kullanamıyo ondan istyrz dedi. Terlik unutma sezeryan olunca gezdiriyrz dedi hareket etsin die.kendine çorap unutma Ama lastik kısmı geniş olmalıymış dr lar kızıyo fazla sıkınca dedi.zaten uzman dr lar giriyomuş doğuma ebeler de yardım ediyolar ve tabi izliyolar öğrenmek için.anne çok abartmazda yardımcı olursa biz çok destek oluyrz çok moral veriyorz elinden geldiğince yardımcı ol sende çok rahat olursun dedi.

Arkadaşlar ben hala beşik ve dolap alamadım terazi burcuyum ve çok kararsızım hadi bana bi el atın da akıl fikir verin napayım ben hem kaliteli olsun hem de fiyatı uygun olsun istiyorum

Bebekler iyi olsun ya sevindim seninki aguztosmus yakın sanıyordum
Evde olup da yorulmamak mümkün mü hiç çalışırken hiç yorulmuyormusum ben de onu fark ettim
Kesinlikle katılıyorum 3 gündür evi süpürüyorum birşey olsun olmasın.. bir arkadaşım telefon etti kurtarın beni bir yere çağırın dedim ya Erken mi ayrıldım ne Allah ev hanımlarının yardımcısı olsun walla

Kizlar fatima ana eli otunu duyan uygulayan varmi?
Ben duydum hatta arkadas bana getirdi ben normal dogum dusunuyodum bir aksilik olmadigi surece .bir sorunum simdilik yok ama dr beni sezeryana ikna etti bide bazen kendi basiniza karar veremiyorsunuz.lafi uzatmiyayim bende var dogumdan once suya koyuyormussun acinca dogumun kolay oluyormus diyolar normal dogum yapacagin zaman.

masallah caanim benimde bebisin kafasi bir hafta ondeymis benim soyle bisey takilmisti kafama benim ikili testim riskli cikmisti acaba alakasi var mi diye dusundum senin oyle bi sikntin olmusmuydu
Yok tatlim rutin taramalarim sorunsuz çıktı benim zaten kafa büyüklüğü bir sorun belirtisi deil kimi bebek kafadan yüzden toplu olurmuş kimisi göbekten aileden gelen birseyde olurmuş kafası büyük kimseler varsa. 2Li test ense kalınlığı burunkemiği açısından önemli kafayla bağlantısı yok yanikorkma

Neden sezeryana ikna etti ki? Engel bir durum mu varmis?

Epidural ya da spinal diye biz tercih edebiliyo muyuz peki?

doğum günün kutlu olsun canım tam bir hafta var aramızda. bizler ikizleriz ama bebişler yengeç olacak. biz de 27 hazirana aldık sezeryan randevusunu. çok çok az kaldı çok heyecanlandım hepimiz için. kiloyu da geçen hafta çok yüksek ölçmüştü bu sefer geçen haftayla aynı ölçtü doktor. bu haftalarda kilo hesabı karışabiliyor çünkü kemikleşme başladı onun hesabını yapmak çok zor

pek sanmıyorum canım tansiyon kontrolü yaparsın bol su iç tuzu azalt. zaten bebeğin kocaman olmuş gününü doldurmaya az kalmış tansiyon yükselirse hemen doğum olur en kötü. o da ne senin ne bebek için sıkıntı olmaz. idrarda protein bebeğin baskısı ve veya yorgunluktan da çıkar. ayrıca 24 saatlik idrardaki proteinin 300ü geçmesi lazım. tek numuneden ölçülmüyor o. doktoruna güven bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…