- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.201
canım malesef ben.3. ayda başladı hala devam. zaten hiç bitmedi sadece azalmıştı. bu aralar mide bulantısı da istifra da artmaya başladı. zaten ne yesem mideme dokunuyo sürekli reflü sürekli mide yanması çekiyorum bir de bulantı başladi iyice perişan ediyoaranızda hala istifra eden varmııben yine kusmalara basladım. bir haftadır yediklerim midemi bulandırıyordu. artık tutamıyorum
Günsydın Günaydınbugün oglusu görmeye gidicem erkenciyim o yuzden inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Sen iste sekerimGöbeğinle ez onu aylinimmm
canım araştırma hastanesinde doktorşar da hemşireler de çok farklı. çok iyi davranıyorlar. zaten artık devlet hastaneleri de eskisi gibi değil gayet ilgili ve bilgililer. sen hiç merak etme. bir de doğumdaki doktora hiç takılma.normalde zaten doktorun hiçbi işi yok herşeyi sen yapıyosun.sezeryan da zaten herhangi bir cerrahın rahatlıkla yapabileceği bir operasyon. kim girerse girsin. hiç germe kendinibende kontrolden geldim bugün malum şekerim varkızım 3 kilo olmuş 4 ü geçerse sezeryan dedi...yani henüz doğum şekline karar vermedi doktorum...normal doğum olursa ebeler yaptırıyormuş doktorun sekreteri öyle söyledi biraz korktum acaba kötü davranırlarmı diye ama araştırma hastanesine geçmiştim özelden memnun kalmadığım için malum şekerimi önemsemeyen bir doktorum vardı lanet olası ....şimdi bu doktorda normal olursa girmiyorum dedi sezeryan içinde rica edince tamam dedi...
evet hafif bir basma olmuyormuş ve basacakları yerde ciddi dikişim var.. zaten hamilelikten baya açıldı acıyorCanim bunu drunla mutlaka konuş. O an sen belki telaştan unutsan bile doğum ekibine esin mutlaka söylesin. Yani bastırma isi o kadar hafif olmuyor çünkü bayağı soruyorlar o yüzden zararı olabilir nrt bir bilgim olmasa da. Belki de drun sezaryene karar verir bu sebepten
Karin ve sirt agrisi haric hepsi var bende deGünaydın kızlar sabaha kadar uyuyamadım.. ve yüz göz şişmiş uyandım.. bacaklarımda çok fazla ağrm var kemikler kırılıyor sanki neden acaba ? sizlerde de varmı ? birde ara ara karnımda sırtımda şimşekler çakıyor ağrıdandönmek artık çok acı veriyor yatakta
ve sabahları çatı kemiğim çok fazla ağrılı 2-3 gündür.. yürümekte zorlanıyorum çok bitiğim bu gün
canım haftan erken. doğum falan olmasın yorma kendini. erken doğum riskim var de çekil kenara. biraz da ah vah et ağrım var falan de onlar da hizmet görmeyince giderler zaten.ben öyle yapıyom misafir geliince. ahahahayyy bu hamilelik beni çok gamsız yaptı yaSelam anneler bugün oglusumu görmeye gittim herşey yolunda bizde sadece kafası 1 hafta buyuk kanala dayadığı için acilman olabilir dedi kurcalamak istemedi çünkü kafayı gömmüş aşağı benim sıkıntılar da ondanmis. Suyun gelirse veya kanaman olursa gel dedi dogum başlar dedi. Pek yorulmamam gerek ama ne mümkün misafirim var kaç gundur saliya kadar daha burdalar kaynimla ufak oğlu doktora geldi benim oglanda kaynadı epeyce. Kilomuz 2.280 gr maşallah sıkıntı yok gelişiminde kafa ve göbek ilerideymis biraz daha 1 ay sonraya çağırdı sıkıntı olmadıkça gelme dedi. Bizde durumlar ic açıcı şimdilik çok şükür
cok güzel olmuş valla :) ağız tadıyla yensin inşallah bende becerebilirim :)
canım uyku tutmadı bugün beni.
cırdatan otu diye geçiyor canım adıNeydi ki acaba eşim diyo ki doğumda gidince seni hastaneye emanet etcem herşeyine baksınlar tedavi etsinler :)
HAHAHHAH canım benim beyin firarda resmenNeyseki bugün annem gelecek akşama, akşama kadar gelmesin diye dua ediyorum Ya böyle sabahtan paylaşıyorum ki belki aynı durumda olan vardır, ya da şöyle yap böyle yap diyen çıkar başkalarına da yol göstermiş oluruz Bugün gayet iyi hissediyorum sadece bel ve sırt ağrım var ama onu da dün akşam çok terledim belki ona yoruyorum, bu arada 5 dakikada 1 tuvalet olayı başladı bende bu da önemli bir göstergeymiş. Dün çok tecrübeli bir ebede sırtını duvara dayayarak yere otur tam 90 derece olacak şekilde, ellerini yana koymadan yani destek almadan sağ ayağının topuğunu son ayağının baş parmağına koyamazsan 1-2 gün içinde gelebilir bebek dedi. Ben çok rahat koydum hatta benim göbeğim küçük ondan mı acaba diye düşündüm ama kaslarla alakalıymış
ay kader arkadaşımLig bitti diye seviniyodum simdi milli maclar basladi kumanda hakimiyetimi kaybettim yine
Günsydın Günaydınbugün oglusu görmeye gidicem erkenciyim o yuzden inşallah hayırlı haberlerle gelirim
tum yazdiklarini birakip son dedigine odaklandim sabah sabah bana da yaptirdin ya sunu tebrik ederim
Insallah guzel bi zamanda gelir kuzucuk
Bitmiyoo bitmiyooay kader arkadaşımaynen ya tam sevinirken başladı yine günlük maç hatta 2 kez falanda oluyor çıldırmak üzereym
umarım benim için de öyle iyi insanlar denk gelir ...çünkü çok korkuyorumCanim için rahat olsun o ebeler çok tecrübeli oluyorlar. Gün icinde kaç doğuma giriyorlar. Zaten aksi bir i durumda dru çağırıyorlar. Ben devlette ebelerle dogum yaptım.ekip cok iyiydi. Surekli şakalarla esprilerle doğum yaptırdılar. Ama geri hizmettekiler için aynı şeyi soyleyemicem.temizlikci bile azarlamıştı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?