2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

İyi haberler almana çok sevindim canım Misafiri de boşver canım ne misafiri zaten doktora gelmişler, şuan bebeğin ve sen önemlisin kalkıp da hizmet etme

evet zaten özel hastaneden daha memnun kaldım burada tek sorun doktorun doğuma girmiyorum demesi....sezeryan olursa girecek ama...doğru söylüyorsun zaten yeterince gerginim öyle yada böyle olacak değilmi

sezeryana girerim dedi doktor hanım ama normale girmiyormuş...sanırım para vermeyi düşünüyor eşim ebelere ne kadar utanç verici değilmi

Karin ve sirt agrisi haric hepsi var bende de
Yarin kontrolum var sorcam doktora bakalim yazarim.
Bu arada gece rahat uyuyamadgm zaman cati kemiklerim agriyo benim o belki duzgun yatamadgndan iyi dinlenemedgnden oluyodr sabahlari
bilmiyorum canım sünnetli gibi yürüyorum çok bitik ve şiş haldeyim

evet zaten özel hastaneden daha memnun kaldım burada tek sorun doktorun doğuma girmiyorum demesi....sezeryan olursa girecek ama...doğru söylüyorsun zaten yeterince gerginim öyle yada böyle olacak değilmi
aynen öyle canım. zorda kaldı mı dahiliyeci gelse sezeryan yapar 15 dklık bişey zaten. niye doktoru takıyosun ki. zaten kendi doktorun girerim demiş ama olur da o gün sezeryan olcak olursun da aksilik bu ya kendi doktorun giremeyecek olur o zaman bunları düşün lütfen kendini kasma. o kadar stresli bir hamilelik geçirdin ki canım bebeğin de doğunca huysuz olacak bu gidişle. son günlerini biraz rahat geçir de bebiş rahatlasın biraz

sezeryana girerim dedi doktor hanım ama normale girmiyormuş...sanırım para vermeyi düşünüyor eşim ebelere ne kadar utanç verici değilmi
Para degilde genelde kurabiye tatli vs oyle seyler goturuyolar servise oyle denk geldim ben.
Ama bisey vermek goturmek zorunda da degilsin tatli dilli bi iki sohbet yeterli.zaten sen ne kadar iyi olursan onlarda o kadar iyi canayakin oluyolar

dün çocuğum öyle bir rezil olduki anlatamam eşim desen hiç uyumadan gece işe gitti hem çocuğa baktı hem onca yol araba kullandı sabah işten geldiğinde adam hayalet gibiydi ...orda ailem var !!!3 koca kadın annemi bir haftadır aramıyorum ne yedin ne içtin iyimisin diye aramıyor beni.büyük ablamdan haber alıyor sadece küçükle zaten biliyosun neler yaptı...doğumada gelmeyin dedim dün akşam ...büyük ablam eşim gececiyken bende kalıyor bişey olursa diye güya beni bekliyor yani....bir anne nasıl sormaz iyimisin yemeğin varmı sıkıntı varmı diye benim kocam işten gelip yemek yapıyor yazık günah değilmi...ağla ağla artık gücüm kalmadı

Para degilde genelde kurabiye tatli vs oyle seyler goturuyolar servise oyle denk geldim ben.
Ama bisey vermek goturmek zorunda da degilsin tatli dilli bi iki sohbet yeterli.zaten sen ne kadar iyi olursan onlarda o kadar iyi canayakin oluyolar
evet çok iyi fikir bu en iyisi öyle bişeyler yapmak ....diğeri ayıbıma gidiyor çünkü rüşvet gibi yani değilmi...umarım iyi geçer

Canım ben de epidural sezaryen olacağım, doktorum müdahale edildiğini hissedeceksin ama acı vs hissetmeyeceksin yani kestiğimizi falan anlamazsın, genelde hastalar sanki kayıkta sallanıyor hissi yaşadıklarını söylemişler... Sonrasında bulantı, bel ağrısı ya da baş ağrısı kişiden kişiye değişiyormuş kimi yaşıyor, kimi hiç yaşamıyor belki stresle alakalıda olabilir bilemiyourm

Cnm o meryem ana eli çiçeği hacca umrwye gidenler getiriyor burda yok. Banada bi hoca getirmiş sağolsun bi arkadaşım vasıtasıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…