- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.241
bana hemşire hemen çiikolata yedirdi cnm.hareketlendi...sonrasında da dr muayenede zorlandı.feci kıpraştı çünküKızlar nst de bebeğin hareketli olmasi için ne önerirsiniz minnos normalde hareketli ama nst ye girince tık yok :))
dün çocuğum öyle bir rezil olduki anlatamam eşim desen hiç uyumadan gece işe gitti hem çocuğa baktı hem onca yol araba kullandı sabah işten geldiğinde adam hayalet gibiydi ...orda ailem var !!!3 koca kadın annemi bir haftadır aramıyorum ne yedin ne içtin iyimisin diye aramıyor beni.büyük ablamdan haber alıyor sadece küçükle zaten biliyosun neler yaptı...doğumada gelmeyin dedim dün akşam ...büyük ablam eşim gececiyken bende kalıyor bişey olursa diye güya beni bekliyor yani....bir anne nasıl sormaz iyimisin yemeğin varmı sıkıntı varmı diye benim kocam işten gelip yemek yapıyor yazık günah değilmi...ağla ağla artık gücüm kalmadı
Uzme kendini lutfen. Insanin kendi ailesinden baska kimsesi olmuyor bi zaman sonra. Ben de bazen is yapmakta zorlaniyorum. Su an bana yardimci kimse yok. Esim dogru dyzgun is yapamaz. Dogumum da her an olabilir. Ben israr etsem annemler hemen gelebilirler. Ama ben gelin diye israr etmiyorum. Cunku bu hamileligimde annem babam hayatta cok sukur ama ya hayatta olmasalardi nasil yapardim diye dusunuyorum. O yuzden kendime yetmeye calisiyorum.dün çocuğum öyle bir rezil olduki anlatamam eşim desen hiç uyumadan gece işe gitti hem çocuğa baktı hem onca yol araba kullandı sabah işten geldiğinde adam hayalet gibiydi ...orda ailem var !!!3 koca kadın annemi bir haftadır aramıyorum ne yedin ne içtin iyimisin diye aramıyor beni.büyük ablamdan haber alıyor sadece küçükle zaten biliyosun neler yaptı...doğumada gelmeyin dedim dün akşam ...büyük ablam eşim gececiyken bende kalıyor bişey olursa diye güya beni bekliyor yani....bir anne nasıl sormaz iyimisin yemeğin varmı sıkıntı varmı diye benim kocam işten gelip yemek yapıyor yazık günah değilmi...ağla ağla artık gücüm kalmadı
Cikolata hareketlendirir diyolar. Ama bn nstye ilk girdigimde cok az kahvalti yapip gitmistim. Biraz actim. Nst boyunca hic durmadi :)Kızlar nst de bebeğin hareketli olmasi için ne önerirsiniz minnos normalde hareketli ama nst ye girince tık yok :))
canım inşallah bebişin doğduğunda hiç bi şeyi yok derler hiç bi şeye gerek kalmaz inşallahrapor çıkmadı ama sözlü olarak öğrendik pek net bişey yok canım galiba bebiş hareket etmiş bilmiyom artık
Bim de canımCanım nerde ki fiyati bu nerde indirime girmiş
Cok tesekkur ederim canim seninde dogum gunun kutlu olsun demekki 2 gun arayla dogum yapicaz ay cok az kaldi yaaa guzrl haberlr verelim inşallah birbirimize ... doktoraanestezi konusunda kararsizligimi soyledim muhammedde spinaldi ama cok canim yanmisti dedim evet onun oyle bir riki var bazen tam tutmayabiliyo dedi genel olucam buyuk ihtimalledoğum günün kutlu olsun canım tam bir hafta var aramızda. bizler ikizleriz ama bebişler yengeç olacak. biz de 27 hazirana aldık sezeryan randevusunu. çok çok az kaldı çok heyecanlandım hepimiz için. kiloyu da geçen hafta çok yüksek ölçmüştü bu sefer geçen haftayla aynı ölçtü doktor. bu haftalarda kilo hesabı karışabiliyor çünkü kemikleşme başladı onun hesabını yapmak çok zor
Arkadaşım kadar yağlanan kremlenen var mıdır bilmiyorum inanılmaz titiz ve düzenli bir şekilde kullandı ama sanırım 37.haftasında bir sabah kalkmışki çatlaklar çatlaklarSELAM hanimlar ben sabah gobegim çatlamış üyle fazla değil bi kac çizik gibi bu aydan sonra olmaz diye düşünmüştüm bu ayda olan varmi bide daha catlarmi hemen zeytin yağıyla masaj yaptım sizce daha olurmu
bende kontrolden geldim bugün malum şekerim varkızım 3 kilo olmuş 4 ü geçerse sezeryan dedi...yani henüz doğum şekline karar vermedi doktorum...normal doğum olursa ebeler yaptırıyormuş doktorun sekreteri öyle söyledi biraz korktum acaba kötü davranırlarmı diye ama araştırma hastanesine geçmiştim özelden memnun kalmadığım için malum şekerimi önemsemeyen bir doktorum vardı lanet olası ....şimdi bu doktorda normal olursa girmiyorum dedi sezeryan içinde rica edince tamam dedi...
Kızlar nst de bebeğin hareketli olmasi için ne önerirsiniz minnos normalde hareketli ama nst ye girince tık yok :))
Al benden de okadar hamile kaldığımdan beri aynı şeyi düşünüyorum, ya yavrum son günü beklerde bayrama gelirse, herkes izinli olursa diye üzülüyorum. Senin de normal doğummu canım?kızlarrrrrr..bayram tatili 9 gün olmuş.arifeden başlıyor.yani 4 ü itibariylee.....benim 8 i doğum...dr um şehirdeolacağını söyledi ama ya personell sıkıntıssı olursaaa
Allah hayırlara getirsin canım, cinsiyetini kaç doktora sordun?Gunaydin kizlar
Surekli ruyamda bebegin kiz oldugunu goruyorum. Kafayi yicem artik
Bugunde ayni ruyayla uyandim. Neye alamet acaba bu ruyalar. Herseyi de mavi aldik. Bu saatten sonra kiz olmaz heralde
Arkadaşım kadar yağlanan kremlenen var mıdır bilmiyorum inanılmaz titiz ve düzenli bir şekilde kullandı ama sanırım 37.haftasında bir sabah kalkmışki çatlaklar çatlaklarBana dediği kremlerin yağların çok etkisinin olduğunu sanmıyorum belki azaltıyordur ama engelleme bakımından etkisi yok dedi.Mesela yengem hiç bir şey kullanmadı hamileliği boyunca ama bir tane bile çatlağı olmadı Şunu öğrendim çok fazla standart yok bu hamilelikte vallahi kişiden kişiye değişiyor çoğu şey
Evet canım doğru soyliyorsun catliycagi varsa çatlar bide birazda genetikmis diye duydum Hemen annemi ablami aradım onlardada sadece bikac çizik olmuş buna sevindim belki benimde bu kadar kalır cogalmazArkadaşım kadar yağlanan kremlenen var mıdır bilmiyorum inanılmaz titiz ve düzenli bir şekilde kullandı ama sanırım 37.haftasında bir sabah kalkmışki çatlaklar çatlaklarBana dediği kremlerin yağların çok etkisinin olduğunu sanmıyorum belki azaltıyordur ama engelleme bakımından etkisi yok dedi.Mesela yengem hiç bir şey kullanmadı hamileliği boyunca ama bir tane bile çatlağı olmadı Şunu öğrendim çok fazla standart yok bu hamilelikte vallahi kişiden kişiye değişiyor çoğu şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?