2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Üzülme diyemeyeceğim insan aklından atamıyor maalesef. Bende buna benzer bir şey yaşadım. Bende dün ağla agla bittim. Nefes alıp verışım bozuldu. Şunu bilki en önceliğin eşin ve çocukların olsun

Uzme kendini lutfen. Insanin kendi ailesinden baska kimsesi olmuyor bi zaman sonra. Ben de bazen is yapmakta zorlaniyorum. Su an bana yardimci kimse yok. Esim dogru dyzgun is yapamaz. Dogumum da her an olabilir. Ben israr etsem annemler hemen gelebilirler. Ama ben gelin diye israr etmiyorum. Cunku bu hamileligimde annem babam hayatta cok sukur ama ya hayatta olmasalardi nasil yapardim diye dusunuyorum. O yuzden kendime yetmeye calisiyorum.
Evim cok temiz degil su an. Esim ve ben biseyler yapmaya calisiyoruz.
Dogum konusunda da sadece Allah a guveniyorum, dua ediyorum. O nasil isterse oyle olacak. Kolay dogum olsun ki ayaga kolayca kalkabileyim istiyorum. Allah kimseyi kimseyi muhtac etmesin.

HejaR12 ben de cikolata veya hurma yiyorum canim, insallah guzel sonuclarla donersiniz :)

misam canim anlattigin hareketi deneyeyim dedim ama ayaklarimi dumduz bile uzatmadim yani doksan derece olacak sekilde bile duramadim. Gerci benim minnos zaten 6haftadir icerde zorla zaptediliyor

Kızlar nst de bebeğin hareketli olmasi için ne önerirsiniz minnos normalde hareketli ama nst ye girince tık yok :))
Cikolata hareketlendirir diyolar. Ama bn nstye ilk girdigimde cok az kahvalti yapip gitmistim. Biraz actim. Nst boyunca hic durmadi :)
Ertesi hafta baya toktum girerken bu sefer hic kipirdamadi. Belli olmuyo bu bebislerin isi :))

Cok tesekkur ederim canim seninde dogum gunun kutlu olsun demekki 2 gun arayla dogum yapicaz ay cok az kaldi yaaa guzrl haberlr verelim inşallah birbirimize ... doktoraanestezi konusunda kararsizligimi soyledim muhammedde spinaldi ama cok canim yanmisti dedim evet onun oyle bir riki var bazen tam tutmayabiliyo dedi genel olucam buyuk ihtimalle

SELAM hanimlar ben sabah gobegim çatlamış üyle fazla değil bi kac çizik gibi bu aydan sonra olmaz diye düşünmüştüm bu ayda olan varmi bide daha catlarmi hemen zeytin yağıyla masaj yaptım sizce daha olurmu
Arkadaşım kadar yağlanan kremlenen var mıdır bilmiyorum inanılmaz titiz ve düzenli bir şekilde kullandı ama sanırım 37.haftasında bir sabah kalkmışki çatlaklar çatlaklar Bana dediği kremlerin yağların çok etkisinin olduğunu sanmıyorum belki azaltıyordur ama engelleme bakımından etkisi yok dedi.Mesela yengem hiç bir şey kullanmadı hamileliği boyunca ama bir tane bile çatlağı olmadı Şunu öğrendim çok fazla standart yok bu hamilelikte vallahi kişiden kişiye değişiyor çoğu şey

Hangi arastırma hastanesine gidiyorsun

Kızlar nst de bebeğin hareketli olmasi için ne önerirsiniz minnos normalde hareketli ama nst ye girince tık yok :))

Canım Nst de de hareketli olması birşeyi etkilemiyor, hatta yanıltıcı olabilir yani tetiklemek için birşey yaparsan çünkü kalp atışları hızlanıyor hareketli olduğunda. Tavsiyem normalde yatan bir insan değilsen yatarak girme nst'ye farklı sonuç çıkartabilir. Bana hemşire sorduğunda ben uzanamadığımı normalde rahatsız olduğumu söyleyince oturtarak nst ye bağladı her zamanki gibiydi kimi zaman hareketli kimi zaman durdu....

Canım doğruluğu var mı bilmiyorum, bana doktor bu hafta içi gelebilir süpriz olmaz dedi ama ben çok rahat yapıyorum hareketi hatta daha yukarı da kaldırıyorum

kızlarrrrrr..bayram tatili 9 gün olmuş.arifeden başlıyor.yani 4 ü itibariylee.....benim 8 i doğum...dr um şehirdeolacağını söyledi ama ya personell sıkıntıssı olursaaa
Al benden de okadar hamile kaldığımdan beri aynı şeyi düşünüyorum, ya yavrum son günü beklerde bayrama gelirse, herkes izinli olursa diye üzülüyorum. Senin de normal doğummu canım?

Gunaydin kizlar
Surekli ruyamda bebegin kiz oldugunu goruyorum. Kafayi yicem artik
Bugunde ayni ruyayla uyandim. Neye alamet acaba bu ruyalar. Herseyi de mavi aldik. Bu saatten sonra kiz olmaz heralde
Allah hayırlara getirsin canım, cinsiyetini kaç doktora sordun?

Bende hiç sürmedim desem yeridir 3 yada 4 keredir.. hep unutuyorum çünkü . Çok şükür daha çatlağım yok .bence bu cilt yapısıyla alakalı. Esnek ve yağlı bir cilde sahipsen catlamiyo. Ama sert ve kuru bir cilt ise ne yaparsan yap onü esnetmek zor

Evet canım doğru soyliyorsun catliycagi varsa çatlar bide birazda genetikmis diye duydum Hemen annemi ablami aradım onlardada sadece bikac çizik olmuş buna sevindim belki benimde bu kadar kalır cogalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…