2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
gunaydinnnnnn

slkl bir kahvalti ile basladim gune.kizima kilo aldirmam lazim.erken gelirse bari kilosu iyi olsun.

benim dogum normalde 11 temmuzda olacakti ama sirf bayram sebebiyle bir de preeaklampsi baslangici oldugundan 1 temmuzu hedefliyoruz artik

Canım doğruluğu var mı bilmiyorum, bana doktor bu hafta içi gelebilir süpriz olmaz dedi ama ben çok rahat yapıyorum hareketi hatta daha yukarı da kaldırıyorum

Dogrulugunu birkac gun icinde test etmis olacagiz

Cinsiyetini 18. Haftamda ve 20. Haftamda bi devlet hastanesinde bi de ozeldeki doktordan ogrendim. O haftalardan sonra bi daha sormadim cinsiyetini
Canım 2 ayrı doktor yanılmış olamaz, zaten o haftalarda kesinleşiyor artık cinsiyeti. Sağlıkla gelsin oğluşun inşallah

Amin canım. Bebek yukarda ama hiç geçmez mi bu his bilemedim. Tansiyonumj hiç olcmuyorum. Benim genelde düşük çıkıyor. O yuzden tansiyon dan yana kaygim olmadığı için olcmuyorum evde. Etki eder mi diyorsun?

düşük tansiyon değil de acaba dedim yükseklik mi var arada ölçüm yap istersen ne olur ne olmaz.Geçmiş olsun.

Çok sağol Canım gerçekten içimi ferahlattın..Cidden izne ayrılıcam diye işlerimi toparlamak için son zamanlarda biraz fazla çalışmıştım..

Hadi hayırlısı canım, 1-2hafta zamanın var inşallah 2.500 ü geçecek yavruşun, sende biraz muz, kaşar gibi bebeğe kilo aldıran besinlerden beslen bakalım. Sonrası Allah kerim, hayırlısı neyse o olsun
Hergün süt yumurta muz kaşar et bol meyve yememe rağmen almıyor canım doktor senin beslenmenle alakali değil dedi. Kilosu düşük olsada sağlıklı olsun önemli olan o doğduktan sonra alır inşallah hayırlısı

Canim benim acilman bayağı ilerlemiş yarına kadar inşallah suni sanciya gerek kalmaz.
Ayy topigimizin ilk normal doğum bebişi geliyor sanırım:) sağlıkla gel kuzucuk anneyi yormadan

allah yardımcın olsun canım kolayca doğurursun inşallah. iyi bekledi kızın. artık sağlıkla gelsin inşallah

Canim benim acilman bayağı ilerlemiş yarına kadar inşallah suni sanciya gerek kalmaz.
Ayy topigimizin ilk normal doğum bebişi geliyor sanırım:) sağlıkla gel kuzucuk anneyi yormadan
Amin kuzum insallah saglikla gelir.epidurali sordum ama tavsiye etmedi.zaten acilman 4 cm dedi.epiduralde hissizlik olmasida kotu bu sefer dogumda ikinamiyolar ve mudahele etmek zorunda kaliyoruz yukardan bastirmak zorunda kaliyoruz dedi.hic gerek yok dedi ona.sen ikinmayi hissedeceksin ve guzelce doguracaksin merak etme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…