2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

4 Cm açılma varsa çook iyi evin içinde yürü sicak su ile duş al suni sancıya gerek kalmasın. Suni sanci çok zor . Hayırlı haberlerle insallah

Tabiki alır canım, sen normal doğum istiyorsan 2.500ü bulması için dua edelim olursa olur olmasa da sezeryan olur. Önemli olan sağlıkla gelmesi, moralini umudunu yüksek tut.

Canim gelmiyoki kendi sancim.napiyim gelmesi icin bilmiyorum inanki.sancim olmadi icinde dogum baslamiyo iste.bebekte uzun zamandir kanalda.yatisim yapilmasinin sebebide bu aslinda.
Bagcilar medipol megada yapicam Allahin izniyle canim

Anladım ama acilman ne kadar çok olursa o kadar az suni sanci alırsın. Suni yi seni ikindirmak için verirler o zaman. Hemen olur biter dogumunda şimdilik kolay duruyor hadi hayirlisi

hadi hayırlı kolay doğumların olsun.

Rabbim hayırlısıyla kolay doğum nasip etsin inşallah

Canim gelmiyoki kendi sancim.napiyim gelmesi icin bilmiyorum inanki.sancim olmadi icinde dogum baslamiyo iste.bebekte uzun zamandir kanalda.yatisim yapilmasinin sebebide bu aslinda.
Bagcilar medipol megada yapicam Allahin izniyle canim

Aaa bende oraya gidiyorum. Hangi doktora gidiyorsun. Bende bi türlü doğumhaneyi göremedim. Senin tecrübelerini bekliyorum. Normal doğum olunca nöbette kim varsa o geliyormuş dimi. Bide ben asla erkek görevli istemiyorum erkek çocuk doktorda dahil olmak üzere. Dediler ki söyleyince girmiyor. Sen de sorabilirsen sorarmisin cnm. Ben suna ya gidiyorum

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.İnşallah bir avazda kurtul.Darısı başımıza..

Erkek doktor konusunda senin gibi katıydım ilk çocuğumda ama 2.hamileliğimde mecburen bir erkek doktorla doğum yapacağım. Hiç büyük konuşma derim. Hakkımızda hangisinin hayırlı olduğunu Allah bilir

Biz geldik 2700 gr 49 cm olmuşuz çok şükür gelisksmikiz önde ablssininda önüne geçti azcık gelişimi. Haftaya tekrar gidicem kontrol e sonra başka hastaneye geçiş yapıcam nasip se.cok mutlu oldum gelişimi yavaslamamis.suratinj göstermedi bu arada eşek

Neden istemiyorsun ki , bende kadınları tercih etmiyorum

Erkek ile kız farklı oluyor. Erkekler daha iri daha kilolu fln oluyorlar genelde . Büyüme ve çocukluk döneminde dé hareketlerine kadar bile farklı olacak

Doktor da demisti zaten inemli bisey degil o diye ama ikinci kez boyle bi ihtimal olabilir mi diye sordugumda olabilir ama amniyosentez yaptirmadign surece kesin bisey soyleyemeyiz demisti oyle aklimda kalmis allahin izniyle bisey yoktur insallah

Epidural ya da spinal diye biz tercih edebiliyo muyuz peki?
onu bilmiyorum canim ben o zaman normale odaklandigim icin spinal nedir epidural nedir bilmiyordum dr karar vermisti

Allah kolaylıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu.Gayet rahat geçecek gibi görünüyor inşallah öyle de olur.4 cm nasılsa açılma olmuş gerisi de çorap söküğü gibi gelir inşallah.Senin de sakin olman,kontrolün elinde olması çok hoşuma gitti.Darısı hepimizin başına inşallah.

Maşallah oğluşa gözün aydın canım. Annesi gibi azimli o da bak ablasını geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…