- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.281
Herkese gunaydin.kontrolden geldim kizlar.acilmam 4 cm olmus.doktorum yatisimi yapiyodu.rica ettim bekleyelim diye.evde bir iki isimide halledicem.yarin sabah 8 de hastanede olucam yatisim yapilacak.suni sanciyla dogum baslatilicak.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.cok korkuyorum
Valla iyi bekledi tombikcim yarin tam 38+0 olucaz.cok sukur bu gunleri gormus olduk
Tabiki alır canım, sen normal doğum istiyorsan 2.500ü bulması için dua edelim olursa olur olmasa da sezeryan olur. Önemli olan sağlıkla gelmesi, moralini umudunu yüksek tut.Hergün süt yumurta muz kaşar et bol meyve yememe rağmen almıyor canım doktor senin beslenmenle alakali değil dedi. Kilosu düşük olsada sağlıklı olsun önemli olan o doğduktan sonra alır inşallah hayırlısı
Canim gelmiyoki kendi sancim.napiyim gelmesi icin bilmiyorum inanki.sancim olmadi icinde dogum baslamiyo iste.bebekte uzun zamandir kanalda.yatisim yapilmasinin sebebide bu aslinda.Hangi hastanede yapacaksın dogumunu
Canim gelmiyoki kendi sancim.napiyim gelmesi icin bilmiyorum inanki.sancim olmadi icinde dogum baslamiyo iste.bebekte uzun zamandir kanalda.yatisim yapilmasinin sebebide bu aslinda.
Bagcilar medipol megada yapicam Allahin izniyle canim
Herkese gunaydin.kontrolden geldim kizlar.acilmam 4 cm olmus.doktorum yatisimi yapiyodu.rica ettim bekleyelim diye.evde bir iki isimide halledicem.yarin sabah 8 de hastanede olucam yatisim yapilacak.suni sanciyla dogum baslatilicak.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.cok korkuyorum
Canim gelmiyoki kendi sancim.napiyim gelmesi icin bilmiyorum inanki.sancim olmadi icinde dogum baslamiyo iste.bebekte uzun zamandir kanalda.yatisim yapilmasinin sebebide bu aslinda.
Bagcilar medipol megada yapicam Allahin izniyle canim
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.İnşallah bir avazda kurtul.Darısı başımıza..Herkese gunaydin.kontrolden geldim kizlar.acilmam 4 cm olmus.doktorum yatisimi yapiyodu.rica ettim bekleyelim diye.evde bir iki isimide halledicem.yarin sabah 8 de hastanede olucam yatisim yapilacak.suni sanciyla dogum baslatilicak.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.cok korkuyorum
Rüyada kız çocuk görmek erkek bebek müjdesi derler..Allah hayırlara getirsin canım, cinsiyetini kaç doktora sordun?
Erkek doktor konusunda senin gibi katıydım ilk çocuğumda ama 2.hamileliğimde mecburen bir erkek doktorla doğum yapacağım. Hiç büyük konuşma derim. Hakkımızda hangisinin hayırlı olduğunu Allah bilirAaa bende oraya gidiyorum. Hangi doktora gidiyorsun. Bende bi türlü doğumhaneyi göremedim. Senin tecrübelerini bekliyorum. Normal doğum olunca nöbette kim varsa o geliyormuş dimi. Bide ben asla erkek görevli istemiyorum erkek çocuk doktorda dahil olmak üzere. Dediler ki söyleyince girmiyor. Sen de sorabilirsen sorarmisin cnm. Ben suna ya gidiyorum
Aaa bende oraya gidiyorum. Hangi doktora gidiyorsun. Bende bi türlü doğumhaneyi göremedim. Senin tecrübelerini bekliyorum. Normal doğum olunca nöbette kim varsa o geliyormuş dimi. Bide ben asla erkek görevli istemiyorum erkek çocuk doktorda dahil olmak üzere. Dediler ki söyleyince girmiyor. Sen de sorabilirsen sorarmisin cnm. Ben suna ya gidiyorum
Biz geldik 2700 gr 49 cm olmuşuz çok şükür gelisksmikiz önde ablssininda önüne geçti azcık gelişimi. Haftaya tekrar gidicem kontrol e sonra başka hastaneye geçiş yapıcam nasip se.cok mutlu oldum gelişimi yavaslamamis.suratinj göstermedi bu arada eşek
Doktor da demisti zaten inemli bisey degil o diye ama ikinci kez boyle bi ihtimal olabilir mi diye sordugumda olabilir ama amniyosentez yaptirmadign surece kesin bisey soyleyemeyiz demisti oyle aklimda kalmis allahin izniyle bisey yoktur insallahYok tatlim rutin taramalarim sorunsuz çıktı benim zaten kafa büyüklüğü bir sorun belirtisi deil kimi bebek kafadan yüzden toplu olurmuş kimisi göbekten aileden gelen birseyde olurmuş kafası büyük kimseler varsa. 2Li test ense kalınlığı burunkemiği açısından önemli kafayla bağlantısı yok yanikorkma
onu bilmiyorum canim ben o zaman normale odaklandigim icin spinal nedir epidural nedir bilmiyordum dr karar vermistiEpidural ya da spinal diye biz tercih edebiliyo muyuz peki?
Allah kolaylıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu.Gayet rahat geçecek gibi görünüyor inşallah öyle de olur.4 cm nasılsa açılma olmuş gerisi de çorap söküğü gibi gelir inşallah.Senin de sakin olman,kontrolün elinde olması çok hoşuma gitti.Darısı hepimizin başına inşallah.Herkese gunaydin.kontrolden geldim kizlar.acilmam 4 cm olmus.doktorum yatisimi yapiyodu.rica ettim bekleyelim diye.evde bir iki isimide halledicem.yarin sabah 8 de hastanede olucam yatisim yapilacak.suni sanciyla dogum baslatilicak.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.cok korkuyorum
Maşallah oğluşa gözün aydın canım. Annesi gibi azimli o da bak ablasını geçmişBiz geldik 2700 gr 49 cm olmuşuz çok şükür gelisksmikiz önde ablssininda önüne geçti azcık gelişimi. Haftaya tekrar gidicem kontrol e sonra başka hastaneye geçiş yapıcam nasip se.cok mutlu oldum gelişimi yavaslamamis.suratinj göstermedi bu arada eşek
Bi iyi haber de senden canim gözün aydın masallah kuzuya. İnşallah uslu bu bebek olacak uykucu bu baksana :)Bizde geldik hersey normal şükür 37+4 boy 50cm kilo 3100 Dr gayet iyi dedi bizimki yüzünü gösterdi uyuyor du her zamanki gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?