2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim doğru cidden acilman çok iyi. kaldı ki bu açılmaya kadar hiç sanci hissetmedin. İçimden bi ses kolay bi doğum olacak diyor. Eğer acilman az olsaydı suni sanciya cok maruz kalacaktın. Sana son anda verecekler ve hemen doğum olacak Allah n izniyle. Bu durum sevindirici hiç endişe etme.

Aynen canım ben de senin kafadayım, bayan doktorlar çok tripli geliyor bana erkek doktorların yaklaşımları daha net oluyor bence ya da bana öyle denk geldi
Kadın kadinin nazini hiç cekmez. İlk gebeligimden bu yana kaç farklı kadın Dr a gittiysem hep asık surat,sert tutumla karşılaştım.

Yoktur hicckorkma canım

Derya yasara gidiyorum canim ben.doktorumdan cok cok memnunum.gece dogum olursa nobetci doktor geliyo.olurda kendi doktorunu istersen +1000 tl ucret aliyo hastane.suna hanimin fiyatini bilmiyorum.doktorum hic dusunme demisti bunlari doktorlarimiz cok iyidir.dogumhane kismini erkek personel girmiyomus kesinlikle.erkek calisan falan yok demisti.sanci odasina esin bile giremiyo.sanci odalari dogumhane tarafinda oldugundan

Bi iyi haber de senden canim gözün aydın masallah kuzuya. İnşallah uslu bu bebek olacak uykucu bu baksana :)

Allah razı olsun canım bunun abiside böyleydi :) çok şükür sıkıntı yaşamadık bebek liginde inşallah bunda da yasamayiz. Sence boy kilo iyi mi dr gayet iyi dedi ama. Büyük oğlan 2890 doğmuştu hastaneden ciktigimizda 2700 du

S sssn canım hadi açılman iyi inşallah kolay bir doğumun olacak iyice de büyüdü zaten rabbim yardımcin olsun

saglikli olsunda zayif olsun o onemli degil cnm bnm de kizim 34+5 de 2800 dogmustu ama cabuk toparladi simdi canavar gibi hayirlisi olsun

hayirlisitla gelsin insallah baya az kalmis

Yatarken yada tv izlerken sol tarafina yatiyo musun?
ya ben hep sagima yatiyorum bi sakincasi olur mu ki iyi beslenemiyor mu

Rabbim kolaylik versin canim mujdeli haberlerini bekliyoruz insalah

masallah canim benimde kontrolum cuma gmunu bi turlu gelmek bilmiyor insallah bnm kuzumundagelisimi guzeldir

HejaR12 canım gosunaydin seninde benim oğlus ta uyuodu yüzü dönük tü hemde göremedik saçlı bi oglus olcakmis Bizimki de. Kilosu gayet iyi canjm seninkinjn 3500 doğar bnce

Senin oğlan gelmeye mi niyetli ya. Hep diyordun bunda erken doğuracakmisim gibi hissediyorum diye.
İkimiz kafalardan yana şanssiziz. Bakalım nasil dogcaklar.
Maşallah kuzuya

Bakma biraz gerginim canim.9 ay boyunca bekliyosun sanki hic o gun gelmeyecekmis gibi.biranda yatis falan diye konusulunca ufak capli sok geciriyo insan.ki benim bayadirda erken dogum riskim vardi yani heran gelme ihtimalini dusunuyodum ama yinede o his farkliymis :))

Ay insallah yaa.boyle okudukca moral oluyo bana da.yarin aksam uzeri bebegimi kucagima almis olurum herhalde demi

Bence çok çok iyi canim doğuma kadar daha da artacak. Daha ne olsun bence cok güzel kilosu. Doğumdan sonra sislikleri felan iniyor ya bebeklerin ondan. Yine de cok düşmez. Son haftada oğluma Dr 3200 anca doğar demişti 3,5dogdu. Yani her an artıyor.kilosu

Sola yatinca bebege giden kan akimi artiyomus diye biliyorum. Dolayisiyla bebek daha cok kilo alir.
Mesela ben bi ay kendimi zorluyorum hep sola yatiyorum. O ay bebegim cok kilo aliyor.
Ama bazi aylar hangi yone yattima pek dikkat etmiyorum az kilo aliyor.
Beslenme duzenim de hep ayni oldugu icin ben kilo alimini buna bagladim. Dogru mu bilmiyorum :)

HejaR12 canım gosunaydin seninde benim oğlus ta uyuodu yüzü dönük tü hemde göremedik saçlı bi oglus olcakmis Bizimki de. Kilosu gayet iyi canjm seninkinjn 3500 doğar bnce

Ayy bizimki nin de saçları o kadar coktu ki :) kirpikli ride uzun her seferinde yüzünü gösteriyor ve uyuyor uslu olucak inşallah minnoslar :) birde tahlil verdim göbek kaşıntısindan karaciğer enzimleri ne bakılacak inşallah bişey çıkmaz çıkarsa bebeği daha erken alırız dedi dr

Kızlaar Merhaba bizimde bugün kontrolumuz vardı 33+5 hafta boy 46 cm kilo 2387 nasıl sizce sizlerin nasıldı bu haftalarda . Vaktinde gelirse kax kilo doğar acaba

İnşallah çıkmaz Canım göbek kaşıntı si bendede var ama ben gebelikte normal doye biliodum tehlikeli mi oluomus

Canim bebegin baskisi cok oldugundan acilmayi tetiklemis.doktorum agri esiginde dusuk dedi.hafif agrilarim var ama agri demezsin ona da ustunde durulcak birsey degil
Hadi bakalım çok şükür bir sıkıntı yok, sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…