- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.301
Neden istemiyorsun ki , bende kadınları tercih etmiyorum
Canim doğru cidden acilman çok iyi. kaldı ki bu açılmaya kadar hiç sanci hissetmedin. İçimden bi ses kolay bi doğum olacak diyor. Eğer acilman az olsaydı suni sanciya cok maruz kalacaktın. Sana son anda verecekler ve hemen doğum olacak Allah n izniyle. Bu durum sevindirici hiç endişe etme.Amin kuzum insallah saglikla gelir.epidurali sordum ama tavsiye etmedi.zaten acilman 4 cm dedi.epiduralde hissizlik olmasida kotu bu sefer dogumda ikinamiyolar ve mudahele etmek zorunda kaliyoruz yukardan bastirmak zorunda kaliyoruz dedi.hic gerek yok dedi ona.sen ikinmayi hissedeceksin ve guzelce doguracaksin merak etme dedi
Kadın kadinin nazini hiç cekmez. İlk gebeligimden bu yana kaç farklı kadın Dr a gittiysem hep asık surat,sert tutumla karşılaştım.Aynen canım ben de senin kafadayım, bayan doktorlar çok tripli geliyor bana erkek doktorların yaklaşımları daha net oluyor bence ya da bana öyle denk geldi
Canim bebegin baskisi cok oldugundan acilmayi tetiklemis.doktorum agri esiginde dusuk dedi.hafif agrilarim var ama agri demezsin ona da ustunde durulcak birsey degil
Yoktur hicckorkma canımDoktor da demisti zaten inemli bisey degil o diye ama ikinci kez boyle bi ihtimal olabilir mi diye sordugumda olabilir ama amniyosentez yaptirmadign surece kesin bisey soyleyemeyiz demisti oyle aklimda kalmis allahin izniyle bisey yoktur insallah
onu bilmiyorum canim ben o zaman normale odaklandigim icin spinal nedir epidural nedir bilmiyordum dr karar vermisti
Derya yasara gidiyorum canim ben.doktorumdan cok cok memnunum.gece dogum olursa nobetci doktor geliyo.olurda kendi doktorunu istersen +1000 tl ucret aliyo hastane.suna hanimin fiyatini bilmiyorum.doktorum hic dusunme demisti bunlari doktorlarimiz cok iyidir.dogumhane kismini erkek personel girmiyomus kesinlikle.erkek calisan falan yok demisti.sanci odasina esin bile giremiyo.sanci odalari dogumhane tarafinda oldugundanAaa bende oraya gidiyorum. Hangi doktora gidiyorsun. Bende bi türlü doğumhaneyi göremedim. Senin tecrübelerini bekliyorum. Normal doğum olunca nöbette kim varsa o geliyormuş dimi. Bide ben asla erkek görevli istemiyorum erkek çocuk doktorda dahil olmak üzere. Dediler ki söyleyince girmiyor. Sen de sorabilirsen sorarmisin cnm. Ben suna ya gidiyorum
Bi iyi haber de senden canim gözün aydın masallah kuzuya. İnşallah uslu bu bebek olacak uykucu bu baksana :)
saglikli olsunda zayif olsun o onemli degil cnm bnm de kizim 34+5 de 2800 dogmustu ama cabuk toparladi simdi canavar gibi hayirlisi olsunGünaydın, kontrolden geldik şimdi. Bu hafta 130 gr almış bebeğim 2190 gr olmuş 37+1 hafta. Plasenta yaşlanmaya başlamış 40.haftaya kadar beklemeyecek gibi duruyor dedi doktor. 2500 gr dan az olursa sezaryen olur şimdilik doğum şeklini belirlemeyelim dedi doktor
hayirlisitla gelsin insallah baya az kalmisgunaydinnnnnn
slkl bir kahvalti ile basladim gune.kizima kilo aldirmam lazim.erken gelirse bari kilosu iyi olsun.
benim dogum normalde 11 temmuzda olacakti ama sirf bayram sebebiyle bir de preeaklampsi baslangici oldugundan 1 temmuzu hedefliyoruz artik
ya ben hep sagima yatiyorum bi sakincasi olur mu ki iyi beslenemiyor muYatarken yada tv izlerken sol tarafina yatiyo musun?
Rabbim kolaylik versin canim mujdeli haberlerini bekliyoruz insalahHerkese gunaydin.kontrolden geldim kizlar.acilmam 4 cm olmus.doktorum yatisimi yapiyodu.rica ettim bekleyelim diye.evde bir iki isimide halledicem.yarin sabah 8 de hastanede olucam yatisim yapilacak.suni sanciyla dogum baslatilicak.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.cok korkuyorum
masallah canim benimde kontrolum cuma gmunu bi turlu gelmek bilmiyor insallah bnm kuzumundagelisimi guzeldirBiz geldik 2700 gr 49 cm olmuşuz çok şükür gelisksmikiz önde ablssininda önüne geçti azcık gelişimi. Haftaya tekrar gidicem kontrol e sonra başka hastaneye geçiş yapıcam nasip se.cok mutlu oldum gelişimi yavaslamamis.suratinj göstermedi bu arada eşek
Senin oğlan gelmeye mi niyetli ya. Hep diyordun bunda erken doğuracakmisim gibi hissediyorum diye.Selam anneler bugün oglusumu görmeye gittim herşey yolunda bizde sadece kafası 1 hafta buyuk kanala dayadığı için acilman olabilir dedi kurcalamak istemedi çünkü kafayı gömmüş aşağı benim sıkıntılar da ondanmis. Suyun gelirse veya kanaman olursa gel dedi dogum başlar dedi. Pek yorulmamam gerek ama ne mümkün misafirim var kaç gundur saliya kadar daha burdalar kaynimla ufak oğlu doktora geldi benim oglanda kaynadı epeyce. Kilomuz 2.280 gr maşallah sıkıntı yok gelişiminde kafa ve göbek ilerideymis biraz daha 1 ay sonraya çağırdı sıkıntı olmadıkça gelme dedi. Bizde durumlar ic açıcı şimdilik çok şükür
Bakma biraz gerginim canim.9 ay boyunca bekliyosun sanki hic o gun gelmeyecekmis gibi.biranda yatis falan diye konusulunca ufak capli sok geciriyo insan.ki benim bayadirda erken dogum riskim vardi yani heran gelme ihtimalini dusunuyodum ama yinede o his farkliymis :))Allah kolaylıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu.Gayet rahat geçecek gibi görünüyor inşallah öyle de olur.4 cm nasılsa açılma olmuş gerisi de çorap söküğü gibi gelir inşallah.Senin de sakin olman,kontrolün elinde olması çok hoşuma gitti.Darısı hepimizin başına inşallah.
Ay insallah yaa.boyle okudukca moral oluyo bana da.yarin aksam uzeri bebegimi kucagima almis olurum herhalde demiCanim doğru cidden acilman çok iyi. kaldı ki bu açılmaya kadar hiç sanci hissetmedin. İçimden bi ses kolay bi doğum olacak diyor. Eğer acilman az olsaydı suni sanciya cok maruz kalacaktın. Sana son anda verecekler ve hemen doğum olacak Allah n izniyle. Bu durum sevindirici hiç endişe etme.
Bence çok çok iyi canim doğuma kadar daha da artacak. Daha ne olsun bence cok güzel kilosu. Doğumdan sonra sislikleri felan iniyor ya bebeklerin ondan. Yine de cok düşmez. Son haftada oğluma Dr 3200 anca doğar demişti 3,5dogdu. Yani her an artıyor.kilosuAllah razı olsun canım bunun abiside böyleydi :) çok şükür sıkıntı yaşamadık bebek liginde inşallah bunda da yasamayiz. Sence boy kilo iyi mi dr gayet iyi dedi ama. Büyük oğlan 2890 doğmuştu hastaneden ciktigimizda 2700 du
Sola yatinca bebege giden kan akimi artiyomus diye biliyorum. Dolayisiyla bebek daha cok kilo alir.saglikli olsunda zayif olsun o onemli degil cnm bnm de kizim 34+5 de 2800 dogmustu ama cabuk toparladi simdi canavar gibi hayirlisi olsun
hayirlisitla gelsin insallah baya az kalmis
ya ben hep sagima yatiyorum bi sakincasi olur mu ki iyi beslenemiyor mu
Rabbim kolaylik versin canim mujdeli haberlerini bekliyoruz insalah
masallah canim benimde kontrolum cuma gmunu bi turlu gelmek bilmiyor insallah bnm kuzumundagelisimi guzeldir
HejaR12 canım gosunaydin seninde benim oğlus ta uyuodu yüzü dönük tü hemde göremedik saçlı bi oglus olcakmis Bizimki de. Kilosu gayet iyi canjm seninkinjn 3500 doğar bnce
İnşallah çıkmaz Canım göbek kaşıntı si bendede var ama ben gebelikte normal doye biliodum tehlikeli mi oluomusAyy bizimki nin de saçları o kadar coktu ki :) kirpikli ride uzunher seferinde yüzünü gösteriyor ve uyuyor uslu olucak inşallah minnoslar :) birde tahlil verdim göbek kaşıntısindan karaciğer enzimleri ne bakılacak inşallah bişey çıkmaz çıkarsa bebeği daha erken alırız dedi dr
Hadi bakalım çok şükür bir sıkıntı yok, sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanim bebegin baskisi cok oldugundan acilmayi tetiklemis.doktorum agri esiginde dusuk dedi.hafif agrilarim var ama agri demezsin ona da ustunde durulcak birsey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?