- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.902
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.321
Bence çok çok iyi canim doğuma kadar daha da artacak. Daha ne olsun bence cok güzel kilosu. Doğumdan sonra sislikleri felan iniyor ya bebeklerin ondan. Yine de cok düşmez. Son haftada oğluma Dr 3200 anca doğar demişti 3,5dogdu. Yani her an artıyor.kilosu
İnşallah çıkmaz Canım göbek kaşıntı si bendede var ama ben gebelikte normal doye biliodum tehlikeli mi oluomus
sizin adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin dualarımızdasınız açılmanız olurken hissettiniz mi kasılmalarınızıHerkese gunaydin.kontrolden geldim kizlar.acilmam 4 cm olmus.doktorum yatisimi yapiyodu.rica ettim bekleyelim diye.evde bir iki isimide halledicem.yarin sabah 8 de hastanede olucam yatisim yapilacak.suni sanciyla dogum baslatilicak.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.cok korkuyorum
Kizlar ikiciyi yapacaklara bi sorum var bebegin besigini nereye koyacaksiniz
yatak odama koymak istemiyorum esimden dolayi ilkinde sikinti cikardi bana yine ayni seyleri yasamak istemiyorum uyku yonunden hassas biri. Cocuk odasina koysam kizimin oyun alani daraliyor hem gece uynmalari aglamalri onuda rahtsiz eder geriye oturma odam kaliyor oraya kurucam besigini kenddimde orada yatar kalkarim bi muddet oyle kullaniriz diye dusundum siz nasil yapicaksiniz
Merhaba canim bir gun var senle aramizda masallah bence gayet iyi masallah ona iki hafta once 1800 benim kontrolum cuma gunu cok merak ediyorum bendde ne kadar oldu diye seninki normal sinirlarda 3500 e yakin dogar benceKızlaar Merhaba bizimde bugün kontrolumuz vardı 33+5 hafta boy 46 cm kilo 2387 nasıl sizce sizlerin nasıldı bu haftalarda . Vaktinde gelirse kax kilo doğar acaba
Bendebenim hastanede epidural varmış canım ben ondan yaptırmaya karar verdim. çok bilinçli değil sırf bebeğimi doğar doğmaz görüp emzirebilmek için istiyorum
muğla canımHangi arastırma hastanesine gidiyorsun
bir yapabilsem bunu bir başarabilsem kimse üzülmeyecek zaten ne eşim ne kızım ama yapamıyorum nedn biliyomusun hazmedemiyorum çünkü ben bu haldeyken bana yapılanıÜzülme diyemeyeceğim insan aklından atamıyor maalesef. Bende buna benzer bir şey yaşadım. Bende dün ağla agla bittim. Nefes alıp verışım bozuldu. Şunu bilki en önceliğin eşin ve çocukların olsun
canım konuştun mu napton? bugün kontrolüm vardı doktorla görüştüm epidural istiyorum dedim nasıl istersen öyle olur dedi. çok sevindim :)
amin elbette etmesin ama bizi oturduğumuz evden taşının taşının diye iki fiyata başka bir yere taşıttırdılar çocuğa bakmamız kolay olur yok doğum zamanı gidip gelmek zor olmasın diye ...şimdi ne oldu ortada bıraktılar resmen herkes iş yapacağız diye bir korkuyor anlatamam...helede annem nasıl bir nefret ediyorsa bizden bütün çocuklarından ablama dün demişki siz cehennemde yanarken bende gülerek sizi izleyeceğim...artık bu anneden ne beklersinUzme kendini lutfen. Insanin kendi ailesinden baska kimsesi olmuyor bi zaman sonra. Ben de bazen is yapmakta zorlaniyorum. Su an bana yardimci kimse yok. Esim dogru dyzgun is yapamaz. Dogumum da her an olabilir. Ben israr etsem annemler hemen gelebilirler. Ama ben gelin diye israr etmiyorum. Cunku bu hamileligimde annem babam hayatta cok sukur ama ya hayatta olmasalardi nasil yapardim diye dusunuyorum. O yuzden kendime yetmeye calisiyorum.
Evim cok temiz degil su an. Esim ve ben biseyler yapmaya calisiyoruz.
Dogum konusunda da sadece Allah a guveniyorum, dua ediyorum. O nasil isterse oyle olacak. Kolay dogum olsun ki ayaga kolayca kalkabileyim istiyorum. Allah kimseyi kimseyi muhtac etmesin.
Senin doğumun uzun surmez kuzum. Hayirlisiyla sağlıkla inşallah yarın akşam bebişin kucağında olacak canim. oh mis miss koklayacaksin ya ne güzel :)Ay insallah yaa.boyle okudukca moral oluyo bana da.yarin aksam uzeri bebegimi kucagima almis olurum herhalde demi
bi bebis daha geliyo dualarimiz sizinle darisi bana insallah nomal normalHerkese gunaydin.kontrolden geldim kizlar.acilmam 4 cm olmus.doktorum yatisimi yapiyodu.rica ettim bekleyelim diye.evde bir iki isimide halledicem.yarin sabah 8 de hastanede olucam yatisim yapilacak.suni sanciyla dogum baslatilicak.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.cok korkuyorum
Canim benim kasilmalarim cok erken zamanda baslamisti.ayrintilidada cikmisti hatta.fitil falan kullanmistim.cok olagan geliyodu artik bende.son birkacgundur daha da fazla oluyo.birde cati agrim oldu canim en belirgini o diyebilirimsizin adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin dualarımızdasınız açılmanız olurken hissettiniz mi kasılmalarınızı
Aynen bende kesinlikle kadin doktor terih etmiyorum kaprislerini cekememNeden istemiyorsun ki , bende kadınları tercih etmiyorum
Yaaaa ay gozlerim doldu ya inanamiyorumSenin doğumun surmez kuzum. Hayirlisiyla sağlıkla inşallah yarın akşam bebişin kucağında olacak canim. oh mis miss koklayacaksin ya ne güzel :)
Canim yazmayım diyorum ama dayanamıyorum senin annen nasıl bi ruh hali içinde ki böyle konuşabiliyor. Hayatı cok mu kötü geçmiş acaba.amin elbette etmesin ama bizi oturduğumuz evden taşının taşının diye iki fiyata başka bir yere taşıttırdılar çocuğa bakmamız kolay olur yok doğum zamanı gidip gelmek zor olmasın diye ...şimdi ne oldu ortada bıraktılar resmen herkes iş yapacağız diye bir korkuyor anlatamam...helede annem nasıl bir nefret ediyorsa bizden bütün çocuklarından ablama dün demişki siz cehennemde yanarken bende gülerek sizi izleyeceğim...artık bu anneden ne beklersin
Maşallah canım gayet iyi. Daha zamanın var hiç düşünme bunları sağlıkla gelsin önce.Kızlaar Merhaba bizimde bugün kontrolumuz vardı 33+5 hafta boy 46 cm kilo 2387 nasıl sizce sizlerin nasıldı bu haftalarda . Vaktinde gelirse kax kilo doğar acaba
İnşallah canım tahlil sonuçlarından da haberdar et bizi. Bence kaşıntı normal bende de var çünkü sadece göbiste :)İnşallah şu tahlillerden de bişey çıkmaz da erken almazlar kuzumu şurda 12 günümüz kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?