2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

İnşallah şu tahlillerden de bişey çıkmaz da erken almazlar kuzumu şurda 12 günümüz kaldı

Kizlar ikiciyi yapacaklara bi sorum var bebegin besigini nereye koyacaksiniz
yatak odama koymak istemiyorum esimden dolayi ilkinde sikinti cikardi bana yine ayni seyleri yasamak istemiyorum uyku yonunden hassas biri. Cocuk odasina koysam kizimin oyun alani daraliyor hem gece uynmalari aglamalri onuda rahtsiz eder geriye oturma odam kaliyor oraya kurucam besigini kenddimde orada yatar kalkarim bi muddet oyle kullaniriz diye dusundum siz nasil yapicaksiniz

İnşallah çıkmaz Canım göbek kaşıntı si bendede var ama ben gebelikte normal doye biliodum tehlikeli mi oluomus

Ya banada herkes normal demişti göbek gerilDigi için bende belki rahatlatıcı bir jel verir diye söyledim karaciğer enzimleri bazen yüksek olunca da kaşıntı oluyormus tahlil istedi verdim işte bekliyorum sonucu bildirecektir artık eğer karaciğer enzimlerim yüksek çıkarsa bebeğe zararı olur dedi doktor erken almamız gerekir dedi

sizin adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin dualarımızdasınız açılmanız olurken hissettiniz mi kasılmalarınızı

Biz ilk başta yatak odasına koyacağız oğlumun park yatağı zaten,benim eşim çok anlayışlidir o konuda ben kiyamiyorum benimde oturma odamda bir koltuğum var eğer eşim sorun çıkarsa bende oturma odasında bebekle kalırdım

Kızlaar Merhaba bizimde bugün kontrolumuz vardı 33+5 hafta boy 46 cm kilo 2387 nasıl sizce sizlerin nasıldı bu haftalarda . Vaktinde gelirse kax kilo doğar acaba
Merhaba canim bir gun var senle aramizda masallah bence gayet iyi masallah ona iki hafta once 1800 benim kontrolum cuma gunu cok merak ediyorum bendde ne kadar oldu diye seninki normal sinirlarda 3500 e yakin dogar bence

bir yapabilsem bunu bir başarabilsem kimse üzülmeyecek zaten ne eşim ne kızım ama yapamıyorum nedn biliyomusun hazmedemiyorum çünkü ben bu haldeyken bana yapılanı

amin elbette etmesin ama bizi oturduğumuz evden taşının taşının diye iki fiyata başka bir yere taşıttırdılar çocuğa bakmamız kolay olur yok doğum zamanı gidip gelmek zor olmasın diye ...şimdi ne oldu ortada bıraktılar resmen herkes iş yapacağız diye bir korkuyor anlatamam...helede annem nasıl bir nefret ediyorsa bizden bütün çocuklarından ablama dün demişki siz cehennemde yanarken bende gülerek sizi izleyeceğim...artık bu anneden ne beklersin

Ay insallah yaa.boyle okudukca moral oluyo bana da.yarin aksam uzeri bebegimi kucagima almis olurum herhalde demi
Senin doğumun uzun surmez kuzum. Hayirlisiyla sağlıkla inşallah yarın akşam bebişin kucağında olacak canim. oh mis miss koklayacaksin ya ne güzel :)

Son düzenleme:
Ayy
bi bebis daha geliyo dualarimiz sizinle darisi bana insallah nomal normal

sizin adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin dualarımızdasınız açılmanız olurken hissettiniz mi kasılmalarınızı
Canim benim kasilmalarim cok erken zamanda baslamisti.ayrintilidada cikmisti hatta.fitil falan kullanmistim.cok olagan geliyodu artik bende.son birkacgundur daha da fazla oluyo.birde cati agrim oldu canim en belirgini o diyebilirim

Canim yazmayım diyorum ama dayanamıyorum senin annen nasıl bi ruh hali içinde ki böyle konuşabiliyor. Hayatı cok mu kötü geçmiş acaba.
Sen kimseye minnet eyleme. Uzmede de tatli canını. Malesef en yakının bile bazen en uzağın olabiliyor. Bende benzer durumlardan geçtim kardeşlerimden yana. Herkesin bi bahanesi oldu ama silip atamiyosun kan can işte. İnsana hayat dersi oluyor bunlar inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…