- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.341
Merhaba canim bir gun var senle aramizda masallah bence gayet iyi masallah ona iki hafta once 1800 benim kontrolum cuma gunu cok merak ediyorum bendde ne kadar oldu diye seninki normal sinirlarda 3500 e yakin dogar bence
valla silerimde atarımda arkadaşım ...çünkü burada sizler bana daha fazla destek oldunuz her konuda moral verdiniz...annem zor şeyler yaşadı evet ama hep ben ayakta kaldım çocuklarım için der asla bizim için bişey yapmadı köşeye sıkışınca ağlar vicdan azabı çektirir herkes suyuna gider ...daha 18 yaşında sevgilimle buluşmaya gittiğimde 1 saat geciktiğim için bu saate kadar nerdeysen bundan sonrada orada kal deyip telefonu yüzüme kapatan ve o kişiyle evlenmeme neden olan kadındır bazı şeylerin affı olmuyor arkadaşım malesefCanim yazmayım diyorum ama dayanamıyorum senin annen nasıl bi ruh hali içinde ki böyle konuşabiliyor. Hayatı cok mu kötü geçmiş acaba.
Sen kimseye minnet eyleme. Uzmede de tatli canını. Malesef en yakının bile bazen en uzağın olabiliyor. Bende benzer durumlardan geçtim kardeşlerimden yana. Herkesin bi bahanesi oldu ama silip atamiyosun kan can işte. İnsana hayat dersi oluyor bunlar inan.
Ben ilkinde de yatak odasına koydum bunda da koyucam inşallah. Eşim sorun yapmıyor. Cok zora kalırsa kendisi yastığı alip salona gidiyor. En azından anne iyileşene kadar babalar fedakarlık yapmalı. Sonrasında yatağı ona birakabiliriz yani değil miKizlar ikiciyi yapacaklara bi sorum var bebegin besigini nereye koyacaksiniz
yatak odama koymak istemiyorum esimden dolayi ilkinde sikinti cikardi bana yine ayni seyleri yasamak istemiyorum uyku yonunden hassas biri. Cocuk odasina koysam kizimin oyun alani daraliyor hem gece uynmalari aglamalri onuda rahtsiz eder geriye oturma odam kaliyor oraya kurucam besigini kenddimde orada yatar kalkarim bi muddet oyle kullaniriz diye dusundum siz nasil yapicaksiniz
Ne güzel dua ettin canim. Yeter ki sağlıklı olsunlar. Dr un dogru söylemiş.Kizlar ben de kontrolden geldim bebek biraz zayif cikti ama bi problem yok dedi doktorum kafana takma dedi...binlerce sukurler olsun bu gunleri gosteren Rabbime...
Esin de bi alemmis canim :) ben de epidural istiyorum diyorum benim eşimde sakin yaptırma her şey dogal olsun hem zarraliymis diyor. Bazen denemek için bunda sezaryen olucam karar verdim diyorum,saclama ne diyorsun asla izin vermem diyor.S sssn canım kolay doğumlar diliyorum inşallah sağlıklıca alırsın bebişini kucağına benim doktorum da epidural konusunda aynı şeyi söyledi doğum gecikiyo ve anne ıkınamıyo dedi önermiyorum acı eşiğin çok düşük değilse dedi eşime de bunları söylüyorum gözleri pörtlüyo yaptırmalısın bence yaptır iğneyi diyo kendisinin canı çok tatlı olduğundan beni de ikilemde bırakıyo böyle ben karar veremedim o yüzden epidurale
Canım senin uyuyacağın odaya yatak odana koy tabiki, eşin rahatsız oluyorsa başka yerde uyusun. Sen bebeğini her ağladığında uyanıp emzirmek zorundasın, herseferinde kalkıp başka odadan alıp emzirip tekrar yerine koymak seni yorar, yıpratır. Bebeğinin ve kızının senin enerjine ihtiyacı var. Lütfen önceliğin onlar olsun.Kizlar ikiciyi yapacaklara bi sorum var bebegin besigini nereye koyacaksiniz
yatak odama koymak istemiyorum esimden dolayi ilkinde sikinti cikardi bana yine ayni seyleri yasamak istemiyorum uyku yonunden hassas biri. Cocuk odasina koysam kizimin oyun alani daraliyor hem gece uynmalari aglamalri onuda rahtsiz eder geriye oturma odam kaliyor oraya kurucam besigini kenddimde orada yatar kalkarim bi muddet oyle kullaniriz diye dusundum siz nasil yapicaksiniz
Canimmm insallah suni sanciya gerek kalmaz insallah kolay sorunsuz bi dogum olur.heyecanla guzel haberlerinizi bekliyoruz ♥Herkese gunaydin.kontrolden geldim kizlar.acilmam 4 cm olmus.doktorum yatisimi yapiyodu.rica ettim bekleyelim diye.evde bir iki isimide halledicem.yarin sabah 8 de hastanede olucam yatisim yapilacak.suni sanciyla dogum baslatilicak.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.cok korkuyorum
Yaşadıklarını bilemeyiz tabi canım. Yoksa bos yere bu kadar tepkili olmaz kimse annesine. İnanıyorum ki yasadikların senin mükemmel bir anne olmana vesile olacak. Her şer gorunende bir hayır vardirvalla silerimde atarımda arkadaşım ...çünkü burada sizler bana daha fazla destek oldunuz her konuda moral verdiniz...annem zor şeyler yaşadı evet ama hep ben ayakta kaldım çocuklarım için der asla bizim için bişey yapmadı köşeye sıkışınca ağlar vicdan azabı çektirir herkes suyuna gider ...daha 18 yaşında sevgilimle buluşmaya gittiğimde 1 saat geciktiğim için bu saate kadar nerdeysen bundan sonrada orada kal deyip telefonu yüzüme kapatan ve o kişiyle evlenmeme neden olan kadındır bazı şeylerin affı olmuyor arkadaşım malesef
Bizde geldik hersey normal şükür 37+4 boy 50cm kilo 3100 Dr gayet iyi dedi bizimki yüzünü gösterdi uyuyor du her zamanki gibi :)
Benim besigim cok rahat tasinabiliyo o yuzden haftaici oturma odasinda haftasonu yatak odasina uyumayi uyutmayi dusunuyorum. Esim rahatsiz olurmu ne der bilmem ama kiyamadim boyle bi karar aldimKizlar ikiciyi yapacaklara bi sorum var bebegin besigini nereye koyacaksiniz
Ne güzel dua ettin canim. Yeter ki sağlıklı olsunlar. Dr un dogru söylemiş.
amin elbette etmesin ama bizi oturduğumuz evden taşının taşının diye iki fiyata başka bir yere taşıttırdılar çocuğa bakmamız kolay olur yok doğum zamanı gidip gelmek zor olmasın diye ...şimdi ne oldu ortada bıraktılar resmen herkes iş yapacağız diye bir korkuyor anlatamam...helede annem nasıl bir nefret ediyorsa bizden bütün çocuklarından ablama dün demişki siz cehennemde yanarken bende gülerek sizi izleyeceğim...artık bu anneden ne beklersin
Arkadaslar birakin esiniz rahatsiz oluyosa olsun 9 ay sabirla beklicekler ağlayinca gece rahatsiz olmasinlar bi zahmet yani en azindan bu benim dusuncem biz gece emziriyosak onlarda bi zahmet gazini cikarsin bebislerinin uyuyamiyolarsaBenim besigim cok rahat tasinabiliyo o yuzden haftaici oturma odasinda haftasonu yatak odasina uyumayi uyutmayi dusunuyorum. Esim rahatsiz olurmu ne der bilmem ama kiyamadim boyle bi karar aldim
Önce çocuklarım sonra kendim sonra eşim gelir, ben böyle düşünüyorum. Bilmem yanlışmı düşünüyorum ama eşimin rahatı için ne çocuklarımı nede kendimi zor durumda bırakmam.
Ayyyy cok heyecanlandım inan ki kalp atışlarım hızlandı..inşallah pıt diye doğurursun ne olduğunu anlamadan.. Rabbim yardımcın olsun.!!Canim gelmiyoki kendi sancim.napiyim gelmesi icin bilmiyorum inanki.sancim olmadi icinde dogum baslamiyo iste.bebekte uzun zamandir kanalda.yatisim yapilmasinin sebebide bu aslinda.
Bagcilar medipol megada yapicam Allahin izniyle canim
Gece uyuyana kadar herseyine yardim eder zaten geceside ona kalsin sonucta ben evdeyim istedgm zaman 5dkda olsa bi uzanirim ama o aksama kadar mesaide kiyamam o yuzden haftaici :)Arkadaslar birakin esiniz rahatsiz oluyosa olsun 9 ay sabirla beklicekler ağlayinca gece rahatsiz olmasinlar bi zahmet yani en azindan bu benim dusuncem biz gece emziriyosak onlarda bi zahmet gazini cikarsin bebislerinin uyuyamiyolarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?