2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
aaaaaaaaaaaaaay anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam S sssn doğuruyormuşşşşş ooooooooy çok heycanlandıııım tek nefeste kurtarsın rabbiiiiiim hepiniz teker teker doğurmaya başlıyorsunuz ben yalnız kalcam burdaaaaaaaaaaaaaamahallenin delisi gibi kendi kendime konuşurum artık topikte

Önce çocuklarım sonra kendim sonra eşim gelir, ben böyle düşünüyorum. Bilmem yanlışmı düşünüyorum ama eşimin rahatı için ne çocuklarımı nede kendimi zor durumda bırakmam.
Bu zorda kalmak degilki uyuyana kadar zaten etrafimizda pervane olur gece uyuyacagi 5-6saati var ona da kiyamam haftaici.
Herkesin kendi dusuncesi saygi duyarim karsit dusuncelerede

Amanın ne bagirdin ben de sen doguruyorsun sandım
Bizler tecrübe olacagz sana hadi iyisin

Kızlar meraba doğumdan hemen sonra sutyen takmanın süte olumsuz etkisi oluyormuş doğru mu çok gelmesini engelliyormuş boyle bisey duyan ya da yasayan var mı

Bu zorda kalmak degilki uyuyana kadar zaten etrafimizda pervane olur gece uyuyacagi 5-6saati var ona da kiyamam haftaici.
Aylın ver yastığını pikesini salonda uyusun sende ama aaa hem kirkiniz çıkana kadar yalnız yatmayın derler bizde. Sonrasında evet insan kiyamiyor azicik

Selam kizlar dün moralim cok bozuldu diyete çok dikkat edemiyorum galiba şekerim cok duzensizmis doktor hastaneye yatman gerekli dedi bebek 5 gunde cok irilesmis 3300-3400 arasi ölçtü bi kac defa ölçüm yapti hatta yanlis olmasin diye.evdede oğlum var psikolojisi bozuldu iyice zaten hep hastane doktor muhabbeti ben hep yatiyorum ilgilenemiyorum onun stresi.onu birakip doguma kadar nasil hastanede kalirim bilemiyorum ikiside benim canimin parçası.doktor cumaya kadar yine ölçümleri getir duzensizse kesin artik yatacaksin dedi eger duzenli olursada hergun nst icin gidip yatmicam hastanede dua edin olurmu canlar.

Tamam teşekkür ederim ben şu an sezaryen e odaklandım ama ben de bilmiyorum

selam kızlar bayadır giremedim özlemişim burayı zaman daraldıkça heyecan bastı tatile gittik geldik eşimle doğum öncesi stres atma hemde evlilik yıldönümü bahanesiyle oraklarda dogurucam diye korktum valla :)))) hazırlıklar nasıl bizim tam gaz devam bebeğin çantası benim çantam hazır internetteki listelerden ayptım bi göğüs kalkanı eksik oanada gerek varmı bilemedim artık 2 haftada 1 kontrol var sanırım sonra her hafta olucak bayramdan sonra çalışamaz raporu alıcam şimdilik idare edşiyorum benimde göbek kaşıntım var ama çatlamadan dolayı sanıp sürekli kremliyorum :) bende beşiği odama koyucam bunca yıl beklemişiz eşim koynunda uyutur zaetn bebişi :) bide epidural doğum için ne düşünüyosunuz buara doktorların hepsi sezeryancı oyüzden kendimi hiç bişeye hazırlamıyorum doktor ne derse o yeterki sağlıkla kavuşalım di,yorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun tabi...

interiorarchitect canim işte bizim hikayemisss öyle saf öyle temizz

Bende aynı düşünyrm ya zaten yardım eder eminim geceye kadar.bende gece elimden geleni yaparım rahatsız olmasın die.ben de kıyamyrm akşama kadar evdeym ben. Zaten zorlansma o da yardım eder bende isterim ama. Şu anda bile 3-4 yaşına ka dar odamızda kalsın kızımız diyo. O böyle düşünürken ben de ona kıyamyrm

Kızlar meraba doğumdan hemen sonra sutyen takmanın süte olumsuz etkisi oluyormuş doğru mu çok gelmesini engelliyormuş boyle bisey duyan ya da yasayan var mı
Hiç böyle bisey duymadım canim. Ben evde takmiyordum zaten ama dışarıda hep taktim hic olumsuz etkisini yasamadim

Çok zor canim Allah yardımcın olsun. Oğluna bakacak bi yakının var mı? İnşallah gerek kalmaz buna.
Ölçümlerin yüksek mi çıkıyor evde?

Aylın ver yastığını pikesini salonda uyusun sende ama aaa hem kirkiniz çıkana kadar yalnız yatmayın derler bizde. Sonrasında evet insan kiyamiyor azicik
Salon bana kalsin ya uykum kacinca sıkılmam hem :) henuz bu dusuncemden haberi yok belki izin vermez ayri yatmaya belkide aman gidin der
Kendimi biliyorum o rahatsiz olmasa bile acaba uyandimi uyuyabildimi vs bide oturur onu dusunurum ben :)

Eslemak ben de daha önce duymamıştım geçen haftaya kadar yani.arkadaşımın hocası demiş yani kadın doğum dr û.sütyen devamlı kullanmak lenf bezlerine zarar verdiği için sütü azaltır demiş ama ben başka kimseden duymadım.ilk defa geçen hafta duydum ama uygulamayacağımı bildiğim için çok ciddiye almadım

Ozlettin c anim hosgeldin
Epidural normal doğumu soruyorsan eger ben de araştırma içindeyim. Bi arkadasim kolay bir doğum olduğunu soyledi. İkinmada sorun yaşanıyor mu peki dedim son ana kadar o kadar etkisi kalmıyor epiduralin zaten dedi.

Çok zor canim Allah yardımcın olsun. Oğluna bakacak bi yakının var mı? İnşallah gerek kalmaz buna.
Ölçümlerin yüksek mi çıkıyor evde?
Bakacak kişi cok ama bana cok düşkün en son 1 gece yattigimda cok aglamis hastaneye getirdiler gece de oyle sakinlestirdim. Evet yuksek cikiyor evdeki ölçümler bugun cok dikkat ettim kahvaltiya tokluk 140 bi daha ölçtüm 149

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…