- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.381
Ben çok baskı hissediyordum hatta ben acikligim bile olduğunu hissediyorum ama dr dokunmadı kafayı gömmüş oraya sıkıntı çıkar dogum başlar diye. Doğunun kafa iyiymiş yine bu bariz koca kafaSenin oğlan gelmeye mi niyetli ya. Hep diyordun bunda erken doğuracakmisim gibi hissediyorum diye.
İkimiz kafalardan yana şanssiziz. Bakalım nasil dogcaklar.
Maşallah kuzuya
Izin vermeyebilir. Aynı bizi anlatıyosun sanki ya rahatsız olmasada benim içim içimi yer ama şu An ayrı istemiyo benim eşim ben merak edrim bebeği diyo.tabi bunu şimdi söylüyo doğunca bilemeyiz.Salon bana kalsin ya uykum kacinca sıkılmam hem :) henuz bu dusuncemden haberi yok belki izin vermez ayri yatmaya belkide aman gidin der
Kendimi biliyorum o rahatsiz olmasa bile acaba uyandimi uyuyabildimi vs bide oturur onu dusunurum ben :)
Eneee ufacık yakaladım kizEvdeki bayanlar fox u acarmisiniz :)
Aaaaa sonuna yetiştim ya 500 gr ı gördüm sadeceEvdeki bayanlar fox u acarmisiniz :)
Aaaaa sonuna yetiştim ya 500 gr ı gördüm sadece
Helal kız size yakaladiniz :)Eneee ufacık yakaladım kiz
Kuzum allah yardimcin olsun bir avazdakurtarsın inşallah kolay bir doğumun olur biz teyzeleri merakta bırakma sakin haber bekleyeceğiz ilk vakitli bebeği kiz geliyor yuppiiiiHerkese gunaydin.kontrolden geldim kizlar.acilmam 4 cm olmus.doktorum yatisimi yapiyodu.rica ettim bekleyelim diye.evde bir iki isimide halledicem.yarin sabah 8 de hastanede olucam yatisim yapilacak.suni sanciyla dogum baslatilicak.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.cok korkuyorum
Hiç takintim yok valla kafası göbeği biraz büyük diye sorun ediyorum dunden beri iri bebeği doğurmak ayrı mesele 2.5 olsun benim olsun hiiiiccc sorun yok:)Helal kız size yakaladiniz :)
Kimse üzülmesin bebişim 2,5 kilo felan diye
Yasayip gorcez artik :)Izin vermeyebilir. Aynı bizi anlatıyosun sanki ya rahatsız olmasada benim içim içimi yer ama şu An ayrı istemiyo benim eşim ben merak edrim bebeği diyo.tabi bunu şimdi söylüyo doğunca bilemeyiz.
İnisulin vermiş mıydı Dr canim. Bazen diyet fayda etmiyor. Streste işin çabası tabi.Bakacak kişi cok ama bana cok düşkün en son 1 gece yattigimda cok aglamis hastaneye getirdiler gece de oyle sakinlestirdim. Evet yuksek cikiyor evdeki ölçümler bugun cok dikkat ettim kahvaltiya tokluk 140 bi daha ölçtüm 149
Senin daha var başlamasın doğum kuzum ya. Bu halinle misafirde ayıp ediyor ama. Gün içinde hep yat sen durumun riskli bilsinler bunu.Ben çok baskı hissediyordum hatta ben acikligim bile olduğunu hissediyorum ama dr dokunmadı kafayı gömmüş oraya sıkıntı çıkar dogum başlar diye. Doğunun kafa iyiymiş yine bu bariz koca kafavaktiyle gelirler be balim inşallah miso olmasaydı bol dinlenirdim ama ne mümkün salidan önce gitmezler nasibimde varsa dogar napalim
aayyy benim en çok dikkatimi çeken ve hoşuma giden hatta kahkaha attığım yer oğluşunun ebelerin üstüne işemesi
Yav şuan kendimi kötü hissettim. Feminist acımasız bir kadın mı oldum dedim kendimeSalon bana kalsin ya uykum kacinca sıkılmam hem :) henuz bu dusuncemden haberi yok belki izin vermez ayri yatmaya belkide aman gidin der
Kendimi biliyorum o rahatsiz olmasa bile acaba uyandimi uyuyabildimi vs bide oturur onu dusunurum ben :)
Canim bende biraz kendimi sartlamistim aslinda ama doktor aciklama yapinca ikna oldum artik bende.dogum uzayacagina cekeyim diyorum napayim.mudahele edilmek zorunda kalmasin diyorumS sssn canım kolay doğumlar diliyorum inşallah sağlıklıca alırsın bebişini kucağına benim doktorum da epidural konusunda aynı şeyi söyledi doğum gecikiyo ve anne ıkınamıyo dedi önermiyorum acı eşiğin çok düşük değilse dedi eşime de bunları söylüyorum gözleri pörtlüyo yaptırmalısın bence yaptır iğneyi diyo kendisinin canı çok tatlı olduğundan beni de ikilemde bırakıyo böyle ben karar veremedim o yüzden epidurale
sizede zahmetler verdik efenim teşekkür ederiz :)Çok şeker bi hikaye değil ama senin için bulayim dur balim
Al benden de o kadar. En sonki kilosunu ve kafasını duydugumdan beri uykularim kaçıyor panik atak yaşıyorum korkudan.Hiç takintim yok valla kafası göbeği biraz büyük diye sorun ediyorum dunden beri iri bebeği doğurmak ayrı mesele 2.5 olsun benim olsun hiiiiccc sorun yok:)
Kiz ben dun neler yaptim biliyomusun :) acilmam artsin diye butuuun evi temizledim.cam sildim.yerleri elimle sildimS sssn sana bakmak için girdim resmen. Geliyomus ya kııııızyarın bu vakitler kucağında olck inş bebeğin.Uygun da zaman.ay çok heyecanlı.açılman da gayet iyi. Okuduğum pozitif doğum hikayelerinde 4-5 cm den sonrasını çok kolay anlatıyolar.hep o ana kadar zorlanmışlar.sen o aşamaya gelmişsin bile.yürü yerleri siz belki yorulursan sancı gelir.hiç gerek kalmaz inş.bugün dualar sana
O rahatsız olacak diye orda burda uyayacaksam, zorda kalmış oluyorum. Bende senin düşüncene saygı duyuyorum ama biz anneler sabaha kadar bebek emzirip sabah işe gidiyorsak onlarda birkaç ay bu uykusuzluğa bu zorluğa ortak olsunlar paylaşsınlar.Bu zorda kalmak degilki uyuyana kadar zaten etrafimizda pervane olur gece uyuyacagi 5-6saati var ona da kiyamam haftaici.
Herkesin kendi dusuncesi saygi duyarim karsit dusuncelerede
Annesinin öcünü aldı teyzesiaayyy benim en çok dikkatimi çeken ve hoşuma giden hatta kahkaha attığım yer oğluşunun ebelerin üstüne işemesikötü müyüm neeeeeee her bebeğin hayata merhaba deyiş şekli farklı tabi :)
canım benim çok güzel anlatmışsın inşallah bu doğumunda suniye gerek kalmadan kolayca doğum yaparsın fışşşt diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?