2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Senin oğlan gelmeye mi niyetli ya. Hep diyordun bunda erken doğuracakmisim gibi hissediyorum diye.
İkimiz kafalardan yana şanssiziz. Bakalım nasil dogcaklar.
Maşallah kuzuya
Ben çok baskı hissediyordum hatta ben acikligim bile olduğunu hissediyorum ama dr dokunmadı kafayı gömmüş oraya sıkıntı çıkar dogum başlar diye. Doğunun kafa iyiymiş yine bu bariz koca kafa vaktiyle gelirler be balim inşallah miso olmasaydı bol dinlenirdim ama ne mümkün salidan önce gitmezler nasibimde varsa dogar napalim

Salon bana kalsin ya uykum kacinca sıkılmam hem :) henuz bu dusuncemden haberi yok belki izin vermez ayri yatmaya belkide aman gidin der
Kendimi biliyorum o rahatsiz olmasa bile acaba uyandimi uyuyabildimi vs bide oturur onu dusunurum ben :)
Izin vermeyebilir. Aynı bizi anlatıyosun sanki ya rahatsız olmasada benim içim içimi yer ama şu An ayrı istemiyo benim eşim ben merak edrim bebeği diyo.tabi bunu şimdi söylüyo doğunca bilemeyiz.

Kuzum allah yardimcin olsun bir avazdakurtarsın inşallah kolay bir doğumun olur biz teyzeleri merakta bırakma sakin haber bekleyeceğiz ilk vakitli bebeği kiz geliyor yuppiiii

İnisulin vermiş mıydı Dr canim. Bazen diyet fayda etmiyor. Streste işin çabası tabi.
Kiyamam oğluna ben. Doğacak bi şekilde doguyor da insanın aklı evdekinde kalıyor değil mi. Benimde şuan tek derdim oğlum.ben olmayınca babasıyla bile durmaz ne yapıcaz bilmem. Sık sık seni ziyarete getirsinler. Hastane ozelse belki gece yanında da kalmasina izin verirler.

Senin daha var başlamasın doğum kuzum ya. Bu halinle misafirde ayıp ediyor ama. Gün içinde hep yat sen durumun riskli bilsinler bunu.

interiorarchitect canim işte bizim hikayemisss öyle saf öyle temizz
aayyy benim en çok dikkatimi çeken ve hoşuma giden hatta kahkaha attığım yer oğluşunun ebelerin üstüne işemesi kötü müyüm neeeeeee her bebeğin hayata merhaba deyiş şekli farklı tabi :)
canım benim çok güzel anlatmışsın inşallah bu doğumunda suniye gerek kalmadan kolayca doğum yaparsın fışşşt diye :)

Salon bana kalsin ya uykum kacinca sıkılmam hem :) henuz bu dusuncemden haberi yok belki izin vermez ayri yatmaya belkide aman gidin der
Kendimi biliyorum o rahatsiz olmasa bile acaba uyandimi uyuyabildimi vs bide oturur onu dusunurum ben :)
Yav şuan kendimi kötü hissettim. Feminist acımasız bir kadın mı oldum dedim kendime

Canim bende biraz kendimi sartlamistim aslinda ama doktor aciklama yapinca ikna oldum artik bende.dogum uzayacagina cekeyim diyorum napayim.mudahele edilmek zorunda kalmasin diyorum

Hiç takintim yok valla kafası göbeği biraz büyük diye sorun ediyorum dunden beri iri bebeği doğurmak ayrı mesele 2.5 olsun benim olsun hiiiiccc sorun yok:)
Al benden de o kadar. En sonki kilosunu ve kafasını duydugumdan beri uykularim kaçıyor panik atak yaşıyorum korkudan.

Kiz ben dun neler yaptim biliyomusun :) acilmam artsin diye butuuun evi temizledim.cam sildim.yerleri elimle sildim8.katta oturuyorum merdiven indim ciktim.3 bucuk yildir oturdugum yerin merdivenlerini ilk kez gormus oldumgercektende ise yaramis 2 3 cm ken 4 cm e cikmis acilmam.sizlerinde aklinda olsun.comelerek yer silmenin faydasi oldugunu biryerde dinlemistim deneyeyim dedim

Bu zorda kalmak degilki uyuyana kadar zaten etrafimizda pervane olur gece uyuyacagi 5-6saati var ona da kiyamam haftaici.
Herkesin kendi dusuncesi saygi duyarim karsit dusuncelerede
O rahatsız olacak diye orda burda uyayacaksam, zorda kalmış oluyorum. Bende senin düşüncene saygı duyuyorum ama biz anneler sabaha kadar bebek emzirip sabah işe gidiyorsak onlarda birkaç ay bu uykusuzluğa bu zorluğa ortak olsunlar paylaşsınlar.

Annesinin öcünü aldı teyzesi fıskiye gibi havalandi vallahi
Amiiiin ağzın bal yesin canim hepimiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…