- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.401
Dur benim sınavım var haftaya o geçsin başlym hemen yer silmelere çok durmasın ya ben hemen istyrmKiz ben dun neler yaptim biliyomusun :) acilmam artsin diye butuuun evi temizledim.cam sildim.yerleri elimle sildim8.katta oturuyorum merdiven indim ciktim.3 bucuk yildir oturdugum yerin merdivenlerini ilk kez gormus oldum gercektende ise yaramis 2 3 cm ken 4 cm e cikmis acilmam.sizlerinde aklinda olsun.comelerek yer silmenin faydasi oldugunu biryerde dinlemistim deneyeyim dedim
Sen dogurana kadar biz iyice toparlanmis oluruz kuzum merak etme.topige donerim geri :))))
ooooh sefası olsuuuuuuuuun :) iyi yapmış kuzum benimm :) içindeki kötülükleri dışarı salmış :)Annesinin öcünü aldı teyzesifıskiye gibi havalandi vallahi
Amiiiin ağzın bal yesin canim hepimiz insallah
valla onu bunu bilmemmmm ben burdan eksiksiz gitcem doğuma yoklama da yok yazılanların işi yaş olur haberiniz olsunSen dogurana kadar biz iyice toparlanmis oluruz kuzum merak etme.topige donerim geri :))))
İlk zamanlarda canım doğumdan itibaren bikac gün diyorlarHiç böyle bisey duymadım canim. Ben evde takmiyordum zaten ama dışarıda hep taktim hic olumsuz etkisini yasamadim
Her gün farklı şeyler duyuyorum zaten ilk deneyim olduğu için de hangisine inanacağını bilemiyorumEslemak ben de daha önce duymamıştım geçen haftaya kadar yani.arkadaşımın hocası demiş yani kadın doğum dr û.sütyen devamlı kullanmak lenf bezlerine zarar verdiği için sütü azaltır demiş ama ben başka kimseden duymadım.ilk defa geçen hafta duydum ama uygulamayacağımı bildiğim için çok ciddiye almadım
Katılıyorum hiçbir zaman ay kocam uyusun diye oda degismedim hastaykende beraber baktık. Ilk 2 ay her ih demesine esimde uyanıyor emzirmeye veriyordu ben uykusuzkalıp o keyif yapamaz valla kusura bakmasın şimdi işi daha zor 2. Geliyor ben doguyu uyutmaya gidinceo dorugu pispislayacak hayat müşterek. Erkeği rahata alistirirsan bebekle zevkini keyfini yapar oynar öper sever durmayincada atar üstünekızlaaarrr konuya açıklık getiriyoruuuuuuummmm
bizde eşitlik var ben kocam bebek hepimiz nerde uyursak uyuyalım aynı odada uyuycaz
yok öyle yavmaaaaaaa uyuyamıyorsak hep birlikte uyuyorsak hep birlikte Allah Allahhhh
Sen merak etme ya ask olsun.en minigimizi yalnoz birakcak degiliz ya.kizimla yoklamada burda olcazvalla onu bunu bilmemmmm ben burdan eksiksiz gitcem doğuma yoklama da yok yazılanların işi yaş olur haberiniz olsun
yürüüüüü beeeeeeeeeeee kim tutar seni :) aynen öyle düşünüyorum canım ki benim kocam işinde acaip çalışkan evde olağanüstü tembeldir o nedenle bi rahata alışırsa yeriz ayvayı :)Katılıyorum hiçbir zaman ay kocam uyusun diye oda degismedim hastaykende beraber baktık. Ilk 2 ay her ih demesine esimde uyanıyor emzirmeye veriyordu ben uykusuzkalıp o keyif yapamaz valla kusura bakmasın şimdi işi daha zor 2. Geliyor ben doguyu uyutmaya gidinceo dorugu pispislayacak hayat müşterek. Erkeği rahata alistirirsan bebekle zevkini keyfini yapar oynar öper sever durmayincada atar üstüne
oy oy ben senin kızını yerimmm severimmmmmm :)Sen merak etme ya ask olsun.en minigimizi yalnoz birakcak degiliz ya.kizimla yoklamada burda olcaz
Ben suan calismadigim icin belkide boyle dusunuyorum bilmiyorum calisinca daha farkli olur illakiO rahatsız olacak diye orda burda uyayacaksam, zorda kalmış oluyorum. Bende senin düşüncene saygı duyuyorum ama biz anneler sabaha kadar bebek emzirip sabah işe gidiyorsak onlarda birkaç ay bu uykusuzluğa bu zorluğa ortak olsunlar paylaşsınlar.
Aslında öyle değil.bizi m tam tersi yani bıraksam uyumaz bebeğe o bakar yani ben onu zorla uyutcm şu An bile gece 10 kere kalkıyo iyimisin die. Yani azıcık hissetsem umursamazlığını eyvallah etmem de yok kendi paralıyo.başka odada yatmaya zaten izin yok ben merak ederim diyo.yani ben onu dizginlemeye çalışyrm bi de sütü olsa tam olck mış ta neyse artıkKatılıyorum hiçbir zaman ay kocam uyusun diye oda degismedim hastaykende beraber baktık. Ilk 2 ay her ih demesine esimde uyanıyor emzirmeye veriyordu ben uykusuzkalıp o keyif yapamaz valla kusura bakmasın şimdi işi daha zor 2. Geliyor ben doguyu uyutmaya gidinceo dorugu pispislayacak hayat müşterek. Erkeği rahata alistirirsan bebekle zevkini keyfini yapar oynar öper sever durmayincada atar üstüne
Yi teyzesiiiioy oy ben senin kızını yerimmm severimmmmmm :)
yarın gelsin hemen başlıyorum yemeye :)Yi teyzesiiii
Insulinde kullaniyorum ama iste bi lokma fazla yesem hemen belli ediyo malesef.ben fakultede dogum yapicam orda hic izin yok ben doktordan rica edip asagiya indim halim iyiydi de bilmiyoz napicamizi stresi de şekeri etkiliyor sanirim benim oglumda hic baba falan sallamaz bi ara anne o gitsinde sen yeni baba al falan bile diyodu düşün:) 2. Çocuk cok zormuş bu konuda Allah kolayligini verir insallah hepimize en hafif sekilde atlatirizİnisulin vermiş mıydı Dr canim. Bazen diyet fayda etmiyor. Streste işin çabası tabi.
Kiyamam oğluna ben. Doğacak bi şekilde doguyor da insanın aklı evdekinde kalıyor değil mi. Benimde şuan tek derdim oğlum.ben olmayınca babasıyla bile durmaz ne yapıcaz bilmem. Sık sık seni ziyarete getirsinler. Hastane ozelse belki gece yanında da kalmasina izin verirler.
Ben ev hanimiyim mesela eşimin isi çok yoğun. Gündüz gider gece 11 12 gelir yine de taviz vermedim verirsem yandım. Çocuğu tek başına yapmadiysam yardımcı olmalı çocuk istemeyi biliyorlar erkekler. Benim ki ben bunu çıkarmadan 3.yu düşünüyor yuh dedimyürüüüüü beeeeeeeeeeee kim tutar seni :) aynen öyle düşünüyorum canım ki benim kocam işinde acaip çalışkan evde olağanüstü tembeldir o nedenle bi rahata alışırsa yeriz ayvayı :)
Kızım 5 aylıkken çalışmaya başladım 5 yaşına girecek, karnımdaki 37.haftasına girene kadar da çalıştım. Doğumdan sonra duruma göre başlayacam. Daha ne yapalım bacım :) bırak uykusuz kalsınlar :)Ben suan calismadigim icin belkide boyle dusunuyorum bilmiyorum calisinca daha farkli olur illaki
yok cnm planlı sezeryan benimki.ama bugün hastaneme gittim.sadece bayramda 3 gün tatil yapacaklarmıs.diğer günler tam kadro..Al benden de okadar hamile kaldığımdan beri aynı şeyi düşünüyorum, ya yavrum son günü beklerde bayrama gelirse, herkes izinli olursa diye üzülüyorum. Senin de normal doğummu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?