2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Dur benim sınavım var haftaya o geçsin başlym hemen yer silmelere çok durmasın ya ben hemen istyrm

Sen dogurana kadar biz iyice toparlanmis oluruz kuzum merak etme.topige donerim geri :))))

Her gün farklı şeyler duyuyorum zaten ilk deneyim olduğu için de hangisine inanacağını bilemiyorum

kızlaaarrr konuya açıklık getiriyoruuuuuuummmm
bizde eşitlik var ben kocam bebek hepimiz nerde uyursak uyuyalım aynı odada uyuycaz
yok öyle yavmaaaaaaa uyuyamıyorsak hep birlikte uyuyorsak hep birlikte Allah Allahhhh
Katılıyorum hiçbir zaman ay kocam uyusun diye oda degismedim hastaykende beraber baktık. Ilk 2 ay her ih demesine esimde uyanıyor emzirmeye veriyordu ben uykusuzkalıp o keyif yapamaz valla kusura bakmasın şimdi işi daha zor 2. Geliyor ben doguyu uyutmaya gidinceo dorugu pispislayacak hayat müşterek. Erkeği rahata alistirirsan bebekle zevkini keyfini yapar oynar öper sever durmayincada atar üstüne

yürüüüüü beeeeeeeeeeee kim tutar seni :) aynen öyle düşünüyorum canım ki benim kocam işinde acaip çalışkan evde olağanüstü tembeldir o nedenle bi rahata alışırsa yeriz ayvayı :)

Ben suan calismadigim icin belkide boyle dusunuyorum bilmiyorum calisinca daha farkli olur illaki

Aslında öyle değil.bizi m tam tersi yani bıraksam uyumaz bebeğe o bakar yani ben onu zorla uyutcm şu An bile gece 10 kere kalkıyo iyimisin die. Yani azıcık hissetsem umursamazlığını eyvallah etmem de yok kendi paralıyo.başka odada yatmaya zaten izin yok ben merak ederim diyo.yani ben onu dizginlemeye çalışyrm bi de sütü olsa tam olck mış ta neyse artık

Insulinde kullaniyorum ama iste bi lokma fazla yesem hemen belli ediyo malesef.ben fakultede dogum yapicam orda hic izin yok ben doktordan rica edip asagiya indim halim iyiydi de bilmiyoz napicamizi stresi de şekeri etkiliyor sanirim benim oglumda hic baba falan sallamaz bi ara anne o gitsinde sen yeni baba al falan bile diyodu düşün:) 2. Çocuk cok zormuş bu konuda Allah kolayligini verir insallah hepimize en hafif sekilde atlatiriz

yürüüüüü beeeeeeeeeeee kim tutar seni :) aynen öyle düşünüyorum canım ki benim kocam işinde acaip çalışkan evde olağanüstü tembeldir o nedenle bi rahata alışırsa yeriz ayvayı :)
Ben ev hanimiyim mesela eşimin isi çok yoğun. Gündüz gider gece 11 12 gelir yine de taviz vermedim verirsem yandım. Çocuğu tek başına yapmadiysam yardımcı olmalı çocuk istemeyi biliyorlar erkekler. Benim ki ben bunu çıkarmadan 3.yu düşünüyor yuh dedim

Ben suan calismadigim icin belkide boyle dusunuyorum bilmiyorum calisinca daha farkli olur illaki
Kızım 5 aylıkken çalışmaya başladım 5 yaşına girecek, karnımdaki 37.haftasına girene kadar da çalıştım. Doğumdan sonra duruma göre başlayacam. Daha ne yapalım bacım :) bırak uykusuz kalsınlar :)

Al benden de okadar hamile kaldığımdan beri aynı şeyi düşünüyorum, ya yavrum son günü beklerde bayrama gelirse, herkes izinli olursa diye üzülüyorum. Senin de normal doğummu canım?
yok cnm planlı sezeryan benimki.ama bugün hastaneme gittim.sadece bayramda 3 gün tatil yapacaklarmıs.diğer günler tam kadro..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…