- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 41
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.421
Gece uyuyana kadar herseyine yardim eder zaten geceside ona kalsin sonucta ben evdeyim istedgm zaman 5dkda olsa bi uzanirim ama o aksama kadar mesaide kiyamam o yuzden haftaici :)
benim bebeğimde erkek normal doğum istiyoruz doktorum ilk cocuk daha gec gelir dedi halk aradinda erkek te gec gelir diyolarErkek anneleri bisey sorcam size erkek bebekler gec gelir diyolar dogrumudur acaba bu ??
hoşbuldukk canım :)) valla bakıyorum ama prenses doğum diye geçiyo sanırım bu doğum epidural sezeryan sanırım benim baktığım offf çok karışık heyecanlı korkuyorumda bazen hangisi olsa diye bakmaktan yoruluyor insan hep birileri doğum hikayelerin anlatıyo daha çok panikliyorum ayık olayım göreyim istiyorum hem emzirmem kolay olur diyeOzlettin c anim hosgeldin
Epidural normal doğumu soruyorsan eger ben de araştırma içindeyim. Bi arkadasim kolay bir doğum olduğunu soyledi. İkinmada sorun yaşanıyor mu peki dedim son ana kadar o kadar etkisi kalmıyor epiduralin zaten dedi.
ayynen katılıyorum canım :) doğulu erkekler öyle canım benim kocam daha 1 doğmadan 6 düşünüyo bende tabi tabi diyorum :)Ben ev hanimiyim mesela eşimin isi çok yoğun. Gündüz gider gece 11 12 gelir yine de taviz vermedim verirsem yandım. Çocuğu tek başına yapmadiysam yardımcı olmalı çocuk istemeyi biliyorlar erkekler. Benim ki ben bunu çıkarmadan 3.yu düşünüyor yuh dedim
benim dr umun tarih verdiği günde geldi öncesinde değil yaniç.dün dr uma kızlar için erken gelir diyorllar korkuyorum siz ne diyorsunuz dedim.öle bişey yok erkek kız farketmez doğum istediği an başlar cinsiyet ayıramayız dedi.ben de bilemiyorumErkek anneleri bisey sorcam size erkek bebekler gec gelir diyolar dogrumudur acaba bu ??
Doğruluğu hiç yok doğu 38+5 geldi sancim başladı bu anne rahmi ve bebekle alakalı birşey canım çevrede hep 41 haftayı doldurur diyorlar ama sacmaErkek anneleri bisey sorcam size erkek bebekler gec gelir diyolar dogrumudur acaba bu ??
Allah yardimcin olsun. Gercekten zor bi durum. Yavrularimiz icin boyle insanlari gormezlikten gelmemiz gerekiyoramin elbette etmesin ama bizi oturduğumuz evden taşının taşının diye iki fiyata başka bir yere taşıttırdılar çocuğa bakmamız kolay olur yok doğum zamanı gidip gelmek zor olmasın diye ...şimdi ne oldu ortada bıraktılar resmen herkes iş yapacağız diye bir korkuyor anlatamam...helede annem nasıl bir nefret ediyorsa bizden bütün çocuklarından ablama dün demişki siz cehennemde yanarken bende gülerek sizi izleyeceğim...artık bu anneden ne beklersin
Bizim bebisiniz erkek ama karnim sivri değil baya baya tontis rivayet o dedikleri rivayet:)))kızlar bide bişey sorucam benim göbeğim sivri totişim pek yok önüne gelen bana bu bebek erkekmi diyo doktora 58989427498 defa sordum adam çıldırdı en sonunda :)))) bacak arasını gösterdi boş işte şimdi bu fotoyu çıkartırım ama ilerde çocuğa gösterip utanduırısınız diye çıkarmıyorum dedi :))) sizdede böyle durumlarla karşılaşan varmı
ayyy mümkünse öye olsun herşeyi pembe yapmışız şu saatten sonra değiştirmek çok çok çok zor olur allah yüzümüze baksın :))))Bizim bebisiniz erkek ama karnim sivri değil baya baya tontis rivayet o dedikleri rivayet:)))
hayırlı doğum olsun inşallahh cnmCanim gelmiyoki kendi sancim.napiyim gelmesi icin bilmiyorum inanki.sancim olmadi icinde dogum baslamiyo iste.bebekte uzun zamandir kanalda.yatisim yapilmasinin sebebide bu aslinda.
Bagcilar medipol megada yapicam Allahin izniyle canim
Aynen benim esim de oyle. Sanki daha onceden dogum yapmis gibi normal dogum diyo baska bisey demiyoEsin de bi alemmis canim :) ben de epidural istiyorum diyorum benim eşimde sakin yaptırma her şey dogal olsun hem zarraliymis diyor. Bazen denemek için bunda sezaryen olucam karar verdim diyorum,saclama ne diyorsun asla izin vermem diyor.
bu erkekler
Evde olursun zaten o zaman takma canim kafana takılıyorsaİlk zamanlarda canım doğumdan itibaren bikac gün diyorlar
aynennn her daim her branşta erkek dr tercihimAynen canım ben de senin kafadayım, bayan doktorlar çok tripli geliyor bana erkek doktorların yaklaşımları daha net oluyor bence ya da bana öyle denk geldi
Ah canim inşallah her şey Hayirlisiyla kolayliklar içinde olur sizin için.Insulinde kullaniyorum ama iste bi lokma fazla yesem hemen belli ediyo malesef.ben fakultede dogum yapicam orda hic izin yok ben doktordan rica edip asagiya indim halim iyiydi de bilmiyoz napicamizi stresi de şekeri etkiliyor sanirim benim oglumda hic baba falan sallamaz bi ara anne o gitsinde sen yeni baba al falan bile diyodu düşün:) 2. Çocuk cok zormuş bu konuda Allah kolayligini verir insallah hepimize en hafif sekilde atlatiriz
Ya kizlar iznim basladin doye dort gozle bekliyorum 1 haftadir use gitmiyorum annrm yemek yapiyo ev tertemiz ise gitmeyi ozledimbir an once bebeğim gelsin ustiyorum cunlu bebekle use gitmek falan istemicem
Sezaryen hakkında cok bisey diyemeyeceğim canim. Epidural,spinal bana gore değil sanırım. Panik ve heyecanlı bir insan olarak son tercihim olacaktır. Hakkında hayırlısı olsun insallahhoşbuldukk canım :)) valla bakıyorum ama prenses doğum diye geçiyo sanırım bu doğum epidural sezeryan sanırım benim baktığım offf çok karışık heyecanlı korkuyorumda bazen hangisi olsa diye bakmaktan yoruluyor insan hep birileri doğum hikayelerin anlatıyo daha çok panikliyorum ayık olayım göreyim istiyorum hem emzirmem kolay olur diye
6. Ciya gelene kadar inşallah erkeklerin de doğum yapabildiği devire ulaşırızayynen katılıyorum canım :) doğulu erkekler öyle canım benim kocam daha 1 doğmadan 6 düşünüyo bende tabi tabi diyorum :)
ay ne de güzel olurdu hatta şöyle yapardık bi ben bi o :) 3 o 3 ben doğururduk mis gibi:)6. Ciya gelene kadar inşallah erkeklerin de doğum yapabildiği devire ulaşırız
Yarın seninki de başlar o zaman bu bebek neden ağlıyor sütun mu az, helva ye dereotu ye demeyeAynen benim esim de oyle. Sanki daha onceden dogum yapmis gibi normal dogum diyo baska bisey demiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?