2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gece uyuyana kadar herseyine yardim eder zaten geceside ona kalsin sonucta ben evdeyim istedgm zaman 5dkda olsa bi uzanirim ama o aksama kadar mesaide kiyamam o yuzden haftaici :)
Erkek anneleri bisey sorcam size erkek bebekler gec gelir diyolar dogrumudur acaba bu ??
benim bebeğimde erkek normal doğum istiyoruz doktorum ilk cocuk daha gec gelir dedi halk aradinda erkek te gec gelir diyolar

hoşbuldukk canım :)) valla bakıyorum ama prenses doğum diye geçiyo sanırım bu doğum epidural sezeryan sanırım benim baktığım offf çok karışık heyecanlı korkuyorumda bazen hangisi olsa diye bakmaktan yoruluyor insan hep birileri doğum hikayelerin anlatıyo daha çok panikliyorum ayık olayım göreyim istiyorum hem emzirmem kolay olur diye

ayynen katılıyorum canım :) doğulu erkekler öyle canım benim kocam daha 1 doğmadan 6 düşünüyo bende tabi tabi diyorum :)

Erkek anneleri bisey sorcam size erkek bebekler gec gelir diyolar dogrumudur acaba bu ??
benim dr umun tarih verdiği günde geldi öncesinde değil yaniç.dün dr uma kızlar için erken gelir diyorllar korkuyorum siz ne diyorsunuz dedim.öle bişey yok erkek kız farketmez doğum istediği an başlar cinsiyet ayıramayız dedi.ben de bilemiyorum

Ya kizlar iznim basladin doye dort gozle bekliyorum 1 haftadir use gitmiyorum annrm yemek yapiyo ev tertemiz ise gitmeyi ozledim bir an once bebeğim gelsin ustiyorum cunlu bebekle use gitmek falan istemicem

kızlar bide bişey sorucam benim göbeğim sivri totişim pek yok önüne gelen bana bu bebek erkekmi diyo doktora 58989427498 defa sordum adam çıldırdı en sonunda :)))) bacak arasını gösterdi boş işte şimdi bu fotoyu çıkartırım ama ilerde çocuğa gösterip utanduırısınız diye çıkarmıyorum dedi :))) sizdede böyle durumlarla karşılaşan varmı

Allah yardimcin olsun. Gercekten zor bi durum. Yavrularimiz icin boyle insanlari gormezlikten gelmemiz gerekiyor

Bizim bebisiniz erkek ama karnim sivri değil baya baya tontis rivayet o dedikleri rivayet:)))

Canim gelmiyoki kendi sancim.napiyim gelmesi icin bilmiyorum inanki.sancim olmadi icinde dogum baslamiyo iste.bebekte uzun zamandir kanalda.yatisim yapilmasinin sebebide bu aslinda.
Bagcilar medipol megada yapicam Allahin izniyle canim
hayırlı doğum olsun inşallahh cnm

Aynen benim esim de oyle. Sanki daha onceden dogum yapmis gibi normal dogum diyo baska bisey demiyo

Ah canim inşallah her şey Hayirlisiyla kolayliklar içinde olur sizin için.

Ya kizlar iznim basladin doye dort gozle bekliyorum 1 haftadir use gitmiyorum annrm yemek yapiyo ev tertemiz ise gitmeyi ozledim bir an once bebeğim gelsin ustiyorum cunlu bebekle use gitmek falan istemicem

işe gitmeyi mi özledin ne işle meşgulsün cnm Bende 2 hafta oldu doğum iznine ayrılalı ama inan çok mutluyum ilk defa sofrayı hazırlayıp eşimin işten gelmesini bekliyorum 3 senedir, ev hanımlığı güzelmiş çok

Sezaryen hakkında cok bisey diyemeyeceğim canim. Epidural,spinal bana gore değil sanırım. Panik ve heyecanlı bir insan olarak son tercihim olacaktır. Hakkında hayırlısı olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…