2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

canım çok güzel yapmışsın tatil yapıp stres atmışsın mis..

seninle tahmini doğum günlerimiz yakın görünüyor..

epidural normal doğumda kolaylık sağlıyor..
çok yakın arkadaşım epiduralle kolay bi doğum yaptı ..
gayette rahattı..çok da memnun kaldı..
hasezeryan için soruyorsan yapılan işlemleri hissedip acı duymuyormuşsun..

önemli olan sağsalim sağlıklıca kavuşmamız..Rabb imizin izni ile..
insan tabi ki normal istiyoor ama napalım hayırlısı her şeyin

göğüs kalkanı sağma makinası vs sonraya bıraktım ben lazım olursa eşim gidip alsın inşaallah

kızlaaarrr konuya açıklık getiriyoruuuuuuummmm
bizde eşitlik var ben kocam bebek hepimiz nerde uyursak uyuyalım aynı odada uyuycaz
yok öyle yavmaaaaaaa uyuyamıyorsak hep birlikte uyuyorsak hep birlikte Allah Allahhhh

aynen öyle jindamcımmmm

eşitlik var

fedakarlık var..

ben eşimin sınavı dolayısıyla ona bir süre dikkat ederim ama eşim bizi düşünür hep eminim çünkü şimdi bile dönüşüme uyanıp iyimisin diye soruyor,ilgileniyor Allah razı olsun

benim okul oldugundan dolayı kendinin de kalkıp bana yardımcı olması gerek en azından bebeği ben emzirince gazını o çıkarsa daha ne isterim hem okul hem çocuk kolay değil bi de okul iş gibi değil işin ödevi sınavı yok ama okul ödevde istiyo makette istiyor herşeyide istiyo o yüzden yardımcı olması şart... bakalım inşallah yardımcı olurda anlaşmazlık çıkmaz :)
ben dün gece uyuyamadım öff dedim pöff dedim hop hop zıpladım ama yok :) uyudu :)

Bnde haftaya dogsun istiyorum. O zamn haftaya ev temizligine basliyim. Iyi taktikmis

Erkek anneleri bisey sorcam size erkek bebekler gec gelir diyolar dogrumudur acaba bu ??

bizimki de erkek göenler hep kız gibi diyor

ay sen sezeryan olursun diyen mi olmadı

kilo almıyorsun pek ye çocuğun kilo alsın böyle olmaz diyen mi olmadı (ki yavrum gayet iyi kiloda bin şükür)

senin iyi günlerin zor günler yakın diyenler..
amaaaan ağzı olan konuşuyooor napalımmm

eşinin uykusu ağır demek ki :)

kesinlikle senin okul bi de aktiflik isteyen bi bölüm..

iş için 4 ay izin var ama okul zamanında bitmesi için dveam etmen gerek dı mı canım..

eşinin uykusu ağır demek ki :)

kesinlikle senin okul bi de aktiflik isteyen bi bölüm..

iş için 4 ay izin var ama okul zamanında bitmesi için dveam etmen gerek dı mı canım..
aynen canım devam şartttt... ders programı çok yoğun değil seneye o bi avantaj.. ben bebek uyuyunca ders çalışcam başka şansım yok...

Ben belediyede calisiyorum cnm masanasi isim rahat ama eminim ise baslayinca hele ki bebekle gitmek istemicem ise giderken gun sayiyodum simdi bosluğa dustum birde annem geldi sadece yatip kalkiyorum ondan sanirim:))

bennn...tümm hastane personeli aynı yorumu yapıyor eş dost akraba...ben de o dediğin sayı kadar dr uma sordum adam delirdi resmen en son geçen hafta yine sordum hahhahahahhhaha

Ayyy S sssn ben bile heyecanlandim :) insallah hersey normal olur hayirlisiyla sag salim kavusursunuz bebisle :)

haziran annelerinde bise okumustum simdi aklima geldi. Zeytin yagini pamuga filan dokup vajina girisine koyarsan acilmayi kolaylastiriyormus. İnsallah yarin sabah 8e kadar suni sanciya gerek kalmayacak sekilde acilman olur ve sancin gelir canim Allah yar ve yardimcin olsun

S sssn Canım hayırlı olsun Rabbim en kolay şekilde bebişini kucağına almayı koklamayı nasip etsin ❤ Bende duydum ve yapıcam inşallah zeytin yağı çok işe yarıyormuş ,bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…