- 25 Mayıs 2013
- 14.036
- 20.752
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.441
selam kızlar bayadır giremedim özlemişim burayı zaman daraldıkça heyecan bastı tatile gittik geldik eşimle doğum öncesi stres atma hemde evlilik yıldönümü bahanesiyle oraklarda dogurucam diye korktum valla :)))) hazırlıklar nasıl bizim tam gaz devam bebeğin çantası benim çantam hazır internetteki listelerden ayptım bi göğüs kalkanı eksik oanada gerek varmı bilemedim artık 2 haftada 1 kontrol var sanırım sonra her hafta olucak bayramdan sonra çalışamaz raporu alıcam şimdilik idare edşiyorum benimde göbek kaşıntım var ama çatlamadan dolayı sanıp sürekli kremliyorum :) bende beşiği odama koyucam bunca yıl beklemişiz eşim koynunda uyutur zaetn bebişi :) bide epidural doğum için ne düşünüyosunuz buara doktorların hepsi sezeryancı oyüzden kendimi hiç bişeye hazırlamıyorum doktor ne derse o yeterki sağlıkla kavuşalım di,yorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun tabi...
Canım planlı sezeryansa istediğin güne alabilirsin, bayrama girmeden yapsaydınyok cnm planlı sezeryan benimki.ama bugün hastaneme gittim.sadece bayramda 3 gün tatil yapacaklarmıs.diğer günler tam kadro..
ay ne de güzel olurdu hatta şöyle yapardık bi ben bi o :) 3 o 3 ben doğururduk mis gibi:)
O rahatsız olacak diye orda burda uyayacaksam, zorda kalmış oluyorum. Bende senin düşüncene saygı duyuyorum ama biz anneler sabaha kadar bebek emzirip sabah işe gidiyorsak onlarda birkaç ay bu uykusuzluğa bu zorluğa ortak olsunlar paylaşsınlar.
kızlaaarrr konuya açıklık getiriyoruuuuuuummmm
bizde eşitlik var ben kocam bebek hepimiz nerde uyursak uyuyalım aynı odada uyuycaz
yok öyle yavmaaaaaaa uyuyamıyorsak hep birlikte uyuyorsak hep birlikte Allah Allahhhh
ama ne yazık ki olmuyobi 4tane de ben dusunurdum o zaman
benim okul oldugundan dolayı kendinin de kalkıp bana yardımcı olması gerek en azından bebeği ben emzirince gazını o çıkarsa daha ne isterim hem okul hem çocuk kolay değil bi de okul iş gibi değil işin ödevi sınavı yok ama okul ödevde istiyo makette istiyor herşeyide istiyo o yüzden yardımcı olması şart... bakalım inşallah yardımcı olurda anlaşmazlık çıkmaz :)aynen öyle jindamcımmmm
eşitlik var
fedakarlık var..
ben eşimin sınavı dolayısıyla ona bir süre dikkat ederim ama eşim bizi düşünür hep eminim çünkü şimdi bile dönüşüme uyanıp iyimisin diye soruyor,ilgileniyor Allah razı olsun
Bnde haftaya dogsun istiyorum. O zamn haftaya ev temizligine basliyim. Iyi taktikmisKiz ben dun neler yaptim biliyomusun :) acilmam artsin diye butuuun evi temizledim.cam sildim.yerleri elimle sildim8.katta oturuyorum merdiven indim ciktim.3 bucuk yildir oturdugum yerin merdivenlerini ilk kez gormus oldum gercektende ise yaramis 2 3 cm ken 4 cm e cikmis acilmam.sizlerinde aklinda olsun.comelerek yer silmenin faydasi oldugunu biryerde dinlemistim deneyeyim dedim
Erkek anneleri bisey sorcam size erkek bebekler gec gelir diyolar dogrumudur acaba bu ??
benim okul oldugundan dolayı kendinin de kalkıp bana yardımcı olması gerek en azından bebeği ben emzirince gazını o çıkarsa daha ne isterim hem okul hem çocuk kolay değil bi de okul iş gibi değil işin ödevi sınavı yok ama okul ödevde istiyo makette istiyor herşeyide istiyo o yüzden yardımcı olması şart... bakalım inşallah yardımcı olurda anlaşmazlık çıkmaz :)
ben dün gece uyuyamadım öff dedim pöff dedim hop hop zıpladım ama yok :) uyudu :)
aynen canım devam şartttt... ders programı çok yoğun değil seneye o bi avantaj.. ben bebek uyuyunca ders çalışcam başka şansım yok...eşinin uykusu ağır demek ki :)
kesinlikle senin okul bi de aktiflik isteyen bi bölüm..
iş için 4 ay izin var ama okul zamanında bitmesi için dveam etmen gerek dı mı canım..
Ben belediyede calisiyorum cnm masanasi isim rahat ama eminim ise baslayinca hele ki bebekle gitmek istemicem ise giderken gun sayiyodum simdi bosluğa dustum birde annem geldi sadece yatip kalkiyorum ondan sanirim:))işe gitmeyi mi özledinne işle meşgulsün cnm Bende 2 hafta oldu doğum iznine ayrılalı ama inan çok mutluyum ilk defa sofrayı hazırlayıp eşimin işten gelmesini bekliyorum 3 senedir, ev hanımlığı güzelmiş çok
Ay insallah oyle bisey yapmaz. Buyuk kavga sebebi olurYarın seninki de başlar o zaman bu bebek neden ağlıyor sütun mu az, helva ye dereotu ye demeye
bennn...tümm hastane personeli aynı yorumu yapıyor eş dost akraba...ben de o dediğin sayı kadar dr uma sordum adam delirdi resmen en son geçen hafta yine sordum hahhahahahhhahakızlar bide bişey sorucam benim göbeğim sivri totişim pek yok önüne gelen bana bu bebek erkekmi diyo doktora 58989427498 defa sordum adam çıldırdı en sonunda :)))) bacak arasını gösterdi boş işte şimdi bu fotoyu çıkartırım ama ilerde çocuğa gösterip utanduırısınız diye çıkarmıyorum dedi :))) sizdede böyle durumlarla karşılaşan varmı
vermedi.bayram sonu cepte düşün dedi bilemiyorum.belki fikrini değiştirir mi bilememCanım planlı sezeryansa istediğin güne alabilirsin, bayrama girmeden yapsaydın
Benim oğlan tam 40 haftada doğmuştu kuzum, ama bu durmayacak gibi geliyor bana :/Erkek anneleri bisey sorcam size erkek bebekler gec gelir diyolar dogrumudur acaba bu ??
ooh maşallah. normal doğum olcaksa 25 inde alttan bakabilir sanırsamBende bugün gittim alttan bakacakdı bakmadı 25 ünde çağırdı 3 kilo olmuş oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?