- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.461
ayy canım ya ağlattım beni. bahane arıyomuşum ben de. allah razı olsun senden doğumdaki dualar kabul olur diyolar. çok teşekkür ederim bizi de düşündüğün için ne diyeceğimi bilemedim. allah bir avazda kurtarsın inşallah bu doğum ailecek ömür boyu çektiğiniz çekeceğiniz son sıkıntı son acı olsun inşallah canım.Kizlar Allah hepinizden razi olsun.Dualariniz destekleriniz daha iyi hissettirdi.Dogumda hepinize dua edicem Allahin izniyle.Aklimda olacaksiniz.erken dogan miniklerimize,matsiyahoje imin kuzusuna.dogum yapmayi bekleyen butun guzel annelere..Allah hepimizi bir avazda kurtarsin insallah
Canim zaten oturma odasina koyarsam bende orada yatar kalkarim bebisimi yanliz birakir miyim hic kiyamam tabiki onceligim tabiki evlatlarim oturma odasini cocuk odasi olarak kullancaz zaten ileridede orayi oglumun odasi yapicam ama suan park yatakla idare edicez bi muddetCanım senin uyuyacağın odaya yatak odana koy tabiki, eşin rahatsız oluyorsa başka yerde uyusun. Sen bebeğini her ağladığında uyanıp emzirmek zorundasın, herseferinde kalkıp başka odadan alıp emzirip tekrar yerine koymak seni yorar, yıpratır. Bebeğinin ve kızının senin enerjine ihtiyacı var. Lütfen önceliğin onlar olsun.
aman simdiden onunla dalasip polemik olmasindansa ben alirim yastigimi yorganimi oglusumu gecerim iki ote odayaBen ilkinde de yatak odasına koydum bunda da koyucam inşallah. Eşim sorun yapmıyor. Cok zora kalırsa kendisi yastığı alip salona gidiyor. En azından anne iyileşene kadar babalar fedakarlık yapmalı. Sonrasında yatağı ona birakabiliriz yani değil mi
Hayirlisi olsun canim rabbim yardimcin olsunHerkese gunaydin.kontrolden geldim kizlar.acilmam 4 cm olmus.doktorum yatisimi yapiyodu.rica ettim bekleyelim diye.evde bir iki isimide halledicem.yarin sabah 8 de hastanede olucam yatisim yapilacak.suni sanciyla dogum baslatilicak.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.cok korkuyorum
Arkadaslar birakin esiniz rahatsiz oluyosa olsun 9 ay sabirla beklicekler ağlayinca gece rahatsiz olmasinlar bi zahmet yani en azindan bu benim dusuncem biz gece emziriyosak onlarda bi zahmet gazini cikarsin bebislerinin uyuyamiyolarsa
Önce çocuklarım sonra kendim sonra eşim gelir, ben böyle düşünüyorum. Bilmem yanlışmı düşünüyorum ama eşimin rahatı için ne çocuklarımı nede kendimi zor durumda bırakmam.
Ahanda benden bi tane de daha buldum bende ayni dertten muzdaripim sekerime dikkat edemiyorum malesef bana yatisi onerdiler ama kabul etmedim ayni sebebden dolayi cuma gunu tekrar aclik tokluk a bakacaklar bakalim zilgit yemem insallah yine rabbim hepimize kokaylik versin isallah duzene sokarizSelam kizlar dün moralim cok bozuldu diyete çok dikkat edemiyorum galiba şekerim cok duzensizmis doktor hastaneye yatman gerekli dedi bebek 5 gunde cok irilesmis 3300-3400 arasi ölçtü bi kac defa ölçüm yapti hatta yanlis olmasin diye.evdede oğlum var psikolojisi bozuldu iyice zaten hep hastane doktor muhabbeti ben hep yatiyorum ilgilenemiyorum onun stresi.onu birakip doguma kadar nasil hastanede kalirim bilemiyorum ikiside benim canimin parçası.doktor cumaya kadar yine ölçümleri getir duzensizse kesin artik yatacaksin dedi eger duzenli olursada hergun nst icin gidip yatmicam hastanede dua edin olurmu canlar.
Canim evde nasil neyle olcuyorsun bunun cihazi mi var kiBakacak kişi cok ama bana cok düşkün en son 1 gece yattigimda cok aglamis hastaneye getirdiler gece de oyle sakinlestirdim. Evet yuksek cikiyor evdeki ölçümler bugun cok dikkat ettim kahvaltiya tokluk 140 bi daha ölçtüm 149
aynennn her daim her branşta erkek dr tercihim
dogumunun sekerle bi alakasi varmiymis yani sekerdn dolayimi suyu gelmis ki acaba34+ da olan bir arkadasimda gebelik sekeri mevcuttu.diyet yapiyordu.ama sekeri yuksekti cogunlukla.dun gece suyu gelmis aniden.bebisi almislar 3100gr dogmus tosbik.kuvezde solunum slklntlsl varmis ama atlatir yakin zamanda
Evet canm bir pamuk veya peçete yardımıyla sürüyormuşsun
Beeeen herkes erkek mi diyo ama ben dr a sormadan her gittiğimde küçük hanım diyerek anlatıyo eminim yani. Ama görünüşe erkek diyolar.ablamın kızdada erkekte de aynıymış Bünye meselesikızlar bide bişey sorucam benim göbeğim sivri totişim pek yok önüne gelen bana bu bebek erkekmi diyo doktora 58989427498 defa sordum adam çıldırdı en sonunda :)))) bacak arasını gösterdi boş işte şimdi bu fotoyu çıkartırım ama ilerde çocuğa gösterip utanduırısınız diye çıkarmıyorum dedi :))) sizdede böyle durumlarla karşılaşan varmı
@Eslemak ben de daha önce duymamıştım geçen haftaya kadar yani.arkadaşımın hocası demiş yani kadın doğum dr û.sütyen devamlı kullanmak lenf bezlerine zarar verdiği için sütü azaltır demiş ama ben başka kimseden duymadım.ilk defa geçen hafta duydum ama uygulamayacağımı bildiğim için çok ciddiye almadım
Yani cnm ben de devamlı taktuğım için ciddiye almadım takmadan yapamam yani.Devamli takmazsan da o göğüsler iner gobegine, sarkar
SüpermişHAHAHHAH canım benim beyin firarda resmenNeyseki bugün annem gelecek akşama, akşama kadar gelmesin diye dua ediyorum Ya böyle sabahtan paylaşıyorum ki belki aynı durumda olan vardır, ya da şöyle yap böyle yap diyen çıkar başkalarına da yol göstermiş oluruz Bugün gayet iyi hissediyorum sadece bel ve sırt ağrım var ama onu da dün akşam çok terledim belki ona yoruyorum, bu arada 5 dakikada 1 tuvalet olayı başladı bende bu da önemli bir göstergeymiş. Dün çok tecrübeli bir ebede sırtını duvara dayayarak yere otur tam 90 derece olacak şekilde, ellerini yana koymadan yani destek almadan sağ ayağının topuğunu son ayağının baş parmağına koyamazsan 1-2 gün içinde gelebilir bebek dedi. Ben çok rahat koydum hatta benim göbeğim küçük ondan mı acaba diye düşündüm ama kaslarla alakalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?