2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ayy canım ya ağlattım beni. bahane arıyomuşum ben de. allah razı olsun senden doğumdaki dualar kabul olur diyolar. çok teşekkür ederim bizi de düşündüğün için ne diyeceğimi bilemedim. allah bir avazda kurtarsın inşallah bu doğum ailecek ömür boyu çektiğiniz çekeceğiniz son sıkıntı son acı olsun inşallah canım.

Son düzenleme:
Canim zaten oturma odasina koyarsam bende orada yatar kalkarim bebisimi yanliz birakir miyim hic kiyamam tabiki onceligim tabiki evlatlarim oturma odasini cocuk odasi olarak kullancaz zaten ileridede orayi oglumun odasi yapicam ama suan park yatakla idare edicez bi muddet

aman simdiden onunla dalasip polemik olmasindansa ben alirim yastigimi yorganimi oglusumu gecerim iki ote odaya

Hayirlisi olsun canim rabbim yardimcin olsun

Arkadaslar birakin esiniz rahatsiz oluyosa olsun 9 ay sabirla beklicekler ağlayinca gece rahatsiz olmasinlar bi zahmet yani en azindan bu benim dusuncem biz gece emziriyosak onlarda bi zahmet gazini cikarsin bebislerinin uyuyamiyolarsa

Önce çocuklarım sonra kendim sonra eşim gelir, ben böyle düşünüyorum. Bilmem yanlışmı düşünüyorum ama eşimin rahatı için ne çocuklarımı nede kendimi zor durumda bırakmam.

Bi bakima haklisiniz kizlar ama sabah erkenden kalkip ise gidiyorlar disarida da hayat kolay degil ben onemsiyorum sahsen birde benim esim bi uyandimi ikinci kez uykuya dalamiyor hemen uykusu agir biri degil cani sagolsun

Ahanda benden bi tane de daha buldum bende ayni dertten muzdaripim sekerime dikkat edemiyorum malesef bana yatisi onerdiler ama kabul etmedim ayni sebebden dolayi cuma gunu tekrar aclik tokluk a bakacaklar bakalim zilgit yemem insallah yine rabbim hepimize kokaylik versin isallah duzene sokariz

Canim evde nasil neyle olcuyorsun bunun cihazi mi var ki

34+ da olan bir arkadasimda gebelik sekeri mevcuttu.diyet yapiyordu.ama sekeri yuksekti cogunlukla.dun gece suyu gelmis aniden.bebisi almislar 3100gr dogmus tosbik.kuvezde solunum slklntlsl varmis ama atlatir yakin zamanda

Kızlar ya benim gibi tansiyonu heyecandan yükselen varmı bi türlü kendimi motive edemiyorum çok sıkıntı yapıyorum ve hep aklımda 37haftalık olduk hep normaldi enson gittiğimde 14-8çıktı doktor sınır dedi arada ölçtür rüyalarıma giriyor evde hep sıkıntı yapıyorum Heran bişey olucak gibi geliyor ne yapıcam ben böyle

34+ da olan bir arkadasimda gebelik sekeri mevcuttu.diyet yapiyordu.ama sekeri yuksekti cogunlukla.dun gece suyu gelmis aniden.bebisi almislar 3100gr dogmus tosbik.kuvezde solunum slklntlsl varmis ama atlatir yakin zamanda
dogumunun sekerle bi alakasi varmiymis yani sekerdn dolayimi suyu gelmis ki acaba

Beeeen herkes erkek mi diyo ama ben dr a sormadan her gittiğimde küçük hanım diyerek anlatıyo eminim yani. Ama görünüşe erkek diyolar.ablamın kızdada erkekte de aynıymış Bünye meselesi

Devamli takmazsan da o göğüsler iner gobegine, sarkar

Süpermiş hemen denedim... Annem ne yapıyorsun dedi. Gülüştük... Henüz koyabiliyorum üstüne demekki vakti var daha. Ama ben sezeryan olcam zaten Yine de denemek istedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…