2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim saglikla hayirlisiyla bebegini kucagina al. Allah yardimcin olsun...

Canim burda aylarimizi gecirdik biz.bizide dusundun ne demek.tabiki dusunecegim.burda birbirimizi gormesekte farkli baglarimiz olustu.butun bebeklerimiz icin dua ettik hep.insallah kizin hep aklimda olacak

Ya kızlar herkes yazıyor ama bende yazamadan edemedim. 3 gündür heryerim ağrıyo. Birden bire ne olduda böyle ağrılar başladı ya
Özellikle sağ sol boşluklarım böbreklerim gibi , bacaklarım sırtım resmen hayattan soğudum. Magnezyum içmeye başladım ama öneriniz var mı? Sıcak havlu filan bassam geçer mi ? Sıcak havlu doğum moğum başlatır mı korkuyorum vall ya :s

Canim aynen benim de heryerim ağrıyor özellikle bacaklarim dizlerim çok fena magnezyum biraz iyj geliyor. Birde ben vok ilik duşa girince biraz rahatliyirun

Canim aynen benim de heryerim ağrıyor özellikle bacaklarim dizlerim çok fena magnezyum biraz iyj geliyor. Birde ben vok ilik duşa girince biraz rahatliyirun

Deniyim bende cnm o zaman. 3 gündür mahvoldum valla. Dün dr a gittim erken doğum filanda demedi ama ben sanki bişeyler olcak doğurucam gibi geliyo.

Kizlar 38 ci haftaya girdik benim stres artti iyice takintili stresli bir sey oldum ya haftaya esim ailesi gelecek ondanda strese girdim elimden gelse kimse gelmesin ya tek yapabilecegimi bilsem kimseyi istemezdim kendi annemde gelemiyor oooofffff kafaya takmamaya stres olmamak icin nasil kendimi nasil rahatlamaliyim

Gunaydin kizlar
Surekli ruyamda bebegin kiz oldugunu goruyorum. Kafayi yicem artik
Bugunde ayni ruyayla uyandim. Neye alamet acaba bu ruyalar. Herseyi de mavi aldik. Bu saatten sonra kiz olmaz heralde

Ben de ilk duyduğumda emin misiniz dedim doktora 18 yaşına kadar eminim erkek sonrasının garantisini veremem dedi espirili doktorcuğum iki hastaneye gidiyorum normalde birkaç kez sordum
maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…