- 4 Kasım 2015
- 734
- 1.088
- 43
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.481
Canim saglikla hayirlisiyla bebegini kucagina al. Allah yardimcin olsun...Herkese gunaydin.kontrolden geldim kizlar.acilmam 4 cm olmus.doktorum yatisimi yapiyodu.rica ettim bekleyelim diye.evde bir iki isimide halledicem.yarin sabah 8 de hastanede olucam yatisim yapilacak.suni sanciyla dogum baslatilicak.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.cok korkuyorum
arkadaşlar ev tipi anakucağı almak isteyip daha almamış olan var mı?
civilimde bir tanesi indirimde şuan. çok güzel ve çok uygun fiyatlı. bana hediye gelecek olmasaydı alırdım. Vauva V1366 Bounce Oyuncaklı Anakucağı 0+ Ay
http://civilim.com/mobil/m-urundetay.aspx?Pr=235724&ctrid=16246
Yaa evet bende sonradan fark ettim guzel tesaduf oldu valla :)Asagidan tampon gibi koyulacak olarak anladim ben ama tecrubeli annelere de sormak lazim :)
Bu arada kizinin dogum gunu super bi tarih, 16.06.2016
Tamam canim cok sagol yapicam mutlakaEvet canm bir pamuk veya peçete yardımıyla sürüyormuşsun
Canim burda aylarimizi gecirdik biz.bizide dusundun ne demek.tabiki dusunecegim.burda birbirimizi gormesekte farkli baglarimiz olustu.butun bebeklerimiz icin dua ettik hep.insallah kizin hep aklimda olacakayy canım ya ağlattım beni. bahane arıyomuşum ben de. allah razı olsun senden doğumdaki dualar kabul olur diyolar. çok teşekkür ederim bizi de düşündüğün için ne diyeceğimi bilemedim. allah bir avazda kurtarsın inşallah bu doğum ailecek ömür boyu çektiğiniz çekeceğiniz son sıkıntı son acı olsun inşallah canım.
Canim aynen benim de heryerim ağrıyor özellikle bacaklarim dizlerim çok fena magnezyum biraz iyj geliyor. Birde ben vok ilik duşa girince biraz rahatliyirunYa kızlar herkes yazıyor ama bende yazamadan edemedim. 3 gündür heryerim ağrıyo. Birden bire ne olduda böyle ağrılar başladı ya
Özellikle sağ sol boşluklarım böbreklerim gibi , bacaklarım sırtım resmen hayattan soğudum. Magnezyum içmeye başladım ama öneriniz var mı? Sıcak havlu filan bassam geçer mi ? Sıcak havlu doğum moğum başlatır mı korkuyorum vall ya :s
Insallah hayirli haberlerini aliriz onumuzu acarsin sirayla gelir bebisler ohhh cok tatliAy insallah yaa.boyle okudukca moral oluyo bana da.yarin aksam uzeri bebegimi kucagima almis olurum herhalde demi
Yaaaa ay gozlerim doldu ya inanamiyorum
Canim benim ilk oglusum 40 haftasini doldurmuştu. Ama degisebilir....Erkek anneleri bisey sorcam size erkek bebekler gec gelir diyolar dogrumudur acaba bu ??
dogumunun sekerle bi alakasi varmiymis yani sekerdn dolayimi suyu gelmis ki acaba
Canim aynen benim de heryerim ağrıyor özellikle bacaklarim dizlerim çok fena magnezyum biraz iyj geliyor. Birde ben vok ilik duşa girince biraz rahatliyirun
Icebilirsin canim dr kar izin veriyorlar parol aBi tane parol ağrı kesici içsem nolur ya
Gunaydin kizlar
Surekli ruyamda bebegin kiz oldugunu goruyorum. Kafayi yicem artik
Bugunde ayni ruyayla uyandim. Neye alamet acaba bu ruyalar. Herseyi de mavi aldik. Bu saatten sonra kiz olmaz heralde
maşallahBiz geldik 2700 gr 49 cm olmuşuz çok şükür gelisksmikiz önde ablssininda önüne geçti azcık gelişimi. Haftaya tekrar gidicem kontrol e sonra başka hastaneye geçiş yapıcam nasip se.cok mutlu oldum gelişimi yavaslamamis.suratinj göstermedi bu arada eşek
HejaR12 canım senin oğlus 1 hafta da kaç gr almış kafama takildi
Bizde geldik hersey normal şükür 37+4 boy 50cm kilo 3100 Dr gayet iyi dedi bizimki yüzünü gösterdi uyuyor du her zamanki gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?