- 31 Mayıs 2016
- 265
- 280
- 18
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.501
Benim iki doktorum da parola izin vermedi minoset o da hafif olanına izin verdi ve çok çok sıkışırsan iç dedilerIcebilirsin canim dr kar izin veriyorlar parol a
İnşallah bir faydası olur taze anne :)Tamam canim cok sagol yapicam mutlaka
Oo çok iyi o zman inşallah benimkide öyle alır bu hafta7
İki haftadır hafta da 300 gr alıyor canım
Yok canım bunlar sadece sonnzaman agrilariDeniyim bende cnm o zaman. 3 gündür mahvoldum valla. Dün dr a gittim erken doğum filanda demedi ama ben sanki bişeyler olcak doğurucam gibi geliyo.
benim okul oldugundan dolayı kendinin de kalkıp bana yardımcı olması gerek en azından bebeği ben emzirince gazını o çıkarsa daha ne isterim hem okul hem çocuk kolay değil bi de okul iş gibi değil işin ödevi sınavı yok ama okul ödevde istiyo makette istiyor herşeyide istiyo o yüzden yardımcı olması şart... bakalım inşallah yardımcı olurda anlaşmazlık çıkmaz :)
ben dün gece uyuyamadım öff dedim pöff dedim hop hop zıpladım ama yok :) uyudu :)
Oo çok iyi o zman inşallah benimkide öyle alır bu hafta
Ben belediyede calisiyorum cnm masanasi isim rahat ama eminim ise baslayinca hele ki bebekle gitmek istemicem ise giderken gun sayiyodum simdi bosluğa dustum birde annem geldi sadece yatip kalkiyorum ondan sanirim:))
7
İki haftadır hafta da 300 gr alıyor canım
Bizimki de aslında herşeyde doğaldan yanadır ama böyle canının acıyacağı şeylerde gözü görmez ilaç bile kullanmaz gaviscon bebeğe geçmediği halde içirmiyo bana iğneden kendi çok korkar bakamaz bile iğne olana ama bacağı kopmuş adamın bacağını da alıp hastaneye götürür valla çok tuhaflar ne diyim doğuma sende gir diyorum da bayılmamı mı istiyosun diyoEsin de bi alemmis canim :) ben de epidural istiyorum diyorum benim eşimde sakin yaptırma her şey dogal olsun hem zarraliymis diyor. Bazen denemek için bunda sezaryen olucam karar verdim diyorum,saclama ne diyorsun asla izin vermem diyor.
bu erkekler
Bizimki de aslında herşeyde doğaldan yanadır ama böyle canının acıyacağı şeylerde gözü görmez ilaç bile kullanmaz gaviscon bebeğe geçmediği halde içirmiyo bana iğneden kendi çok korkar bakamaz bile iğne olana ama bacağı kopmuş adamın bacağını da alıp hastaneye götürür valla çok tuhaflar ne diyim doğuma sende gir diyorum da bayılmamı mı istiyosun diyoEsin de bi alemmis canim :) ben de epidural istiyorum diyorum benim eşimde sakin yaptırma her şey dogal olsun hem zarraliymis diyor. Bazen denemek için bunda sezaryen olucam karar verdim diyorum,saclama ne diyorsun asla izin vermem diyor.
bu erkekler
Bakalım ben heran fikir değiştiriyorum sen hayırlısıyla doğurup gel de biz de inşallah senin güzel doğum hikayeni dinleriz cnm bnmCanim bende biraz kendimi sartlamistim aslinda ama doktor aciklama yapinca ikna oldum artik bende.dogum uzayacagina cekeyim diyorum napayim.mudahele edilmek zorunda kalmasin diyorum
aynen öyle jindamcımmmm
eşitlik var
fedakarlık var..
ben eşimin sınavı dolayısıyla ona bir süre dikkat ederim ama eşim bizi düşünür hep eminim çünkü şimdi bile dönüşüme uyanıp iyimisin diye soruyor,ilgileniyor Allah razı olsun
aldın mı hemen ay çok sevindim hoşuma gitti baya benim çünkü. güle güle kullan canım. gelince yaz bana da inşallah güzel kaliteli bişeydirAy cnm valla allah razı olsun. Gördüğüm en uygun fiyattı şimdiye kadar. Aldım hemen. İnşallah sorun olmaz. Teşeekkürler
canım ben de benzer durumdayım şimdiden düşünmemeye çalış. ben öyle yapıyorum.başa gelen çekilir. tek olsan daha zor olur inan. uine bi faydaları dokunur mutlaka.şimdiden şartla kendini kızmıcam üzülmicem takmıcam diye. çok sıkışırsam alcam bebeği emzircem diyip çekilcem odaya. yada ayy uykusu geldi dicem odaya geçip oynarım kuzumlaKizlar 38 ci haftaya girdik benim stres artti iyice takintili stresli bir sey oldum ya haftaya esim ailesi gelecek ondanda strese girdim elimden gelse kimse gelmesin ya tek yapabilecegimi bilsem kimseyi istemezdim kendi annemde gelemiyor oooofffff kafaya takmamaya stres olmamak icin nasil kendimi nasil rahatlamaliyim
canım çok normal hatta ben de niye benden süt gelmiyo diyip duruyorum.her yerde de yazıyo süt gelmesi normaldir diye. bol bol sütün olacak inşallah canım.Kızlar iki gündür ilginç bi şekilde sağ göğsümden süt akıyo.tişörtle yatyrm sabah kalkyrm baya akmış nie olur ki acaba ya boş gidiyo die üzülyrm bide sınavım salı günü sınava girmeden doğum olur die kokyrm bel ağrım falan da var bilemedim hepsi bir araya gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?