2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Cnm seni çok iyi anlıyorum. Bende İnş mühendisliğini geçen sene bitirdim. Hem ev hem iş hemde bir kızım var valla o kadar zordu ki hele birde bizim okulda iki quiz vize final vardı sürekli bi sınav hali hep ders hep ders 10 -11 ders alıyordum her dönem. Hele ki senin bebek zor olacak. Sen işe gidiyormuydun

S sssn canim Allah yar ve yardimcin olsun guzel haberlerini alalim insallah yarin hayirla saglikla kavusun kuzucugunla insaallah artik ciddi ciddi dogumlar basladi Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bizimki de aslında herşeyde doğaldan yanadır ama böyle canının acıyacağı şeylerde gözü görmez ilaç bile kullanmaz gaviscon bebeğe geçmediği halde içirmiyo bana iğneden kendi çok korkar bakamaz bile iğne olana ama bacağı kopmuş adamın bacağını da alıp hastaneye götürür valla çok tuhaflar ne diyim doğuma sende gir diyorum da bayılmamı mı istiyosun diyo

Bizimki de aslında herşeyde doğaldan yanadır ama böyle canının acıyacağı şeylerde gözü görmez ilaç bile kullanmaz gaviscon bebeğe geçmediği halde içirmiyo bana iğneden kendi çok korkar bakamaz bile iğne olana ama bacağı kopmuş adamın bacağını da alıp hastaneye götürür valla çok tuhaflar ne diyim doğuma sende gir diyorum da bayılmamı mı istiyosun diyo

Canim bende biraz kendimi sartlamistim aslinda ama doktor aciklama yapinca ikna oldum artik bende.dogum uzayacagina cekeyim diyorum napayim.mudahele edilmek zorunda kalmasin diyorum
Bakalım ben heran fikir değiştiriyorum sen hayırlısıyla doğurup gel de biz de inşallah senin güzel doğum hikayeni dinleriz cnm bnm

kızlarr,hastane çantalarınız tamam mıı???? ben kıyafetler için ayrı valiz,süsler, taç,terlik, kadeh, sürahi vs.için ayrı valiz hazırlıyorum.daha tam bitmedi yerleştirmeler...halaa eksikler vardı.son parti azönce yıkandıı..

Göğüs kalkanı al bence . Göğüs uçları Çok fena yara oluyor ve incecik tişört degse bile Nasıl
ziplatiyor insanı ben uzun süre kullanmstim

Eşinin ne sınavı var bu arada

Kizlar ende bugun kontrole gittim 1 haftaa 300 gr almis benim sipada halbuki onceki iki hafta 400 gr almisti demekki son hafasinda kilo aliyor haftaya carsamba sabahtan alacaklar epidurelle bebegimi o zamana kadar bi 300 gr daha alirsa 3500 olarak dogacak kuzum benim bende sabahlari heryerim agriyrak kalkiyorum dogumlar rtik basladi allah hepimizin yardimcisi olsun epidurel olanlar yazainki bakalim nasil oluyor herkese iyi geceler

Kızlar iki gündür ilginç bi şekilde sağ göğsümden süt akıyo.tişörtle yatyrm sabah kalkyrm baya akmış nie olur ki acaba ya boş gidiyo die üzülyrm bide sınavım salı günü sınava girmeden doğum olur die kokyrm bel ağrım falan da var bilemedim hepsi bir araya gelince

canım ben de benzer durumdayım şimdiden düşünmemeye çalış. ben öyle yapıyorum.başa gelen çekilir. tek olsan daha zor olur inan. uine bi faydaları dokunur mutlaka.şimdiden şartla kendini kızmıcam üzülmicem takmıcam diye. çok sıkışırsam alcam bebeği emzircem diyip çekilcem odaya. yada ayy uykusu geldi dicem odaya geçip oynarım kuzumla iyi düşün bebeğinin ilk günlerini zehir etmelerine izin verme

canım çok normal hatta ben de niye benden süt gelmiyo diyip duruyorum.her yerde de yazıyo süt gelmesi normaldir diye. bol bol sütün olacak inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…