- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.521
Inş ya herşeyden korkar oldum şu sınava girmeden doğar die korkyrm kesin girmem lazım. Allah yardımcımız olsun valla herşey ayrı bi stres. Seni de uyku mu tutmuyo ben baykuş gibiyim resmencanım çok normal hatta ben de niye benden süt gelmiyo diyip duruyorum.her yerde de yazıyo süt gelmesi normaldir diye. bol bol sütün olacak inşallah canım.
sıkma canınıniyi düşün canım benim.Inş ya herşeyden korkar oldum şu sınava girmeden doğar die korkyrm kesin girmem lazım. Allah yardımcımız olsun valla herşey ayrı bi stres. Seni de uyku mu tutmuyo ben baykuş gibiyim resmen
Dün de ben öyleydim ama bugün geçti çok şükür.ama dün anladım çok zormuş gerçekten.ben de resmen S sssn yi düşünyrm sabahtan beri dua edelim de kolay atlatsın inş.5. Bebeği sanırım topiğimizin.sıkma canınıniyi düşün canım benim.
ben de tam onu yazdım midem yüzünden çok perişanım özellikle son 2 gündür birkaç saatlik uykuyu zorla uyudum
Göğüs kalkanı al bence . Göğüs uçları Çok fena yara oluyor ve incecik tişört degse bile Nasıl
ziplatiyor insanı ben uzun süre kullanmstim
Eşinin ne sınavı var bu arada
aynen canım devam şartttt... ders programı çok yoğun değil seneye o bi avantaj.. ben bebek uyuyunca ders çalışcam başka şansım yok...
Yazan herkrsten Allah razi olsun.Simdi yatisim yapiliyo kizlar.Dualarinizi eksik etmeyin cok ihtiyacim var
göğüs kalkanını aslında düşünüyordum ama biraz külfetli geldi..
sonraki zamanalra erteledim tabi o göğüs yarasının acısını bilmediğimden..
listeme ekleyim o vakit..
eşimin işle ilgili sınavları var canım..
Allah yar ve yardımcın olsun.Güzel haberlerinle gel inşallah.Çok güzel olacak her şeyy çokkYazan herkrsten Allah razi olsun.Simdi yatisim yapiliyo kizlar.Dualarinizi eksik etmeyin cok ihtiyacim var
Yazan herkrsten Allah razi olsun.Simdi yatisim yapiliyo kizlar.Dualarinizi eksik etmeyin cok ihtiyacim var
Kizlar ende bugun kontrole gittim 1 haftaa 300 gr almis benim sipada halbuki onceki iki hafta 400 gr almisti demekki son hafasinda kilo aliyor haftaya carsamba sabahtan alacaklar epidurelle bebegimi o zamana kadar bi 300 gr daha alirsa 3500 olarak dogacak kuzum benim bende sabahlari heryerim agriyrak kalkiyorum dogumlar rtik basladi allah hepimizin yardimcisi olsun epidurel olanlar yazainki bakalim nasil oluyor herkese iyi geceler
kızlarr,hastane çantalarınız tamam mıı???? ben kıyafetler için ayrı valiz,süsler, taç,terlik, kadeh, sürahi vs.için ayrı valiz hazırlıyorum.daha tam bitmedi yerleştirmeler...halaa eksikler vardı.son parti azönce yıkandıı..
Ayyy hadi bi avazda gelsin canımYazan herkrsten Allah razi olsun.Simdi yatisim yapiliyo kizlar.Dualarinizi eksik etmeyin cok ihtiyacim var
bu canım göğüs kalkanı..gögüs kalkanı dediğiniz , gögüs koruyucumu şu aventin falan var . ben bundan aldım yanlışmı
canım dualarımız seninle Rabbim kolay doğumlar nasip etsin İnşallah bir avazda kurtarsın hayırlı haberlerini bekliyoruzYazan herkrsten Allah razi olsun.Simdi yatisim yapiliyo kizlar.Dualarinizi eksik etmeyin cok ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?