2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
canım çok normal hatta ben de niye benden süt gelmiyo diyip duruyorum.her yerde de yazıyo süt gelmesi normaldir diye. bol bol sütün olacak inşallah canım.
Inş ya herşeyden korkar oldum şu sınava girmeden doğar die korkyrm kesin girmem lazım. Allah yardımcımız olsun valla herşey ayrı bi stres. Seni de uyku mu tutmuyo ben baykuş gibiyim resmen

Günaydın bacılar erkenden kalktım. S sssn değil de ben doğurcam sanki bu arada duaları unutmayın o doğuma biz duaya :)
midem yüzünden hiç uyuyamamaya başladım. sürekli reflü ve mide yanması çekiyorum. sandalyede oturur gibi dimdik yatıyorum ama yine de midem ağzımda sürekli. ne yapmam lazım bilmiyorum rennie duo şurup da içiyorum o da ağzıma geliyo. ne yapsam olmuyor.sakız çiğnemek iyi geliyo ama gece uyurken olmuyor. oof of

Inş ya herşeyden korkar oldum şu sınava girmeden doğar die korkyrm kesin girmem lazım. Allah yardımcımız olsun valla herşey ayrı bi stres. Seni de uyku mu tutmuyo ben baykuş gibiyim resmen
sıkma canınıniyi düşün canım benim.
ben de tam onu yazdım midem yüzünden çok perişanım özellikle son 2 gündür birkaç saatlik uykuyu zorla uyudum

sıkma canınıniyi düşün canım benim.
ben de tam onu yazdım midem yüzünden çok perişanım özellikle son 2 gündür birkaç saatlik uykuyu zorla uyudum
Dün de ben öyleydim ama bugün geçti çok şükür.ama dün anladım çok zormuş gerçekten.ben de resmen S sssn yi düşünyrm sabahtan beri dua edelim de kolay atlatsın inş.5. Bebeği sanırım topiğimizin.

S sssn canim allah yardimcin olsun saglicakla kucagina al bebisini bizi mutlaka haberdar et ay coknheyecanli yaa cok optum senin ve meleginin yanaciklarindan

Göğüs kalkanı al bence . Göğüs uçları Çok fena yara oluyor ve incecik tişört degse bile Nasıl
ziplatiyor insanı ben uzun süre kullanmstim

Eşinin ne sınavı var bu arada

göğüs kalkanını aslında düşünüyordum ama biraz külfetli geldi..
sonraki zamanalra erteledim tabi o göğüs yarasının acısını bilmediğimden..

listeme ekleyim o vakit..

eşimin işle ilgili sınavları var canım..

gögüs kalkanı dediğiniz , gögüs koruyucumu şu aventin falan var . ben bundan aldım yanlışmı

Eklentiler

• 416eyvs3tkl.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 52

seninde 6 günün kalmış hayırlarla güzelce devam etsin ..
bebişinle sen sağlıklı sıhatli kavuşun
güzel bir ömrünüz olsun
bol dua oku canım..

hastane çantam kısmen tamam kuzum ...
depend hasta çamaşırı, hastane çıkışı süslü olanlardan,göğüs kalkanı,göğüs pedi koyacağım kısmetse..
ben oğluş için bi valiz benim için sırt çantası hazırladım..
bir de süsler için kutu hazırlarım sanırım ki henüz hazır değil süsleeerrrrr

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Size bir önerim olacak.Gören herkes bayıldı belki siz de almak isterseniz diye paylaşmak istedim.İçime en çok sinen şey oldu diyebilirim. Kurulacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.Bu arada ben de henüz bir şey yapamadım.En müsait anımda yıkama işlerini halletmem lazım.Hala çalışıyorum malum eve gidince hiç gözüm kesmiyor.Haftasonu halledeceğim inşallah. Bu da cibinliğimiz.Uyku setini de aynısından aldım.
http://www.funnababy.com/urun/-/-/pretty/cibinlik-tul-romantika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…