2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim benim ilk oglusum 40 haftasini doldurmuştu. Ama degisebilir....

@Aylnalpr canım genelde geç geliyor ama değişebilir; dün bir arkadaşımı bebeğin kalp atışları yavaşladığı için sezaryene aldılar 37.haftada doğdu dün akşam, bugün de iş yerinde başka bir arkadaşım 41.haftası dolmak üzere olduğu için sezaryene alınacak İkisi de erkek

Cnm nasıl besleniyor sun. Bende hiç iştah yok. Bebis 23 günde 442 gr alabilmiş. Bende tombik olsun istiyorum . Tabii önce sağlıklı olsun inşallah

Canım çok beslenme ile alakası da yokmuş genetikmiş, benim 35-37 haftalar arası haftada 400 gr almış ki o 2 hafta inan hiçbirşeye dikkat etmedim hep peynir ekmek yedim, hatta bulantım da oldu o yüzden bazen bütün bir çorbayla durdum. Doktora sordum nasıl almış ben bu hafta hiçbirşey yemedim ki diye, son haftalarda böyle oluyor normal bir de genetik, yediklerin muhakkak etkiler ama bebeğin kilo alacaksa senin depondan beslenir alır zaten dedi.

Zaten son 2 haftadır böyle hızlı kilo alıyor canım dr da dedi zaten son haftalar hızlı alirlarmis benimki haftasıyla uyumlu seninki one geçmiş maşallah
Ewet ya one geçti sıpacik 35di dun tam 2700 dü.3500 u geçer gbi hafta da 200 alsa

Oyy sende çok zorluk çekmişsin ilk iki sene eşimin açtığı bi mağaza vardı ona bakıyordum o zamanlar muaf derslerim vardı mühendislik bıraktığımdam dolayı rahattım biraz daha ama bu sene dersler hem ağırdı hemde yoğun... Bizim tek vize tek final ama haftalık göstermen gerek kritik alıyorsun hocadan epeyce zorluyorlar ama Allâh yardım eder inşallah bu sene nasıl geçtiyse seneye de Allâhin izniyle öyle su gibi akar geçer inşallah

ben de erkenden kalkmışken dua ettim inşallah güzel geçer doğumu. topiğin 5. bebeği olacak ama zamanında gelen ill bebeği olacak hayırlısoyla sağlıkla gelsin

Gunaydin kizlar. Bugun sabaha karsi doguruyorum sandim. Yaklasik yarim saat kadar o kadar sanci cektim ki. Nerdeyse esim hastaneye goturcekti. Sonra sancilar hafifledi. Iftarda biraz agir yemekler yemistim. Ondan gaz sancisi mi oldu bilmiyorum.
Cumartesi gunu kontrolum var. Insallah hersey yolundadir

Benim de her yerim ağrıyor canım eşime masaj yaptırıyorum ılık duş alıyorum. Geçmese de hafifliyor. Ben de korktum sıcak su torbasından filan yapmadım açıkçası

Cnm nasıl besleniyor sun. Bende hiç iştah yok. Bebis 23 günde 442 gr alabilmiş. Bende tombik olsun istiyorum . Tabii önce sağlıklı olsun inşallah

Canım bende toplu olsun istiyorum biraz tabiki sağlık öncelik 3500 u tamamlaşak keşke.bende son haftalarda daha fazla aldığına inanıyorum bebeğin. Beslenmeme günde yarım litre süt içiyorum, bir haşlanmış yumurta kaşar peynir beyaz peynir muz ceviz badem tahin helvası karpuz yoğurt bunlar gün içinde yediklerim onun dışında öğlen yemeğim ne varsa artık :) çoğu zaman akşam yiyemiyorum mide rahatsizligindan dolayi

Ewet ya one geçti sıpacik 35di dun tam 2700 dü.3500 u geçer gbi hafta da 200 alsa

Maşallah canım oglusuna benimki 3500 dogsa yeter

S sssn canım hepimiz seninle aynı heyecanı paylasiyoruz insallah sağlıkla hayırla kavuşursun yavruna çok kolay bir doğum olsun inşallah

Benim iki doktorum da parola izin vermedi minoset o da hafif olanına izin verdi ve çok çok sıkışırsan iç dediler
Doktor bana yazdı parol hamilelik boyunca iki kere aldım. O da grip olmuştum baş ağrısından duramıyordum onda. İşin garibi bişey oluyor tam alayım bir tane diyorum bi bakıyorum parol bitmiş. Eşim o daha az zararlı olur diye başı ağrıdıkça alıyor. Bir iki paket o bitirdi. Sağolsun almaya niyetlensemde bitmiş oluyor tekrar getirene kadar da ağrım geçiyor.

Allah yardimcin olsun. Gercekten zor bi durum. Yavrularimiz icin boyle insanlari gormezlikten gelmemiz gerekiyor
amin sağol...nasıl görmeyeyim ki evime 10 dakika uzaklıktalar kimsenin bir yardım ettiği yok ...eşim ben ararım doğumda gelene gelme demem dedi ben arama dedim ne yüzle gelecekler yani...ararım diyor illaki

Yaşadıklarını bilemeyiz tabi canım. Yoksa bos yere bu kadar tepkili olmaz kimse annesine. İnanıyorum ki yasadikların senin mükemmel bir anne olmana vesile olacak. Her şer gorunende bir hayır vardir
ben sana bir anlatsam herşeyi hak verirsin şimdi bilen bilmeyen ne biçim kadın annesi hakkında neler söylüyor diyecektir ama madalyon tek taraflı değil...umarım öyle bir anne olmam

4 kardeştik oğlunu kaybetti ...3 kız kaldık belkide bizden biri ölsün istedi ...iki çocuğumuda perişan ettim farkındayım ağla ağla günlerdir...zaten az kaldı sabrediyorum bi şekilde doğacak

gögüs kalkanı dediğiniz , gögüs koruyucumu şu aventin falan var . ben bundan aldım yanlışmı

Canım ben de bundan aldım ama geçen de şöyle bir şey okudum devamlı göğüsü tetiklediği için süt gelmesine sebep oluyormuş göğüste kuru kalmadığı için enfeksiyon olma, mantara neden oluyormuş, yaralar iyileşmiyormuş vs. Sadece göğüs ucu kremi kullanıp, pedi koyun kuru kalsın demişler bakalım deneyip göreceğiz

Canim gelmiyoki kendi sancim.napiyim gelmesi icin bilmiyorum inanki.sancim olmadi icinde dogum baslamiyo iste.bebekte uzun zamandir kanalda.yatisim yapilmasinin sebebide bu aslinda.
Bagcilar medipol megada yapicam Allahin izniyle canim

ayyy bebek mi geliyorrr inşallah bir avazda canım ya suni sancıya gerek kalmadan doğurursun haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…