- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.541
Canim benim ilk oglusum 40 haftasini doldurmuştu. Ama degisebilir....
Cnm nasıl besleniyor sun. Bende hiç iştah yok. Bebis 23 günde 442 gr alabilmiş. Bende tombik olsun istiyorum . Tabii önce sağlıklı olsun inşallah
Ewet ya one geçti sıpacik 35di dun tam 2700 dü.3500 u geçer gbi hafta da 200 alsaZaten son 2 haftadır böyle hızlı kilo alıyor canım dr da dedi zaten son haftalar hızlı alirlarmis benimki haftasıyla uyumlu seninki one geçmiş maşallah
Oyy sende çok zorluk çekmişsinCnm seni çok iyi anlıyorum. Bende İnş mühendisliğini geçen sene bitirdim. Hem ev hem iş hemde bir kızım var valla o kadar zordu kihele birde bizim okulda iki quiz vize final vardı sürekli bi sınav hali hep ders hep ders 10 -11 ders alıyordum her dönem. Hele ki senin bebek zor olacak. Sen işe gidiyormuydun
Allah yardimcin olsun. Kolay bi dogum olur ins.Yazan herkrsten Allah razi olsun.Simdi yatisim yapiliyo kizlar.Dualarinizi eksik etmeyin cok ihtiyacim var
ben de erkenden kalkmışken dua ettim inşallah güzel geçer doğumu. topiğin 5. bebeği olacak ama zamanında gelen ill bebeği olacak hayırlısoyla sağlıkla gelsin
Benim de her yerim ağrıyor canım eşime masaj yaptırıyorum ılık duş alıyorum. Geçmese de hafifliyor. Ben de korktum sıcak su torbasından filan yapmadım açıkçasıYa kızlar herkes yazıyor ama bende yazamadan edemedim. 3 gündür heryerim ağrıyo. Birden bire ne olduda böyle ağrılar başladı ya
Özellikle sağ sol boşluklarım böbreklerim gibi , bacaklarım sırtım resmen hayattan soğudum. Magnezyum içmeye başladım ama öneriniz var mı? Sıcak havlu filan bassam geçer mi ? Sıcak havlu doğum moğum başlatır mı korkuyorum vall ya :s
Allahın izniyle bebeklerimizin bize verdiği güçle de evvelallah yapamayacağımiz şey yok :)azimli anne
süper güçlerimiz oalcak hepimizin ..
Rabb im yardımcımız olsun inşaallah
Cnm nasıl besleniyor sun. Bende hiç iştah yok. Bebis 23 günde 442 gr alabilmiş. Bende tombik olsun istiyorum . Tabii önce sağlıklı olsun inşallah
Ewet ya one geçti sıpacik 35di dun tam 2700 dü.3500 u geçer gbi hafta da 200 alsa
Doktor bana yazdı parol hamilelik boyunca iki kere aldım. O da grip olmuştum baş ağrısından duramıyordum onda. İşin garibi bişey oluyor tam alayım bir tane diyorum bi bakıyorum parol bitmiş. Eşim o daha az zararlı olur diye başı ağrıdıkça alıyor. Bir iki paket o bitirdi.Benim iki doktorum da parola izin vermedi minoset o da hafif olanına izin verdi ve çok çok sıkışırsan iç dediler
amin sağol...nasıl görmeyeyim ki evime 10 dakika uzaklıktalar kimsenin bir yardım ettiği yok ...eşim ben ararım doğumda gelene gelme demem dedi ben arama dedim ne yüzle gelecekler yani...ararım diyor illakiAllah yardimcin olsun. Gercekten zor bi durum. Yavrularimiz icin boyle insanlari gormezlikten gelmemiz gerekiyor
ben sana bir anlatsam herşeyi hak verirsin şimdi bilen bilmeyen ne biçim kadın annesi hakkında neler söylüyor diyecektir ama madalyon tek taraflı değil...umarım öyle bir anne olmamYaşadıklarını bilemeyiz tabi canım. Yoksa bos yere bu kadar tepkili olmaz kimse annesine. İnanıyorum ki yasadikların senin mükemmel bir anne olmana vesile olacak. Her şer gorunende bir hayır vardir
4 kardeştik oğlunu kaybetti ...3 kız kaldık belkide bizden biri ölsün istedi ...iki çocuğumuda perişan ettim farkındayım ağla ağla günlerdir...zaten az kaldı sabrediyorum bi şekilde doğacakAnnenin ne garezi var size
Çocuk sevmiyorsa kaç tane yapmış en az 3 kardessiniz sanırım.
Senin için çok üzülüyorum hayatından çıkar gitsin o zaman yazık Sana ,3 gunluk dünyada sende annesin. Kendini düşün çocuklarını aileni gerisini bosvermeye çalış. Tabi ne kadar yapabilirsin demesi kolayda. Olmadı profesyonel destek al kendinı çok yipratiyorsun. Allah muhafaza bebeğinin gelecekteki ruh sağlığı için kendini koruman lazim
ben hiç tutamıyorum konuşacak kimsem yok yeni taşındım sayılır binada kimse yok zaten ailem kimseyle arkadaş olmamı hiç bir zaman istemedi buna izin de vermediBende aynı durumdayım cnm. Hep içimde bi ağlama hissi bazen tutamıyorum da .
gögüs kalkanı dediğiniz , gögüs koruyucumu şu aventin falan var . ben bundan aldım yanlışmı
Canim gelmiyoki kendi sancim.napiyim gelmesi icin bilmiyorum inanki.sancim olmadi icinde dogum baslamiyo iste.bebekte uzun zamandir kanalda.yatisim yapilmasinin sebebide bu aslinda.
Bagcilar medipol megada yapicam Allahin izniyle canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?