2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
bizimde dün kontrol vardı kızlar bebek 2578 gr 46 cm şu an 34 dün bitti coraspini bıraktım haftaya tekrar kontrole çağırdı dr um tansiyonum yüksek çıktı yine 14/7 ve tahlil istedi idrarda protein yok ama ekstra tahliller istedi hayırlısı bakalım bizden haberler bu kadarr..

HejaR12 inşallah 3500 u geçecek bile ogluskolar. Sen ilk dogumuda emsey demi yapmıştin canim

İnşallah canim hayırlısıyla saglikli bir şekilde.yok canım ilk doğumum umraniye de oldu mahvettiler beni emseyi çok insan tavsiye etti orada doğum yapanlarla falan çok konuştum hepsi memnundu o yüzden tercih ettim inşallah bende memnun kalırım evimize çok uzak aslında mesafe olarak

Bende kartaldayim banada uzak aslında canım ama napalım ztn son 2 hafta gtcem artık. Sen ne tarafta oturuosun

Allah güzel ömürler versin canım benimmm iyi ki doğmuş tombik oğlaaan yerim onu ben :)

Bende kartaldayim banada uzak aslında canım ama napalım ztn son 2 hafta gtcem artık. Sen ne tarafta oturuosun

Ümraniye de oturuyorum canım ben daha uzağım

Hayırlı bereketli uzun sağlıklı mutlu bir ömrü olsun yavrunun Allahım acılarını göstermesin

Aynen canım ben de senin kafadayım, bayan doktorlar çok tripli geliyor bana erkek doktorların yaklaşımları daha net oluyor bence ya da bana öyle denk geldi
kesinlikle.. bu doktorumdan önce 2 bayana gittip resmen azarlar gibiydi bir tanesi.. ne sorsam tersliyordu.. ikincisi de ne sorsam tip tip bakıyordu.. etrafımdakiler de hiç bayana gitme dediler hepsinin ağzı yanmış kadın doğumcu bayanlardan.

Günaydııınn
Demek bugun buyuk gun S sssn
Insallah cok cok kolay bi dogum olur saglikla kucagina alirsin bebegini güzel haberlerinizi bekliyoruz artik :)
1cicek3bocek minik yakisiklimin dogum gunu kutlu olsun birlikte nice guzel saglikli uzun yillariniz olsun insallah

gunaydinnnnn

dogum yapacak arkadasa rabbim hayirli ve kolay dogum nasip etsin.
benim protein degerim cok sukur yukselmemis.tansiyon ve bebek hareketi takibine devam.
dun aksam ve bu sabah agrilarim var karnimda.sizde de oluyormu.doktorum sadece kasik agrisiysa tek basina birsey ifade etmez kasilma ve bel agrisi yoksa nstye gerek yok dedi.zaten nst yarin aksam benim.bugunde bekleyelim bakalim

gögüs kalkanı dediğiniz , gögüs koruyucumu şu aventin falan var . ben bundan aldım yanlışmı

Doğru aynen o. Göğüs uçlarım yara olmuştu biraz geç buldum bunu nasıl uzuldum bu zamana kadar boşuna bu kadar acı cekmisim diye . Çok zahmetli değil o acıyla zaten hemen alışıyorsun.

Kizlar dogum sonrasi gelen misafir icin hazirlik yapan yapmayindusunen varmi ben acaba kurabiye falan yapip buzlugamo atsam diyorum teyzemi cagirip iki tepside tatli yapim annemde dolma sarar falan filan gibi biseler dusunuyorum sizin fikirleriniz nedir. Bizim
BURalarda ay bebek gelmis
Deyip cat kapi gelen cok olur nekadar misafir catkapi gelenini sevmesemde hazirlik olsami diyorum sonra bide onlaelami ugrascak annecim

seninde 6 günün kalmış hayırlarla güzelce devam etsin ..
bebişinle sen sağlıklı sıhatli kavuşun

güzel bir ömrünüz olsun
bol dua oku canım..

Sagolasin canim hepimiz insallah saglicakla kavusalim bu kadar bekledik allahim emeklerimizi dualarimizi kabul etsin bosa cikarmasin

Ben üzün yaprağı saracağım, sigara böreği, bir kaç çeşit kurabiye. Hepsini buzluğa atacağım.
Bizdede gelen çok oluyor. Annemde kayınvalidemde çalışıyor. İş başa düşecek ilk zamanlar dışında. Haftaya halletmeyi planlıyorm hepsini bir aksilik olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…