- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.561
HejaR12 inşallah 3500 u geçecek bile ogluskolar. Sen ilk dogumuda emsey demi yapmıştin canim
Bende kartaldayim banada uzak aslında canım ama napalım ztn son 2 hafta gtcem artık. Sen ne tarafta oturuosunİnşallah canim hayırlısıyla saglikli bir şekilde.yok canım ilk doğumum umraniye de oldu mahvettiler beni emseyi çok insan tavsiye etti orada doğum yapanlarla falan çok konuştum hepsi memnundu o yüzden tercih ettim inşallah bende memnun kalırım evimize çok uzak aslında mesafe olarak
Kızlar gaz ve kabızlık sorunlarınız olduğunda bebeğin hareketleri azalıyor mu?
Allah güzel ömürler versin canım benimmm iyi ki doğmuş tombik oğlaaan yerim onu ben :)Bugün tarifi imkansız bir duygu içindeyim 3 sene önce bu saatlerde oğlumu kucağıma almak için sancılar çekiyordum şükürler olsun rabbime onu bana verdi rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın sssn dogunun yas günü derken bugün beni kimse susturamaz
Bende kartaldayim banada uzak aslında canım ama napalım ztn son 2 hafta gtcem artık. Sen ne tarafta oturuosun
Bugün tarifi imkansız bir duygu içindeyim 3 sene önce bu saatlerde oğlumu kucağıma almak için sancılar çekiyordum şükürler olsun rabbime onu bana verdi rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın sssn dogunun yas günü derken bugün beni kimse susturamaz
kesinlikle.. bu doktorumdan önce 2 bayana gittip resmen azarlar gibiydi bir tanesi.. ne sorsam tersliyordu.. ikincisi de ne sorsam tip tip bakıyordu.. etrafımdakiler de hiç bayana gitme dediler hepsinin ağzı yanmış kadın doğumcu bayanlardan.Aynen canım ben de senin kafadayım, bayan doktorlar çok tripli geliyor bana erkek doktorların yaklaşımları daha net oluyor bence ya da bana öyle denk geldi
gögüs kalkanı dediğiniz , gögüs koruyucumu şu aventin falan var . ben bundan aldım yanlışmı
Bende kartaldayim banada uzak aslında canım ama napalım ztn son 2 hafta gtcem artık. Sen ne tarafta oturuosun
seninde 6 günün kalmış hayırlarla güzelce devam etsin ..
bebişinle sen sağlıklı sıhatli kavuşun
güzel bir ömrünüz olsun
bol dua oku canım..
Kizlar dogum sonrasi gelen misafir icin hazirlik yapan yapmayindusunen varmi ben acaba kurabiye falan yapip buzlugamo atsam diyorum teyzemi cagirip iki tepside tatli yapim annemde dolma sarar falan filan gibi biseler dusunuyorum sizin fikirleriniz nedir. Bizim
BURalarda ay bebek gelmis
Deyip cat kapi gelen cok olur nekadar misafir catkapi gelenini sevmesemde hazirlik olsami diyorum sonra bide onlaelami ugrascak annecim
Bende kartaldayım cnm, pendik bölgede yapacağım doğumu kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?