2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Cok fazla cesite gerek yok bnce. Sarma yapip buzluga koyarsin. Kurabiye meyve suyu filan hazir da alinabilir :)

İsabetli olmuş

Memnun musun hastaneden 2 tanıdığım yaptı hiç memnun kalmadılar

Valla ocaktan beri oradayız. Önce dedem ameliyat oldu, bacağı kesildi.2 defa 10 ar gün yattı. Sonra eşim şeker hastalığı yüzünden 1 hafta yattı. Memnun kaldık cnm. Beklentimiz çok yüksek değildi çünkü. Ben acıbadem ve liv den geçtiö bölgeye beklentide ona göre değişiyor işte otomatik :) arkadaşların neden memnun kalmadı. Benim çok tanıdığım doğım yaptı orda ve ne zaman gitsem kadın doğum tıklım tıklım.

canım bence kurabiyeyi buzluğa atma yumuşuyor. ağzı sıkı cam kavanozlara koy aylarca duruyor. yada sadece hamurunu buzluğa atıp misafir gelince hemen çıkarıp pişirince de güzel oluyor.

Çatı muaynesi olanlar deneyimlerini paylaşsallar ya

Cok zor birsey degildi. 5saniye filan surdu. Derin nefes alip doktorun ne yaptigini dusunmemeye calisin caniniz yanmayacak sadece birazcik rahatsizlik hissedeceksiniz o kadar.

Bir de sonrasinda 1-2gun kahverengi leke geldi, o da normalmis korkmayin :)

İkisinin de Dr dan kaynaklı bebeklerinde problem çıkmıştı hatta bir tanesi mahkemelik oldu çok samimi değilim Detaylıca bilmiyorum sen memnunsan sorun yok

canım bence kurabiyeyi buzluğa atma yumuşuyor. ağzı sıkı cam kavanozlara koy aylarca duruyor. yada sadece hamurunu buzluğa atıp misafir gelince hemen çıkarıp pişirince de güzel oluyor.

Aynen cnm, hamur halinde şeklini verip buzluğa atmayı planlıyorm. Misafir geldikçe pişirip servis düşündüm. Ama 3-4 gündr öyle kötüym ki hastane çantamı bile hazırlayamadım. Yatıyorm olmuyor kalkıyorm olmuyor

Ay hadi bnmde öyle olur inşallah. O an bi kas gevşetici filan yapsalar keşke

İkisinin de Dr dan kaynaklı bebeklerinde problem çıkmıştı hatta bir tanesi mahkemelik oldu çok samimi değilim Detaylıca bilmiyorum sen memnunsan sorun yok

Valla korktum şimdi ya. Yaklaşık 5-6 tane kadın doğumcu var. Bi iki tanesine kötü diyorlar. Bnm gittiğime internetten araştırdım herkes çok memnun. Bakalım bazı şeyler kısmet cnm ya.
Benim arkadaşım 2 sene evvel Acıbadem Maslakta çok ünlü bir profa gidiyprdu. Allah hepimizi korusun bebek doğdu verdiker kızın yanına bir gün sonra taburcu olacakken bebek öldü sebebide bebek nerdeyse 5 kilo olmuş kakasını yapmış, yemiş. Yoğun bakıma almak yok, küveze almak yok kontrol yok şaka gibi dimi. Olacaksa hastane doktor va bahane işte.

Sen nereye gidiyorsun?

Arkadaslar 34+5 gunluk gebeyim. Bebegimin gelişimi 32 haftalik olarak gozukuyor. Kilosu 2000 gr. Bu haftaya kadar bi sıkıntısı yoktu. 1 haftadir geriden gelmeye basladi ve erken dogum riskim var surekli yatiyorum. Bebeginde ayni durumu yasayan varmi cok uzuluyorum

Cnm çok var ya üzülme. Allah sağlık versin. Kilosu geriliği ileriliği çok önemli değil. Sağlıklı gelsinlerde farketmez :)

Aaa komsuymusuz canım ben kızımda 5 ay oya hanima gtmistim sen kime gidiosun

Valla komşu çıktık :) bende mustafa özbek' e gidiyorum. Oya'yı herkes çok metliyor ama soğuk ve suratsız diye duydum gitmedim. Benim ikinci grbeliğim ilki sonlandırma kayıptı psikolojimi anlayacak dr a ihtyicaım vardı 27. Haftadan sonra Mustafa hocaya başlafdım. Sen nereye gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…