- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.581
Cok fazla cesite gerek yok bnce. Sarma yapip buzluga koyarsin. Kurabiye meyve suyu filan hazir da alinabilir :)Kizlar dogum sonrasi gelen misafir icin hazirlik yapan yapmayindusunen varmi ben acaba kurabiye falan yapip buzlugamo atsam diyorum teyzemi cagirip iki tepside tatli yapim annemde dolma sarar falan filan gibi biseler dusunuyorum sizin fikirleriniz nedir. Bizim
BURalarda ay bebek gelmis
Deyip cat kapi gelen cok olur nekadar misafir catkapi gelenini sevmesemde hazirlik olsami diyorum sonra bide onlaelami ugrascak annecim
İsabetli olmuşDoktor bana yazdı parol hamilelik boyunca iki kere aldım. O da grip olmuştum baş ağrısından duramıyordum onda. İşin garibi bişey oluyor tam alayım bir tane diyorum bi bakıyorum parol bitmiş. Eşim o daha az zararlı olur diye başı ağrıdıkça alıyor. Bir iki paket o bitirdi.Sağolsun almaya niyetlensemde bitmiş oluyor tekrar getirene kadar da ağrım geçiyor.
Hayırlısı olsun senin için ve bebeğinin içinKızlarr Günaydınnn kontrolden geldik şimdi doktorum açıklığın yok ama her an doğum başlayabilir hafta sonunu bulmaz dedi çok heycanlandımm
Memnun musun hastaneden 2 tanıdığım yaptı hiç memnun kalmadılar
Evet cnm ibb senCnm İstanbul'da bi belediye mi bende belediyedeyim
Tabi ki yazarım tüm bebiş bekleyen annelere dua edicem epidural normal olacak inşallah Allah herkese sağlıklı doğumlar bebişler nasip etsinHayırlısı olsun senin için ve bebeğinin içinlütfen toparlanır toparlanmaz doğum hikayeni bize yaz biz meraklı leriz
canım bence kurabiyeyi buzluğa atma yumuşuyor. ağzı sıkı cam kavanozlara koy aylarca duruyor. yada sadece hamurunu buzluğa atıp misafir gelince hemen çıkarıp pişirince de güzel oluyor.Ben üzün yaprağı saracağım, sigara böreği, bir kaç çeşit kurabiye. Hepsini buzluğa atacağım.
Bizdede gelen çok oluyor. Annemde kayınvalidemde çalışıyor. İş başa düşecek ilk zamanlar dışında. Haftaya halletmeyi planlıyorm hepsini bir aksilik olmazsa.
Çatı muaynesi olanlar deneyimlerini paylaşsallar ya
Valla ocaktan beri oradayız. Önce dedem ameliyat oldu, bacağı kesildi.2 defa 10 ar gün yattı. Sonra eşim şeker hastalığı yüzünden 1 hafta yattı. Memnun kaldık cnm. Beklentimiz çok yüksek değildi çünkü. Ben acıbadem ve liv den geçtiö bölgeye beklentide ona göre değişiyor işte otomatik :) arkadaşların neden memnun kalmadı. Benim çok tanıdığım doğım yaptı orda ve ne zaman gitsem kadın doğum tıklım tıklım.
canım bence kurabiyeyi buzluğa atma yumuşuyor. ağzı sıkı cam kavanozlara koy aylarca duruyor. yada sadece hamurunu buzluğa atıp misafir gelince hemen çıkarıp pişirince de güzel oluyor.
Cok zor birsey degildi. 5saniye filan surdu. Derin nefes alip doktorun ne yaptigini dusunmemeye calisin caniniz yanmayacak sadece birazcik rahatsizlik hissedeceksiniz o kadar.
Bir de sonrasinda 1-2gun kahverengi leke geldi, o da normalmis korkmayin :)
İkisinin de Dr dan kaynaklı bebeklerinde problem çıkmıştı hatta bir tanesi mahkemelik oldu çok samimi değilim Detaylıca bilmiyorum sen memnunsan sorun yok
Arkadaslar 34+5 gunluk gebeyim. Bebegimin gelişimi 32 haftalik olarak gozukuyor. Kilosu 2000 gr. Bu haftaya kadar bi sıkıntısı yoktu. 1 haftadir geriden gelmeye basladi ve erken dogum riskim var surekli yatiyorum. Bebeginde ayni durumu yasayan varmi cok uzuluyorum
Aaa komsuymusuz canım ben kızımda 5 ay oya hanima gtmistim sen kime gidiosunBende kartaldayım cnm, pendik bölgede yapacağım doğumu kısmetse
Cnm çok var ya üzülme. Allah sağlık versin. Kilosu geriliği ileriliği çok önemli değil. Sağlıklı gelsinlerde farketmez :)
Aaa komsuymusuz canım ben kızımda 5 ay oya hanima gtmistim sen kime gidiosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?