2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kııızlarr 3 gündür belimden bacaklarıma acaip bi ağrı var ayakta duramıyorum... biraz durdum mu başlıyor bel bacak sancısı...
bebeğim de çok hareketli 3 gündür..
sizde böyle olmuş muydu bu haftalarda?

Inşallah saglikla gelirler. Yasadigimiz yerde küvez gibi bir sansimiz da yok o yuzden korkuyorum.

Allah hiç birimizi korktuğu ile sınamasın inşallah. Öyle geri ileri olmasını takmıyorum, sağlıklı olacakmı olmayacak mı korkusu had safada bende. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Allah hiç birimizi korktuğu ile sınamasın inşallah. Öyle geri ileri olmasını takmıyorum, sağlıklı olacakmı olmayacak mı korkusu had safada bende. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Aminn inşallah sağlıklı olsunlar da. Hayirlisiyla kucagimiza alalim. Birde benim bazen rahim agzinda cok agrim oluyo bebek oynadikca. Bicak saplanir gibi. Sizde de oyle oluyormu

bizde annemle sarma sarip attik buzluga.kurabiyeyi yapariz onda birsey yok dedi.borekciden aninda siparis verince getiriyorlar.misafir geldiginde evimin yakininda su boregi yapip satan yerden siparis verecegim.meyve suyunu da aliriz tamamdir:)

Sağlık ocağında nstye bağlanan var mı dün tahlil yaptırdılar bugün sonuçları almaya gittiğimde nstye bağlayacağını söyledi hemşire şaşırdım

Sağlık ocağında nstye bağlanan var mı dün tahlil yaptırdılar bugün sonuçları almaya gittiğimde nstye bağlayacağını söyledi hemşire şaşırdım

Nst değil ama kalp atışlarını dinleyen bir cihazla dinlemislerdi

eastnbull Allah ıyiler le karşılaştırsin her zaman canim.ben gebeliğimin başından beri emsey hospital a gidiyorum takiplerimden memnunum inşallah dogumumda da memnun olurum.ilk doğumumda çok sıkıntılar yaşadım uzun süre psikolojim kötüydü

Dogru diyosunda cok strese girdim ilk hamileligim beni ne bekliyor ne olacak bir sey bilmiyorum birde esimin babasida burda olacak herkes bir sey anlatiyor goguslerin yara oluyor diyolar evde rahat olmalisin diyolar kimseye saygisizlikta yapmak istemiyorum cok gerginim cok cok allahim hepimize yardimci olsun sabir guc versin

allah uzun ömürler versin doğuya canım nice mutlu yaşlara inşallah ♥ öpüyorum tombul yanaklarından

canım ben bol bol börek yaptım peynirli. sigara böreği gibi ama yassı olanlardan yaptım fırına atarım hemencik olur diye. bi tatlı kurabiye yaptım. çok tatlı yapmadım gerekirse dışardan alınır diye. bi de sarma saracaktım kv ben hallederim dedi. geçen gün de misafir vardı artan peynirli içi buzluğa atmıştım onu çıkardım milföyün arasına koydum inanamazsın sanki oturup hamur açmışım bi hoşlarına gitti bie yediler ki sorma. günü kurtardı valla buzluğum :)

@gvn1907 Bugün mü doğdu tombiğimiz.açbizde seneye böyle konuşcz inş şu gün sancı çektim şu gün doğdu die.Allah uzun ömürler versin iyi insanlarla karşılaştırsın meleğini

Canım artık sancıların tam dönemi, gaz sancısıdır o kadar şiddetli ise... Hayırlı haberlerle gelmen dileği ile :)

ayy çok heyecanlı. hazırlıklar tamam mı? ağda ve gastane çantası en önemlileri :)

Canım hastane çantam hazır da, ağda olayı yalan oldu bende ve inanır mısın şuan hiç sallamıyorum :) yarın gün belli olsun da jiletle hallederim diyorum artık

ozdenelif hayırlı doğumlar olsun inşallah canım. Bir şeyi merak ettim açıklık yok ise Dr neye bakarak doğum yakin dedi? Sancı mi çıktı. Ay ben çok heyecanlıyim da kendimi anlamaya çalışıyorum

sanırım duygusal oldukları için daha çok yansıtıyorlar yani kötü günlerine denk gelirsen yandın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…