- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.601
Inşallah saglikla gelirler. Yasadigimiz yerde küvez gibi bir sansimiz da yok o yuzden korkuyorum.
benim de cumartesi olacak istemiyorummCok zor birsey degildi. 5saniye filan surdu. Derin nefes alip doktorun ne yaptigini dusunmemeye calisin caniniz yanmayacak sadece birazcik rahatsizlik hissedeceksiniz o kadar.
Bir de sonrasinda 1-2gun kahverengi leke geldi, o da normalmis korkmayin :)
Neden oyle dedi ki?Kızlarr Günaydınnn kontrolden geldik şimdi doktorum açıklığın yok ama her an doğum başlayabilir hafta sonunu bulmaz dedi çok heycanlandımm
Allah hiç birimizi korktuğu ile sınamasın inşallah. Öyle geri ileri olmasını takmıyorum, sağlıklı olacakmı olmayacak mı korkusu had safada bende. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Artik hamileligin son ayinda oldugumuz icin rahimde yumusama acilma vs oldugundan cati muayenesi cok acitmiyor. Korkulcak bisey degilÇatı muaynesi olanlar deneyimlerini paylaşsallar ya
Kizlar dogum sonrasi gelen misafir icin hazirlik yapan yapmayindusunen varmi ben acaba kurabiye falan yapip buzlugamo atsam diyorum teyzemi cagirip iki tepside tatli yapim annemde dolma sarar falan filan gibi biseler dusunuyorum sizin fikirleriniz nedir. Bizim
BURalarda ay bebek gelmis
Deyip cat kapi gelen cok olur nekadar misafir catkapi gelenini sevmesemde hazirlik olsami diyorum sonra bide onlaelami ugrascak annecim
Sağlık ocağında nstye bağlanan var mı dün tahlil yaptırdılar bugün sonuçları almaya gittiğimde nstye bağlayacağını söyledi hemşire şaşırdım
Dogru diyosunda cok strese girdim ilk hamileligim beni ne bekliyor ne olacak bir sey bilmiyorum birde esimin babasida burda olacak herkes bir sey anlatiyor goguslerin yara oluyor diyolar evde rahat olmalisin diyolar kimseye saygisizlikta yapmak istemiyorum cok gerginim cok cok allahim hepimize yardimci olsun sabir guc versincanım ben de benzer durumdayım şimdiden düşünmemeye çalış. ben öyle yapıyorum.başa gelen çekilir. tek olsan daha zor olur inan. uine bi faydaları dokunur mutlaka.şimdiden şartla kendini kızmıcam üzülmicem takmıcam diye. çok sıkışırsam alcam bebeği emzircem diyip çekilcem odaya. yada ayy uykusu geldi dicem odaya geçip oynarım kuzumlaiyi düşün bebeğinin ilk günlerini zehir etmelerine izin verme
allah uzun ömürler versin doğuya canım nice mutlu yaşlara inşallah ♥ öpüyorum tombul yanaklarındanBugün tarifi imkansız bir duygu içindeyim 3 sene önce bu saatlerde oğlumu kucağıma almak için sancılar çekiyordum şükürler olsun rabbime onu bana verdi rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın sssn dogunun yas günü derken bugün beni kimse susturamaz
canım ben bol bol börek yaptım peynirli. sigara böreği gibi ama yassı olanlardan yaptım fırına atarım hemencik olur diye. bi tatlı kurabiye yaptım. çok tatlı yapmadım gerekirse dışardan alınır diye. bi de sarma saracaktım kv ben hallederim dedi. geçen gün de misafir vardı artan peynirli içi buzluğa atmıştım onu çıkardım milföyün arasına koydum inanamazsın sanki oturup hamur açmışım bi hoşlarına gitti bie yediler ki sorma. günü kurtardı valla buzluğum :)Kizlar dogum sonrasi gelen misafir icin hazirlik yapan yapmayindusunen varmi ben acaba kurabiye falan yapip buzlugamo atsam diyorum teyzemi cagirip iki tepside tatli yapim annemde dolma sarar falan filan gibi biseler dusunuyorum sizin fikirleriniz nedir. Bizim
BURalarda ay bebek gelmis
Deyip cat kapi gelen cok olur nekadar misafir catkapi gelenini sevmesemde hazirlik olsami diyorum sonra bide onlaelami ugrascak annecim
ayy çok heyecanlı. hazırlıklar tamam mı? ağda ve gastane çantası en önemlileri :)Kızlarr Günaydınnn kontrolden geldik şimdi doktorum açıklığın yok ama her an doğum başlayabilir hafta sonunu bulmaz dedi çok heycanlandımm
Gunaydin kizlar. Bugun sabaha karsi doguruyorum sandim. Yaklasik yarim saat kadar o kadar sanci cektim ki. Nerdeyse esim hastaneye goturcekti. Sonra sancilar hafifledi. Iftarda biraz agir yemekler yemistim. Ondan gaz sancisi mi oldu bilmiyorum.
Cumartesi gunu kontrolum var. Insallah hersey yolundadir
ayy çok heyecanlı. hazırlıklar tamam mı? ağda ve gastane çantası en önemlileri :)
kesinlikle.. bu doktorumdan önce 2 bayana gittip resmen azarlar gibiydi bir tanesi.. ne sorsam tersliyordu.. ikincisi de ne sorsam tip tip bakıyordu.. etrafımdakiler de hiç bayana gitme dediler hepsinin ağzı yanmış kadın doğumcu bayanlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?