2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

ALTINIM canlarım malum benim doğum şuan cumartesi-pzt- ya da salı olacak... Biz bugün annemle zeytinyağlı sarma sarıyoruz, bir de sigara böreği saracağız. Yine sürpriz yapmaz ise eve gelip kalacaklar için bir çorban, fırında köfte-patates yapar bırakırız dedik...

sorma sorma benim de kp gelecek. ayy millete özeniyorum evde teklermiş yaz sıcağında gecelikle geziyolarmış bebek istedi mi açıp emziriyolarmış. şimdi kp gelecek kayınbirader gelecek falan derken benim halimi gör sütyen atlet tişört altına da uzun eşofman. pnların yanında şort falan da giyemem. bir ay kavrulucam valla. şimdi evde tek başıma terledim mi hop duşa giriyom onlar varken bekle ki evden çıksınlar.amaan düşünme diyorum beni de düşündürttün düşünmeyelim valla sıkıntı geldi şimdiden

2 gundur kahvaltida dikkat ediyorum dun 159 bugun 180 anlamadim valla yarin aabah endokrinolojiye gitcem artik.bana vohaz yazdilar canim evde onla ölcüyorum sana da vermeleri gerekti aslinda insulin yapiyormusun

Canım hastane çantam hazır da, ağda olayı yalan oldu bende ve inanır mısın şuan hiç sallamıyorum :) yarın gün belli olsun da jiletle hallederim diyorum artık
jilet de olur ya rezil olmayalım da gerisi önemli değil. ben 23 ünde falan gidicem ağdaya. hem doğuma mümkün olduğunca yakın olsun hem de daha kv ler gelmemiş olsun istiyorum. o günden önce sancı falan gelirse evde jiletle hallederim artık. inşallah öyle bişey olmaz tabi. yıllardır jilet kullanmıyorum o sancılarla bu göbekle beceremezsem iyice rezil olurum

Kuzum börekleri don halde mi hemen firinliyorsun. Ben de tatlı tuzlu kurabiye çok atarim ama börek hiç atmadim dolaba. açıkçası benim eşim misafire ben dışardan alırım sen yeter ki ben aç koyma dolaba bolca pasta börek at dedi de

evde yalnız olan sevgili hamişler..
ne yiyor ne içiyorsunuz?
ben evde ne acıkıyorum ne susuyorum hiç aklıma gelmiyo. işyerinde kahvaltım suyum çayım ayağıma gelirdi. dolap vardı sütümü içerdim ceviz badem olurdu yanımda onu yerdim. öğle yemeğini ben unutsam arkadaşlar söylerdi gider üç çeşit yemeğimizi yerdik. bu zamana kadar iyi beslendim çok şükür. ama şimdi kahvaltı dolap önünde atıştırmaca oldu öğle yemeği aklıma gelirse su dün hiç içmemişim. badem cevizi unuttum gitti. rezil durumdayım vicdan azabı çekiyorum dinlenicem diye eve geçtim şimdi de aç geziyom (

yok çözdürüyorum ben canım ama iyice çözünmesine gerek yok hafif buzlu da olsa bişey olmuyo
tatlı kurabiye ilk defa attım. pişirip mi atıyosun

izine ayrıldın mı canım. ben hala çalışıyorum ama çok zor olmaya başladı artık.

kızlar doktoruma mesaj attım durumu anlattım gel nst çekelim dedi dua edin bi sorun çıkmasın... sinirlerim boşaldı ağlıyorum saçma saçma
canım anlattığın ağrı çok normal bi ağrı hiç korkulacak bişey değil. gördüm yazını başkası cevap yazmıştır aynısını tekrar yazmıyım diye cevap bile yazmadım sana düşün yani. erken doğum falan mı takıldı kafana? sakın sakın öyle şeyler düşünme bu normal canım merak etme ne ağrılar çekicez daha. sakin ol nolur. ağrı dedin mi nst ye sokuyolar zaten. standart bişey bu

sanırım duygusal oldukları için daha çok yansıtıyorlar yani kötü günlerine denk gelirsen yandın :)
ya da kendileri de yaşadığı geçirdiği için ben birinin bir hayli kötü gününe denk gelmişim galiba.. rahatsızdım hastaneye gittim ama hamile olduğumu bilmiyorum acilde gebeliğe de bakıldı.. neyse sonucu aldım da hiç anlamıyorum sabahına kalkıp bayan bir kadın doğumcuya gittim.dedim acilde test yapıldı gebelik var dendi.. baktı teste ee var görmüyo musun dedi
bende ne bileyim anlamadım testten netten araştırdım var ama ne kadarlık nedir bilmiyorum dedim. yüzüme tersce baktı.. boş gebelik olabilir kese oluşmayabilir düşük olabilir hemen hamileyim deme etrafına da dedi kaç haftalık dedim 4 gibi dedi. ultrasonla bakacakmısınız dedim.belki oradan anlaşılır ne olduğu dedim. sanki belli mi olacak gel bakim bi yine de yaptı zoraki zoraki baktı..
o an bayan kadın doğumcu defterimi kapattım.. ve ciddi hastası çok olan bir doktor lakin hastaları soru sormayan pek araştırmayan dr ne derse tamam deyip giden kesimdi.. galiba ben biraz bişey sorunca egoları acıdı

Canım benim yemekleri kV yapıyor gönderiyor artık eşim orada iftar acıyor bizede yemek gönderiyor birde benim etrafında çok akrabam var hepsi yemeğe çağırıyor yada gidemesem yemek birakiyorlar şu son 10 günümü çok yormadan geçirelim. Annemde bazen fazladan yapıp gönderiyor oglusla yiyoruz :)

interiorarchitect canım ben bişey çıkacağını sanmıyorum Hepimizde oluyor bu ağrılar üzme kendini olur mu normal ağrılar bunlar

Allaha sukur annem yanimda ben gec kaldim galina hazirliky

canım ben kurabiye ve kuru pasta yapacağım 4-5 çeşit saklama kabına koyup dolaba koyunca hiç bişey olmuyor. hemen hazırda bulunur. diğer yemek olayını kayınvalidem gelen olunca aynı günü yapacak.. bir tek bizim burada yuvalama denen bir yemek var onu yapıp buzluğa atacağım çat kapı gelene hemen yanına bir yemekle verrim :)

poğaçayı yapıp buzluğa atan çok çıkarınca tazecik oluyo falan diyorlar da denemedim

İyiki oya ya gitmedin benim kızımda çok büyük bi hata yaptı kızımı kaybedebilirdim karnimdaykeno yüzden asla asla tavsiye etmiorum.ben vera ya gidiorum bu çarşamba da gidicem sonra emsey e gecicem doğum emsey de olucak nasipse 37 den sonra başlıcam oraya

kızlar doktoruma mesaj attım durumu anlattım gel nst çekelim dedi dua edin bi sorun çıkmasın... sinirlerim boşaldı ağlıyorum saçma saçma

Can sakin ol korkma ..inan 30 dan sonra kemik bacak agrilari artiyor .... bacakalrimi kuma gommek istiyorum kalcam oyle agriyoki..

ayy ne güzelmiş bana kimsenin hayrı yok. annem de oruçlu hem de çalışıyo akşam eve gelip kendine iftara zor yemek yetiştiriyo anacım dün zoraki yemek yaptım kalanı bugün yerim diye ama kociş bayıldı iki tabak yedi bana kalmadı helali hoş olsun tabi de ben aç kaldım yine.

izine ayrıldın mı canım. ben hala çalışıyorum ama çok zor olmaya başladı artık.

Resmi iznim 2 temmuzda başlıyor. Ben sadece pazartesileri gidiyorum cnm. Bıraktım gibi bişey oldu. Bizim müşteri temsilciliği olduğu için yerime başlayan arkadaşa devir teslim yapınca benim yapacak birşeyim kalmadı. Çok şükür rahatım o konuda. Bişey olursada evden hallediyprum. Şimdi halime bakıyorumda gidrmezmişim zaten öyle zorlanıyorum ki anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…