- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.621
Ben üzün yaprağı saracağım, sigara böreği, bir kaç çeşit kurabiye. Hepsini buzluğa atacağım.
Bizdede gelen çok oluyor. Annemde kayınvalidemde çalışıyor. İş başa düşecek ilk zamanlar dışında. Haftaya halletmeyi planlıyorm hepsini bir aksilik olmazsa.
sorma sorma benim de kp gelecek. ayy millete özeniyorum evde teklermiş yaz sıcağında gecelikle geziyolarmış bebek istedi mi açıp emziriyolarmış. şimdi kp gelecek kayınbirader gelecek falan derken benim halimi gör sütyen atlet tişört altına da uzun eşofman. pnların yanında şort falan da giyemem. bir ay kavrulucam valla. şimdi evde tek başıma terledim mi hop duşa giriyom onlar varken bekle ki evden çıksınlar.amaan düşünme diyorum beni de düşündürttünDogru diyosunda cok strese girdim ilk hamileligim beni ne bekliyor ne olacak bir sey bilmiyorum birde esimin babasida burda olacak herkes bir sey anlatiyor goguslerin yara oluyor diyolar evde rahat olmalisin diyolar kimseye saygisizlikta yapmak istemiyorum cok gerginim cok cok allahim hepimize yardimci olsun sabir guc versin
2 gundur kahvaltida dikkat ediyorum dun 159 bugun 180 anlamadim valla yarin aabah endokrinolojiye gitcem artik.bana vohaz yazdilar canim evde onla ölcüyorum sana da vermeleri gerekti aslinda insulin yapiyormusunAhanda benden bi tane de daha buldum bende ayni dertten muzdaripim sekerime dikkat edemiyorum malesef bana yatisi onerdiler ama kabul etmedim ayni sebebden dolayi cuma gunu tekrar aclik tokluk a bakacaklar bakalim zilgit yemem insallah yine rabbim hepimize kokaylik versin isallah duzene sokariz
jilet de olur ya rezil olmayalım da gerisi önemli değil. ben 23 ünde falan gidicem ağdaya. hem doğuma mümkün olduğunca yakın olsun hem de daha kv ler gelmemiş olsun istiyorum. o günden önce sancı falan gelirse evde jiletle hallederim artık. inşallah öyle bişey olmaz tabi. yıllardır jilet kullanmıyorum o sancılarla bu göbekle beceremezsem iyice rezil olurumCanım hastane çantam hazır da, ağda olayı yalan oldu bende ve inanır mısın şuan hiç sallamıyorum :) yarın gün belli olsun da jiletle hallederim diyorum artık
Kuzum börekleri don halde mi hemen firinliyorsun. Ben de tatlı tuzlu kurabiye çok atarim ama börek hiç atmadim dolaba. açıkçası benim eşim misafire ben dışardan alırım sen yeter ki ben aç koyma dolaba bolca pasta börek at dedi decanım ben bol bol börek yaptım peynirli. sigara böreği gibi ama yassı olanlardan yaptım fırına atarım hemencik olur diye. bi tatlı kurabiye yaptım. çok tatlı yapmadım gerekirse dışardan alınır diye. bi de sarma saracaktım kv ben hallederim dedi. geçen gün de misafir vardı artan peynirli içi buzluğa atmıştım onu çıkardım milföyün arasına koydum inanamazsın sanki oturup hamur açmışım bi hoşlarına gitti bie yediler ki sorma. günü kurtardı valla buzluğum :)
Canim benim neyin var. Sakin ol lutfen.kızlar doktoruma mesaj attım durumu anlattım gel nst çekelim dedi dua edin bi sorun çıkmasın... sinirlerim boşaldı ağlıyorum saçma saçma
yok çözdürüyorum ben canım ama iyice çözünmesine gerek yok hafif buzlu da olsa bişey olmuyoKuzum börekleri don halde mi hemen firinliyorsun. Ben de tatlı tuzlu kurabiye çok atarim ama börek hiç atmadim dolaba. açıkçası benim eşim misafire ben dışardan alırım sen yeter ki ben aç koyma dolaba bolca pasta börek at dedi de
izine ayrıldın mı canım. ben hala çalışıyorum ama çok zor olmaya başladı artık.Aynen cnm, hamur halinde şeklini verip buzluğa atmayı planlıyorm. Misafir geldikçe pişirip servis düşündüm. Ama 3-4 gündr öyle kötüym ki hastane çantamı bile hazırlayamadım. Yatıyorm olmuyor kalkıyorm olmuyor
canım anlattığın ağrı çok normal bi ağrı hiç korkulacak bişey değil. gördüm yazını başkası cevap yazmıştır aynısını tekrar yazmıyım diye cevap bile yazmadım sana düşün yani. erken doğum falan mı takıldı kafana? sakın sakın öyle şeyler düşünme bu normal canım merak etme ne ağrılar çekicez daha. sakin ol nolur. ağrı dedin mi nst ye sokuyolar zaten. standart bişey bukızlar doktoruma mesaj attım durumu anlattım gel nst çekelim dedi dua edin bi sorun çıkmasın... sinirlerim boşaldı ağlıyorum saçma saçma
ya da kendileri de yaşadığı geçirdiği içinsanırım duygusal oldukları için daha çok yansıtıyorlar yani kötü günlerine denk gelirsen yandın :)
evde yalnız olan sevgili hamişler..
ne yiyor ne içiyorsunuz?
ben evde ne acıkıyorum ne susuyorum hiç aklıma gelmiyo. işyerinde kahvaltım suyum çayım ayağıma gelirdi. dolap vardı sütümü içerdim ceviz badem olurdu yanımda onu yerdim. öğle yemeğini ben unutsam arkadaşlar söylerdi gider üç çeşit yemeğimizi yerdik. bu zamana kadar iyi beslendim çok şükür. ama şimdi kahvaltı dolap önünde atıştırmaca oldu öğle yemeği aklıma gelirse su dün hiç içmemişim. badem cevizi unuttum gitti. rezil durumdayım vicdan azabı çekiyorum dinlenicem diye eve geçtim şimdi de aç geziyom(
Allaha sukur annem yanimda ben gec kaldim galina hazirlikyBen üzün yaprağı saracağım, sigara böreği, bir kaç çeşit kurabiye. Hepsini buzluğa atacağım.
Bizdede gelen çok oluyor. Annemde kayınvalidemde çalışıyor. İş başa düşecek ilk zamanlar dışında. Haftaya halletmeyi planlıyorm hepsini bir aksilik olmazsa.
canım ben kurabiye ve kuru pasta yapacağım 4-5 çeşit saklama kabına koyup dolaba koyunca hiç bişey olmuyor. hemen hazırda bulunur. diğer yemek olayını kayınvalidem gelen olunca aynı günü yapacak.. bir tek bizim burada yuvalama denen bir yemek var onu yapıp buzluğa atacağım çat kapı gelene hemen yanına bir yemekle verrim :)Kizlar dogum sonrasi gelen misafir icin hazirlik yapan yapmayindusunen varmi ben acaba kurabiye falan yapip buzlugamo atsam diyorum teyzemi cagirip iki tepside tatli yapim annemde dolma sarar falan filan gibi biseler dusunuyorum sizin fikirleriniz nedir. Bizim
BURalarda ay bebek gelmis
Deyip cat kapi gelen cok olur nekadar misafir catkapi gelenini sevmesemde hazirlik olsami diyorum sonra bide onlaelami ugrascak annecim
Sarmasiz olmaz znlasilanbizde annemle sarma sarip attik buzluga.kurabiyeyi yapariz onda birsey yok dedi.borekciden aninda siparis verince getiriyorlar.misafir geldiginde evimin yakininda su boregi yapip satan yerden siparis verecegim.meyve suyunu da aliriz tamamdir:)
İyiki oya ya gitmedin benim kızımda çok büyük bi hata yaptı kızımı kaybedebilirdim karnimdaykeno yüzden asla asla tavsiye etmiorum.ben vera ya gidiorum bu çarşamba da gidicem sonra emsey e gecicem doğum emsey de olucak nasipse 37 den sonra başlıcam orayaValla komşu çıktık :) bende mustafa özbek' e gidiyorum. Oya'yı herkes çok metliyor ama soğuk ve suratsız diye duydum gitmedim. Benim ikinci grbeliğim ilki sonlandırma kayıptıpsikolojimi anlayacak dr a ihtyicaım vardı 27. Haftadan sonra Mustafa hocaya başlafdım. Sen nereye gidiyorsun?
kızlar doktoruma mesaj attım durumu anlattım gel nst çekelim dedi dua edin bi sorun çıkmasın... sinirlerim boşaldı ağlıyorum saçma saçma
ayy ne güzelmiş bana kimsenin hayrı yok. annem de oruçlu hem de çalışıyo akşam eve gelip kendine iftara zor yemek yetiştiriyo anacımCanım benim yemekleri kV yapıyor gönderiyor artık eşim orada iftar acıyor bizede yemek gönderiyor birde benim etrafında çok akrabam var hepsi yemeğe çağırıyor yada gidemesem yemek birakiyorlar şu son 10 günümü çok yormadan geçirelim. Annemde bazen fazladan yapıp gönderiyor oglusla yiyoruz :)
interiorarchitect canım ben bişey çıkacağını sanmıyorum Hepimizde oluyor bu ağrılar üzme kendini olur mu normal ağrılar bunlar
izine ayrıldın mı canım. ben hala çalışıyorum ama çok zor olmaya başladı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?