2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben hic firinla bile ugrassin istemiyorum annem en iyisi sigara boregi sarip koymak galiba hemencik kizarir aman ya ne zor isler

canım oldu ve hala sürüyor.. senin haftada benimde acayip hareketliydi bu hafta yavaşlamaya başladı.. galiba yeri daraldı benimkinin.. dizlerim geceleri sızlıyor artık öyle çarşı pazar hayal oldu

Benimde carsamba canim dogumum yrin ende annemle sarma sarayim bari. Aigara boregide sararim kurabiyeyide hazir alalim yapacak bisey yok corba olarakta soguk corbalar varya yogurlu arpa burgday nohut falan oluyo hemen yogurtluyosun serin serin gelen hayir diyemiyo bide tatli yapsammi diyorum

Kızlarr Günaydınnn kontrolden geldik şimdi doktorum açıklığın yok ama her an doğum başlayabilir hafta sonunu bulmaz dedi çok heycanlandımm

*** kuzum hayırlısıyla gelsin bebiş sağlıkla inşaallah..

*** doğum çantan diğer ihtiyaçların senin kişisel temizliğin hazır mı..
normaş doğum mu peki_?

Canim benim neyin var. Sakin ol lutfen.
kaç gündür ağrının verdiği şeyle bi de duygu yoğunluğu var yine bu aralar ondan sinirlerim boşaldı bende umuyorum ki önemli bi şey yoktur kızlar çok teşekkür ederim rahatlatıcı sözleriniz için hazırlanıyorum şimdi haberdar ederim sizi

kp de bişeymi canım kp kayın kv eşimin dedesi nenesi kızkardeşi.. her gün uğrayan teyzesi ve teyze kızı olacak bende artık kızımı alıp kaçarım evden

Icini ferah tut canim her hafta gelisimleri degisiyor. Bundan sonraki kontrolunde toplamis olarak gorebilirsin ins. Biz elimizden geleni yapalim hamileler olarak duamizi edelim gerisi Rabbimize kalmis rizki veren O, rahimlerdekini besleyen O...ama annelik duygusu anne karninda bile olsa bebegin kilosunu dusuk duyunca kafamiza takiyoz bu da cok normal bence.

canımcım senin rahatlığın önemli olan

k bbaaban full evde mi olacak ...

oyyy canım benim yanma sen ..

bizimkiler gelince bende öyle olacam inşaallah sorun olmaz çokcaaaaa

canım kullanmadıysan kesme kendini bende hiç kullanmadım .. geçen ay ağda yapim dedim kuaföre gitmeye üşendim.. ve sonuç yarım yamalak kirli sakal olayına döndü geri kuaföre gittim yarım yamaalak

Ciddi misin ay allah korusun ya.
Bende vera için hiç iyi Şeyler duymadım ya. 1 arkadaşım bebeğini kaybetti orda. Veranın yanında güen tıp merkezi var görmüşsündür. Oranın dr lrı mükemmel. Ama ben ilk bebeğimi orda kaybettim önünden geçerken bile fenalaşıyorum gidemedim o yüzden. Arayış içindeysen tavsiye ederim. Bülent Kars, Nevin Küçükgil falan var.

Bu arada özel değilse nasıl bir hata yaptı? Başımıxa filan gelirse tedbirli olalım en azından.

Bizde ayni durumdayız canım en son gittiğimde 33+4 deydik ama 31 haftalık görünüyordu kilomuzda 1750 yli aynen birden oldu ne olacak bende bilmiyorum çok endişeliyim

canım soğuk çorba iyi fikirmiş, boşver tatlıyı sıcakta kurabiye varmış zaten yine içine sinmezse bir baklava aldırırsın olur biter, bir de oruçlular falan olur zaten....

Özel deil tabiki canım benim kanamam oldu 13 haftalikken hemen gittik oya hanima bizde kan uyuşmazlığı olduğunu bilio başından beri bilgisayarda yazio yani dimi bilgilerim ordan da mı görmedi nasıl bi dalginliksa beni düşük önleyici haplarla yolladı meğer hemen iğne yapılmam lazimmis ki bebeğe kan karışıp ölmesin diye ve ben bunu 20. Haftada ayrintilida bişiler çıkınca recep has a gttim perinotolog kendisi bilgileri yazarken iğneni oldun dimi fln dedi Yooo deyince hemen yapılması lazımdı fln dedi yani Allah korudu kızımı 7 haftada bişi olmadı daha da gitmedim oraya.biz emsey de pınar hanima randewu aldık canım bakalım 28 inde oraya gtcem o da benim ön binada oturuo mus komsum o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…