- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.641
Ben hic firinla bile ugrassin istemiyorum annem en iyisi sigara boregi sarip koymak galiba hemencik kizarir aman ya ne zor islercanım ben bol bol börek yaptım peynirli. sigara böreği gibi ama yassı olanlardan yaptım fırına atarım hemencik olur diye. bi tatlı kurabiye yaptım. çok tatlı yapmadım gerekirse dışardan alınır diye. bi de sarma saracaktım kv ben hallederim dedi. geçen gün de misafir vardı artan peynirli içi buzluğa atmıştım onu çıkardım milföyün arasına koydum inanamazsın sanki oturup hamur açmışım bi hoşlarına gitti bie yediler ki sorma. günü kurtardı valla buzluğum :)
canım oldu ve hala sürüyor.. senin haftada benimde acayip hareketliydi bu hafta yavaşlamaya başladı.. galiba yeri daraldı benimkinin.. dizlerim geceleri sızlıyor artıkkııızlarr 3 gündür belimden bacaklarıma acaip bi ağrı var ayakta duramıyorum... biraz durdum mu başlıyor bel bacak sancısı...
bebeğim de çok hareketli 3 gündür..
sizde böyle olmuş muydu bu haftalarda?
ALTINIM canlarım malum benim doğum şuan cumartesi-pzt- ya da salı olacak... Biz bugün annemle zeytinyağlı sarma sarıyoruz, bir de sigara böreği saracağız. Yine sürpriz yapmaz ise eve gelip kalacaklar için bir çorban, fırında köfte-patates yapar bırakırız dedik...
Kızlarr Günaydınnn kontrolden geldik şimdi doktorum açıklığın yok ama her an doğum başlayabilir hafta sonunu bulmaz dedi çok heycanlandımm
Çatı muaynesi olanlar deneyimlerini paylaşsallar ya
sen bilirsin canım yağda kızartmak için başında beklenecek yağ kokacak fln ya ben o yüzden fırında yapılanlardan sardımBen hic firinla bile ugrassin istemiyorum annem en iyisi sigara boregi sarip koymak galiba hemencik kizarir aman ya ne zor isler
Canim benim neyin var. Sakin ol lutfen.
canım anlattığın ağrı çok normal bi ağrı hiç korkulacak bişey değil. gördüm yazını başkası cevap yazmıştır aynısını tekrar yazmıyım diye cevap bile yazmadım sana düşün yani. erken doğum falan mı takıldı kafana? sakın sakın öyle şeyler düşünme bu normal canım merak etme ne ağrılar çekicez daha. sakin ol nolur. ağrı dedin mi nst ye sokuyolar zaten. standart bişey bu
kaç gündür ağrının verdiği şeyle bi de duygu yoğunluğu var yine bu aralar ondan sinirlerim boşaldı bende umuyorum ki önemli bi şey yoktur kızlar çok teşekkür ederim rahatlatıcı sözleriniz için hazırlanıyorum şimdi haberdar ederim siziCanım benim yemekleri kV yapıyor gönderiyor artık eşim orada iftar acıyor bizede yemek gönderiyor birde benim etrafında çok akrabam var hepsi yemeğe çağırıyor yada gidemesem yemek birakiyorlar şu son 10 günümü çok yormadan geçirelim. Annemde bazen fazladan yapıp gönderiyor oglusla yiyoruz :)
interiorarchitect canım ben bişey çıkacağını sanmıyorum Hepimizde oluyor bu ağrılar üzme kendini olur mu normal ağrılar bunlar
Canım hastane çantam hazır da, ağda olayı yalan oldu bende ve inanır mısın şuan hiç sallamıyorum :) yarın gün belli olsun da jiletle hallederim diyorum artık
kp de bişeymi canımsorma sorma benim de kp gelecek. ayy millete özeniyorum evde teklermiş yaz sıcağında gecelikle geziyolarmış bebek istedi mi açıp emziriyolarmış. şimdi kp gelecek kayınbirader gelecek falan derken benim halimi gör sütyen atlet tişört altına da uzun eşofman. pnların yanında şort falan da giyemem. bir ay kavrulucam valla. şimdi evde tek başıma terledim mi hop duşa giriyom onlar varken bekle ki evden çıksınlar.amaan düşünme diyorum beni de düşündürttündüşünmeyelim valla sıkıntı geldi şimdiden
Arkadaslar 34+5 gunluk gebeyim. Bebegimin gelişimi 32 haftalik olarak gozukuyor. Kilosu 2000 gr. Bu haftaya kadar bi sıkıntısı yoktu. 1 haftadir geriden gelmeye basladi ve erken dogum riskim var surekli yatiyorum. Bebeginde ayni durumu yasayan varmi cok uzuluyorum
sorma sorma benim de kp gelecek. ayy millete özeniyorum evde teklermiş yaz sıcağında gecelikle geziyolarmış bebek istedi mi açıp emziriyolarmış. şimdi kp gelecek kayınbirader gelecek falan derken benim halimi gör sütyen atlet tişört altına da uzun eşofman. pnların yanında şort falan da giyemem. bir ay kavrulucam valla. şimdi evde tek başıma terledim mi hop duşa giriyom onlar varken bekle ki evden çıksınlar.amaan düşünme diyorum beni de düşündürttündüşünmeyelim valla sıkıntı geldi şimdiden
jilet de olur ya rezil olmayalım da gerisi önemli değil. ben 23 ünde falan gidicem ağdaya. hem doğuma mümkün olduğunca yakın olsun hem de daha kv ler gelmemiş olsun istiyorum. o günden önce sancı falan gelirse evde jiletle hallederim artık. inşallah öyle bişey olmaz tabi. yıllardır jilet kullanmıyorum o sancılarla bu göbekle beceremezsem iyice rezil olurum
kızlar doktoruma mesaj attım durumu anlattım gel nst çekelim dedi dua edin bi sorun çıkmasın... sinirlerim boşaldı ağlıyorum saçma saçma
İyiki oya ya gitmedin benim kızımda çok büyük bi hata yaptı kızımı kaybedebilirdim karnimdaykeno yüzden asla asla tavsiye etmiorum.ben vera ya gidiorum bu çarşamba da gidicem sonra emsey e gecicem doğum emsey de olucak nasipse 37 den sonra başlıcam oraya
Bizde ayni durumdayız canım en son gittiğimde 33+4 deydik ama 31 haftalık görünüyordu kilomuzda 1750 yli aynen birden oldu ne olacak bende bilmiyorum çok endişeliyimArkadaslar 34+5 gunluk gebeyim. Bebegimin gelişimi 32 haftalik olarak gozukuyor. Kilosu 2000 gr. Bu haftaya kadar bi sıkıntısı yoktu. 1 haftadir geriden gelmeye basladi ve erken dogum riskim var surekli yatiyorum. Bebeginde ayni durumu yasayan varmi cok uzuluyorum
bencedeeeee...
yakın arkadaşım çatı muayenesini hiç hissetmedim smeaar testi gibi dedi..
Insallah bisey cikmaz. Doktor onlem amacli oyle demistir.kızlar doktoruma mesaj attım durumu anlattım gel nst çekelim dedi dua edin bi sorun çıkmasın... sinirlerim boşaldı ağlıyorum saçma saçma
Benimde carsamba canim dogumum yrin ende annemle sarma sarayim bari. Aigara boregide sararim kurabiyeyide hazir alalim yapacak bisey yok corba olarakta soguk corbalar varya yogurlu arpa burgday nohut falan oluyo hemen yogurtluyosun serin serin gelen hayir diyemiyo bide tatli yapsammi diyorum
Özel deil tabiki canım benim kanamam oldu 13 haftalikken hemen gittik oya hanima bizde kan uyuşmazlığı olduğunu bilio başından beri bilgisayarda yazio yani dimi bilgilerim ordan da mı görmedi nasıl bi dalginliksa beni düşük önleyici haplarla yolladı meğer hemen iğne yapılmam lazimmis ki bebeğe kan karışıp ölmesin diye ve ben bunu 20. Haftada ayrintilida bişiler çıkınca recep has a gttim perinotolog kendisi bilgileri yazarken iğneni oldun dimi fln dedi Yooo deyince hemen yapılması lazımdı fln dedi yani Allah korudu kızımı 7 haftada bişi olmadı daha da gitmedim oraya.biz emsey de pınar hanima randewu aldık canım bakalım 28 inde oraya gtcem o da benim ön binada oturuo mus komsum o daCiddi misinay allah korusun ya.
Bende vera için hiç iyi Şeyler duymadım ya. 1 arkadaşım bebeğini kaybetti orda. Veranın yanında güen tıp merkezi var görmüşsündür. Oranın dr lrı mükemmel. Ama ben ilk bebeğimi orda kaybettimönünden geçerken bile fenalaşıyorum gidemedim o yüzden. Arayış içindeysen tavsiye ederim. Bülent Kars, Nevin Küçükgil falan var.
Bu arada özel değilse nasıl bir hata yaptı? Başımıxa filan gelirse tedbirli olalım en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?