2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Dün eşim ben nst de yatarken bi odayj görmüş vera da çok küçük dah burda doğurcak fln deilsin dedj büyük hastane de olmasi daha iyi olcak sanırım bakalım inşallah hayirlisiyla memnun halde ayriliriz hastanelerden

defnekiz M mmyy4 evet çok ağrıyo belden bacaklara vuruyor bakalım inşallah normal olağan bi şeydir...
idilduam canım magnezyum kullanıyorum yine geçmeyince yani hiç hafiflemedi bile o yüzden doktora yazayım dedim ne gece hafifliyo ne gündüz... bulaşıkları toparlayana kadar 3 defa uzandım

interiorarchitect tedbir amaçlı çağırdı seni panik yapma ağlama bebk gayet hareketli dedin ztn hareketli olması iyi ztn sakin sıkma canini bişi olmicak

Ay ne güzel canım ya benim resmiiznimde 4 temmuzda başlıyor yani arefe günü . doğumdan önce sadece 15 gün evde kalabileceğim. bende sabahları çok zorlanarak geliyorum. gün içinde iyiyim ama eve gidince pestilim çıkıyor. bu haftadan sonra 2 hafta daha çalışmam lazım ama eğer dayanamazsam bırakcam

Ben her annemgile gittigimde onlara cesit cesit kurabiye yapiyorum. Ben posetliyorun ama annemde dondurma kaplarinda daha iyi oluyor diye oyle sakliyor.
Poaça icin garanti verebilirim. Mayali poacalar ilk gun ki kaliyor.
Misafir gelecegi zaman panik olan biriyim. O yuzden her seyi onceden dondurucuda tutuyorum borek disinda. Kek bile atiyorum :)

kp de bişeymi canım kp kayın kv eşimin dedesi nenesi kızkardeşi.. her gün uğrayan teyzesi ve teyze kızı olacak bende artık kızımı alıp kaçarım evden
Bn bu konuda cok sansliyim galiba. Bi tek annem babam ve kiz kardesim gelcekler. Zaten esimin ailesi akrabalari farkli sehirdeler gelemezler.
Sutun az mi, bu bebek neden agliyo, sunu yapalim, bunu yapalim diyen olmucak insallah :)

Ay inanmıyorum ne büyük hata yaaaa. Cidden kızının yiyecek ekmeği varmış. Ama eski yazılarından okuduğum kadarıyla ciğer problemleri amnisyosentez süreçlerin olmuş. Bendede oldu farklı ama sorun işte. Şuan bir daha bebek düşüncesi çok uzak geliyo. Allaha dua ediyorm hergün sağlıkla doğsun diye. Sende inşallah sağlıkla alırsın kucağına komşum :)

Dediğim gibi veranın yanındaki drlarda aklında olsun.emseyden memnun filan kalmazsan eğer, kozyatağı central hospitalde doğum yaptırıyorlar.

Dogru pogacalar buzluktan ciktiktan sonra bile cok guzel oluyo. Simdiden yapilanilir :)

Canim anlattigin sey cok korkulacak bir sey gibi gelmedi bana. Ara ara farkli sebeplerden yasamisligimiz var aynisini. İnsallah hayirli seyler duyarsin aglama lutfen.

L

Bebisim sat a göre 36 haftasında kızlar ama Ultrason da pztsi 38+2 göründü benim Karnim asagida değil kilosu 3300 dedi erkek bebek erkenmi doğacak yoksa diyorum korkuyorum tüp bebek ile hamile kaldım Sezeryan olucam haziran sonu bakalim

Canim kendini iyi hissettigin de bi kac cesit yap yemek. Yogurtlu yaz corbasi yap icini ferahlatir hem agir gelmez. Ramazandan once uc ogun duzenli besleniyordum ama esim oruc olunca ben de atistirmaliklara dadandim.
Kayinvalidem taze pisirdigi sulu yemekleri sicakken kavanozluyor.bir haftadan fazla dolapta bozulmuyor. Belki denemek istersin.

Ben kızımı Central de doğum yaptım canım hastande n memnun kalmadım maalesef o yüzden gtmedim bide 3500 tl ye dogurdum 4 yıl önce. Daha oraya gtmem valla emsey den memnun kalmazsam başka hastaneye gtme zamanı kalmicak gbi bişi mecbur memnun kalmam lazim insllah minisler sağlıkla gelicek canım sen kartalda nerde oturuosun ben cawusoglundayim

insanbuL pogaca tarifini istiyorummm
Vereyim canim hemen;
2 su bardaği ilik süt
1 su bardagi ılık su
2 su bardağı siviyağ
2 paket yaş maya
Yarim su bardaği toz seker
1 tatlı kaşığı tuz
3 yumurta (2 tanesinin sarisi uzeri icin)
Aldigi kadar un(cok yumusak bir hamur olmali)
İlik suyla maya ve seker eritiliyor.once sivi malzemeler karisitiriliyor sonra kurular. Yogurduktan sonra mayalanmasi icin en az yarim saat beklemesi gerek. Sonra icine peynir koyarak sekil veriliyor.bi 15 dakika da tepside mayanlamasi bekleniyor. Yumurtasini surüp İsitilmis firinda pisir canim bu benim hep yaptigim tarif. Cok pufuduk oluyor.

canım kullanmadıysan kesme kendini bende hiç kullanmadım .. geçen ay ağda yapim dedim kuaföre gitmeye üşendim.. ve sonuç yarım yamalak kirli sakal olayına döndü geri kuaföre gittim yarım yamaalak
Hahaha ay guldurdun beni canim cok yasa cunku ayni durum bende de oldu. Agda yapamiyorum artik zor geliyor. Jiletleyim dedim sonra bi baktim acemi berber isi gibi hic yapamamisim

HAMARAT hatun başka oluo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…