- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.661
Dün eşim ben nst de yatarken bi odayj görmüş vera da çok küçük dah burda doğurcak fln deilsin dedj büyük hastane de olmasi daha iyi olcak sanırım bakalım inşallah hayirlisiyla memnun halde ayriliriz hastanelerdenCiddi misinay allah korusun ya.
Bende vera için hiç iyi Şeyler duymadım ya. 1 arkadaşım bebeğini kaybetti orda. Veranın yanında güen tıp merkezi var görmüşsündür. Oranın dr lrı mükemmel. Ama ben ilk bebeğimi orda kaybettimönünden geçerken bile fenalaşıyorum gidemedim o yüzden. Arayış içindeysen tavsiye ederim. Bülent Kars, Nevin Küçükgil falan var.
Bu arada özel değilse nasıl bir hata yaptı? Başımıxa filan gelirse tedbirli olalım en azından.
inşallahh bende öyle düşünüyorumInsallah bisey cikmaz. Doktor onlem amacli oyle demistir.
Tamam canim tesekkur ederim. Pisiriyorum ben kurabiyeyi. Kolayima geliyor pisirip atmak.yok çözdürüyorum ben canım ama iyice çözünmesine gerek yok hafif buzlu da olsa bişey olmuyo
tatlı kurabiye ilk defa attım. pişirip mi atıyosun
Ay ne güzel canım ya benim resmiiznimde 4 temmuzda başlıyor yani arefe günü . doğumdan önce sadece 15 gün evde kalabileceğim. bende sabahları çok zorlanarak geliyorum. gün içinde iyiyim ama eve gidince pestilim çıkıyor. bu haftadan sonra 2 hafta daha çalışmam lazım ama eğer dayanamazsam bırakcamResmi iznim 2 temmuzda başlıyor. Ben sadece pazartesileri gidiyorum cnm. Bıraktım gibi bişey oldu. Bizim müşteri temsilciliği olduğu için yerime başlayan arkadaşa devir teslim yapınca benim yapacak birşeyim kalmadı. Çok şükür rahatım o konuda. Bişey olursada evden hallediyprum. Şimdi halime bakıyorumda gidrmezmişim zatenöyle zorlanıyorum ki anlatamam.
Ben her annemgile gittigimde onlara cesit cesit kurabiye yapiyorum. Ben posetliyorun ama annemde dondurma kaplarinda daha iyi oluyor diye oyle sakliyor.canım ben kurabiye ve kuru pasta yapacağım 4-5 çeşit saklama kabına koyup dolaba koyunca hiç bişey olmuyor. hemen hazırda bulunur. diğer yemek olayını kayınvalidem gelen olunca aynı günü yapacak.. bir tek bizim burada yuvalama denen bir yemek var onu yapıp buzluğa atacağım çat kapı gelene hemen yanına bir yemekle verrim :)
poğaçayı yapıp buzluğa atan çok çıkarınca tazecik oluyo falan diyorlar da denemedim
Bn bu konuda cok sansliyim galiba. Bi tek annem babam ve kiz kardesim gelcekler. Zaten esimin ailesi akrabalari farkli sehirdeler gelemezler.kp de bişeymi canımkp kayın kv eşimin dedesi nenesi kızkardeşi.. her gün uğrayan teyzesi ve teyze kızı olacak bende artık kızımı alıp kaçarım evden
Özel deil tabiki canım benim kanamam oldu 13 haftalikken hemen gittik oya hanima bizde kan uyuşmazlığı olduğunu bilio başından beri bilgisayarda yazio yani dimi bilgilerim ordan da mı görmedi nasıl bi dalginliksa beni düşük önleyici haplarla yolladı meğer hemen iğne yapılmam lazimmis ki bebeğe kan karışıp ölmesin diye ve ben bunu 20. Haftada ayrintilida bişiler çıkınca recep has a gttim perinotolog kendisi bilgileri yazarken iğneni oldun dimi fln dedi Yooo deyince hemen yapılması lazımdı fln dedi yani Allah korudu kızımı 7 haftada bişi olmadı daha da gitmedim oraya.biz emsey de pınar hanima randewu aldık canım bakalım 28 inde oraya gtcem o da benim ön binada oturuo mus komsum o da
Dogru pogacalar buzluktan ciktiktan sonra bile cok guzel oluyo. Simdiden yapilanilir :)Ben her annemgile gittigimde onlara cesit cesit kurabiye yapiyorum. Ben posetliyorun ama annemde dondurma kaplarinda daha iyi oluyor diye oyle sakliyor.
Poaça icin garanti verebilirim. Mayali poacalar ilk gun ki kaliyor.
Misafir gelecegi zaman panik olan biriyim. O yuzden her seyi onceden dondurucuda tutuyorum borek disinda. Kek bile atiyorum :)
Canim anlattigin sey cok korkulacak bir sey gibi gelmedi bana. Ara ara farkli sebeplerden yasamisligimiz var aynisini. İnsallah hayirli seyler duyarsin aglama lutfen.kııızlarr 3 gündür belimden bacaklarıma acaip bi ağrı var ayakta duramıyorum... biraz durdum mu başlıyor bel bacak sancısı...
bebeğim de çok hareketli 3 gündür..
sizde böyle olmuş muydu bu haftalarda?
Kizlar ende bugun kontrole gittim 1 haftaa 300 gr almis benim sipada halbuki onceki iki hafta 400 gr almisti demekki son hafasinda kilo aliyor haftaya carsamba sabahtan alacaklar epidurelle bebegimi o zamana kadar bi 300 gr daha alirsa 3500 olarak dogacak kuzum benim
Kızlar iki gündür ilginç bi şekilde sağ göğsümden süt akıyo.tişörtle yatyrm sabah kalkyrm baya akmış nie olur ki acaba ya
acaba sat ini yanlis hatirliyor olabilirmisin ondan olabilirmikiArkadaslar 34+5 gunluk gebeyim. Bebegimin gelişimi 32 haftalik olarak gozukuyor. Kilosu 2000 gr. Bu haftaya kadar bi sıkıntısı yoktu. 1 haftadir geriden gelmeye basladi ve erken dogum riskim var surekli yatiyorum. Bebeginde ayni durumu yasayan varmi cok uzuluyorum
yok canim insulin kullanmiyorum vermediler yani baska bisey de vermediler cihaz fln bahsetmediler yani yarin gittigimde bi sorayim2 gundur kahvaltida dikkat ediyorum dun 159 bugun 180 anlamadim valla yarin aabah endokrinolojiye gitcem artik.bana vohaz yazdilar canim evde onla ölcüyorum sana da vermeleri gerekti aslinda insulin yapiyormusun
Canim kendini iyi hissettigin de bi kac cesit yap yemek. Yogurtlu yaz corbasi yap icini ferahlatir hem agir gelmez. Ramazandan once uc ogun duzenli besleniyordum ama esim oruc olunca ben de atistirmaliklara dadandim.ayy ne güzelmiş bana kimsenin hayrı yok. annem de oruçlu hem de çalışıyo akşam eve gelip kendine iftara zor yemek yetiştiriyo anacımdün zoraki yemek yaptım kalanı bugün yerim diye ama kociş bayıldı iki tabak yedi bana kalmadı helali hoş olsun tabi de ben aç kaldım yine.
Ben kızımı Central de doğum yaptım canımAy inanmıyorum ne büyük hata yaaaa. Cidden kızının yiyecek ekmeği varmış. Ama eski yazılarından okuduğum kadarıyla ciğer problemleri amnisyosentez süreçlerin olmuş. Bendede oldu farklı ama sorun işte. Şuan bir daha bebek düşüncesi çok uzak geliyo. Allaha dua ediyorm hergün sağlıkla doğsun diye. Sende inşallah sağlıkla alırsın kucağına komşum :)
Dediğim gibi veranın yanındaki drlarda aklında olsun.emseyden memnun filan kalmazsan eğer, kozyatağı central hospitalde doğum yaptırıyorlar.
Vereyim canim hemen;
Hahaha ay guldurdun beni canim cok yasacanım kullanmadıysan kesme kendini bende hiç kullanmadım .. geçen ay ağda yapim dedim kuaföre gitmeye üşendim.. ve sonuç yarım yamalak kirli sakal olayına döndügeri kuaföre gittim yarım yamaalak
HAMARAT hatun başka oluo tabiVereyim canim hemen;
2 su bardaği ilik süt
1 su bardagi ılık su
2 su bardağı siviyağ
2 paket yaş maya
Yarim su bardaği toz seker
1 tatlı kaşığı tuz
3 yumurta (2 tanesinin sarisi uzeri icin)
Aldigi kadar un(cok yumusak bir hamur olmali)
İlik suyla maya ve seker eritiliyor.once sivi malzemeler karisitiriliyor sonra kurular. Yogurduktan sonra mayalanmasi icin en az yarim saat beklemesi gerek. Sonra icine peynir koyarak sekil veriliyor.bi 15 dakika da tepside mayanlamasi bekleniyor. Yumurtasini surüp İsitilmis firinda pisir canim bu benim hep yaptigim tarif. Cok pufuduk oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?