- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.681
Ay ne güzel canım ya benim resmiiznimde 4 temmuzda başlıyor yani arefe günü . doğumdan önce sadece 15 gün evde kalabileceğim. bende sabahları çok zorlanarak geliyorum. gün içinde iyiyim ama eve gidince pestilim çıkıyor. bu haftadan sonra 2 hafta daha çalışmam lazım ama eğer dayanamazsam bırakcam
Estf.bacim hamaratliktan degil. Ben bu tur seylere cok ilgi duyuyorum hem mide hem hobi olarak.ama midenin etkisi buyuk orasi kesinHAMARAT hatun başka oluo tabi
ben hiç tutamıyorum konuşacak kimsem yok yeni taşındım sayılır binada kimse yok zaten ailem kimseyle arkadaş olmamı hiç bir zaman istemedi buna izin de vermedi
Hamur gbi oldun hamur işi yemektenEstf.bacim hamaratliktan degil. Ben bu tur seylere cok ilgi duyuyorum hem mide hem hobi olarak.ama midenin etkisi buyuk orasi kesin
Evet canım ya sorma 1 haftamız boşa gitti. kurban bayramı tatilide iznimizden gidecek yine 1 hafta.Ya aslında 10 gün boşa gitmiş oldu. Zaten bayram tatili. Bayram tatilleride doğum izninin içindeymiş ek değilmiş. Bunu duyunca keşke 32+6 da başlatsaydım dedim en azından 2 temmuz değilde 8-9 temmuzda başlardı . Bayramı atlatmış olurduk. Kısmet artık.
Zorlanırsın cnm ya. Hem sıcak hemde ağrılar fena. Ben evde dayanamıyorum resmen. Allah yardımcın olsun inşallah geçerde 2 hafta daha dayanırsın.
Ben kızımı Central de doğum yaptım canımhastande n memnun kalmadım maalesef o yüzden gtmedim bide 3500 tl ye dogurdum 4 yıl önce. Daha oraya gtmem valla emsey den memnun kalmazsam başka hastaneye gtme zamanı kalmicak gbi bişi mecbur memnun kalmam lazim insllah minisler sağlıkla gelicek canım sen kartalda nerde oturuosun ben cawusoglundayim
Ya ben randevulu gttim odama odam ayrilmamisti.ben sezeryanda ken eşim bana yatak ariomus hasta yatagi ve indirim bile yapmadilar o rezillikle .anaaammmm kesin akraba cikicazAaa ben memnun kaldım ama geçen seneydiyada psikolojik bilmiyorum. Hakkten ne çok ödemişsin ya. Ben epidural normal doğuma 2 küsür verdim geçen sene. Özel sağlık sigortasıyla tabi. Emsy iyi diyorlar ama cnm. Duydum çok kişiden büyük ve temizmiş. Hayırlısı olsun.
Çavuşoğlu he :) evlenene kadar oturduğum yer. Evlendim şimdi karlıktepede oturuyorum.
Seninle kesin ortak tanıdıklarımız vardır.
Canım ben oldum, hiç korkulacak gibi bir acı yok. Acı yok desem yeridir yani ama kontrol ettiğini hissediyorsun. Çatıdan sonra çok hafif kanama oluyor yarım saat sonrasında.Çatı muaynesi olanlar deneyimlerini paylaşsallar ya
Ya ben randevulu gttim odama odam ayrilmamisti.ben sezeryanda ken eşim bana yatak ariomus hasta yatagi ve indirim bile yapmadilar o rezillikle .anaaammmm kesin akraba cikicazanne baba bu taraftami oturuo hala canım.
Ya aslında 10 gün boşa gitmiş oldu. Zaten bayram tatili. Bayram tatilleride doğum izninin içindeymiş ek değilmiş. Bunu duyunca keşke 32+6 da başlatsaydım dedim en azından 2 temmuz değilde 8-9 temmuzda başlardı . Bayramı atlatmış olurduk. Kısmet artık.
Zorlanırsın cnm ya. Hem sıcak hemde ağrılar fena. Ben evde dayanamıyorum resmen. Allah yardımcın olsun inşallah geçerde 2 hafta daha dayanırsın.
Ya ben randevulu gttim odama odam ayrilmamisti.ben sezeryanda ken eşim bana yatak ariomus hasta yatagi ve indirim bile yapmadilar o rezillikle .anaaammmm kesin akraba cikicazanne baba bu taraftami oturuo hala canım.
Annenler ve kalan sülalen de komşum yaniAynen cnm anne babayı bırak bütün sülalem orda nerdeyse. Benim için başkadır çavuşoğlu nezih sakin. Mesaj attım sana özell
Aynen olucaksa olucak yapcak bişi yok olucakla ölüme care yok rabbim yasatmasin.Bu arada baya rezillik yaşamışsın gerçekten. Bölge hastanesi müdürü yakın akrabamız birazda tercih sebebimiz bundan :) yazmıştım öncesinde bahane bazı şeyler acıbademde bebek kaybetti arkadaşım yer mekan farketmiyor.
sen izne ayrıldınmı cnm. yoksa devammı. bende 32+0 da gitmek yerine 33+0 da gittim aldım raporu. bayramın biteceği cumartesi günü 37 . hafta başlamış gibi oluyo :) boşu boşuna bir haftam gitmesin dedim. nasıl olsa herhalükarda tatilde olacağız. şu iki haftayıda bi atlatabilseydik hayırlısıyla inşallah
Evet cnm ibb sen
Ayrılmadım izne cnm ama gitmiyorum bir kaç haftadır. 32+2 de aldığım için 2 temmuz oldu, 5 i bayramordan kaybettik. 33+0 olsaydı 10 u olcaktı bayram yanmıcaktı . Kısmet artık napalım. Bu gitmediğim günlere sayıyorum işte :)
Ben antalyadan gelin geldim ve sakinlik ararım o yüzden burası çok iyi o yüzden olay yok sakin herkes birbirini tanio sessiz olaysız çok şükür bende alıştım burayı sewiorunAynen cnm :)
tatlım profildeki siz misinizBen antalyadan gelin geldim ve sakinlik ararım o yüzden burası çok iyi o yüzden olay yok sakin herkes birbirini tanio sessiz olaysız çok şükür bende alıştım burayı sewiorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?