2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Ya aslında 10 gün boşa gitmiş oldu. Zaten bayram tatili. Bayram tatilleride doğum izninin içindeymiş ek değilmiş. Bunu duyunca keşke 32+6 da başlatsaydım dedim en azından 2 temmuz değilde 8-9 temmuzda başlardı . Bayramı atlatmış olurduk. Kısmet artık.

Zorlanırsın cnm ya. Hem sıcak hemde ağrılar fena. Ben evde dayanamıyorum resmen. Allah yardımcın olsun inşallah geçerde 2 hafta daha dayanırsın.

ben hiç tutamıyorum konuşacak kimsem yok yeni taşındım sayılır binada kimse yok zaten ailem kimseyle arkadaş olmamı hiç bir zaman istemedi buna izin de vermedi

ben salı günü tutamadım işyerinde koridorda camdan dışarı çıkardım başımı .. carşamba işe gitmedim çok kötü hissediyordum. bugünde aklıma geldikçe boğazım düğümlü tutmak zorundyım işyerinde maalesef

Estf.bacim hamaratliktan degil. Ben bu tur seylere cok ilgi duyuyorum hem mide hem hobi olarak.ama midenin etkisi buyuk orasi kesin
Hamur gbi oldun hamur işi yemekten
azcık beni örnek al hiç o taraklarda bezim yok zeytinyağlı taze fasulye yiom dometes salatalikla sıfır ekmek açlıktan nerelere Gidem bilemiyorum

Evet canım ya sorma 1 haftamız boşa gitti. kurban bayramı tatilide iznimizden gidecek yine 1 hafta.
amin canım cümlemizin. inşallah dayanırım.

Aaa ben memnun kaldım ama geçen seneydi yada psikolojik bilmiyorum. Hakkten ne çok ödemişsin ya. Ben epidural normal doğuma 2 küsür verdim geçen sene. Özel sağlık sigortasıyla tabi. Emsy iyi diyorlar ama cnm. Duydum çok kişiden büyük ve temizmiş. Hayırlısı olsun.

Çavuşoğlu he :) evlenene kadar oturduğum yer. Evlendim şimdi karlıktepede oturuyorum.
Seninle kesin ortak tanıdıklarımız vardır.

Benim kayinvalidem ve gorumcem gelicek ama sagolsun kv kayinpederi benim yanimda cok tutmaz.oglumda kayinpederim geldi gormeye ertesi gun yolladi lohusa kadinin yaninda cok kalinmaz rahat edemez diye sagolsun. Vardir arada şaşirttiği

Ya ben randevulu gttim odama odam ayrilmamisti.ben sezeryanda ken eşim bana yatak ariomus hasta yatagi ve indirim bile yapmadilar o rezillikle .anaaammmm kesin akraba cikicaz anne baba bu taraftami oturuo hala canım.

Ya ben randevulu gttim odama odam ayrilmamisti.ben sezeryanda ken eşim bana yatak ariomus hasta yatagi ve indirim bile yapmadilar o rezillikle .anaaammmm kesin akraba cikicaz anne baba bu taraftami oturuo hala canım.

Aynen cnm anne babayı bırak bütün sülalem orda nerdeyse. Benim için başkadır çavuşoğlu nezih sakin. Mesaj attım sana özell

sen izne ayrıldınmı cnm. yoksa devammı. bende 32+0 da gitmek yerine 33+0 da gittim aldım raporu. bayramın biteceği cumartesi günü 37 . hafta başlamış gibi oluyo :) boşu boşuna bir haftam gitmesin dedim. nasıl olsa herhalükarda tatilde olacağız. şu iki haftayıda bi atlatabilseydik hayırlısıyla inşallah

Bu arada baya rezillik yaşamışsın gerçekten. Bölge hastanesi müdürü yakın akrabamız birazda tercih sebebimiz bundan :) yazmıştım öncesinde bahane bazı şeyler acıbademde bebek kaybetti arkadaşım yer mekan farketmiyor.

Aynen olucaksa olucak yapcak bişi yok olucakla ölüme care yok rabbim yasatmasin.

Ayrılmadım izne cnm ama gitmiyorum bir kaç haftadır. 32+2 de aldığım için 2 temmuz oldu, 5 i bayram ordan kaybettik. 33+0 olsaydı 10 u olcaktı bayram yanmıcaktı . Kısmet artık napalım. Bu gitmediğim günlere sayıyorum işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…