2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben antalyadan gelin geldim ve sakinlik ararım o yüzden burası çok iyi o yüzden olay yok sakin herkes birbirini tanio sessiz olaysız çok şükür bende alıştım burayı sewiorun

Aynen bizimkiler 50 senedir orda, ben tabi 30 sene :) mahalleden polis geçmez şükür, herkes birbirini tanır. Komşuluk çoktur. TNışırız bir gün inşallah :) nereden nereye bak :)

Aynen bizimkiler 50 senedir orda, ben tabi 30 sene :) mahalleden polis geçmez şükür, herkes birbirini tanır. Komşuluk çoktur. TNışırız bir gün inşallah :) nereden nereye bak :)
Mutlaka tanışalim annenler e gelince parka oynamaya gotururuz bebeleri

ne güzel idare ediyorlar seni . memurmusun sende

Yok cnm turkcellde çalışıyorum ben. Müşteri temsilcisiyim. Müşterileri yerime başlayan arkadaşa devir edince işim kalmadı. E sen gelme o zaman iş olunca gelirsin dediler. Bide geçen sene bebek kaybedince ilgili davrandılar sağolsunlar. 6,5 seneyi geçti çalışma ömrüm aile gibi olduk. Öyle böyle idare ediyoruz işte.

ben 3 haftadır her fırsatta ağlıyorum ...kızım bile ağlama artık babama şikayet edicem diyor kardeşimde ağlıyo karnında diyor ...o nedenle biraz takmamaya başladım ...konuştukça rahatlıyor insan bana yazabilirsin her zaman

ayy çok heyecanlı. hazırlıklar tamam mı? ağda ve gastane çantası en önemlileri :)
Ayyyy tamam tamam hepsi tamam ağdayı zaten pazartesi yaptırmıştım iyikide beklememişim muayene etti valizimizde hazır çok şükür sadece bebişimiz eksik şuan oda yakında gelcek :))

Bn bu konuda cok sansliyim galiba. Bi tek annem babam ve kiz kardesim gelcekler. Zaten esimin ailesi akrabalari farkli sehirdeler gelemezler.
Sutun az mi, bu bebek neden agliyo, sunu yapalim, bunu yapalim diyen olmucak insallah :)
valla kuzum aileye kaynımdan sonra gelen ilk çocuk olacağından kıramıyor da insan kv me kalsa tek gelecek ama diğerleri baaşa buyruk.. kp desen emekli ve hiç bir şekilde çıkmaz evden her ortamımızda var maşallah bir de daha 50 li yaşlarda hani yaşlı da değil insan rahat yatamaz bile

İyi oynayabilirler o zman benim de ufaklık oğlus plucak nasipse benim kızım erkeklerle oynamioda erkekte kızla oynamazdi diye sordum

Hahah ne alemmiş kızın :) oynarlar tabi. Oda ablalık yapar. Allah nasip ederse eğer benim oynadığım parkta oğlum oynayacak

*** kuzum hayırlısıyla gelsin bebiş sağlıkla inşaallah..

*** doğum çantan diğer ihtiyaçların senin kişisel temizliğin hazır mı..
normaş doğum mu peki_?
Normal doğum canım hazır hepsi içime doğmuştu zaten bırakmadım son ana pazar gününe kadar doğmazsa pazar günü kesin gelir diye düşÜnüyorum tabi önce sağlıklı olsunda

Hamur gbi oldun hamur işi yemekten
azcık beni örnek al hiç o taraklarda bezim yok zeytinyağlı taze fasulye yiom dometes salatalikla sıfır ekmek açlıktan nerelere Gidem bilemiyorum
Ya ama ikimizde ayni kiloyu aldik ama ama oyle deme
Domates salatalik ekmek arasi iyi gider ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…