- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.701
Ben antalyadan gelin geldim ve sakinlik ararım o yüzden burası çok iyi o yüzden olay yok sakin herkes birbirini tanio sessiz olaysız çok şükür bende alıştım burayı sewiorun
Evet canım biziz saoltatlım profildeki siz misinizmaşallh
Mutlaka tanışalim annenler e gelince parka oynamaya gotururuz bebeleriAynen bizimkiler 50 senedir orda, ben tabi 30 sene :) mahalleden polis geçmez şükür, herkes birbirini tanır. Komşuluk çoktur. TNışırız bir gün inşallah :) nereden nereye bak :)
ne güzel idare ediyorlar seni . memurmusun sende
Mutlaka tanışalim annenler e gelince parka oynamaya gotururuz bebeleri
Senin kız mı oğlusmu olucakTamam anlaştık :) mesaj atarım sana :)
maşallh çok sıcak bi aile ortamıEvet canım biziz saol
ben 3 haftadır her fırsatta ağlıyorum ...kızım bile ağlama artık babama şikayet edicem diyor kardeşimde ağlıyo karnında diyor ...o nedenle biraz takmamaya başladım ...konuştukça rahatlıyor insan bana yazabilirsin her zamanben salı günü tutamadım işyerinde koridorda camdan dışarı çıkardım başımı.. carşamba işe gitmedim çok kötü hissediyordum. bugünde aklıma geldikçe boğazım düğümlü tutmak zorundyım işyerinde maalesef
Senin kız mı oğlusmu olucak
Ayyy o senin güzel görmenden canım çok saol darısı başına olcak insllahmaşallh çok sıcak bi aile ortamı...
İyi oynayabilirler o zman benim de ufaklık oğlus plucak nasipseOğluş :)
inşllhhAyyy o senin güzel görmenden canım çok saol darısı başına olcak insllah
Ayyyy tamam tamam hepsi tamam ağdayı zaten pazartesi yaptırmıştım iyikide beklememişim muayene etti valizimizde hazır çok şükür sadece bebişimiz eksik şuan oda yakında gelcek :))ayy çok heyecanlı. hazırlıklar tamam mı? ağda ve gastane çantası en önemlileri :)
uzun olsa bari bi karizması varHahaha ay guldurdun beni canim cok yasacunku ayni durum bende de oldu. Agda yapamiyorum artik zor geliyor. Jiletleyim dedim sonra bi baktim acemi berber isi gibi hic yapamamisim
valla kuzum aileye kaynımdan sonra gelen ilk çocuk olacağından kıramıyor da insan kv me kalsa tek gelecek ama diğerleri baaşa buyruk.. kp desen emekli ve hiç bir şekilde çıkmaz evden her ortamımızda var maşallah bir de daha 50 li yaşlarda hani yaşlı da değil insan rahat yatamaz bileBn bu konuda cok sansliyim galiba. Bi tek annem babam ve kiz kardesim gelcekler. Zaten esimin ailesi akrabalari farkli sehirdeler gelemezler.
Sutun az mi, bu bebek neden agliyo, sunu yapalim, bunu yapalim diyen olmucak insallah :)
İyi oynayabilirler o zman benim de ufaklık oğlus plucak nasipsebenim kızım erkeklerle oynamioda erkekte kızla oynamazdi diye sordum
Normal doğum canım hazır hepsi içime doğmuştu zaten bırakmadım son ana pazar gününe kadar doğmazsa pazar günü kesin gelir diye düşÜnüyorum tabi önce sağlıklı olsunda*** kuzum hayırlısıyla gelsin bebiş sağlıkla inşaallah..
*** doğum çantan diğer ihtiyaçların senin kişisel temizliğin hazır mı..
normaş doğum mu peki_?
Ya ama ikimizde ayni kiloyu aldik ama ama oyle demeHamur gbi oldun hamur işi yemekten
azcık beni örnek al hiç o taraklarda bezim yok zeytinyağlı taze fasulye yiom dometes salatalikla sıfır ekmek açlıktan nerelere Gidem bilemiyorum
Kumlu parktaHahah ne alemmiş kızın :) oynarlar tabi. Oda ablalık yapar. Allah nasip ederse eğer benim oynadığım parkta oğlum oynayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?