2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
doğru siyon canım hem birkaç yemek birden yaparsam soğanını falan beraber doğrarım bi kerede çıkar en azından. böyle olmuyo gerçekten ya. o yoğurtlu yaz çorbası dediğin yarmalı olansa çok da severim aslında iyi fikir hem ısıtma derdi de yok. ay halimi görmen lazım tuvaleye bile gitmek istemiyorum hep yatmak istiyorum çalıştığım ayların acısını çıkarıyorum yata yata :)

Selam kızlar.. Bugün nst ve kontrolüm vardı.36.4 haftam.Ama kafa çapı 41.6 hafta ve USG ye gore bugün 41. Haftamda gözüküyorum. Kilosu da 3800 civarı.Kasiklarimda sancı olduğunu söyledim.Nst de çok sancı çıkmadı.Ama alttan muayene yaptığında açılma yok ama kasılmaların rahmini çok yumusatmis rahat dogurursun dedi.Ve En geç 28-30 hazirana doğum yaparsın dedi.Bu benim 3.Gebeligim diğer iki kızım da 42. Haftada doğdular. Sanki hep geç doğum yapacak mışım gibi bir his var.Fakat eğer bu irilikte giderse 42. Haftayı düşünemiyorum bile.Nolur beni biriniz rahatlatsin.En fazla iki haftaya sancim gelir mi yaa..

ortalama kaç tane çıkar yada kaç tepsi çıkar sanki yarım ölçü yapmak lazım gibi geldi

Ayyyy tamam tamam hepsi tamam ağdayı zaten pazartesi yaptırmıştım iyikide beklememişim muayene etti valizimizde hazır çok şükür sadece bebişimiz eksik şuan oda yakında gelcek :))
ooh herşey hazırmış süper :) kolaylıkla sağlıkla gelsin bebişiniz de inşallah

öncelikle rabbim sabırlar versin sen ve senin gibi bu acıyı yaşaanlara. sonrada maşallah diyim nazar değmesin iş muhabbetine

Benim pek deneyimim yok ama burada gördüğüm kadarıyla doğum yaklaşsin diye comelerek is yapmak iyiymiş bi de çok çok hurma ye hurma açılma sağlıyomus ve doğumu yaklastiriyomus :)

Yarmali corba evet canim. Bu aralar sicakta bizim evde en cok tuketilen sey. Hem cok ta faydali oh :)
Cok yogun calistin canim artik dinlen tadini cikar. Ama yemekten de alıkoyma tabi kendini:)

Normal doğum canım hazır hepsi içime doğmuştu zaten bırakmadım son ana pazar gününe kadar doğmazsa pazar günü kesin gelir diye düşÜnüyorum tabi önce sağlıklı olsunda

inşaallah sağlıklıca gelsin yavrum :)

ben temmuz annesi adayı olarak çok heyecanlanıyorum sizin yazılarınızı okudukça...

Yarmali corba evet canim. Bu aralar sicakta bizim evde en cok tuketilen sey. Hem cok ta faydali oh :)
Cok yogun calistin canim artik dinlen tadini cikar. Ama yemekten de alıkoyma tabi kendini:)
haklısın canım ihmal etmiyim kuzumu o çorba çok iyi fikir ajşam malzeme alıp yapayım hemen :) teşekkür ederim süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…