2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Oncelkkle insallah kolay dogumlar olur. Sen iki evlat dogurmussun canim bunun zor olacagini dusunmuyorum. Sancin gelmesi icin bol bol hurma ye. Peki dr un ne dedi? Kilolu olmasinin doguma etkisi olur muymus?

Ben gideyim artik yine tozu dumana kattim burda
S sssn insallah kolaylikla dogum gerceklesmistir canim. Bebeginle senin saglikli haberlerini okumak icin takipteyim bugun.

Oncelkkle insallah kolay dogumlar olur. Sen iki evlat dogurmussun canim bunun zor olacagini dusunmuyorum. Sancin gelmesi icin bol bol hurma ye. Peki dr un ne dedi? Kilolu olmasinin doguma etkisi olur muymus?
Teşekkürler..Benim ilk dogumum 3.750 diğeri 3.500 dü doktorum da bunlari biliyor.Kas yapımın ve kemik muayenemin kilolu bebeği kaldirabileceğini söyledi.Zaten benim doğumla ilgili bir problemim yok.Fakat geç doğum ve sunni sancı dayanılmaz. 30 hazirana kalmazsin deyince ben tedirgin oldum ve sunni ile doğumun başlamasını istemediğimi söyledim. fakat doktorum o kadar rahat bir şekilde merak etme açılmayla geleceksin dedi.Bir de açılma için ne onerirsiniz dedim.Amerika da doguramayan kadınlara sık ve korunmasız ilişki önerilir dedi.Spermler rahmin açılmasına çok katkı sağlar dedi.Bu da aklınızda olsun zira eşlerimiz hele ki son aylarda bize kutsal kase gibi bakıyorlar.

ay öyle oluyor muydu canım ya benim iznimde tam arefe günü başlıyor 4 temmuzda yani . ben 32+0 da aldım bilsem 33+0 da alırdım . gitti 1hafta inanamıyorum çok üzüldüm şimdi.

Hanimlar :) bilgisi olan varsa aydınlatılır mi beni? Bebegime Kur an dinletmek istiyorum netten açıp ben abdestsiz ve örtüsüz falan dinletsem uygun olur mu?

ilişki korunmasız olduğunda zarar vermiyor mu_?
peki spermler nereye gidiyor maruz gör beni bilgisizliğimden soruyorum

Cinsel ilişki: Spermler rahim boynunun incelmesine ve rahmin açılmasına yarayan prostaglandin isimli bir hormonu içerir. İlişki sırasında salgılanan oxytocin hormonu da kasılmaları başlatabilir. Ayrıca cinsel ilişki stresi azaltarak anneyi rahatlatabilir
Sizin için bunu buldum.Bilimsel açıklaması buymuş.

Dilerim suni sanciya gerek kalmaz. Dr un emin konustuysa gordugu biseyler var demek ki. Acilmayla gidersen de suni sanciya az maruz kalirsin.
Bu bilgiyi ben de okumustum ama esimi ikna edebilecegimi sanmiyorum. Oysaki buyyuk fayda saglayacaklar. Senin dr nun da bunu teyit etmesine sevindim. Demek ki dogruluk payi yuksek. Cok sagol canim paylastigin icin.

Hatta yabanci bir dogum hikayesinde dogumdan bi sure once dr u hamile bayanin esiyle birlikte olmasini istemisti. Cok sakin,cok huzurlu bir dogum gerceklesmisti daha sonrasinda.

Hanimlar :) bilgisi olan varsa aydınlatılır mi beni? Bebegime Kur an dinletmek istiyorum netten açıp ben abdestsiz ve örtüsüz falan dinletsem uygun olur mu?
Ben dinletiyorum bazen. Kurana dokunmadigin surece abdest almaya gerek yok diye biliyorum. Hem hamileyken abdestli durmak cok zor oluyo. Surekli tuvalet ihtiyaci oluyo cunku :)

Aynen herseyi kafama takar oldum:) tevekkül etmek lazim Allahima emanet

Bizde ayni durumdayız canım en son gittiğimde 33+4 deydik ama 31 haftalık görünüyordu kilomuzda 1750 yli aynen birden oldu ne olacak bende bilmiyorum çok endişeliyim

Bana doktor haftada en az 30 en fazla 300 gr almasi lazim dedi. Bizim bebis haftada 100 gr aliyor. Doktor korkulacak bisey yok diyor ama kafama takiyorum iste

sağlıkla nice mutlu ve huzurlu yaşlara :))

arkadaşlar bana bi el atar mısınız? B bebegim seni bekliyorum canım özellikle senin yardımını rica ediyorum.
ben gittim 32+0 da çalışabilir raporumu aldım. şu tarihe kadar çalışabilir dememişler ucunu açık bırakmışlar.
neyse yarın 37+0 oluyorum. hastaneye gidip çalışamaz raporu alayım mı? yoksa öyle kalsın mı? eğer çalışamaz raporu almazsam paramı almada sıkıntı çıkar diye tedirginim. raporu yarın almazsam doğumda mı çalışamaz raporum yürürlüğe girecek? öyle olursa da karda olurum 1-2 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…