- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.741
öncelikle rabbim sabırlar versin sen ve senin gibi bu acıyı yaşaanlara. sonrada maşallah diyim nazar değmesin iş muhabbetine
Oncelkkle insallah kolay dogumlar olur. Sen iki evlat dogurmussun canim bunun zor olacagini dusunmuyorum. Sancin gelmesi icin bol bol hurma ye. Peki dr un ne dedi? Kilolu olmasinin doguma etkisi olur muymus?Selam kızlar.. Bugün nst ve kontrolüm vardı.36.4 haftam.Ama kafa çapı 41.6 hafta ve USG ye gore bugün 41. Haftamda gözüküyorum. Kilosu da 3800 civarı.Kasiklarimda sancı olduğunu söyledim.Nst de çok sancı çıkmadı.Ama alttan muayene yaptığında açılma yok ama kasılmaların rahmini çok yumusatmis rahat dogurursun dedi.Ve En geç 28-30 hazirana doğum yaparsın dedi.Bu benim 3.Gebeligim diğer iki kızım da 42. Haftada doğdular. Sanki hep geç doğum yapacak mışım gibi bir his var.Fakat eğer bu irilikte giderse 42. Haftayı düşünemiyorum bile.Nolur beni biriniz rahatlatsin.En fazla iki haftaya sancim gelir mi yaa..
Teşekkürler..Benim ilk dogumum 3.750 diğeri 3.500 dü doktorum da bunlari biliyor.Kas yapımın ve kemik muayenemin kilolu bebeği kaldirabileceğini söyledi.Zaten benim doğumla ilgili bir problemim yok.Fakat geç doğum ve sunni sancı dayanılmaz. 30 hazirana kalmazsin deyince ben tedirgin oldum ve sunni ile doğumun başlamasını istemediğimi söyledim. fakat doktorum o kadar rahat bir şekilde merak etme açılmayla geleceksin dedi.Bir de açılma için ne onerirsiniz dedim.Amerika da doguramayan kadınlara sık ve korunmasız ilişki önerilir dedi.Spermler rahmin açılmasına çok katkı sağlar dedi.Bu da aklınızda olsun zira eşlerimiz hele ki son aylarda bize kutsal kase gibi bakıyorlar.Oncelkkle insallah kolay dogumlar olur. Sen iki evlat dogurmussun canim bunun zor olacagini dusunmuyorum. Sancin gelmesi icin bol bol hurma ye. Peki dr un ne dedi? Kilolu olmasinin doguma etkisi olur muymus?
Teşekkür ederizOy maşallah yerim
ay öyle oluyor muydu canım ya benim iznimde tam arefe günü başlıyor 4 temmuzda yani . ben 32+0 da aldım bilsem 33+0 da alırdım . gitti 1hafta inanamıyorum çok üzüldüm şimdi.sen izne ayrıldınmı cnm. yoksa devammı. bende 32+0 da gitmek yerine 33+0 da gittim aldım raporu. bayramın biteceği cumartesi günü 37 . hafta başlamış gibi oluyo :) boşu boşuna bir haftam gitmesin dedim. nasıl olsa herhalükarda tatilde olacağız. şu iki haftayıda bi atlatabilseydik hayırlısıyla inşallah
Teşekkürler..Benim ilk dogumum 3.750 diğeri 3.500 dü doktorum da bunlari biliyor.Kas yapımın ve kemik muayenemin kilolu bebeği kaldirabileceğini söyledi.Zaten benim doğumla ilgili bir problemim yok.Fakat geç doğum ve sunni sancı dayanılmaz. 30 hazirana kalmazsin deyince ben tedirgin oldum ve sunni ile doğumun başlamasını istemediğimi söyledim. fakat doktorum o kadar rahat bir şekilde merak etme açılmayla geleceksin dedi.Bir de açılma için ne onerirsiniz dedim.Amerika da doguramayan kadınlara sık ve korunmasız ilişki önerilir dedi.Spermler rahmin açılmasına çok katkı sağlar dedi.Bu da aklınızda olsun zira eşlerimiz hele ki son aylarda bize kutsal kase gibi bakıyorlar.
ilişki korunmasız olduğunda zarar vermiyor mu_?
peki spermler nereye gidiyor maruz gör beni bilgisizliğimden soruyorum
Cinsel ilişki: Spermler rahim boynunun incelmesine ve rahmin açılmasına yarayan prostaglandin isimli bir hormonu içerir. İlişki sırasında salgılanan oxytocin hormonu da kasılmaları başlatabilir. Ayrıca cinsel ilişki stresi azaltarak anneyi rahatlatabilirilişki korunmasız olduğunda zarar vermiyor mu_?
peki spermler nereye gidiyor maruz gör beni bilgisizliğimden soruyorum
Dilerim suni sanciya gerek kalmaz. Dr un emin konustuysa gordugu biseyler var demek ki. Acilmayla gidersen de suni sanciya az maruz kalirsin.Teşekkürler..Benim ilk dogumum 3.750 diğeri 3.500 dü doktorum da bunlari biliyor.Kas yapımın ve kemik muayenemin kilolu bebeği kaldirabileceğini söyledi.Zaten benim doğumla ilgili bir problemim yok.Fakat geç doğum ve sunni sancı dayanılmaz. 30 hazirana kalmazsin deyince ben tedirgin oldum ve sunni ile doğumun başlamasını istemediğimi söyledim. fakat doktorum o kadar rahat bir şekilde merak etme açılmayla geleceksin dedi.Bir de açılma için ne onerirsiniz dedim.Amerika da doguramayan kadınlara sık ve korunmasız ilişki önerilir dedi.Spermler rahmin açılmasına çok katkı sağlar dedi.Bu da aklınızda olsun zira eşlerimiz hele ki son aylarda bize kutsal kase gibi bakıyorlar.
Hatta yabanci bir dogum hikayesinde dogumdan bi sure once dr u hamile bayanin esiyle birlikte olmasini istemisti. Cok sakin,cok huzurlu bir dogum gerceklesmisti daha sonrasinda.Cinsel ilişki: Spermler rahim boynunun incelmesine ve rahmin açılmasına yarayan prostaglandin isimli bir hormonu içerir. İlişki sırasında salgılanan oxytocin hormonu da kasılmaları başlatabilir. Ayrıca cinsel ilişki stresi azaltarak anneyi rahatlatabilir
Sizin için bunu buldum.Bilimsel açıklaması buymuş.
Ben dinletiyorum bazen. Kurana dokunmadigin surece abdest almaya gerek yok diye biliyorum. Hem hamileyken abdestli durmak cok zor oluyo. Surekli tuvalet ihtiyaci oluyo cunku :)Hanimlar :) bilgisi olan varsa aydınlatılır mi beni? Bebegime Kur an dinletmek istiyorum netten açıp ben abdestsiz ve örtüsüz falan dinletsem uygun olur mu?
Icini ferah tut canim her hafta gelisimleri degisiyor. Bundan sonraki kontrolunde toplamis olarak gorebilirsin ins. Biz elimizden geleni yapalim hamileler olarak duamizi edelim gerisi Rabbimize kalmis rizki veren O, rahimlerdekini besleyen O...ama annelik duygusu anne karninda bile olsa bebegin kilosunu dusuk duyunca kafamiza takiyoz bu da cok normal bence.
Bizde ayni durumdayız canım en son gittiğimde 33+4 deydik ama 31 haftalık görünüyordu kilomuzda 1750 yli aynen birden oldu ne olacak bende bilmiyorum çok endişeliyim
Bugün tarifi imkansız bir duygu içindeyim 3 sene önce bu saatlerde oğlumu kucağıma almak için sancılar çekiyordum şükürler olsun rabbime onu bana verdi rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın sssn dogunun yas günü derken bugün beni kimse susturamaz
Peki örtunmek gerekir mi ki?Ben dinletiyorum bazen. Kurana dokunmadigin surece abdest almaya gerek yok diye biliyorum. Hem hamileyken abdestli durmak cok zor oluyo. Surekli tuvalet ihtiyaci oluyo cunku :)
Peki örtunmek gerekir mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?