- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.761
arkadaşlar bana bi el atar mısınız? B bebegim seni bekliyorum canım özellikle senin yardımını rica ediyorum.
ben gittim 32+0 da çalışabilir raporumu aldım. şu tarihe kadar çalışabilir dememişler ucunu açık bırakmışlar.
neyse yarın 37+0 oluyorum. hastaneye gidip çalışamaz raporu alayım mı? yoksa öyle kalsın mı? eğer çalışamaz raporu almazsam paramı almada sıkıntı çıkar diye tedirginim. raporu yarın almazsam doğumda mı çalışamaz raporum yürürlüğe girecek? öyle olursa da karda olurum 1-2 hafta
Kızlar doktordan geldim şükür nst de bi şey çıkmadı erken doğum riskimiz yok dedi doktor amcamiz..
Ağrı full devam ama yapacak bi şey yokmuş...
Oğlusum büyümüş koca adam olmuş
1663 gr 41 cm olmuş..
Canım gidip doğum öncesi çalışamaz raporu alacaksın. Doğumda da doğum raporu alacaksın. Doğumdan sonra 112 günü hesaplayacaklar.arkadaşlar bana bi el atar mısınız? B bebegim seni bekliyorum canım özellikle senin yardımını rica ediyorum.
ben gittim 32+0 da çalışabilir raporumu aldım. şu tarihe kadar çalışabilir dememişler ucunu açık bırakmışlar.
neyse yarın 37+0 oluyorum. hastaneye gidip çalışamaz raporu alayım mı? yoksa öyle kalsın mı? eğer çalışamaz raporu almazsam paramı almada sıkıntı çıkar diye tedirginim. raporu yarın almazsam doğumda mı çalışamaz raporum yürürlüğe girecek? öyle olursa da karda olurum 1-2 hafta
Canım ben yaşamıştım aynı şeyi doktorda bana söylemişti ama şuan gayet iyi usg makinasındanda kaynaklı yanlış ölçebiliyo canını sıkma erken doğum içinde aynen sürekli yat mümkün olduğunca kalkma ve kesinlikle ağır kaldırma eğer çok önemli bişey olursa zaten hastaneye yatırıyorlar iğne ve serum veriyolar ben yaşadığım için biliyorum geçmiş olsunArkadaslar 34+5 gunluk gebeyim. Bebegimin gelişimi 32 haftalik olarak gozukuyor. Kilosu 2000 gr. Bu haftaya kadar bi sıkıntısı yoktu. 1 haftadir geriden gelmeye basladi ve erken dogum riskim var surekli yatiyorum. Bebeginde ayni durumu yasayan varmi cok uzuluyorum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklaMerhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Hepinizden Allah razi olsun.
Anaaaam geldi mi meleğimiz gözünaydın ne mutlu sana uzunda sürmemiş çok şükür bu günlere ya en kısa zamnda yine haberlerini beklyrz.Merhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Darısı bizlerin başına, meleklerimize kavuşmayı nasip etsin.Merhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Hayirli olsun. Allah saglikli hayirli bi omur nasip etsin bebegineMerhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Ayy canim cok sevindim Allah hayirla buyutmeyi nasip etsin surekli bakiyorum acaba dogum oldumu diye darisi bizlerin basina melegini cokca kokla bizim yerimizede bol sutun olsun insallahMerhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
eastnbull Canım bebisler arasında 1 gün varmış senin boy kilo nasıl bebisin
Bende çarşamba gttim tam 35+0 da 2700 gr 49 cm di ölçümleri canimCnm en son salı gittim dr a kilosu 2560 boyu 46-47 cm arasıydı. Senin nasıl?
Merhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Bende çarşamba gttim tam 35+0 da 2700 gr 49 cm di ölçümleri canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?