2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
@Nurmuratkf dogrusu nedir bilmiyorum ama ben de abdest mutlaka aliyom ortuye de dikkat etmeye calisiyom . Canim eger tabletin varsa hasenat hatim diye bi uygulama var ben ordam dinliyom meali de yaziyo sesli de okuyo tavsiye ederim

Selam hatunlar nasılsınız ben hala dogurmadm varmı doguran eden bzm fece grubndaki tüm annşler dogrdu hemen hemen hayrlısı bakalm suanda carsıya ınıyorm mecbren ısler bitmiyor hayrlısı baklım

Cnm benimkindede yazmiyo. 37. Haftaya kadar çalışır yazıyo. Raporu aldığın gün 32. Haftan oluyo . O günden itibaren 5 hafta daha çalıyorsun.

Canım gidip doğum öncesi çalışamaz raporu alacaksın. Doğumda da doğum raporu alacaksın. Doğumdan sonra 112 günü hesaplayacaklar.

Canım ben yaşamıştım aynı şeyi doktorda bana söylemişti ama şuan gayet iyi usg makinasındanda kaynaklı yanlış ölçebiliyo canını sıkma erken doğum içinde aynen sürekli yat mümkün olduğunca kalkma ve kesinlikle ağır kaldırma eğer çok önemli bişey olursa zaten hastaneye yatırıyorlar iğne ve serum veriyolar ben yaşadığım için biliyorum geçmiş olsun

Merhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun 9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.

Hepinizden Allah razi olsun.
Anaaaam geldi mi meleğimiz gözünaydın ne mutlu sana uzunda sürmemiş çok şükür bu günlere ya en kısa zamnda yine haberlerini beklyrz.

Merhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun 9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Darısı bizlerin başına, meleklerimize kavuşmayı nasip etsin.

Ayy canim cok sevindim Allah hayirla buyutmeyi nasip etsin surekli bakiyorum acaba dogum oldumu diye darisi bizlerin basina melegini cokca kokla bizim yerimizede bol sutun olsun insallah

Ayy allahım ne güxel ya , darısı başımıza inşallah. Minik kızına sağlıklı analı babalı bir ömür diliyorum.
Resmen pozitif doğum hikayesi :)

Bende çarşamba gttim tam 35+0 da 2700 gr 49 cm di ölçümleri canim

Yakınmışız ,bir haftaya civarında ileride çıktı. Gerçi pek takmıyorum ama son gününe kadar kalır bu bebek dedi dr. 40. Haftaları filan görürsek çok irileşir diye korkuyorum aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…