2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yakınmışız ,bir haftaya civarında ileride çıktı. Gerçi pek takmıyorum ama son gününe kadar kalır bu bebek dedi dr. 40. Haftaları filan görürsek çok irileşir diye korkuyorum aslında.
Benimde 5 gün onde çıktı demekki ultrasondan ultrason a farklı çıkıo ya. Maşallah irilessin annesi ne güsel tombik bişi olur

Merhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun 9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.

Hepinizden Allah razi olsun.
Gozun aydin masallah Allah anali babali buyutsun

Merhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun 9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.

Çok şükür hayırlı haberini aldık canım, allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın meleğini öpüyoruz, maşallah ona

Can'ım Yihhuuuı çok Mutlu oldum bin şükür
Çok sevindim hayırlı plsun kavuşmanız ömrünüz
Ay bizi bilgilendir ara ara

Canım benim gözünaydın olsun. Hayırlı bir evlat olsun inşallah kızın öp oembik yanaklarını bizim yerimize :))

Benimde 5 gün onde çıktı demekki ultrasondan ultrason a farklı çıkıo ya. Maşallah irilessin annesi ne güsel tombik bişi olur

Valla bende aynı fikirdeyim ama dr turturdu sana normal yaptırıcam diye o yüzden korkuyorum. 39. Haftam bayrama denk geliyor dr yok. Eşime diyorum ki o hafta doğum olursa sezeryandık biz diyelim nöbetçi doktora

Zaman yaklaştıkça doğum korkusu sarmaya başladı valla.

Ayy canim.masallah inan cok duygulandim .. hayirli uzun omurlu olsun insallah bizi de unutma dualrinda

S sssn oyy yerim ben onu yerimize de kokla bol bol mis kokusunu Rabbim hayırlı uzun omurlu sağlıklı bi evlat olmasını nasip etsin canım

Canım 39 bayram sonrası oluo ya benim 13 temmuz tam 39 +0 seninde 14 temmuz oluo izinli mi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…