- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.781
Oleeeyyy doğmuş minik tirtil maşallah canım size sağlıkla buyut kuzunu öpüyorum seni de yavrunu daMerhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Hepinizden Allah razi olsun.
Benimde 5 gün onde çıktı demekki ultrasondan ultrason a farklı çıkıo ya. Maşallah irilessin annesi ne güsel tombik bişi olurYakınmışız ,bir haftaya civarında ileride çıktı. Gerçi pek takmıyorum ama son gününe kadar kalır bu bebek dedi dr. 40. Haftaları filan görürsek çok irileşir diye korkuyorum aslında.
Hatta yabanci bir dogum hikayesinde dogumdan bi sure once dr u hamile bayanin esiyle birlikte olmasini istemisti. Cok sakin,cok huzurlu bir dogum gerceklesmisti daha sonrasinda.
Gozun aydin masallah Allah anali babali buyutsunMerhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Çok şükür hayırlı haberini aldık canım, allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınMerhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Merhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Canım benim gözünaydın olsun. Hayırlı bir evlat olsun inşallah kızın öp oembik yanaklarını bizim yerimize :))Merhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Benimde 5 gün onde çıktı demekki ultrasondan ultrason a farklı çıkıo ya. Maşallah irilessin annesi ne güsel tombik bişi olur
Dinen peki biliyo musun?Kendi görüşüm ortunmekde gerekir abdesti olmak da gerekir ben hep öyle yapıyorum
Teşekkür ederim :) dinen peki yaptırımı nasıldır biliyo musun?@Nurmuratkf dogrusu nedir bilmiyorum ama ben de abdest mutlaka aliyom ortuye de dikkat etmeye calisiyom . Canim eger tabletin varsa hasenat hatim diye bi uygulama var ben ordam dinliyom meali de yaziyo sesli de okuyo tavsiye ederim
Merhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Teşekkürler teyzesi :) valla dediğin doğru zorla geldik eve bacaklarım hâlâ acıyo yürümek geçmiş benden :/maşallah size, yorulmayın bakayım :)) artık bol dinlenmece :))
Teşekkür ederim :) dinen peki yaptırımı nasıldır biliyo musun?
Canım 39 bayram sonrası oluo ya benim 13 temmuz tam 39 +0 seninde 14 temmuz oluo izinli mi doktor
Valla bende aynı fikirdeyim ama dr turturdu sana normal yaptırıcam diye o yüzden korkuyorum. 39. Haftam bayrama denk geliyor dr yok. Eşime diyorum ki o hafta doğum olursa sezeryandık biz diyelim nöbetçi doktora
Zaman yaklaştıkça doğum korkusu sarmaya başladı valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?