- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.801
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı basimizaMerhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Hepinizden Allah razi olsun.
Tek ikiliyi yaptrdik canım kızımda da öyle yaptım fakat kızımda ayrintilida 20.haftada sıkıntı cikinca 20. Haftada amniosentez yapildi bişi çıkmadı çok şükür. İkili dede bişi cikmamisti ztn. En garantisi 2li test 3lu de kafa karostirio diolar ben yine sadce 2 li yaptrdim çok şükür TEmiZ çıktı doktorun seni ztn yonlendirir istanhuldaysan 2 li için sonomed i öneririm sanaKızlar ikili test üçlü test amniyosentez harmony test vs dna kusurlarını bulan testler ve sıvı alımlarında yardımcınız ihtiyacım var.
Hangi testleri yaptırdınız?sonuçları nasıldır?şimdi nasılsınız? Biraz anlatsanıza bana
Merhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Oyboy maasallah canim cok sevindim Allah im bagislasin gule gule buyut bizde hepimiz siraya dizildik hayirlisi ile insallah hergun dogum haberleri okumaya baslayacagiz buradanMerhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Gozun aydin darisi bize insallah Allah anali babali buyutsun. Kac kilo dogdu?Merhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Gözün aydın canımMerhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Canım 39 bayram sonrası oluo ya benim 13 temmuz tam 39 +0 seninde 14 temmuz oluo izinli mi doktor
Teşekkür ederim ben okumicam da telefondan falan dinletirim açarım gün içinde diye düşündüm çok teşekkür ederim :)@Nurmuratkf canım dinen abdest li abdest siz farketmio dinliceksen fakat okucaksan eğer abdest baş örtüsü gerekir.fakat senin vicdanin senin dinen yaptirimindir bence senin içine nasıl siniosa öyle yaparsın.
Kızlar doktordan geldim şükür nst de bi şey çıkmadı erken doğum riskimiz yok dedi doktor amcamiz..
Ağrı full devam ama yapacak bi şey yokmuş...
Oğlusum büyümüş koca adam olmuş
1663 gr 41 cm olmuş..
Cok tesekkur ederim ablacımmohhh, gözün aydın :) çok şükür :)
Ağustos annelerine mi geçiş yapayım ne yapayım şimdiSen burda doguranlari gördükçe psikolojik olarak etkileniyorsun bence
Ağrı ,kasılma ,kramp ,bıçak saplanmasi, iğne batması bu tariflere benzer şekildeki durumlar bu aylarda normal . Bebişler büyüyor hızlı kilo almaya başlayacaklar ayrıca hareketleri de çok kuvvetlendi
Masallah canim cok tatlisiniz
Canım hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün prensesin. Darısı hepimizin başınaMerhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Bizde 100 gr alıyoruz her hafta konteoBana doktor haftada en az 30 en fazla 300 gr almasi lazim dedi. Bizim bebis haftada 100 gr aliyor. Doktor korkulacak bisey yok diyor ama kafama takiyorum iste
Bizde geçen hafta 100 gr almışız bu hafta nasıl olacak bakalım cumartesi gideceğiz doktorum bol su içmemi ve protein ağırlıklı beslenme mi söyledi umarım bi problem çıkmaz benim rahim ağzı uzunlugunlugundada azalmam var oda erken doğum riski yaratıyor malesefBana doktor haftada en az 30 en fazla 300 gr almasi lazim dedi. Bizim bebis haftada 100 gr aliyor. Doktor korkulacak bisey yok diyor ama kafama takiyorum iste
Merhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?