2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
S sssn gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
B bugza canım benim doktorum direkt amniyosentez yaptır bitsin dedi ama riskli diye ben istemedim sadece ikili yaptırdım. en güvenilir olanı o 3lü 4lü ye göre. ayrıntılı usg için 16 ve 21. haftalarda iki kere gittim garantici doktorumun tavsiyesiyle ve iyi ki öyle yapmışım. sen ne düşünüyorsun?

İyi geceler kızlar ben de bugün kontrole gittim 34+5 tim bebişim 2500gr 45 cm olmuş burdan aldığım tavsiyeler doğrultusunda 1 aydadan daha kısa sürede haftasını yakaladı bebeğim 31+0 ken 10 gün gerideydi hem o açığı kapattık hem de haftamıza yetiştik şükür verdiğiniz tüm tavsiyeler için çok çok teşekkürler canlarım aynen böyle devam inşallah

Benim de rahimağzı uzunlugu cokkisaldi. Dün 2.2 cikti. Doktor heran dogum olabilir dedi

Ayni gunde 2 farkli hastanede olcturdum maalesef birbirine çok yakin değerler cikti. Bu hafta bebegin 2500 gr olmasi gerekirken 2100gr. Erken dogum riskim var o yuzden kafama takiyorum. Mümkün oldugunca kalkmiyorum. Cok tesekkur ederim

Kizlar tek tek yazamiyorum kusura bakmayin.okumaya calisiyorum ama.hepinizi opuyorum.dualariniz sayesinde guzel gecti dogumum.toparlandiktan sonra onu da anlatirim.

Bu arada kizim 2800 gr 47 cm dogdu.ilk sutum geldi.kizimida zorla hemsireyle emziriyoruz iyice tutsun diye :) az once ilk kez yardimsiz emzirebildim.simdi fosur fosur uyuyo :)

Cok ama cok guzel bir duyguymus.bu minik benim mi diyorum.hala inanamiyorum.hepinize dua ettim sanci cekerken.hatta nedense birtek sizlere dua edebildim dogru durust :)) firsat buldukca girmeye calisicam

Ay yerim ben onu. Çok merak edyrm nasıl bir duygu.kilosu da boyu da gayet iyi maşallah miniğin.sen iyi bak kendine de onada toparlanınca yaz bize uzun uzun.dualar için de ayrıca tşk ederiz

Yaştan dolayi ikilide risk yuksek çıkacak kafam allak bullak olacak biliorum. Kandan prenetal yaptirip onun sonucuna göre amniyosentez dusnuyorum. Insallah sorunu yoktur Deniz'imin. Ama varsa cok zor kararlar bekliyor bizi. Iyi dusunelim iyi olsun :)

Ayrintili usg vucuda ve organlara bakiyor ama. Zekayı ve dnayi göremez. En garantisi ambiyosentez. Kardesime 5 yil once yapildi. Prof faik koyuncu cok iyi bie doktor ben de ona yaptiririm gibi dusunuyorum.
Ihitmalleri degil kesin var ya da yok raporunu gormem lazim. Sansa birakma lüksü muz yok. 38 ve 48 yasinda bebek bekleyince daha kati olunuyor malesef. Ona yeterince bakacak omrumuz de baksin diye kardes yapacak vaktimiz de yok malesef. 20lerde bu riski daha rahat goguslerdim matsiyahoje

B bugza cım, ben sadece ikili yaptırdım, onun sonucunda şüpheli birşey olsaydı harmony önerecekti doktorumuz ama gerek kalmadı. Yaş faktörü devreye girince doktorlar da risk almıyor, sana zaten harmony ya da amnio önerecektir sen sormasan bile. Aklında en ufak soru işaretiyle 9 ayı geçireceğine yaptır için rahat olsun. Bi sıkıntı da çıkmayacaktır

Gunaydin kizlar sabahin korunde uyandim uyuyamiyorum 9:10 da kontrolum var heyecan mi yaptim ne
dun en son saat 9 da yemek yemistim simdi acliktan oluyorum onunda etkisi olabilir aclik tokluk a bakilacagindan yiyemiyorumda.

B bugza canım benim endişelerini anlıyorum çok mantıklı. dediğin gibi ikili yüksek çıkacak büyük ihtimalle. aslımda bu bebeğin sağlıksız olcak anlamına gelmiyor ama oranlar öyle gösteriyo. bu ikili üçlü dörtlü testlerin mantığını biliyosum dimi?
ki doktorun da yönlendirir zaten seni. en mantıklısı dediğin gibi yapmak. bazı doktorlar harmony test (panaroma yada nifty de diyolar) i pek kale almıyo güvenilirliğini yeterli bulmuyorlar. dna testi yaptırsan bile ayrıntılıda benim durum gibi dnasal olmayan bozukluklar da çıkıyor. en güveniliri amniyosentez bile yaptırsan ayrıntılıyı sakın ihmal etme nolursun bak çok önemli.
bu arada ikili testin daha güvenilir olmasınin bi sebebi de ense kalınlığına bakılıyor olmasi. onu da yaptır bence. en azından için rahat eder dna testine kadar

Merhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun 9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.

Hepinizden Allah razi olsun.

uğğğ maşallah. hadi gözün aydın cnm. sağlıkla huzurla büyütün inşallah. hayırlı evlat olsun inşallah. ilk normal doğumumuz oldun maşallah çok kısa sürmüş. darısı bize inşallah

B bebegim seni bekliyorum canım aynı heyecan bende de var inan..içim kıpır kıpır..eşime diyorum her an doğum olabilir artık nolur nolmaz...o da heyecanlandı..Rabb im sağlıkla zamanında nasip etsin inşaallah cümlemize...

seninle aramızda sat a göre 6 gün var..

senin rahatın nasıl.uyku yatış ağrı vs_?

S sssn canım çok güzel duygular, uyusun minnoşun emsin güzelce büyüsün oh maşaallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…