- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.821
Bizde 100 gr alıyoruz her hafta konteo
Bizde geçen hafta 100 gr almışız bu hafta nasıl olacak bakalım cumartesi gideceğiz doktorum bol su içmemi ve protein ağırlıklı beslenme mi söyledi umarım bi problem çıkmaz benim rahim ağzı uzunlugunlugundada azalmam var oda erken doğum riski yaratıyor malesef
Canım ben yaşamıştım aynı şeyi doktorda bana söylemişti ama şuan gayet iyi usg makinasındanda kaynaklı yanlış ölçebiliyo canını sıkma erken doğum içinde aynen sürekli yat mümkün olduğunca kalkma ve kesinlikle ağır kaldırma eğer çok önemli bişey olursa zaten hastaneye yatırıyorlar iğne ve serum veriyolar ben yaşadığım için biliyorum geçmiş olsun
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsünMerhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Hepinizden Allah razi olsun.
Oyy Allâh size bağışlasın minik kuzuyu :) gözümüzaydın:)Merhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Ay yerim ben onu. Çok merak edyrm nasıl bir duygu.kilosu da boyu da gayet iyi maşallah miniğin.sen iyi bak kendine de onada toparlanınca yaz bize uzun uzun.dualar için de ayrıca tşk ederizKizlar tek tek yazamiyorum kusura bakmayin.okumaya calisiyorum ama.hepinizi opuyorum.dualariniz sayesinde guzel gecti dogumum.toparlandiktan sonra onu da anlatirim.
Bu arada kizim 2800 gr 47 cm dogdu.ilk sutum geldi.kizimida zorla hemsireyle emziriyoruz iyice tutsun diye :) az once ilk kez yardimsiz emzirebildim.simdi fosur fosur uyuyo :)
Cok ama cok guzel bir duyguymus.bu minik benim mi diyorum.hala inanamiyorum.hepinize dua ettim sanci cekerken.hatta nedense birtek sizlere dua edebildim dogru durust :)) firsat buldukca girmeye calisicam
Yaştan dolayi ikilide risk yuksek çıkacak kafam allak bullak olacak biliorum. Kandan prenetal yaptirip onun sonucuna göre amniyosentez dusnuyorum. Insallah sorunu yoktur Deniz'imin. Ama varsa cok zor kararlar bekliyor bizi. Iyi dusunelim iyi olsun :)S sssn gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
B bugza canım benim doktorum direkt amniyosentez yaptır bitsin dedi ama riskli diye ben istemedim sadece ikili yaptırdım. en güvenilir olanı o 3lü 4lü ye göre. ayrıntılı usg için 16 ve 21. haftalarda iki kere gittim garantici doktorumun tavsiyesiyle ve iyi ki öyle yapmışım. sen ne düşünüyorsun?
B bugza cım, ben sadece ikili yaptırdım, onun sonucunda şüpheli birşey olsaydı harmony önerecekti doktorumuz ama gerek kalmadı. Yaş faktörü devreye girince doktorlar da risk almıyor, sana zaten harmony ya da amnio önerecektir sen sormasan bile. Aklında en ufak soru işaretiyle 9 ayı geçireceğine yaptır için rahat olsun. Bi sıkıntı da çıkmayacaktırAyrintili usg vucuda ve organlara bakiyor ama. Zekayı ve dnayi göremez. En garantisi ambiyosentez. Kardesime 5 yil once yapildi. Prof faik koyuncu cok iyi bie doktor ben de ona yaptiririm gibi dusunuyorum.
Ihitmalleri degil kesin var ya da yok raporunu gormem lazim. Sansa birakma lüksü muz yok. 38 ve 48 yasinda bebek bekleyince daha kati olunuyor malesef. Ona yeterince bakacak omrumuz de baksin diye kardes yapacak vaktimiz de yok malesef. 20lerde bu riski daha rahat goguslerdimmatsiyahoje
Merhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Cnm en son salı gittim dr a kilosu 2560 boyu 46-47 cm arasıydı. Senin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?