- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #59.841
Ne guzel. Insallah senin dualarin sayesinde de bizim dogumumuz kolay gecerKizlar tek tek yazamiyorum kusura bakmayin.okumaya calisiyorum ama.hepinizi opuyorum.dualariniz sayesinde guzel gecti dogumum.toparlandiktan sonra onu da anlatirim.
Bu arada kizim 2800 gr 47 cm dogdu.ilk sutum geldi.kizimida zorla hemsireyle emziriyoruz iyice tutsun diye :) az once ilk kez yardimsiz emzirebildim.simdi fosur fosur uyuyo :)
Cok ama cok guzel bir duyguymus.bu minik benim mi diyorum.hala inanamiyorum.hepinize dua ettim sanci cekerken.hatta nedense birtek sizlere dua edebildim dogru durust :)) firsat buldukca girmeye calisicam
Dünden beri girip bakıyorum güzel haberler için.Çok sevindim Rabbim sağlık sıhhat ve huzurla geçireceğiniz yıllar nasip etsin size.Detayları elbet ileriki zamanlarda alırız :) Gözünüz aydın olsun darısı hepimizin başınaKizlar tek tek yazamiyorum kusura bakmayin.okumaya calisiyorum ama.hepinizi opuyorum.dualariniz sayesinde guzel gecti dogumum.toparlandiktan sonra onu da anlatirim.
Bu arada kizim 2800 gr 47 cm dogdu.ilk sutum geldi.kizimida zorla hemsireyle emziriyoruz iyice tutsun diye :) az once ilk kez yardimsiz emzirebildim.simdi fosur fosur uyuyo :)
Cok ama cok guzel bir duyguymus.bu minik benim mi diyorum.hala inanamiyorum.hepinize dua ettim sanci cekerken.hatta nedense birtek sizlere dua edebildim dogru durust :)) firsat buldukca girmeye calisicam
Canım benim kizimda 3200 dedi 3500 doğdu artısi eksisi oluoBu arada ssn arkadasimiza ultrasonda 3 kilo oldugunu soylemislerdi 2800 dogmus.
Bu aletler 200 gr fazla gosteriyo galiba. Ona gore kiloyu degerlendirmek lazim
Maşallah pasamaKızlar doktordan geldim şükür nst de bi şey çıkmadı erken doğum riskimiz yok dedi doktor amcamiz..
Ağrı full devam ama yapacak bi şey yokmuş...
Oğlusum büyümüş koca adam olmuş
1663 gr 41 cm olmuş..
Kizlar tek tek yazamiyorum kusura bakmayin.okumaya calisiyorum ama.hepinizi opuyorum.dualariniz sayesinde guzel gecti dogumum.toparlandiktan sonra onu da anlatirim.
Oyu yavrum maşallah maşallah bol sutlerin olsun lop lop et olsun kuzucuguma nede güzeldir şimdi biz artık seni değil onu opuyoruz cokcaa:)Kizlar tek tek yazamiyorum kusura bakmayin.okumaya calisiyorum ama.hepinizi opuyorum.dualariniz sayesinde guzel gecti dogumum.toparlandiktan sonra onu da anlatirim.
Merhaba canım dediğin gibi 2li 3lu testler zekaya bakmiyor. Sende haklısın kendine göre bunun kararı sende sakli. Nipty diye test var burda semurcan vardı o yaptırmıştı. Bir görüş istersen maddi durumun el veriyor ise yaptir için rahat etsin. Ama yas faktörüne çok takılma burda yaşı kırka dayalı anneler var bebekleri maşallah gayet sağlıklı kurban olduğum allah bilir herşeyden önce yaşı 20 olupta bebeği anomali doğan birçok anne var. Bu senin genel fiziki yapın yumurta sağlığın ve babanin kaliteli spermi ile alakalı kesinlikle zaten bir bebeğin sıkıntılı olmasının anneyle hiçbir alakası yok tamamen babadan gelen kromozomlar ile bağlantılı. Esin sağlıklı ise hiç korkmaman gerekir seni de sağlıkla yollarız doguma:)Ayrintili usg vucuda ve organlara bakiyor ama. Zekayı ve dnayi göremez. En garantisi ambiyosentez. Kardesime 5 yil once yapildi. Prof faik koyuncu cok iyi bie doktor ben de ona yaptiririm gibi dusunuyorum.
Ihitmalleri degil kesin var ya da yok raporunu gormem lazim. Sansa birakma lüksü muz yok. 38 ve 48 yasinda bebek bekleyince daha kati olunuyor malesef. Ona yeterince bakacak omrumuz de baksin diye kardes yapacak vaktimiz de yok malesef. 20lerde bu riski daha rahat goguslerdimmatsiyahoje
200 eksik de olabilir fazla da demekki. Bakalim hayirlisi olsun :)Canım benim kizimda 3200 dedi 3500 doğdu artısi eksisi oluo
Kızlar doktordan geldim şükür nst de bi şey çıkmadı erken doğum riskimiz yok dedi doktor amcamiz..
Ağrı full devam ama yapacak bi şey yokmuş...
Oğlusum büyümüş koca adam olmuş
1663 gr 41 cm olmuş..
Çok teşekkür ederiz teyzesiMasallah canim cok tatlisiniz
AYY çok heycanlı gözün aydın canım darısı hepimize inşKizlar tek tek yazamiyorum kusura bakmayin.okumaya calisiyorum ama.hepinizi opuyorum.dualariniz sayesinde guzel gecti dogumum.toparlandiktan sonra onu da anlatirim.
Dilerim suni sanciya gerek kalmaz. Dr un emin konustuysa gordugu biseyler var demek ki. Acilmayla gidersen de suni sanciya az maruz kalirsin.
Bu bilgiyi ben de okumustum ama esimi ikna edebilecegimi sanmiyorum. Oysaki buyyuk fayda saglayacaklar. Senin dr nun da bunu teyit etmesine sevindim. Demek ki dogruluk payi yuksek. Cok sagol canim paylastigin icin.
Ayyy canım ya ne güzell.. Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun çok duygulandımmm iyi ya çok uzamamış sancı sürenMerhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.
Hepinizden Allah razi olsun.
ben hepsini yaptırdım ama yinede bu testlerin güvenilirliğine inanmıyorum kişinin yaşıyla falan orantılı çıkıyor sadece tahmini değerler . bitek iyi bir doktora ayrıntılı ultrason daha güvenilir geliyor ama şuda bir gerçek rabbim nasip edecekse sen naparsan yap testler ne kadar normal çıksada sonuç değişmeyecek belki doğarken beyne oksije gitmiycek o an birşey olucak Allah korusun kendi canımızda Bebiğimizin canıda Rabbime emanet bol bol dua etmekten başka birşey yok yapacağımız Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahKızlar ikili test üçlü test amniyosentez harmony test vs dna kusurlarını bulan testler ve sıvı alımlarında yardımcınız ihtiyacım var.
Hangi testleri yaptırdınız?sonuçları nasıldır?şimdi nasılsınız? Biraz anlatsanıza bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?