2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ne guzel. Insallah senin dualarin sayesinde de bizim dogumumuz kolay gecer

Bu arada ssn arkadasimiza ultrasonda 3 kilo oldugunu soylemislerdi 2800 dogmus.
Bu aletler 200 gr fazla gosteriyo galiba. Ona gore kiloyu degerlendirmek lazim

Dünden beri girip bakıyorum güzel haberler için.Çok sevindim Rabbim sağlık sıhhat ve huzurla geçireceğiniz yıllar nasip etsin size.Detayları elbet ileriki zamanlarda alırız :) Gözünüz aydın olsun darısı hepimizin başına

Canım çok çok sevindim sizin adınıza Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin insallah Allah analı babalı büyütsun Bebeğinizi öpüyorum çok sizi

Oyu yavrum maşallah maşallah bol sutlerin olsun lop lop et olsun kuzucuguma nede güzeldir şimdi biz artık seni değil onu opuyoruz cokcaa:)

Merhaba canım dediğin gibi 2li 3lu testler zekaya bakmiyor. Sende haklısın kendine göre bunun kararı sende sakli. Nipty diye test var burda semurcan vardı o yaptırmıştı. Bir görüş istersen maddi durumun el veriyor ise yaptir için rahat etsin. Ama yas faktörüne çok takılma burda yaşı kırka dayalı anneler var bebekleri maşallah gayet sağlıklı kurban olduğum allah bilir herşeyden önce yaşı 20 olupta bebeği anomali doğan birçok anne var. Bu senin genel fiziki yapın yumurta sağlığın ve babanin kaliteli spermi ile alakalı kesinlikle zaten bir bebeğin sıkıntılı olmasının anneyle hiçbir alakası yok tamamen babadan gelen kromozomlar ile bağlantılı. Esin sağlıklı ise hiç korkmaman gerekir seni de sağlıkla yollarız doguma:)

maşallah kuzuma :) seninki hep küçükmüş gibi geliyor, halbuki aramızda 1 ay bile yok
bel, bacak ağrısı o haftalarda bende de olmuştu bu arada, sonra geçti şükür. dikkat et kendine canım.

AYY çok heycanlı gözün aydın canım darısı hepimize inş

uzun zamandır takip edemiyorum, bir bakayım dedim bizim kızlar ne alemde :) nasılsın canım?
benim doğum sezaryen olacağı için eşimle artık birlikte olmayı düşünmüyorum ama zaten o da yaklaşık 1 aydır hiç yanaşmıyor. bu konuda yalnız olmadığıma sevindim, bazen acaba artık beni çekici bulmuyor mu diye üzülüyordum :)

Kizlar ya ultrasyon kagidinda yaziyor diye dr a bebisin kilosunu vs sormadim bu seferde yazilmamis
diger hersey yolunda cok sukur ..

Merhaba kizlarrrr..ben kizimi minik melegimi kucagima aldim binlerce kez sukurler olsun 9 da suni sanciyla basladik 12.56 da dogdu kuzum.

Hepinizden Allah razi olsun.
Ayyy canım ya ne güzell.. Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun çok duygulandımmm iyi ya çok uzamamış sancı süren

dün nstye gittik sabahtan beri ağrım vardı nstye girince ağrı falan kalmadı :) doktora dedim sabah ağrım vardı mens ağrısı gibi diye olabilir nst de yok şuan olmasıda sıkıntı değil artık doğabilir önemli haftaları geride bıraktık dedi .tansiyon moralimi bozdu 14/8 çıktı iki haftadır böyle takip etmek gerek dedi bugün ölçtüm sabah 13-8 korktum ama bu arada kontrol tarihimizide öne aldı haftaya perşembe gel bebişe bakalım dedi normalde 38 de çağırmıştı 37 ye aldı .ayy bide ben nst deyken kadının biri çatı muaynesi oluyordu yıktı hastaneyi doğuruyor sandım çıktım ağlıyor ben yapamam diye benide korkuttu zaten korkuyom

ben hepsini yaptırdım ama yinede bu testlerin güvenilirliğine inanmıyorum kişinin yaşıyla falan orantılı çıkıyor sadece tahmini değerler . bitek iyi bir doktora ayrıntılı ultrason daha güvenilir geliyor ama şuda bir gerçek rabbim nasip edecekse sen naparsan yap testler ne kadar normal çıksada sonuç değişmeyecek belki doğarken beyne oksije gitmiycek o an birşey olucak Allah korusun kendi canımızda Bebiğimizin canıda Rabbime emanet bol bol dua etmekten başka birşey yok yapacağımız Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…